Reclamație
34.900 €
4 camere
500 m²

Casa de vacanta HINOVA!

Hinova, judet Mehedinti
Casa P+E. 5 camere, 2 terase, teren 500mp, fantana, vedere spre Dunare. Faza constructiei: rosu. Amprenta la sol 90. Pentru detalii sunati la numarul 752 - arata telefon - .
Reclamație
125.000 €
4 camere
200 m²

Casa de lux in Hinova

Drobeta-Turnu Severin, judet Mehedinti
Casa de lux in com.Hinova,sat nou Ostrovul Corbului,in cartierul rezidențial,la o distanță foarte mica de Dunăre si la 15 km de Dr.Tr.Severin.Casa este lucrata si mobilată ultra-modern.Este izolata interior-exterior cu polistiren de 10cm cu densitate 80,iar mansarda este izolata cu vata minerală bazaltică;tencuirea pereților a fost facuta cu un sistem mecanizat si șapele cu sistem elicopterizat.Interioarele sunt lucrate cu produse de foarte buna calitate,tâmplărie QFort,gresie si faianța Porcelanosa,tot mobilierul este achiziționat de la Mobexpert,Mobelhaus si Moblesse.Toate camerele au televizoare Samsung curbate iar aparatura electrocasnica este una de cea mai buna calitate.Casa este încălzită de o centrală pe,peleți cu program de reglare a temperaturii,aprindere si stingere de pe telefon.Casa are o suprafața utila de 200 mp (+camera tehnica,care este separat )si are la parter:hol, bucatarie,dormitor pentru oaspeți,baie,living+dining room si casa scării ( mana curenta este la fel ca si terasele,din sticla,are un perete 3D si un superb candelabru care are o lungime de cca 3 m).Iar la etaj are un hol,baie,doua dormitoare si un dressing foarte util si spațios.Fiind limitați de nr de poze,nu se vad toate dotările din casa.Atat curtea cat si interiorul sunt supravegheate video.Suprafata terenului este de 500mp.Casa se vinde la cheie cu tot ce este in ea si nu mai necesita niciun fel de investiție.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Hinova, casa de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe