Teren central Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Cluj str. Gheorghe Lazar nr.1
600 m²
190.000
15.05.2018
Proprietar, vand casa veche cu suprafata terenului 600 mp. front la strada de 18,50 mp. cu regim de inaltime D+P+3E+4R. Pot 50 cut 2,6 ideal constructie mixta pe str. Gheorghe Lazar nr.1 Schimb si cu apartamente cu CF. Detalii suplimentare la telefon.
Mai multadmart.ro
4 camere
160.000
24.04.2018
Vand casa an constructie 1932, cu 4 camere, 2 holuri, 1 bucatarie, 1 baie, 1 camara, 2 camere beci. Accept schimb cu apartament(e) + diferenta. -Amplasare: Zona este una foarte linistita, desi aflata in centrul orasului. Acest lucru se datoreaza specificului strazii, care se termina cu scari, fiind mai mult pietonala. Fiind orientata spre sud, toate incaperile casei sunt iluminate natural, intreaga zi. Se afla la 5 minute distanta (mers pe jos) de P-ta Vasile Milea, de Catedrala Sf. Vineri sau de localul La Butoaie. La 3 minute de Trivale Mall. -Descriere: Cladirea este construita din caramida, plafonul din lemn. Constructia a rezistat foarte bine la cutremure (1940, 1977). Podul, relativ mare, permite mansardarea, dar as recomanda o consolidare inainte (ca pt. orice structura din caramida). Intrarea la beci se face, momentan, printr-o trapa la interior, dar poate fi si acesta amenajat. Atat podul, cat si beciul nu prezinta infiltratii. Peretii nu prezinta crapaturi, deci casa se afla intr-o stare foarte buna. Pornind de la ornamentele discrete exterioare, si pana la usa principala de intrare si ferestre, aspectul casei a fost pastrat intact, asa cum a fost proiectata de arhitecti in anii '30. As mentiona aici intrarea monumentala unica, dublata la interior de un glasvand de cristal. Initial, casa a fost construita (si, mai apoi, locuita) de doua perechi de profesori, fiind distribuita, la interior, dupa stilul vremii: 1 sufragerie, 1 dormitor, 1 birou de lucru, 1 camera de zi, 2 holuri de intrare, 1 bucatarie, 1 camara, 1 baie, 1 WC si o camera pt. servitoare (aceasta din urma este separata de proprietate, fiind hasurata pe schita). In prezent, casa este locuita de proprietari (eu si mama mea), motiv pt. care nu am prezentat poze la interior. Actele de proprietate sunt obtinute in urma unui partaj, intre mine si fratele meu, care detine proprietatea invecinata. Ambele proprietati, desi momentan nedelimitate printr-un gard, sunt inregistrate separat, cu cai de acces separate, si cu toate actele in regula (cadastru, intabulare, etc.). Negocierea pt. cumpararea prezentei proprietati o veti face cu mine si cu mama mea, in prezent eu detinand nuda proprietate, iar mama, dreptul de uzufruct.
Mai multimobiliare.ro

Casa de vanzare in centru - Turda- investiție

Turda, Cluj,Strada Gheorghe Lazar
5 camere
204 m²
109.000
21.04.2018
Prin RE/MAX Concept, va propunem spre vanzare, casa spatioasa cu teren aferent de 1410 mp. Situata la doi pasi de piata agroalimentara, casa este usor accesibila si se preteza pentru a fi transormata in pensiune, restaurant sau sediu firma, clinică, etc. Oferta este una exclusiva, comisionul 0% pentru cumarator, iar agentilor colaboratori, le oferim comision.
Mai multpiata-az.ro
2 camere
780 m²
5.366
21.02.2018
Casă locuibilă formată din două camere și un hol . Racordată la rețeaua electrică și la rețeaua de apa potabilă. Fântână în curte plus trei anexe. Prețul este negociabil Toate actele în regulă Mai multe detalii la numărul de telefon : 0730092367
Mai multhomezz.ro
51.000
20.01.2018
De vanzare casa in Sighisoara,situata in zona apropiata centrului orasului, compusa din 2 camere ,bucatarie,baie si hol si dotata cu centrala termica,geamuri termopane,gresie,faianta,parchet.Casa este renovata ,avand facuta izolatie atat interioara cat si exterioara.
Mai multdiva-imobiliare.ro
200.000
20.01.2018
Se ofera spre vanzare casa in apropierea centrului orasului in suprafata de 180 mp + 200 MP.Acestia din urma pot fi utlizati si ptr diverse activitati economice.
Mai multdiva-imobiliare.ro

vand mini casa ultracentral

Arad Centru gheorghe lazar nr4
2 camere
72 m²
48.000
21.02.2017
Preț negociabil vand mini casa zona ultracentrala aproape de teatru.este compus din doua camere,hol,bucatarie,baie,pod,depozit,curte comuna .totul este nou,izolatie exterioara,usi,geamuri,rigips peste tot,instalatie apa,canal ,gaz,incalzire ,cablaj electric,lumini,mobila,internet cablu tv.totul este nou.numa bucataria este nemobilata.
Mai multanuntulcorect.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Gheorghe Lazăr, De vanzare, casa
46.000
15.05.2018
Vand apartament 2 camere la casa, zona Ultracentrala, strada Gheorghe Lazar, etaj 1, spatios, 101 mp, semidecomandat. Compus din 2 camere, balcon, baie mare cu vana si geam, bucatarie si pivnita, imobilul are incalzire cu centrala pe gaz si tevi de cupru. Ca amenajari, are geamuri termopan, parchet din lemn masiv si parchet laminat in camere, gresie si faianta model nou in baie si bucatarie, usa metalica la intrare, peretii zugraviti cu lavabil. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna, in apropiere de Teatru, magazine, scoala si mijloace de transport. Pret 46. 000 euro, negociabil Agent exclusiv Golden Real Estate
Mai multapartamente.mobile.topestate.ro
87.000
16.05.2018
SUPEROFERTA!!! Pret 87000 euro - Plevnei - casa 4 camere, an constructie 1940, etaje 1, supr. utila 84mp, supr. curte 18 mp, 4 camera, 2 bai, bucatarie, balcon, living+dormitor+bucatarie+baie (partea de jos), mansarda/ 2 dormitoare(unul cu balcon)+baie, gresie, faianta, termopan, centrala termica, usa metalica, parchet, vis--vis de Facultatea de Stomatologie Dentara, 6 min Metrou Izvor, 3 min Parc Cismigiu, Liceul Bilingv Miguel de Cervantes, Colegiul National Gheorghe Lazar, curte comuna. ( ID anunt: 315579200 )
Mai multanunturiimobiliare.ro
84 m²
87.000
17.05.2018
SUPEROFERTA!!! Pret 87000 euro - Plevnei - casa 4 camere, an constructie 1940, etaje 1, supr. utila 84mp, supr. curte 18 mp, 4 camera, 2 bai, bucatarie, balcon, living+dormitor+bucatarie+baie (partea de jos), mansarda/ 2 dormitoare(unul cu balcon)+baie, gresie, faianta, termopan, centrala termica, usa metalica, parchet, vis--vis de Facultatea de Stomatologie Dentara, 6 min Metrou Izvor, 3 min Parc Cismigiu, Liceul Bilingv Miguel de Cervantes, Colegiul National Gheorghe Lazar, curte comuna. ( ID anunt: 315579200 )
Mai multimobiliare.net

Casa de vanzare - zona Mircea cel Batran

Timisoara, zona Mircea cel Batran
4 camere
235.000
Ieri la 14:34
Casa de vanzare localizata in zona Mircea cel Batran-Mehala, avand o suprafata optima atat pentru zona de gradina, cat si pentru spatiu util interior. Edificata in decursul anului 2017 si finisata la inceputul anului acesta (2018), proprietatea dispune de urmatoarea structura interioara: PARTER - living open-space - dining open-space cu acces direct spre zona de out-door - bucatarie - open space - antreu - baie - spalatorie / camera tehnica ETAJ - dormitor matrimonial cu baie proprie si acces la mini-balcon - dormitor secundar - camera (in prezent cu destinatie de birou si camera de relaxare) cu acces la mini-balcon - baie (dus) - hol tranzit Spatiul interior dispune de urmatoarele finisaje: parchet, placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan, rul Biserica Ortodoxa Mehala, Piata Avram Iancu, Cartier rezidential Mehala-Mircea cel Batran-Moise Dobosan, Bld. Cetatii - Gheorghe Lazar Comision: standard In baza conventiei dintre parti.
Mai multimobiliare.ro
82.000
15.05.2018
15640 Apartament cu 2 camere de vanzare in Centrul Istoric din Sibiu, cu o suprafata totala de 67 mp, situat la etajul 1 al unui imobil localizat langa Primaria Municipiului Sibiu. Are un mare potential de afacere in regim hotelier cat si pentru locuinta si beneficiaza de imbunatatiri, ca de exemplu: ferestre din tamplarie pvc, centrala termica cu calorifere din otel. Apartamentul este situat intr-o zona ultracentrala, in Piata Mare, unde se afla institutii scolare de mare renume cum ar fi: Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga, pietonala Nicolae Balcescu, cafenele si magazine internationale: Zara, Massimo Dutti, Pandora si multe alte facilitati oferite de Centrul Istoric al orasului: Muzeul National Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger. Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in Centrul Istoric cat si pentru investitie, fiind pretabil pentru: deschiderea unui spatiul de birouri, hostel, regim hotelier pentru turisti. Pretul de vanzare al apartamentului cu 2 camere este de 82000 euro, negociabil.
Mai multromimo.ro
4 camere
220.000
10.05.2018
16690 De vanzare 2 apartamente renovate in totalitate cu un numar total de 7 camere si 7 bai, acestea dispun de intrari separate, pretabile pentru regim hotelier in zona Nicolae Balcescu din Sibiu. Primul apartament este situat la etajul 1, are o suprafata totala de 163 mp si este format din 5 camere, fiecare cu baie properie, bucatarie utilata si spatiu pentru depozitare. Acesta beneficiaza de numeroase imbunatatiri, ca de exemplu: parchet din lemn masiv foarte elegant, gresie, faianta, centrala cu calorifere din otel, ferestre din tamplarie Pvc culoarea lemnului pe exterior, bai utilate, instalatie electrica schimbata. Al doilea apartament se afla la demisol, are o suprafata totala de 60 mp si este format dintr-un living cu bucatarie open-space, hol si baie. Locuintele sunt situate in zona ultracentrala, Nicolae Balcescu, unde se afla institutii scolare de mare renume cum ar fi: Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga, pietonala Nicolae Balcescu, cafenele si magazine internationale: Zara, Massimo Dutti, Pandora si multe alte facilitati oferite de Centrul Istoric al orasului: Muzeul National Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger. Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in Centrul Istoric cat si pentru investitie, fiind pretabil pentru: deschiderea unui spatiu de birouri, hostel, regim hotelier pentru turisti. Pretul de vanzare al celor 2 apartamente complet renovate este de 220000 euro negociabil, se pot achizitiona si prin Credit Imobiliar, fiind scutite de sarcini. , suprafata totala: 186.00
Mai multpubli24.ro
2 camere
101 m²
46.000
21.05.2018
Vand apartament 2 camere la casa, zona Ultracentrala, strada Gheorghe Lazar, etaj 1, spatios, 101 mp, semidecomandat. Compus din 2 camere, balcon, baie mare cu vana si geam, bucatarie si pivnita, imobilul are incalzire cu centrala pe gaz si tevi de cupru. Ca amenajari, are geamuri termopan, parchet din lemn masiv si parchet laminat in camere, gresie si faianta model nou in baie si bucatarie, usa metalica la intrare, peretii zugraviti cu lavabil. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna, in apropiere de Teatru, magazine, scoala si mijloace de transport. Pret 46.000 euro, negociabil Agent exclusiv Golden Real Estate
Mai multhomezz.ro
2 camere
82.000
12.05.2018
15640 Apartament cu 2 camere de vanzare in Centrul Istoric din Sibiu, cu o suprafata totala de 67 mp, situat la etajul 1 al unui imobil localizat langa Primaria Municipiului Sibiu. Are un mare potential de afacere in regim hotelier cat si pentru locuinta si beneficiaza de imbunatatiri, ca de exemplu: ferestre din tamplarie pvc, centrala termica cu calorifere din otel. Apartamentul este situat intr-o zona ultracentrala, in Piata Mare, unde se afla institutii scolare de mare renume cum ar fi: Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga, pietonala Nicolae Balcescu, cafenele si magazine internationale: Zara, Massimo Dutti, Pandora si multe alte facilitati oferite de Centrul Istoric al orasului: Muzeul National Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger. Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in Centrul Istoric cat si pentru investitie, fiind pretabil pentru: deschiderea unui spatiul de birouri, hostel, regim hotelier pentru turisti. Pretul de vanzare al apartamentului cu 2 camere este de 82000 euro, negociabil. , suprafata totala: 55.00
Mai multpubli24.ro
2 camere
101 m²
46.000
21.05.2018
Vand apartament 2 camere la casa, zona Ultracentrala, strada Gheorghe Lazar, etaj 1, spatios, 101 mp, semidecomandat. Compus din 2 camere, balcon, baie mare cu vana si geam, bucatarie si pivnita, imobilul are incalzire cu centrala pe gaz si tevi de cupru. Ca amenajari, are geamuri termopan, parchet din lemn masiv si parchet laminat in camere, gresie si faianta model nou in baie si bucatarie, usa metalica la intrare, peretii zugraviti cu lavabil. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna, in apropiere de Teatru, magazine, scoala si mijloace de transport. Pret 46.000 euro, negociabil Agent exclusiv Golden Real Estate
Mai multgolden-imobiliarearad.ro
5 camere
239.000
20.04.2018
O casa frumoasa, solida, intr-o zona centrala, la mica distanta de Piata 700. Imobilul se preteaza atat pentru locuinta familiala cat si pentru sediu firma. fara - Circumvalatiunii - Gheorghe Lazar - Favorit - Piata 700 - Business Center Negociabil Comision: Standard imediat
Mai multimobiliare.ro