3 camere
90 m²
9.000 €
13.08.2017
vând casa cu 54 de arii teren lângă casa curte frumoasa cu diferite anexe gospodărești fântână cu apa potabila curent electric . casa necesita renovare fiind casa bătrânească dar poate fi locuibila cu o mica investiție . Acte la zi !!
Mai mult lajumate.ro
3 camere
100 m²
16.500 €
28.01.2017
Sunt o casuta la tara,intr-o zona linistita si totusi in centru localitati CRISENI intre MOFTINU MARE si CRAIDOROLT la doar 28 de km de SATU MARE,sunt o casuta realizata din vaioaga foarte calduroasa si sanatoasa,am 3 camere spatioase si luminoase,2 holuri,am o baie complect utilata 3x3,mai am si o camara unde va puteti depozita muraturile plus inca o anexa de depozitare alaturata casei de 6x4,puteti privi afara prin geamurile termopan,plimbandu-va printre usile din lemn moderne,am si instalatie electrica noua de cupru,pe dinauntru sunt gatita toata in regips,din pacatepe dinafara mi-s mai ponosita,actualul proprietar ma are de 10 ani si nu ma folosit deoarece are una mai tanara cica la oras,dar pot totusi sa ma mandresc cu o impunatoare ograda de vreo 80 si ceva de ari.DECI daca iti doresti o casuta,nu ezita sa vii sa ma vezi,te astept cu drag,promit ca nu o sa-ti para rau avand in vedere ca ma da si ieftin!!! P.S.-Apropo cica ma da si la schimb cu un apartamentcu doua camere din beton,in zona carpati 1 sau micro 17,auzi la el ma schimba pe cativa pereti fara curte fara ograda,ehh ce sa zic,veniti de ma salvati... IMPORTANT:Problema e ca toate actele sunt pe el:(((
Mai mult lajumate.ro
3 camere
100 m²
20.500 €
28.01.2017
vand urgent!!!casa situatata in centru loc.CRISENI intre MOFTINU MARE si CRAIDOROLT la doar 28 de km de SATU MARE,casa e compusa din trei camere,2 holuri,baie mare complect utilata 3x3,debara plus o anexa de depozitare 6x4,interiorul este tot din rigips,instalatie de curent refacuta din cupru,geamuri termopan,usi moderne,curtea se poate vedea si in poze,casa si gradina au aproximativ 1ha,casa este vis-a-vis de magazinul central.MERITA VAZUTA!!!schimb cu apartament cu doua camere doar in zona carpati 1 sau micro 17!!! IMPORTANT:toate actele sunt pe mine,pret usor negociabil!!!
Mai mult lajumate.ro