280.000 €
5 camere
Craiova, zona Siloz
75.000 €
5 camere
Dolj,Craiova
290.000 €
6 camere
165.000 €
7 camere
260 / 260 / -
Dolj,Craiova,Craiova
71.000 €
9 camere
176 / 176 / -
Dolj,Craiova,1 Mai
82.000 €
2 camere
155.000 €
5 camere
2-bloc
32.500 €
2 camere
1-bloc
75.000 €
4 camere
130 m²
Craiova, Dolj / Cernele
79.500 €
5 camere
1-bloc
1 - 24 din 2.065 Rezultate
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Craiova, Case de vânzare

Municipiul Craiova este situat în sudul României, pe malul stâng al Jiului, la ieșirea acestuia din regiunea deluroasă, la o altitudine cuprinsă între 75 și 116 m. Craiova face parte din Câmpia Română, mai precis din Câmpia Olteniei care se întinde între Dunăre, Olt și podișul Getic, fiind străbătută prin mijloc de Valea Jiului. Orașul este așezat aproximativ în centrul Olteniei, la o distanță de 227 km de București și 68 km de Dunăre. Forma orașului este foarte neregulată, în special spre partea vestică și nordică, iar interiorul orașului, spre deosebire de marginea acestuia, este foarte compact, dar se afla multe case de vanzare Craiova aici. Pentru populația sa, suprafața orașului este mica, dar are multe case Craiova. Craiova este un important centru economic și universitar-cultural si multe persoane cauta case vanzare Craiova.

Flatfy este un site pe care se gasesc anunturile altor 300 de site uri cu anunturi cu case de vanzare in Craiova. Principalul plus al acestuia este faptul ca aduna toate anunturile cu vanzari case Craiova intr-un singur loc. Aici se gasesc atat case vile de vanzare Craiova de la un proprietar, o agentie, cat si case de vanzare Craiova ieftine si noi. Daca vrei sa gasesti o oferta buna de casa vanzare Craiova, acceseaza pagina si uita-te la anunturile cu “vand casa Craiova”.

Echipa celor de la Flatfy au implementat pe acest site o platforma usor de utilizat pentru utilizatorii care nu au experienta si aleg sa se duca la agentiile imobiliare. Astfel, acestia pot cauta foarte usor o casa de vanzare Craiova cu 1 camere, cu 2 camere sau cu 3 camere si pot sa aleaga zona, cartierul in care se afla aceasta, sau chiar pe o anumita strada specifica. In plus, acestia pot da si un search personalizat. De exemplu, acestia pot cauta “vile de vanzare Craiova” pentru cei care isi doresc o vila in acest oras.

Cei de la Flatfy dispun de o resursa destul de importanta de informatii avand in vedere ca acest motor de cautare acopera majoritatea anunturilor cu case de vanzare in Craiova, case de vanzare in Romania, dar si in alte 35 de tari. Astfel, utilizatorii nu mai trebuie sa foloseasca alt site deoarece aici vor gasi tot ce au nevoie pentru a-si indeplini scopul: sa isi gaseasca casa vanzare Craiova de vis. In concluzie, nu ezita sa folosesti Flatfy pentru a face cautarea unui imobil o experienta placuta.

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!