Reclamație
Vând casa în Cluj-Napoca sat Mera la preț de garsoniera conf 3,situat la 5 km de Cluj,și 13 km de gara din Cluj,suprafață a casei 52 mp,compusa din 2 camere, baie, bucătărie,300 mp teren+100mp teren netrecut în acte,apa este la poartă,gazul urmează sa se tragă,curent tras în casa,accept variante și cu garsoniera conf 3
Mera , Cluj,Central
2 camere
52 m²
17.000 €
08.09.2018
Mai multlajumate.ro
Reclamație
Casa prezinta la parter un spatiu ccomercial cu bar si magazin ,casa se afla in centrul comunei pozitia este la sosea cu o activitate comerciala foarte buna Prezinta 5 camere de locuit cu bucatarie si baie si camera pentru boiler si o camera mare de oaspeti Centrala pe lemne sobe de teracota stare foarte buna casa a fost locuita multi ani la rand acum se vinde pentru a cumpara un apartament in bucuresti SE accepta schimburi cu apartamente stare BUNA ROG SERIOZITATE Spatiul comercial este deschis e alcatuit dintr un magazin mixt si un pub(bar) cu tot ceea ce trebuie. ACCEPT variante cu apartamente din bucuresti/alte orase mari ROG SERIOZITATE
Mera , Vrancea,Central
5 camere
130 m²
55.000 €
24.07.2018
Mai multlajumate.ro
Reclamație
Persoana fizica, ofer spre vanzare casa particulara (5 camere) in Mera, judetul Cluj – zona metropolitana- (distanta de doar 20-25 de minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca). Suprafata utila este de 140 mp, iar suprafata terenului aferent casei este de 1200 mp (curte + gradina). Casa este dispusa pe 2 nivele (P+E), si este compusa astfe: Parter – 2 camere, bucatarie mare, baie si hol, totul decomandat. Etaj – 3 camere spatioase, baie, hol (de asemenea, decomandate) si terasa. Casa a fost finalizata la inceputul anilor 90, dispune de fundatie solida din beton si pereti din caramida, calitativi si grosi. Casa se vinde intr-un stadiu partial finisat, lasandu-va oportunitatea de a o renova si remodela dupa bunul plac, avand un potential urias. De asemenea, in curte exista un garaj de 24 mp cu groapa si o magazine pentru depozitare. In apropiere exista magazin alimentar, dar si statie de transport in comun (autobuz M 34) – parcurge distanta pana la gara in aprox. 22 minute. Aceasta casa se preteaza pentru cei care prefera linistea si spatiul verde in detrimentul poluarii orasului. Pretul este negociabil. Numere de contact: 0749265235 / 0752102547 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Cluj-Napoca , Cluj,Vest
5 camere
140 m²
60.000 €
02.05.2018
Mai multlajumate.ro
Reclamație
Vand casa cu doua camera, anexe si teren aferent cu suprafata de 4200 mp in Com . Mera , Jud Vrancea. Casa se afla la marginea padurii.
Mera , Vrancea,Central
2 camere
45 m²
10.000 €
01.05.2018
Mai multlajumate.ro
Reclamație
Pret negociabil, 60.000 euro Ofer spre vanzare casa particulara (5 camere) in Mera, judetul Cluj – zona metropolitana- (distanta de doar 20-25 de minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca). Suprafata utila este de 140 mp, iar suprafata terenului aferent casei este de 1200 mp (curte + gradina). Casa este dispusa pe 2 nivele (P+E), si este compusa astfe: Parter – 2 camere, bucatarie mare, baie si hol, totul decomandat. Etaj – 3 camere spatioase, baie, hol (de asemenea, decomandate) si terasa. Casa a fost finalizata la inceputul anilor 90, dispune de fundatie solida din beton si pereti din caramida, calitativi si grosi. Casa se vinde intr-un stadiu partial finisat, lasandu-va oportunitatea de a o renova si remodela dupa bunul plac, avand un potential urias. De asemenea, in curte exista un garaj de 24 mp cu groapa si o magazine pentru depozitare. In apropiere exista magazin alimentar, dar si statie de transport in comun (autobuz M 34) – parcurge distanta pana la gara in aprox. 22 minute. Aceasta casa se preteaza pentru cei care prefera linistea si spatiul verde in detrimentul poluarii orasului. Pretul este negociabil.
Mera , Cluj,Central
5 camere
140 m²
58.000 €
19.04.2018
Mai multlajumate.ro
Reclamație
Vand casa cu doua camera, anexe si teren aferent cu suprafata de 4200 mp in Com . Mera , Jud Vrancea. Casa se afla la marginea padurii.
Mera, Vrancea / Central
2 camere
45 m²
10.000 €
21.02.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Persoana fizica, ofer spre vanzare casa particulara (5 camere) in Mera, judetul Cluj – zona metropolitana- (distanta de doar 20-25 de minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca). Suprafata utila este de 140 mp, iar suprafata terenului aferent casei este de 1200 mp (curte + gradina). Casa este dispusa pe 2 nivele (P+E), si este compusa astfe: Parter – 2 camere, bucatarie mare, baie si hol, totul decomandat. Etaj – 3 camere spatioase, baie, hol (de asemenea, decomandate) si terasa. Casa a fost finalizata la inceputul anilor 90, dispune de fundatie solida din beton si pereti din caramida, calitativi si grosi. Casa se vinde intr-un stadiu partial finisat, lasandu-va oportunitatea de a o renova si remodela dupa bunul plac, avand un potential urias. De asemenea, in curte exista un garaj de 24 mp cu groapa si o magazine pentru depozitare. In apropiere exista magazin alimentar, dar si statie de transport in comun (autobuz M 34) – parcurge distanta pana la gara in aprox. 22 minute. Aceasta casa se preteaza pentru cei care prefera linistea si spatiul verde in detrimentul poluarii orasului. Pretul este negociabil. Numere de contact: 0749265235 / 0752102547
Cluj-Napoca, Cluj / Vest
5 camere
140 m²
60.000 €
03.02.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Welt Imobiliare va ofera spre vanzare o casa in satul Mera, la circa 15 km de centrul Clujului. Casa are o suprafata utila de 160 de mp, structurata pe 2 niveluri, cate 3 incaperi si un loc de baie pe fiecare nivel. Terenul aferent constructiei este de 1200 mp, cu front la strada de 14 m. Dispune de apa curenta si electricitate. Este la mica distanta de centrul comunei, avand astfel la dispozitie mijloc de transport spre centrul Clujului. Poate fi vizionata oricand cu o programare prealabila de 24 de ore. Pentru detalii sau vizionare va rog sa ma contactati!
Mera
5 camere
200 m²
59.500 €
20.10.2017
Mai multweltimobiliare.ro
Reclamație
Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala extrem de spatioasa de 3 camere, cu o curte proprie de 720 mp. Proprietatea este situata in comuna Darza, langa Buftea. Locuri de parcare 2. Construita in anul 1998. Suprafata Utila: 101 mp, cu o Suprafata Construita de: 124 mp. Amprenta casei este de: 124 mp. Curtea are o suprafata totala de: 720 mp Deschiderea la drum este de: 14 metri liniari. Drumul de acces este asfaltat si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 65 metri. Proprietatea este formata dinParter si Pod. - La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie hol si doua Dormitorare. - La Pod se afla spatiul de depozitare. Casa se vinde nemobilata. Amplasamentul este intr-o zona sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, aer curat, fiind situata apropae de o zona impadurita. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, put si fosa, TV, internet. In plus pe teren mai exista un corp de cladire format dintr-o camera, o bucatarie si un spatiu de depozitare. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun precum si de magazine. Din fata imobilului, cu masina se ajunge in Bucuresti în cca 40 de minute. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.
Buftea, Buftea,Buftea,Buftea
3 camere
101 m²
55.000 €
16.10.2018
Mai multvanzari-case.eu
Reclamație
Imobiliar Expert Grup va propune spre vanzare/ inchiriere o vila de 473mp utili in Zona Baneasa, finalizata in anul 2016. Vila a fost construita conform unui proiect de restaurant, avand toate compartimentarile necesare pentru a desfasura activitati de catering. Aceasta dispune de o curte de aproximativ 100mp ce poate fi amenajata integral ca terasa, 2 locuri de parcare pentru clinenti si un loc de parcare pentru aprovizionare cu marfa.La subsol sunt prezente 5 camere, 2 magazii, 1 grup sanitar si un oficiu, totalizand 136mp. Subsolul este accesibil prin zona de aprovizionare a imobilului si prin intermediul scarii interioare.la parter sunt prezente 5 intrari in imobil, respectiv 3 catre camera centrala a acestuia, ce totalizeaza 68mp, o intrare catre subsol pentru aprovizionare si o intrare pentru personal. Sunt prezente 3 grupuri sanitare, 2 apartinand spatiului pentru personal si un grup sanitar mare, ce comunica cu camera centrala. Supratata totala a parterului este de 122mp.La etajul 1 este prezenta o camera mare, open space de 79mp care se continua cu o terasa de 20mp. Este prezent si un grup sanitar.La mansarda sunt prezente 2 camere de 47, respectiv 45 mp, 2 grupuri sanitare, un birou,2 grupuri sanitare si o terasa de 10mp.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Baneasa
10 camere
705.000 €
10.02.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Persoana fizica, vand teren intravilan cu suprafata de 600mp in intravilanului satului Suceagu, com.Baciu, f.aproape de Biserica Reformata, drum asfaltat chiar pana la parcela. Terenul e in forma de felie de tort, cu latura rotunjita la drum, avand un front stradal de peste 40m (patruzeci) si o adancime de peste 30m. S-a introdus conducta de apa acum cateva zile din noua aductiune de la Mera, chiar pe langa parcela; stalpul de curent este la 4m. Se poate obtine imediat bransament electric pt pompa de fantana, utilizabil la organizarea de santier. Pt reteaua de gaze naturale preconizata a se introduce, Primaria Baciu va poate oferi informatiile necesare (termen de realizare, etc). Terenul este imprejmuit pe 2/3 din perimetru. Sunt plantati aproximativ 10 pruni bistriteni, 1 par, 1 cais, toti pomii fiind pe rod. Nu in ultimul rand, pe teren se afla si un nuc mare, foarte frumos, de 10-12m inaltime, pe rod, cu nuci extrem de gustoase si care da o umbra de vis pe timpul verii. Multi brazi in imediata apropiere, liniste, aer puternic ozonat. Nu sunt locuinte invecinate in stanga-dreapta parcelei. Terenul are numar de casa, carte funciara, impozite la zi, a fost achizitionat in 2016, dispune de studiu geotehnic 2017 (achitat 200euro), ridicare topo avand curbe de nivel (200euro), incluse fiind in pretul terenului. Asadar va cedam aceste acte pt.a fi folosite la obtinerea autorizatiei de construire de la Primaria Baciu, Accesul pe drum complet asfaltat, se face din DN Cluj-Zalau, la iesirea din Baciu se face stanga imediat dupa pod (pe langa Bif Com); din drumul national sunt aprox.3 km pana la locatie. Exista si linie mitropolitana de autobuz, M32 (12 curse zilnice dus-intors). Acces 4x4 pt divertiment/plimbari de weekend: in linie dreapta, pana la Polus Center, peste deal, sunt aprox 2.5km. Ori, se poate iesi atat in Donath cat si la Floresti la podul de pe lacul de acumulare; exista un drum si pe langa Padurea Hoia, pana in noua zona de picnic, Cheile Baciului, pana la drumul astfaltat recent prin chei. Zona se poate vizualiza pe Google Maps, locatia fiind precizata exact in acest anunt. O investitie exceptionala de care va puteti bucura imediat, autorizatia de construire pentru intravilan putand fi obtinuta rapid, nefiind nevoie de timp si cheltuieli suplimentare cu PUD-uri si PUZ-uri. Detinem deja certificat de urbanism, din 3 octombrie 2018, valabil 2 ani, pana in sept.2010. Puteti alege si alta pozitie a casei, printr-un nou certificat de urbanism. Nu acceptam schimburi cu auto, etc.
Cluj , Suceagu Vezi pe harta
35 €
13.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Persoana fizica, ofer spre vanzare casa particulara (5 camere) in Mera, judetul Cluj – zona metropolitana- (distanta de doar 20-25 de minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca). Suprafata utila este de 140 mp, iar suprafata terenului aferent casei este de 1200 mp (curte + gradina). Casa este dispusa pe 2 nivele (P+E), si este compusa astfe: Parter – 2 camere, bucatarie mare, baie si hol, totul decomandat. Etaj – 3 camere spatioase, baie, hol (de asemenea, decomandate) si terasa. Casa a fost finalizata la inceputul anilor 90, dispune de fundatie solida din beton si pereti din caramida, calitativi si grosi. Casa se vinde intr-un stadiu partial finisat, lasandu-va oportunitatea de a o renova si remodela dupa bunul plac, avand un potential urias. De asemenea, in curte exista un garaj de 24 mp cu groapa si o magazine pentru depozitare. In apropiere exista magazin alimentar, dar si statie de transport in comun (autobuz M 34) – parcurge distanta pana la gara in aprox. 22 minute. Aceasta casa se preteaza pentru cei care prefera linistea si spatiul verde in detrimentul poluarii orasului. Pretul este negociabil. Numere de contact: 0749265235 / 0752102547 , Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 5, numar bai: 2, suprafata utila: 140, suprafata totala: 1200, anul constructiei: 1990
Cluj , Cluj-Napoca Vezi pe harta
5 camere
140 m²
60.000 €
17.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere decomandate situata in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 150 mp si o curte libera de 190 mp, amplasata pe o strada complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare, alimentare cu apa, retea gaz, instalatie Tv si internet - telefonie, iluminat stradal, trotuare generoase ).Casa are o suprafata utila de 125 mp compusa la parter dintr-un living spatios si luminos cu acces catre terasa si gradina, o bucatarie incapatoare care la cerere poate fi open-space cu livingul sau inchisa, o baie mare cu geam de aerisire si un garaj de 25 mp.La etaj casa este compusa din 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 si 20 mp, o baie mare de 9 mp cu geam de aerisire, hol si acces in pod.Locuinta este construita din caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, tamplarie PVC marca Rehau 5 camere si 3 foi de sticla, centrala termica proprie Viessmann in condensatie ( la cerere incalzire in pardoseala cu termostat pentru fiecare camera in parte si repartizator ), calorifere din otel, izolatie termica EPS 80 la exterior de 10 cm, instalatie electrica la comanda, sape turnate elicopterizate, pereti tencuiti, gletuiti si 2 straturi de lavabila alba, invelitoare din tigla Bramac cu hidroizolatie Universal 2S de la Bramac.Locuinta este amplasata pe un teren cu suprafata de 275 mp cu deschidere la 2 strazii, care beneficiaza de racordare la toate utilitatile curent, gaz, apa, canalizare.Valoarea casei este de 105.000 euro la stadiul de alb iar la cerere se poate aduce la stadiul de Cheie, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar!TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -
Sibiu,Selimbar
4 camere
105.000 €
12.07.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Imobiliar Expert Grup va propune spre vanzare/ inchiriere o vila de 473mp utili in Zona Baneasa, finalizata in anul 2016. Vila a fost construita conform unui proiect de restaurant, avand toate compartimentarile necesare pentru a desfasura activitati de catering. Aceasta dispune de o curte de aproximativ 100mp ce poate fi amenajata integral ca terasa, 2 locuri de parcare pentru clinenti si un loc de parcare pentru aprovizionare cu marfa.La subsol sunt prezente 5 camere, 2 magazii, 1 grup sanitar si un oficiu, totalizand 136mp. Subsolul este accesibil prin zona de aprovizionare a imobilului si prin intermediul scarii interioare.la parter sunt prezente 5 intrari in imobil, respectiv 3 catre camera centrala a acestuia, ce totalizeaza 68mp, o intrare catre subsol pentru aprovizionare si o intrare pentru personal. Sunt prezente 3 grupuri sanitare, 2 apartinand spatiului pentru personal si un grup sanitar mare, ce comunica cu camera centrala. Supratata totala a parterului este de 122mp.La etajul 1 este prezenta o camera mare, open space de 79mp care se continua cu o terasa de 20mp. Este prezent si un grup sanitar.La mansarda sunt prezente 2 camere de 47, respectiv 45 mp, 2 grupuri sanitare, un birou,2 grupuri sanitare si o terasa de 10mp.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Baneasa
10 camere
2.000 €
10.02.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in Orasul de Jos, zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: piata Cibin, minimarket Billa, magazin alimentar Simpa, farmacii (Farmasib, Sensiblu, Richter, Farmacia 24), Spitalul Clinic Judetean, Parcul Astra, Parcul Cetatii, Gara Sibiu, institutii de invatamant (Liceul Ghe. Lazar, Liceul Octavian Goga, Şcoala Nr. 2), institutii financiar – bancare (Unicredit, Alpha Bank, Allianz Tiriac), restaurant Max, statii de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 10, 11, 111, 112, 114, 118, 19, 17, 5.DESCRIERE: Casa este construita pe un teren in suprafata de aprox. 255 mp, avand amprenta de aprox. 100 mp si o deschidere de 8 ml care permite accesul auto in curte. Imobilul este alcatuit din Parter + Etaj.La parterul casei regasim 3 dormitoare, o bucatarie nemobilata si neutilata, so o baie cu cada.Etajul casei este compartimentat astfel: un hol primitor la intrare, bucatarie mobilata si utilata, o camera de zi, un birou, un dormitor spatios,si baie cu cada. In spatele curtii este un garaj reamanajat care este folosit momentan ca bucatarie de vara, si beneficiaza de toate utilitatile necesare. ALTE DETALII: Casa mai dispune de o anexa de 30 mp care necesita amenajare.
Sibiu,Sibiu
6 camere
175.000 €
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Descriere: Pensiunea dapa, situată in apropierea centrului statiunii, la aproximativ 500 m de « Partia Clăbucet », dar departe de zgomotul de pe DN 1, va oferă o locaţie speciala de cazare, clasificată la 4 stele, punandu-vă la dispozitie intimitate si confort. Dispunand de 7 camere duble şi un apartament, veţi găsi aici un design aparte prin personalizarea fiecarei camere cu un altfel de mobilier si decoraţiuni pentru cele mai speciale gusturi. Dotări camere: Acces în camera pe baza de cartela cu unde radio; Televiziune digitala; Smart LED - Samsung; Minibar; Internet Wireless ; Feonuri în baie; Halate de baie Seifuri in camere Scurta descriere a camerelor : relax “dapa” Dotata cu mobilier din stejar masiv, putin retrasa spre demisol si decorata in culori de turcoaz, alb si bej, aceasta camera induce o stare de relaxare si liniste. Surprinde prin stilul clasic si totodata elegant, intr-o ambianta de calm generator de buna dispozitie. style “dapa” O nota de stil si eleganta data de un pat generos din piele, mobilier din cires masiv precum si cel din sticla in baie exprima rafinament. Este una dintre cele mai speciale camere prin stilul de inalta clasa indulcit de un joc de culori in alb si roz. Alegand aceasta camera veti putea trai senzatia unui cuplu regal. antique “dapa” Mobilierul vechi de catalog, restaurat, din stejar sculptat, continand si o piesa speciala - toaleta cu 3 oglinzi de cristal, vă va face sa vă simtiti ca intr-o “casa boiereasca”. Culorile folosite atat in camera cat si in baia cu mobilier din sticla sunt bleu cu alb intr-o ingenioasa combinatie, oferindu-va linistea “boierilor de inalta curte”. star “dapa” O combinatie intre modern si clasic prin mobilierul din fier forjat si sifonierul de stejar sculptat restaurat sub atenta supraveghere a stelelor putin fosforescente de pe tavan in atmosfera calduroasa a unei zile de vara decorata de galbenul spicelor de grau coapte si a florii soarelui din baie. Terasa scaldata de soare pe parcursul intregii zile va ofera un peisaj montan unic strabatut de partia de ski Clabucet. HOT “dapa” O camera moderna si sexy ce va poate da trairi intense si senzuale, decorata foarte indraznet in rosu si alb, cu un pat modern in stil oriental si un sifonier inalt din plexiglas rosu rubiniu , baia moderna pastrand nota indrazneata printr-o combinatie sah de rosu cu alb. Pentru relaxare, terasa cu vedere spre partie poate fi optiunea perfecta. In aceasta camera orice cuplu poate atinge revelatia unei luni de miere. romantic “dapa” O declaratie de dragoste intr-o atmosfera de toamna tarzie aproape de culesul viei, incurajata de confortul si eleganta patului din cires masiv incadrat in mijlocul unui decor ruginiu completat de o baie eleganta cu mobilier din sticla. Aici un scriitor sau un poet romantic se va simti in apogeul creatiei sale artistice la masuta din camera partial mansardata cu lemn de pin rosu. family “dapa” Singurul apartament al pensiunii este destinat in special unei familii cu copii si in particular pentru doua familii de prieteni. In partea de jos are o camera generoasa cu mobilier din fag masiv, partial mansardata pe o laterala cu pin rosu. Nuanta de vernil inspira o dorinta de miscare pentru odihna activa la munte iar terasa grandioasa dezvaluie spectaculoasa imagine a muntilor din imprejurimi . Scara interioara din lemn de brad face legatura intre camera si mansarda ce beneficiaza de o baie vesel colorata in portocaliu si vernil si o dotare compusa din doua paturi individuale, o masuta si doua fotolii in atmosfera calda a lemnului prezent pretutindeni. rustic “dapa” Aici te vei simti ca la bunica acasa, asteptand bunatatile din cuptorul ei magic relaxandu-te intr-un pat alb din lemn de brad masiv cu incrustatii de fier forjat. Intre timp , te poti uita la jocul fulgilor de nea prin perdeaua de borangic autentic, bucurat de mirosul de crema de zahar ars. Aceasta este o camera absolut speciala, zugravita in nuante de caramel, partial mansardata, inspirandu-ti o ambianta rustica. Baia surprinde prin excelenta transpunere a naturii, atat prin faianta cu desen de copaci cat si prin listuri imitatie de coaja de copac. Restaurantul dapa dispune de o capacitate de 28 de locuri , oferindu-vă atat mancăruri tradiţionale, cat şi din bucătăria internatională, preparate de maestrul nostru bucătar. O parte din restaurant se poate transforma intr-o sala de conferinta pentru 20 de persoane cu dotari complete (internet, retroproiector, ecran de proiectie, flipchart si consumabile), in cealalta parte putandu-se servi , in pauze, un bufet suedez. Barul din incintă vă pune la dispoziţie un sortiment diversificat de băuturi alcoolice şi non-alcoolice. Foisor dapa – O lucrare de exceptie, simbol al manualitatii, realizata din lemn masiv de brad, frasin si stejar, imbinat cu un aranjament impresionant de piatra de rau si roca de munte. Lucrat in mod unicat, cu maiestrie si multa migala, cu talent si infinita rabdare, dusa aproape de perfectiune, atent pazit de felinare, acest ansamblu poarta semnatura “Domnului Colonel”. Aici va puteti bucura de servirea unei mese de neuitat, intr-un decor perfect incadrat in peisajul montan.
România > Muntenia > Valea Prahovei > Predeal,Muntenia,Valea Prahovei,Predeal
158 lei
05.09.2018
Mai multcarta.ro
Reclamație
Vila propusa spre vanzare este o constructie finalizata in anul 2013, ce aplica standardele energetice ale “caselor pasive”. Ofera o foarte buna izolatie termica si un nivel excelent de etanseitate. Incalzirea si racirea se fac prin pardoseala casei, ceea ce asigura un confort termic sporit, dar si un confort estetic, prin eliminarea caloriferelor din incaperi. Fiind localizat in zona centrala a Orasului Otopeni, imobilul ofera un acces facil la DN1, Soseaua de centura, dar si la transportul in comun - 2 minute de mers pe jos pana la statia liniei de transport local Otopeni (Linia Albastra). Prin pozitionarea fata de punctele cardinale, casa beneficiaza de multa lumina naturala, pastrand in acelasi timp intimitatea locuintei. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat conform pozelor de prezentare. Descrierea imobilului: Terenul aferent imobilului este de 256 mp. Imobilul are o suprafata construita 202 mp, fiind distribuit astfel: P + 1E. Dispunere camere: Parter - living, dining, bucatarile, WC serviciu, camera tehnica. Etaj - 2 dormitoare o baie comuna si un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing. Casa face parte dintr-un duplex. Diferanta fata de majoritatea constructiilor de acest tip este ca cele doua constructii NU au perete comun. Cele doua case au structura individuala (fundatie si structura) si un rost de dilatare de 10 cm, izolatia exterioara a peretilor fiind realizata cu celuloza de 55kg/ mc si 45kg/ mc pentru peretii de interior. Detalii tehnice: Fundatia este realizata pe cuburi (pahare) de 90/90 la o adancime de -1.30 m fata de linia solului, grosimea placii este de 16 cm; sub placa, pentru o izolare cat mai buna, s-a folosit polistiren extrudat de 10 cm . Constructia casei este realizata pe structura metalica cu profil zincat de 15 cm si grosimea profilului intre 1 mm si 1,5 mm. Izolatia casei la exterior este realizata cu polistiren expandat de 15 cm , in interiorul profilului s-a folosit celuloza ce are grosimea de 15 cm si densitatea de 55 kg/mc, pentru perertii exteriori, 10 cm de celuloza pentru peretii interiori, 35 cm celuloza pentru acoperis, iar pentru plafonul dintre parter si etaj celuloza 30 cm. Inchiderea casei s-a facut cu OSB 3 (atat la exterior cat si la interior) cu grosimea de 1,5 cm . Termosistemul este format din polistiren, adeziv - ceresit, plasa, amorsa si decorativa STO. Geamurile au fost alese pentru a oferi un confort maxim, marca VEKA alphaline 90 cu 3 randuri de geamuri, plase de tantari pentu toate geamurile care se deschid. Pentru acoperisul casei s-a folosit sistemul complet de la GERARD - Heritage, sistem pluvial complet oferit de dealerii firmei Gerard. Pentru incalzirea, recirea si consumul apei calde menajere s-a folosit un sistem complet de la REHAU. Sistemul este dedicat pentru incalzire si racire in pardoseala, cu ajutorul unei pompe de caldura sol-apa REHAU de 6 KW ce gestioneaza un put de mare adancime - 102 m. Fiecare camera are termostat individual si se poate alege temperatura dorita, in plus pompa de caldura este prevazuta cu o placa web de configurare si setare de pe telefoanele smatphone. Temperatura ambientala in casa se realizeaza prin incalzire in pardoseala, iar pe timp de vara racirea se face tot prin pardoseala folosind o pompa de recirculare a apei la temperatura solului, aproximativ 9-12 grade. In living s-a montat un semineu marca DOVRE de 10 KW ce are o camera de conversie pentru incalzirea livingului si a dormitorului matrimonial. Alimentarea cu apa: A fost realizat un put de apa potabila la o adancime de aproximativ 58 m, unde s-a folosit tub valrom R8 de 140 mm, iar in dreptul filtrelor s-a pus pietris de pleasa (nisip cuartos), pentru o filtrare a apei cat mai buna, folosindu-se a 3- a panza freatica. Specificatii Utilitati General: Curent electricIncalzire: Centrala proprie, Incalzire pardosealaInternet: Cablu, Fibra Optica, Wireless Finisaje Stare interior: Finisat modernUsi interioare: LemnUsa intrare: MetalFerestre: PVCPardoseala: Parchet, GresiePereti: Vopsea Lavabila, Faianta, TapetIzolatie termica: Exterior, Interior Dotari Alte spatii: Wc serviciu, DressingBucatarie: Mobilata si UtilataMobilat: CompletElectrocasnice: Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, DVD, AspiratorDiverse: Sistem alarma, Semineu, Scara interioaraDotari imobil: Curte individuala Informatii suplimentare Recomandat Pentru: RezidentialDetalii zona: Strazi pietruite
Aviatiei
5 camere
202 m²
248.000 €
03.08.2018
Mai multtitirez.ro
Reclamație
Vila propusa spre vanzare este o constructie finalizata in anul 2013, ce aplica standardele energetice ale “caselor pasive”. Ofera o foarte buna izolatie termica si un nivel excelent de etanseitate. Incalzirea si racirea se fac prin pardoseala casei, ceea ce asigura un confort termic sporit, dar si un confort estetic, prin eliminarea caloriferelor din incaperi. Fiind localizat in zona centrala a Orasului Otopeni, imobilul ofera un acces facil la DN1, Soseaua de centura, dar si la transportul in comun - 2 minute de mers pe jos pana la statia liniei de transport local Otopeni (Linia Albastra). Prin pozitionarea fata de punctele cardinale, casa beneficiaza de multa lumina naturala, pastrand in acelasi timp intimitatea locuintei. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat conform pozelor de prezentare. Descrierea imobilului: Terenul aferent imobilului este de 256 mp. Imobilul are o suprafata construita 202 mp, fiind distribuit astfel: P + 1E. Dispunere camere: Parter - living, dining, bucatarile, WC serviciu, camera tehnica. Etaj - 2 dormitoare o baie comuna si un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing. Casa face parte dintr-un duplex. Diferanta fata de majoritatea constructiilor de acest tip este ca cele doua constructii NU au perete comun. Cele doua case au structura individuala (fundatie si structura) si un rost de dilatare de 10 cm, izolatia exterioara a peretilor fiind realizata cu celuloza de 55kg/ mc si 45kg/ mc pentru peretii de interior. Detalii tehnice: Fundatia este realizata pe cuburi (pahare) de 90/90 la o adancime de -1.30 m fata de linia solului, grosimea placii este de 16 cm; sub placa, pentru o izolare cat mai buna, s-a folosit polistiren extrudat de 10 cm . Constructia casei este realizata pe structura metalica cu profil zincat de 15 cm si grosimea profilului intre 1 mm si 1,5 mm. Izolatia casei la exterior este realizata cu polistiren expandat de 15 cm , in interiorul profilului s-a folosit celuloza ce are grosimea de 15 cm si densitatea de 55 kg/mc, pentru perertii exteriori, 10 cm de celuloza pentru peretii interiori, 35 cm celuloza pentru acoperis, iar pentru plafonul dintre parter si etaj celuloza 30 cm. Inchiderea casei s-a facut cu OSB 3 (atat la exterior cat si la interior) cu grosimea de 1,5 cm . Termosistemul este format din polistiren, adeziv - ceresit, plasa, amorsa si decorativa STO. Geamurile au fost alese pentru a oferi un confort maxim, marca VEKA alphaline 90 cu 3 randuri de geamuri, plase de tantari pentu toate geamurile care se deschid. Pentru acoperisul casei s-a folosit sistemul complet de la GERARD - Heritage, sistem pluvial complet oferit de dealerii firmei Gerard. Pentru incalzirea, recirea si consumul apei calde menajere s-a folosit un sistem complet de la REHAU. Sistemul este dedicat pentru incalzire si racire in pardoseala, cu ajutorul unei pompe de caldura sol-apa REHAU de 6 KW ce gestioneaza un put de mare adancime - 102 m. Fiecare camera are termostat individual si se poate alege temperatura dorita, in plus pompa de caldura este prevazuta cu o placa web de configurare si setare de pe telefoanele smatphone. Temperatura ambientala in casa se realizeaza prin incalzire in pardoseala, iar pe timp de vara racirea se face tot prin pardoseala folosind o pompa de recirculare a apei la temperatura solului, aproximativ 9-12 grade. In living s-a montat un semineu marca DOVRE de 10 KW ce are o camera de conversie pentru incalzirea livingului si a dormitorului matrimonial. Alimentarea cu apa: A fost realizat un put de apa potabila la o adancime de aproximativ 58 m, unde s-a folosit tub valrom R8 de 140 mm, iar in dreptul filtrelor s-a pus pietris de pleasa (nisip cuartos), pentru o filtrare a apei cat mai buna, folosindu-se a 3- a panza freatica. Specificatii Utilitati General: Curent electricIncalzire: Centrala proprie, Incalzire pardosealaInternet: Cablu, Fibra Optica, Wireless Finisaje Stare interior: Finisat modernUsi interioare: LemnUsa intrare: MetalFerestre: PVCPardoseala: Parchet, GresiePereti: Vopsea Lavabila, Faianta, TapetIzolatie termica: Exterior, Interior Dotari Alte spatii: Wc serviciu, DressingBucatarie: Mobilata si UtilataMobilat: CompletElectrocasnice: Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, DVD, AspiratorDiverse: Sistem alarma, Semineu, Scara interioaraDotari imobil: Curte individuala Informatii suplimentare Recomandat Pentru: RezidentialDetalii zona: Strazi pietruite
Aviatiei
5 camere
202 m²
248.000 €
09.08.2018
Mai multtitirez.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe