Reclamație
650.000 €
wizmo.ro
5 camere

Casă de vânzare cu 5 camere, 260 mp, Cluj-Napoca (EZ673C)

Cluj,Cluj-Napoca,Gruia
Doriti o casa individuala noua, casa cu o arhitectura mediteraneeana, gradina superba, zona exclusiv de case, panorama deosebita ? Aceasta este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Va oferim spre vanzare casa cu un design deosebit in cartierul Gruia, suprafata teren 860 mp, suprafata utila 260 mp, front la strada 11m, dispusa D+P+E. La demisol dispune de camera tehnica si pivnita. La parter dispune de living, loc luat masa, bucatarie, birou, 1 baie, debara, hol, casa scarii. La etaj dispune de 3 camere, 2 bai, dressing, debara, hol, 2 balcoane. Imobilul dispune de finisaje de calitate superioara: parchet de stejar si gresie moderna pentru pardosela, faianta si gresie moderna pentru bai si bucatarie, usi interioare de lemn, usa intrate din PVC, geamuri termoizolante din PVC, placari pereti cu caramida aparenta. Casa are o gradina superba cu gazon, instalatie de irigare, loc amenajat pentru BB, pereti exteriori si imprejmuiri placate cu piatra de Vistea, poarta ( actionata cu telecomanda) si gard din fier forjat, garaj cu poarta cu telecomanda (pt 2 masini), terasa amenajata peste garaj. Imobilul se vinde complet mobilat, cu mobiler de calitate deosebita si utilat cu plita pe gaz, cuptor electric, cuptor microunde, combina frigorifica side by side, masina de spalat haine, 2 LCD-uri, 2AC. Confortul termic este asigurat cu centrala termica proprie. Imobilul dispune de instalatie de alarmare, senzori de miscare si contract cu firma de paza. Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!
Reclamație
185.000 €
publi24.ro
5 camere

Duplex cu 5 camere în zona Gruia

Cluj,Cluj-Napoca
Va recomandam spre vanzare o casa noua situata in Gruia. Casa dispune de o suprafata utila de 180 mp, desfasurata pe 2 nivele(parter si etaj), fiind compusa din: 5 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 1 terasa, 1 balcon si 1 garaj. Totodata casa beneficioaza si de o gradina, unde este amenajat un spatiu pentru a va recrea, cu barbeque, leagan, gazon, si tuia . Terenul aferent casei cu tot cu cota parte din drum si amprenta casei este de 353 mp. Se vinde nemobilata, iar pretul este negociabil. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati! Va astept cu drag la vizionare!
Reclamație
525.000 €
wizmo.ro
4 camere

Casă de vânzare cu 4 camere, 260 mp, Cluj-Napoca (VY9RJ2)

Cluj,Cluj-Napoca,Gruia
Casa individuala pentru pretentiosi, arhitectura deosebita, panorama frumoasa, zona exclusiv de case! Va oferim spre vanzare casa in cartierul Gruia, suprafata utila 260 mp, suprafata teren 600 mp, front la strada 10.80 m, dispusa S+D+P+E(gradina libera 250 mp). La subsol dispune de garaj cu telecomanda( se pot parca 6 masini) si spatiu pentru depozitare. La demisol dispune de camere tehnica si 1 baie. La parter dispune de living, bucatarie, camara. La etaj dispune de 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, 1 dressing, hol. Imobilul se va finisa cu materiale de calitate premium astfel: parchet din lemn masiv si travertin pentru pardoseala, caramida aparenta si lavabil pentru pereti, scara metalica imbracata in lemn, geamuri PVC 3 sticle/7 camere, usi interioare din lemn, usa intrare din PVC. Confortul termic este asigurat cu incalzire in pardoseala la parter si centrala temica proprie/calorifere in restul casei, toate instalatiile tehnice, electrice si sanitare trase pe pozitii. Imobilul va dispune de instalatie de alarmare si videointerfon. Exteriorul va fi finisat, in fata casei terasa amenajata cu granit, in spate terasa amenajata cu dale, in fata garaj amenajat cu piatara cubica, imprejmuiri finalizate cu gard de lemn, poarta acces cu telecomanda. Termen estimat de finalizare iulie 2019. Pentru vizionare nu ezitati sa ne contactati!
Reclamație
328.000 €
wizmo.ro
6 camere

Casă de vânzare cu 6 camere, 300 mp, Cluj-Napoca (C63262)

Cluj,Cluj-Napoca,Gruia
Vila frumoasa situata intr-o zona de exceptie a cartierului Gruia, zona Hotel Belvedere.Constructie realizata din caramida cu izolatie exterioara din polistiren.Parterul este compartimentat in hol de acces, living, loc de luat masa, bucatarie, camara de alimente, birou(camera de oaspeti) si baie.La Etaj gasim 2 dormitoare, baie pentru copii, dormitor matrimonial cu baie si dressing proprii, terasa.Mansarada este in sistem open space, momentan fiind folosita ca loc de joaca pentru copii.La Demisol garaj, hoby room, baie, bucatarie, spalatorie si centrala.Curtea si gradina frumos amenajate cu gazon, arbusti ornamentali, foisor, loc pentru gratar, cu o suprafata de teren liber:390 mp. Poarta de acces si usa de garaj automatizate.O casa la un pret foarte bun situata intr-o zona deosebita, cu vecinatatile formate din case noi.Pret negociabil.
Reclamație
190.000 €
wizmo.ro
5 camere

Casă de vânzare cu 5 camere, 180 mp, Cluj-Napoca (26USXV)

Cluj,Cluj-Napoca,Gruia
Va recomandam spre vanzare o casa noua situata in Gruia.Casa dispune de o suprafata utila de 180 mp, desfasurata pe 2 nivele(parter si etaj), fiind compusa din: 5 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 1 terasa, 1 balcon si 1 garaj. Totodata casa beneficioaza si de o gradina, unde este amenajat un spatiu pentru a va recrea, cu barbeque, leagan, gazon, si tuia . Terenul aferent casei cu tot cu cota parte din drum si amprenta casei este de 353 mp.Se vinde nemobilata, iar pretul este negociabil. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!Va astept cu drag la vizionare!
Reclamație
325.000 €
publi24.ro
6 camere

Casa individuala cu piscina in Gruia

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va ofera spre vanzare o casa in cartierul Gruia, intr-o zona rezidentiala strict de case. Imobilul dispune de teren insuprafata de 403mp si suprafata utila de 153mp fiind compartimentata dupa cum urmeaza: demisol - 2 camere, 1 baie, parter - 2 camere, bucatarie, loc de luata masa, antreu, baie, camara si mansarda - 2 camere si o baie. Casa dispune de o gradina intima plina de verdeata, amenajata cu gazon, pavaj, piscina, foisor si loc de joaca pentru copii. Imobilul a fost construit cca 1950 , renovat in totalitate in 2007 respectiv 2012 si dispune de centrala proprie, aer conditionat, geamuri termopan, parchet laminat, mocheta etc. Casa este ideala pentru o familie in cautarea unei locunite la doar cateva minute de centrul orasului dar ferita de aglomeratia acestuia. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic,prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10
Reclamație
420.000 €
publi24.ro
5 camere

Vand casa noua in gruia

Cluj,Cluj-Napoca
Vand casa noua intr-o zona superba aproape de 7 strazi pe o strada linistita fara trafic intens.Casa are o arhitectura moderna si este finisata la cheie.De asemenea curtea si gradina sunt amenajate in detaliu.Suprafata 200 mp .D+P+E.Merita vazuta., Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar bai: 3, suprafata utila: 200, suprafata totala: 400
Reclamație
395.000 €
publi24.ro
8 camere

Casă / Vilă cu 8 camere în zona Gruia

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare ofera spre vanzare o vila in cartierul Gruia,Casa D+E+P+M, an constructie 1996, complet renovata in 2016, 8 camere, bucatarie, 4 grupuri sanitare, 4 terase, pivinita, sala de sport, 2 garaje. Casa este ideal pozitionata, in cart. Gruia, intr-o zona foarte linistita dar in acelasi timp foarte aproape de mijloace de transport in comun si de centrul orasului. Beneficiaza de o suprafata de teren de 1000 mp, gradina amenajata cu piscina, foisor, loc de foc si pomi fructiferi.. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail, sau direct la sediul agentiei noastre de pe strada Napoca 10.
Reclamație
450.000 €
wizmo.ro
4 camere

Casă de vânzare cu 4 camere, 300 mp, Cluj-Napoca (9XW4E2)

Cluj,Cluj-Napoca,Gruia
Habitas Imobiliare va ofera spre vanzare o casa rustica situata intr-o zona de case, la asfalt, cu iluminat public si mijloace de transport in comun.Casa are o dispunere D+P, avand urmatoarele compartimentari:Demisol: un apartament de o camera ( care necesita o renovare drastica)Parter: 3 holuri, 4 camere, 2 bucatarii, 2 bai, terasa;Casa dispune de un garaj, curte si gradina frumos amenajata, cu multa verdeata, arbusti ornamentali, flori.Pretul este negociabil.
Reclamație
290.000 €
wizmo.ro
6 camere

Casă de vânzare cu 6 camere, 185 mp, Cluj-Napoca (Z6R6TF)

Cluj,Cluj-Napoca,Gruia
Casa individuala cu teren situata pe dealul Cetatuiei din Cluj Napoca! Va propunem spre vanzare casa in cartierul Gruia, zona rezidentiala, aproape de statii ale mijloacelor de transport in comun si acces facil catre zona centrala. Avand suprafata utila totala de peste 180 mp, dispusa pe un regim de inaltime P+E, cu suprafata terenului aferent de peste 400 mp, front la strada de 11m, este compartimentata astfel: Parter cu SU 113 mp: 2 camere decomandate orientate sudic, 1 living, 1 bucatarie, 1 hol cu casa scarii, 1 baie mare si 2 bai de serviciu, 1 pivinta si 1 garaj de 20 mp. Etaj cu SU 70 mp: 3 camere, 1 dressing, 2 holuri si 1 baie. Plus 1 terasa neacoperita cu orientare sudica de 43 mp si 1 balcon, iar curtea si gradina cu vegetatie intretinuta. Finisajele sunt de calitate superioara incepand cu zidurile exterioare, groase de peste 60 cm, iar cele orientate nordic 70 cm, pardoseala cu parchet din lemn masiv, bucatarie utilata cu aparatura si mobilier, bai cu faianta si gresie, cabine de dus si cada cu hidromasaj, ferestre si usi din termoizolant PVC cu tripla sticla, terasa cu hidroizolatie, scara interioara cu trepte din stejar si balustrada din fier forjat. Confortul termic este asigurat de centrala proprie Viessmann, radiatoare cu termostat, dar si de izolatia exterioara cu polistiren si ferestrele cu geam tripan. Pentru detalii si vizionari indrazniti sa ne contactati numaidecat!
Reclamație
420.000 €
romimo.ro
5 camere

Vand casa noua in gruia

Cluj,Cluj-Napoca
Vand casa noua intr-o zona superba aproape de 7 strazi pe o strada linistita fara trafic intens.Casa are o arhitectura moderna si este finisata la cheie.De asemenea curtea si gradina sunt amenajate in detaliu.Suprafata 200 mp .D+P+E.Merita vazuta., Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar bai: 3, suprafata utila: 200, suprafata totala: 400
Reclamație
405.000 €
piata-az.ro
4 camere
224 m²

Vila 4 camere, 224 mp, 670 mp teren, Gruia

Cluj-Napoca,Gruia
Agentia Imobiliara Welt va ofera spre vanzare o vila de exceptie in zona Gruia. Proprietatea este dispusa D + P + E + M, fiind compusa din: - demisol: spatiu tehnic in care sunt incluse cele doua centrale ale imobilului, o debara si garajul cu usa electrica; - parter: o bucatarie, o camara incapatoare, un living (40 mp) orientat inspre strada si o baie; - etaj: 3 dormitoare, 2 bai, un balcon si o terasa orientata inspre gradina; - mansarda este semifinisata si poate servi cumparatorului pentru orice scop doreste. In plus, proprietatea mai este dotata si cu un atelier generos si panouri solare vidate pentru apa calda. Zona in care este amplasat imobilul este una cu acces direct spre punctele de interes ale imprejurimilor si beneficiaza de liniste pe intreaga durata a zilei datorita spatiului din spate, gradina, care ofera ambientul unei zona rurale cu un foisor spatios si vegetatie din belsug. Sfatul agentului: " - Proprietatea prezentata este una dintre cele mai bune datorita pozitiei, amplasarii d.p.d.v.d geografic si arhitecturii. Merita vazuta! " ***
Reclamație
179.000 €
homezz.ro
3 camere
109 m²

Casă - Vilă 3 camere, Gruia

Cluj-Napoca, Cluj / Gruia
Preț negociabil De vinzare casa cu curte individuala, 386 mp din care 100 mp utili cu 3 camere semidecomandate, baie, bucatarie, Imobilul dispune si de terasa si gradina, iar finisajele sint clasice, centrala, parchet, gresie, termopane. Podul este inalt, mansardabil iar pretul este de 179.000 euro in zona Gruia, strada Fierului.
Reclamație

Casa cu 3 camere Gruia, Cluj-Napoca, ID V542964

Gruia
Va oferim spre vanzare casa cu 3 camere situata in cartierul Gruia. Are o suprafata utila de 70mp si 400mp curte si gradina. Este compartimentata in 3 dormitoare, bucatarie si 2 bai. Casa este complet mobilata si utilata si se poate vinde cu sau fara mobila. Pozitionata langa statia de autobuz, are si loc de parcare in fata casei si in curte. Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
Reclamație
275.000 €
storia.ro
108 m²

Pret actualizat! Casă renovata complet cu 375 mp teren, zona Belvedere

Cluj (judet), Gruia
Exclusiv prin Habitas Imobiliare ! Casa situata in zona Belvedere a cartierului Gruia. Este formata din doua corpuri de cladire. Corpul 1 ( 70 mp ): este format din: bucatarie, 2 camere si baie + al 3 lea dormitor cu baie proprie si care are acces separat din curte Subsol: spatiu tehnic Corpul 2 (20 mp): camera de oaspeti cu baie si bucatarie. Garaj cu acces direct din strada. Total teren 375 mp cu front de 18. Imobil renovat complet: izolatii exterioare din polistiren, acoperis nou, instalatii termice, electrice, apa-canal toate noi, tamplarie termopan, tencuieli si glet, zugraveli lavabile. Finisaje interioare moderne. Curtea si gradina frumos amenajate. Situatie juridica clara, proprietatea fiind intabulata. Pretul de cerere este negociabil, se asteapta oferta ferma din partea cumparatorilor. *** Imobilul se vinde Exclusiv prin Habitas Imobiliare pret 275 000 € 2 546 €/m² Suprafata construita (m²) 108 m² Suprafata teren (m²) 375 m² Numarul de camere: 4 Suprafata utila (m²): 90 Tip proprietate: singur in curte Anul constructiei: 1960 Numarul de bai: 3 Localizare transport public Comoditati centrala termica conducta de gaze naturale garaj Infrastructura electricitate canalizare apa curenta
Reclamație
155.000 €
storia.ro
220 m²

VILA la cheie Campulung Muscel Arges

Argeș (judet), Strada Gruiului
De vanzare vila superba situata in orasul CAMPULUNG MUSCEL JUD ARGES ,compusa din teren in suprafata de 700mp inchis cu gard de beton si fier forjat, casa P+1+M , suprafata de 170mp utili dispusa astfel :la parter , living baie bucatarie loc de luat masa terasa, hol casa scarii , la etajul 1, 3 dormitoare o baie mare matrimoniala si doua balcoane , la mansarda este un apartament cu doua camere si o terasa inchisa . In curte este amenajat un foisor pt relaxare si gratar, deasemenea sunt si anexe , bucatarie de vara magazie , crama , in gradina din spate este amenajata o livada cu pomi fructiferi , iar partea din fata este amenajata cu flori si plante ornamentale . Dispune de toate utilitatile orasului , gaze apa curent canalizare .Incazirea este pe centrala cu gaz cu tiraj fortat . Toate actele necesare vanzarii , cadastru intabulare certificat energetic. Agent Exclusiv RZW AVANTAGE IMOBILIARE SRL MARIUS COSTACHE pret 155 000 € 705 €/m² Suprafata construita (m²) 220 m² Suprafata teren (m²) 700 m² Numarul total de etaje 2 Numarul de camere: 5 Suprafata utila (m²): 170 Tip proprietate: singur in curte Stare: utilizat Anul constructiei: 2009 Orientare: est Compartimentare: decomandat Numarul de bai: 3 Siguranta gard detector de gaz detector de incendiu sistem de alarma Localizare zone comerciale transport public locuri de joaca farmacii zone verzi scoli Particularitati balcon terasa spatiu depozitare gradina Comoditati fibra optica mobilat conducta de gaze naturale centrala termica Infrastructura anexa apa curenta canalizare electricitate
Reclamație
229.990 €
storia.ro
110 m²

Casă cu 3 camere lux zona Centrala

Cluj (judet), Gruia
Koncept imobiliare va ofera spre vanzare o casa ultrafinisata, in zona centrala, usor accesibila, aproape de toate punctele de interes. Imobilul in suprafata utila de 90 mp, curte de 90 mp, terasa inchisa de 40 mp si regim de inaltime P+Pod, este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, spatiu tehnic, 2 bai si hol, dispune de finisaje de calitate superioara si se vinde complet mobilat, utilat. Datorita podului generos, exista si posibilitatea de mansardare. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr.10. pret 229 990 € 2 091 €/m² Suprafata construita (m²) 110 m² Suprafata teren (m²) 200 m² Numarul de camere: 3 Suprafata utila (m²): 90 Negociabil: da Stare: nou Anul constructiei: 1960 Numarul de bai: 2 Localizare transport public Particularitati spatiu depozitare gradina pod terasa Comoditati mobilat centrala termica conducta de gaze naturale Infrastructura electricitate canalizare apa curenta
Reclamație
370.000 €
storia.ro
264 m²

Casa de vanzare 220 mp cartier Gruia gradina spatioasa

Cluj (judet), Cluj-Napoca
Welt Imobiliare va aduce in atentie in vederea achizitionarii o proprietate situata in Cartierul Gruia, aflata la mica distanta de mijloacele de transport in comun si a zonelor comerciale din proximitatea Garii CFR. Imobilul are la parter un numar de 5 camere, 3 holuri spatioase, o bucatarie, o camara de alimente si 2 bai complet mobilate si utilate. In plus, spatiul foarte generos reprezentat de mansarda inalta poate fi amenajat si ca spatiu de locuit, pe 1 sau chiar 2 nivele. Terenul aferent proprietatii ramas liber poate fi amenajat dupa dorintele si preferintele noilor proprietari, oferind spatiul necesar diverselor intrebuintari pe care acestia le considera oportune. Un alt avantaj il reprezinta locurile de parcare aflate in curte, actualul proprietar procedand deja la acoperirea si suprainaltarea unui garaj, spatiul superior fiind constituit de un atelier tehnic. Pentru mai multe detalii sau vizionari, am rugamintea de a ma contacta! ID: P13295 Id intern: P13295 pret 370 000 € 1 402 €/m² Suprafata construita (m²) 264 m² Suprafata teren (m²) 650 m² Numarul de camere: 5 Suprafata utila (m²): 220.00 Tip proprietate: singur in curte Negociabil: da Stare: nou Orientare: nord si est Numarul de bai: 2 Particularitati gradina Comoditati centrala termica conducta de gaze naturale fibra optica Infrastructura electricitate canalizare apa curenta
Reclamație
395.000 €
homezz.ro
5 camere
360 m²

Casă / Vilă cu 8 camere în zona Gruia, 395.000 eur - HomeZZ.ro

Cluj-Napoca, Cluj / Gruia
Subsol Demisol Koncept Imobiliare ofera spre vanzare o vila in cartierul Gruia,Casa D+E+P+M, an constructie 1996, complet renovata in 2016, 8 camere, bucatarie, 4 grupuri sanitare, 4 terase, pivinita, sala de sport, 2 garaje. Casa este ideal pozitionata, in cart. Gruia, intr-o zona foarte linistita dar in acelasi timp foarte aproape de mijloace de transport in comun si de centrul orasului. Beneficiaza de o suprafata de teren de 1000 mp, gradina amenajata cu piscina, foisor, loc de foc si pomi fructiferi.. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail, sau direct la sediul agentiei noastre de pe strada Napoca 10. Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă
Reclamație
690.000 €
olx.ro
4 camere
500 m²

Vand vila mare (637 mp) in Cluj-Napoca,cartierul Grigorescu/Gruia

Cluj-Napoca, judet Cluj
Vand vila mare (637 mp din care 500 mp utili)) cu peste 12 camere,din care 7 camere cu baie proprie si doua apartamente separate,situata in cartierul Grigorescu ,str.C.A.Rosetti,cu panorama spre oras,la 20 de minute de mers pe jos de centru,aproape de Cluj-Arena,Stadionul CFR,Parcul Central,Sala Polivalenta,Padurea Hoia,Bazinul Olimpic si 350 mp teren(gradina si parcare privata 5 locuri).Cladirea are 3 nivele si e organizata astfel: - 1 apartament (cu bucatarie,2 camere ,baie si terasa spre gradina) ,spalatorie, uscatorie, 2 wc,si inca 1 camera la demisol -1 apartament (cu kichineta,bucatarie , 2 camere,baie),vestibul, 2 wc, sala mare de servit masa, terasa mare insorita la parter -7 camere,7 bai si un oficiu, la etaj-mansarda. Spatiul se preteaza pentru locuit si pensiune/azil de batrani,/birouri etc.Este libera, ocupabila imediat.Eventual schimb cu 2 apartamente in Cluj si diferenta.
Reclamație
525.000 €
storia.ro
350 m²

Casa individala recent finalizata, zona Gruia

Cluj (judet), Gruia
Va propunem spre vanzare casa individala recent finalizata in zona Gruia. La constructia casei s-au folosit cele mai bune materiale si s-a lucrat doar cu firme specialializate din domeniu. Casa se preda semifinisata cu 2 maini de glet, sape egalizatoare, prize si intrerupatoare, sistem de alarma, video interfon, poarta automata si usa de garaj automata, calaorifere si centrala termica cu sistem inteligent de control. La exterior s-a folosit caramida apartenta belgiana cu sistem complet de termoizolatie. Casa este compusa : Demisol: Garaj de 104 mp, posbilitate de parcare cca 6 masini, baie de servici si camera tehnica plus un spatiu de depozitare. Parter: Living si Bucatarie si 2 terase foarte generoase. Etaj: 2 dormitoare dintre care unul cu dressing si 2 bai plus 2 terase. Recomand aceasta casa datorita calitati materialelor folosite, pozitie unde este amplasata si a compartimentari foarte practice. Pentru a va convinge de calitatea acestei constructi, va rugam sa programati o vizionare in care va vor raspunde tuturor intrebarilor dumnvoastra. Id intern: P14798 pret 525 000 € 1 500 €/m² Suprafata construita (m²) 350 m² Suprafata teren (m²) 600 m² Numarul total de etaje 1 Numarul de camere: 4 Suprafata utila (m²): 280.00 Tip proprietate: singur in curte Negociabil: da Stare: in constructie Anul constructiei: 2018 Numarul de bai: 3 Particularitati spatiu depozitare gradina Comoditati centrala termica conducta de gaze naturale fibra optica Infrastructura electricitate canalizare apa curenta anexa
Reclamație
199.000 €
olx.ro
3 camere
150 m²

Vand casa in Gruia

Cluj-Napoca, judet Cluj
Vand casa in cartier Gruia, strada Tiberiu Brediceanu nr.7 P+1(150mp) +anexe de 140mp, total construit aprox 300mp Teren 1000mp Amplasamentul este foarte convenabil, la 5minute cu masina de centru, zona cu scoli si gradinite in apropiere. Casa si anexele necesita renovare ca aspect si amenajare interioara. Structura e din beton si caramida solida, in forte buna stare.
Reclamație
190.000 €
habitas.ro
5 camere

Duplex cu 5 camere în zona Gruia Proprietati similare

Cluj-Napoca, Gruia
Va recomandam spre vanzare o casa noua situata in Gruia. Casa dispune de o suprafata utila de 180 mp, desfasurata pe 2 nivele(parter si etaj), fiind compusa din: 5 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 1 terasa, 1 balcon si 1 garaj. Totodata casa beneficioaza si de o gradina, unde este amenajat un spatiu pentru a va recrea, cu barbeque, leagan, gazon, si tuia . Terenul aferent casei cu tot cu cota parte din drum si amprenta casei este de 353 mp. Se vinde nemobilata, iar pretul este negociabil. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati! Va astept cu drag la vizionare! Tip: case Destinatie: Rezidențial Disponibil: Imediat Tip imobil: Duplex Etaj: P+1E Stare interioara: Finisat modern Suprafata utila: 180 mp Numarul de camere: 5 Dormitor: 5 Bucatarii: 1 Bai: 2 Balcoane: 1 Terasa: 1 Garaj: 1 An constructie: 2009 Stadiu constructie: Finalizata Suprafata teren: 353 mp Structura cladire: Cărămidă Acoperis: Țiglă Suprafata curte: 160 mp Garaj Are geam baie Alte Spații Curte Amenajare străzi Iluminat stradal Mijloace de transport în comun Contorizare Apometre Contor căldură Contor electric Contor gaz Ferestre PVC Izolații termice Exterior Mobilat Nemobilat Pereți Faianță Vopsea lavabilă Podele Parchet Sistem încălzire Centrală proprie Utilități generale Apă Canalizare CATV Curent Gaz Uși interior Lemn Ușă intrare PVC
Reclamație
8 camere
290 m²

Casa individuala 290 mp utili, teren de 402 mp, zona accesibila

Gruia
Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala situata in cartierul Gruia. Contructia este din caramida, izolata cu polistiren de 8 cm, iar acoperisul este din tigla ceramica. Suprafata utila este de 290 mp, cea a terenului de 402 mp, iar frontul stradal este de 12 ml. Casa este dispusa astfel: la parter: hol acces, 2 camere, bucatarie, baie; la etaj: 3 camere, 2 bai, 1 bucatarie; la mansarda: 3 camere, 1 baie. Aceasta beneficiaza de centrala termica pe gaz- cate una pe fiecare etaj, de geamuri de lemn si usa de la intrare termopan cu tamplarie din PVC. Casa este construita pe o structura de lemn la etaj si mansarda, iar la exterior cu caramida. Se vinde partial mobilata, iar gradina se ofera amenajata cu dale.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Gruia, casa de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe