Casa stare foarte buna central

Mera, Vrancea / Central
5 camere
130 m²
55,000
Fri Jan 19 2018 17:59:52 GMT+0000 (UTC)
Casa prezinta la parter un spatiu ccomercial cu bar si magazin ,casa se afla in centrul comunei pozitia este la sosea cu o activitate comerciala foarte buna Prezinta 5 camere de locuit cu bucatarie si baie si camera pentru boiler si o camera mare de oaspeti Centrala pe lemne sobe de teracota stare foarte buna casa a fost locuita multi ani la rand acum se vinde pentru a cumpara un apartament in bucuresti SE accepta schimburi cu apartamente stare BUNA ROG SERIOZITATE Spatiul comercial este deschis e alcatuit dintr un magazin mixt si un pub(bar) cu tot ceea ce trebuie. ACCEPT variante cu apartamente din bucuresti/alte orase mari ROG SERIOZITATE
Mai multhomezz.ro
5 camere
140 m²
58,000
Thu Jan 18 2018 17:49:51 GMT+0000 (UTC)
Preț negociabil Nu include TVA Pret negociabil, 60.000 euro Ofer spre vanzare casa particulara (5 camere) in Mera, judetul Cluj – zona metropolitana- (distanta de doar 20-25 de minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca). Suprafata utila este de 140 mp, iar suprafata terenului aferent casei este de 1200 mp (curte + gradina). Casa este dispusa pe 2 nivele (P+E), si este compusa astfe: Parter – 2 camere, bucatarie mare, baie si hol, totul decomandat. Etaj – 3 camere spatioase, baie, hol (de asemenea, decomandate) si terasa. Casa a fost finalizata la inceputul anilor 90, dispune de fundatie solida din beton si pereti din caramida, calitativi si grosi. Casa se vinde intr-un stadiu partial finisat, lasandu-va oportunitatea de a o renova si remodela dupa bunul plac, avand un potential urias. De asemenea, in curte exista un garaj de 24 mp cu groapa si o magazine pentru depozitare. In apropiere exista magazin alimentar, dar si statie de transport in comun (autobuz M 34) – parcurge distanta pana la gara in aprox. 22 minute. Aceasta casa se preteaza pentru cei care prefera linistea si spatiul verde in detrimentul poluarii orasului. Pretul este negociabil.
Mai multhomezz.ro
5 camere
140 m²
58,000
Thu Jan 18 2018 19:17:54 GMT+0000 (UTC)
Pret negociabil, 60.000 euro Ofer spre vanzare casa particulara (5 camere) in Mera, judetul Cluj – zona metropolitana- (distanta de doar 20-25 de minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca). Suprafata utila este de 140 mp, iar suprafata terenului aferent casei este de 1200 mp (curte + gradina). Casa este dispusa pe 2 nivele (P+E), si este compusa astfe: Parter – 2 camere, bucatarie mare, baie si hol, totul decomandat. Etaj – 3 camere spatioase, baie, hol (de asemenea, decomandate) si terasa. Casa a fost finalizata la inceputul anilor 90, dispune de fundatie solida din beton si pereti din caramida, calitativi si grosi. Casa se vinde intr-un stadiu partial finisat, lasandu-va oportunitatea de a o renova si remodela dupa bunul plac, avand un potential urias. De asemenea, in curte exista un garaj de 24 mp cu groapa si o magazine pentru depozitare. In apropiere exista magazin alimentar, dar si statie de transport in comun (autobuz M 34) – parcurge distanta pana la gara in aprox. 22 minute. Aceasta casa se preteaza pentru cei care prefera linistea si spatiul verde in detrimentul poluarii orasului. Pretul este negociabil.
Mai multlajumate.ro

Casa Situata Central Mera

Mera, Vrancea / Central
5 camere
130 m²
50,000
Fri Jan 19 2018 17:55:37 GMT+0000 (UTC)
Casa prezinta la parter un spatiu ccomercial cu bar si magazin ,casa se afla in centrul comunei pozitia este la sosea cu o activitate comerciala foarte buna Prezinta 5 camere de locuit cu bucatarie si baie si camera pentru boiler Centrala pe lemne sobe de teracota stare foarte buna casa a fost locuita multi ani la rand acum se vinde pentru a cumpara un apartament in bucuresti SE accepta schimburi cu apartamente stare BUNA ROG SERIOZITATE Spatiul comercial deschis este alcatuit dintr un magazin mixt si un pub(bar) cu tot ceea ce trebuie. Situatia Casei dispune de un punct foarte important din punct de vedere comercial deci cu o foarte mare usurinta se poate deschinde un centru comercial rog seriozitate si sunati in legatura cu schimburi doar cu apartamente din orase bucuresti/ iasi/ cluj
Mai multhomezz.ro
5 camere
160 m²
59,500
Wed Jan 10 2018 06:07:32 GMT+0000 (UTC)
Welt Imobiliare va ofera spre vanzare o casa in satul Mera, la circa 15 km de centrul Clujului. Casa are o suprafata utila de 160 de mp, structurata pe 2 niveluri, cate 3 incaperi si un loc de baie pe fiecare nivel. Terenul aferent constructiei este de 1200 mp, cu front la strada de 14 m. Dispune de apa curenta si electricitate. Este la mica distanta de centrul comunei, avand astfel la dispozitie mijloc de transport spre centrul Clujului. Poate fi vizionata oricand cu o programare prealabila de 24 de ore. Pentru detalii sau vizionare va rog sa ma contactati!
Mai multpiata-az.ro

casa de vanzare

Mera, Vrancea, Vrancea, Mera
5 camere
130 m²
50,000
Thu Dec 28 2017 14:12:45 GMT+0000 (UTC)
Casa prezinta la parter un spatiu ccomercial cu bar si magazin ,casa se afla in centrul comunei pozitia este la sosea cu o activitate comerciala foarte buna Prezinta 5 camere de locuit cu bucatarie si baie si camera pentru boiler plus camera pentru oaspeti si multe alte facilitati, specific ca aceasta constructie este mare astfel incat cumparatorul poate avea o plaja larga de optiuni spre folosinta acesteia. Centrala pe lemne sobe de teracota stare foarte buna casa a fost locuita multi ani la rand acum se vinde pentru a cumpara un apartament in bucuresti SE accepta schimburi cu apartamente stare BUNA ROG SERIOZITATE Spatiul comercial este deschis e alcatuit dintr un magazin mixt si un pub(bar) cu tot ceea ce trebuie. Pretul este negociabil pentru mai multe detalii sunati nu raspund la mesaje. Alte caracteristici: Invelitoare acoperis: Tabla Nr. Bucatarii: 2 Nr. Garaje: 1 Utilitati: Sistem Incalzire: Calorifere, Soba/teracota, Centrala proprie Acces internet: Wireless Finisaje: Stare interior: Buna Ferestre cu geam termopan: PVC Jaluzele: Verticale Podele: Gresie, Parchet Usi interior: PVC Pereti: Vopsea lavabila Usa intrare: PVC Dotari: Mobilat: Complet Alte spatii utile: Spatiu depozitare, WC Serviciu, Pivnita Bucatarie: Mobilata, Utilata Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Cuptor microunde, TV Diverse: Sistem de alarma Dotari imobil: Curte Servicii: Servicii imobil: Supraveghere video
Mai multromimo.ro
2 camere
45 m²
10,000
Sat Dec 16 2017 22:09:40 GMT+0000 (UTC)
Vand casa cu doua camera, anexe si teren aferent cu suprafata de 4200 mp in Com . Mera , Jud Vrancea. Casa se afla la marginea padurii.
Mai multlajumate.ro
5 camere
130 m²
50,000
Wed Nov 29 2017 18:39:22 GMT+0000 (UTC)
Casa prezinta la parter un spatiu ccomercial cu bar si magazin ,casa se afla in centrul comunei pozitia este la sosea cu o activitate comerciala foarte buna Prezinta 5 camere de locuit cu bucatarie si baie si camera pentru boiler Centrala pe lemne sobe de teracota stare foarte buna casa a fost locuita multi ani la rand acum se vinde pentru a cumpara un apartament in bucuresti SE accepta schimburi cu apartamente stare BUNA ROG SERIOZITATE Spatiul comercial deschis este alcatuit dintr un magazin mixt si un pub(bar) cu tot ceea ce trebuie. Situatia Casei dispune de un punct foarte important din punct de vedere comercial deci cu o foarte mare usurinta se poate deschinde un centru comercial rog seriozitate si sunati in legatura cu schimburi doar cu apartamente din orase bucuresti/ iasi/ cluj Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
5 camere
130 m²
50,000
Wed Nov 29 2017 18:39:24 GMT+0000 (UTC)
Casa prezinta la parter un spatiu ccomercial cu bar si magazin ,casa se afla in centrul comunei pozitia este la sosea cu o activitate comerciala foarte buna Prezinta 5 camere de locuit cu bucatarie si baie si camera pentru boiler Centrala pe lemne sobe de teracota stare foarte buna casa a fost locuita multi ani la rand acum se vinde pentru a cumpara un apartament in bucuresti SE accepta schimburi cu apartamente stare BUNA ROG SERIOZITATE Spatiul comercial este deschis e alcatuit dintr un magazin mixt si un pub(bar) cu tot ceea ce trebuie.
Mai multlajumate.ro
5 camere
160 m²
59,500
Fri Oct 20 2017 16:34:58 GMT+0000 (UTC)
Welt Imobiliare va ofera spre vanzare o casa in satul Mera, la circa 15 km de centrul Clujului. Casa are o suprafata utila de 160 de mp, structurata pe 2 niveluri, cate 3 incaperi si un loc de baie pe fiecare nivel. Terenul aferent constructiei este de 1200 mp, cu front la strada de 14 m. Dispune de apa curenta si electricitate. Este la mica distanta de centrul comunei, avand astfel la dispozitie mijloc de transport spre centrul Clujului. Poate fi vizionata oricand cu o programare prealabila de 24 de ore. Pentru detalii sau vizionare va rog sa ma contactati!
Mai multweltimobiliare.ro

PF, casa 5 camere Cluj Mera

Cluj-Napoca , Cluj
5 camere
140 m²
60,000
Wed Oct 25 2017 07:14:57 GMT+0000 (UTC)
Persoana fizica, ofer spre vanzare casa particulara (5 camere) in Mera, judetul Cluj – zona metropolitana- (distanta de doar 20-25 de minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca). Suprafata utila este de 140 mp, iar suprafata terenului aferent casei este de 1200 mp (curte + gradina). Casa este dispusa pe 2 nivele (P+E), si este compusa astfe: Parter – 2 camere, bucatarie mare, baie si hol, totul decomandat. Etaj – 3 camere spatioase, baie, hol (de asemenea, decomandate) si terasa. Casa a fost finalizata la inceputul anilor 90, dispune de fundatie solida din beton si pereti din caramida, calitativi si grosi. Casa se vinde intr-un stadiu partial finisat, lasandu-va oportunitatea de a o renova si remodela dupa bunul plac, avand un potential urias. De asemenea, in curte exista un garaj de 24 mp cu groapa si o magazine pentru depozitare. In apropiere exista magazin alimentar, dar si statie de transport in comun (autobuz M 34) – parcurge distanta pana la gara in aprox. 22 minute. Aceasta casa se preteaza pentru cei care prefera linistea si spatiul verde in detrimentul poluarii orasului. Pretul este negociabil. Numere de contact: 0749265235 / 0752102547 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
5 camere
195 m²
85,000
Thu Oct 19 2017 18:59:02 GMT+0000 (UTC)
Va facem cunoscuta o oferta de vanzare a unui case cu 5 camere, cu suprafata de 195 mp si teren cu suprafata de 1500mp, in zona Sat. Mera. Casa este dispusa D+P+M, astfel: demisol: 1 incapere; parter: living, bucatarie, baie si mansarda: 3 dormitoare, baie. Casa este dotata cu centrala proprie si termopane, fiind complet mobilata si utilata modern. Casa este intr-o zona linistita si in zona cu spatiu verde. Te asteptam la sediul agentiei noaste pe Iuliu Maniu nr.17 pentru o colaborare eficienta si servicii de calitate. (ID:CACJ218227)
Mai multpiata-az.ro

Vand casa la Mera Cluj

Cluj-Napoca, Cluj
5 camere
180 m²
120,000
Sun Oct 08 2017 16:41:23 GMT+0000 (UTC)
PF vand casa la 13 km de Cluj, sat Mera structurata pe: parter, etaj si mansard.parterul este independent , poate locui o familie separat.Suprafata casei este 180mp terenul 1500mp, central termica pe lemne, toate conditiile de oras.pret 120000 Euro neg .Naveta este de 15 minute, vecinii sant deosebiti, se vinde din motive de sanatatecei interesati pot suna la 0743340253.
Mai multpiata-az.ro
5 camere
160 m²
59,500
Mon Oct 09 2017 07:38:52 GMT+0000 (UTC)
Welt Imobiliare va ofera spre vanzare o casa in satul Mera, la circa 15 km de centrul Clujului. Casa are o suprafata utila de 160 de mp, structurata pe 2 niveluri, cate 3 incaperi si un loc de baie pe fiecare nivel. Terenul aferent constructiei este de 1200 mp, cu front la strada de 14 m. Dispune de apa curenta si electricitate. Este la mica distanta de centrul comunei, avand astfel la dispozitie mijloc de transport spre centrul Clujului. Poate fi vizionata oricand cu o programare prealabila de 24 de ore. Pentru detalii sau vizionare va rog sa ma contactati!
Mai multpiata-az.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Mera, De vanzare, casa