Case-Vile, Case

Ilfov, Corbeanca, Satul American, Str.Cantonului40, Str.Cantonului
5 camere
372.0 m²
119.000 €
20.07.2017, 22:16
Casa solida situata intr-o zona atractiva datorata padurii din apropiere.Curte f mare cu posib.multiple de amenajare, ex.piscina. .Vecini f.OK ! PRET NEGOCIABIL NU RASPUND OFERTELOR NESERIOASE.
Mai mult directproprietar.ro
150.000 €
21.07.2017, 03:31
Vanzare vila in Corbeanca, P+E+M, 4 camere, la cheie, constr. 2008, supr. utila : 200mp., utilat, 3 bai, cu toate utilitatile si multiple amenajari, strazi asfaltate. Proprietate cu arhitectura deosebita, mobilata exceptional, exterior tencuit si finisat, dar nevopsit. ( Cod anunt: CV0083363 / ID anunt: 4403067 )
Mai mult imobiliare.net
154.0 m²
180.000 €
21.07.2017, 03:10
Acest proiect atat de interesant implica o vila individuala si un duplex. Datorita faptului ca sunt pozitionate departe de zona urbana, zgomotoasa, poluata si aglomerata, langa padure si lac, vilele de lux ofera conditii speciale de locuit, finisaje de cea mai buna calitate, fiecare vila beneficiaza de o gradina proprie, piscina apartinand casei individuale. Stilul arhitectural mediteranean modern confera personalitate si eleganta fiecareia dintre cele trei vile.Vilele se vand la cheie si au disponibile toate facilitatile necesare (apa, canalizare, electricitate, gaze, posibilitatea de conectare la reteaua de fibra optica pentru internet de mare viteza, televiziune digitala, linie de telefonie fixa), precum si toate documentele necesare: autorizatii, certificate de urbanism, avize de construire, planuri arhitecturale, planuri cadastrale, certificate de garantie, certificate de performanta energetica. ( Cod anunt: CV0264619 / ID anunt: 315559122 )
Mai mult imobiliare.net
200.0 m²
199.999 €
20.07.2017, 02:50
Corbeanca, zona exclusivista, de vanzare vila P+1, 4 bai, stadiul de finisare la alb, finisaje si imbunatatiri la alegere, 100 mp pe nivel, iesire lac, curte imprejmuita, liniste, verdeata. Detalii exterior vila: Peretii exteriori ai imobililui sunt placati termic cu vata balzatica de 10cm si finisati cu tencuiala structurata Caparol. Partial in anumite locuri si piatra naturala.Tamplaria de aluminiu de tip Alumil, usa mettaliga la intrare Golden Door, invelitarea este din Tabla Western Best, asteria din acoperis pana la peretele exterior este placata cu tabla Western Best. Detalii interior vila: Tavane izolate cu vata minerala de 15 cm si folie de aluminiu si placate cu rigips. sarpanta in interior izolata cu vata minerala si folie de aluminiu de 20 cm. Pereti gletuiti si colorati cu Vinarom alb Caparol. Prevederea unor circuite electrice de aer conditionat. Instalatie de curent slab pentru camere, interfoane, etc. instalatia electrica plus bransare. Instalatie pentru panou solar. Instalatie paratrasnet. Incalzire in pardoseala tip Romstal plus bransarea. Detalii curte: Vila este imprejmuita cu gard cu centura beton, stalpi metalici si porti de acces din metal. Optiuni interior: 2+ gr. sanitare, Aer conditionat, Alarma, Alimentare apa, Beci/pivnita, Camera serviciu, Canalizare, Centrala termica, Dressing, Fosa septica, Gaze, Izolatie termica, Living, Terasa Optiuni exterior: Curte amenajata, Curte pavata, Gradina. Telefon contact 0726.027.871
Mai mult admart.ro
98.0 m²
74.999 €
19.07.2017, 10:50
In Shine Residence Corbeanca sunt disponibile pentru contractare duplexuri cu 3 si cu 4 camere. Pretul promotional de lansare pentru duplexul de 4 camere - 74.999 euro, redus de la 90.000 euro. Cu TVA de 5% inclus. Toate unitatile locative pot fi achizitionate prin credit bancar, inclusiv Prima Casa, sau cu plata in transe. Shine Residence Corbeanca se dezvolta pe 18.900 mp de teren si va fi format din 60 de unitati locative cu spatiu verde individual, zona de socializare cu parc si piscina, parcare pentru vizitatori. Accesul in ansamblu va fi controlat. Locuintele se livreaza conectate la utilitati, dotate cu centrala termica si finisate personalizat. Constructia se realizeaza din beton si caramida porotherm de 30 cm, plus izolatie. Lista completa a materialelor este disponibila la showroom. Modelul de duplex de 4 camere este organizat pe P+E+Pod mansardabil, dupa cum urmeaza: parter � living cu bucatarie deschisa, baie de serviciu etaj � dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare secundare, baie secundara. Suprafata utila este de 98 mp. Optional, aceasta suprafata poate fi extinsa prin amenajarea mansardei (aprox. 25 mp utili) Suprafata terenului este de 225 mp, din care 148 mp sunt spatiu verde. Pretul promotional de lansare - 74.999 euro, redus de la 90.000 euro. Nu se aplica comision. TVA de 5% inclus. Pentru mai multe detalii, va recomandam calduros sa ne contactati! Adresa proiectului: Str. Scolii 47-49. Se organizeaza vizite pe santier pe baza de programare. Id titirez: 1143737
Mai mult vanzari-case.eu

Casa P+M Corbeanca

Corbeanca, Ilfov
3 camere
100.0 m²
63.500 €
20.07.2017, 06:58
Va propunem una dintre cele doua case construite in oglina, cu 2 dormitoare la mansarda si un living spatios cu bucatarie si baie la parter, cu o suprafata utila de 100 mp si teren. Cele doua case sunt conectate la curent si gaze, si au centrala montata.
Mai mult romimo.ro
120.0 m²
140.000 €
20.07.2017, 00:45
Acest proiect atat de interesant implica un duplex si o vila individuala. Datorita faptului ca sunt pozitionate departe de zona urbana, zgomotoasa, poluata si aglomerata, langa padure si lac, vilele de lux ofera conditii speciale de locuit, finisaje de cea mai buna calitate, fiecare vila beneficiaza de o gradina proprie, piscina apartinand casei individuale. Stilul arhitectural mediteranean modern confera personalitate si eleganta fiecareia dintre cele trei vile.Vilele se vand la cheie si au disponibile toate facilitatile necesare (apa, canalizare, electricitate, gaze, posibilitatea de conectare la reteaua de fibra optica pentru internet de mare viteza, televiziune digitala, linie de telefonie fixa), precum si toate documentele necesare: autorizatii, certificate de urbanism, avize de construire, planuri arhitecturale, planuri cadastrale, certificate de garantie, certificate de performanta energetica. ( Cod anunt: CV0264625 / ID anunt: 315559149 )
Mai mult imobiliare.net
3 camere
83.0 m²
26.900 €
Ieri la 02:41
Firma de constructii realizam case cu structura de lemn si zidarie oriunde in tara, pe terenul beneficiarului. Pentru case de lemn la cheie pretul standard este de 269 euro/mp construit (inclusiv fundatie cu incalzire in pardoseala) Pentru case de zidarie preturile incep de la 369 euro/mp si se stabilesc in functie de proiect. Avem portofoliu de lucrari. Pentru o oferta de pret trimiteti proiectul dvs. pe adresa de e-mail mentionata in datele de contact.
Mai mult lajumate.ro
117.0 m²
118.000 €
17.07.2017, 01:10
Vila C1 se afla in ansmablul residential Aria Residences din Corbeanca. Inca de la intrare, casa te invita sa o descoperi. Linii simple dar elegante, te fac sa te simti acasa.. Terasa din spate este spatioasa si se pot monta aici cu usurinta cateva pergole la baza carora se pot planta plante agatatoare ce pot inflori toata vara si unde te poti bucura in liniste de aerul proaspat al gradinii tale.
Mai mult anuntul.org
130.0 m²
95.000 €
20.07.2017, 05:56
Oferim spre vanzare vila in zona rezindentiala de lux, Corbeanca. Casa face parte dintr-un compex rezidential privat,cu urbanism proiectat in stil american. Ofera locuri de parcare individuale (pe suprafata proprietatii) , acces controlat(paza) in interiorul complexului, acces asfalt si spatii verzi amenajate, loc de joaca pentru copii,iluminat stradal controlat cu comanda crepusculara, independenta fata de traficul de santier pentru dezvoltarile ulterioare. Vila este racordata la curent electric sistem trifazic 3x400V, sistem centralizat de distributie apa potabila, sistem centralizat de canalizare deseuri menajere cu statie de epurare, Exteriorul vilei este izolat cu poliester expandat EPS80 de 10 cm; finisaj cu tencuiala decorativa( optional caramida rosie decorativa); ancadramente geamuri din elemente decorative; invelitoare acoperis din tigla metalica cu sistem pluvial complet pana la nivelul solului, marca Rukki; pazie si sageac din lemn rasinos vopsit; tamplarie PVC cu inchidere in 5 puncte; trotuar, trepte si terasa din beton armat; 2 locuri de parcare gratuite; terasa etaj cu balustrade, optional terasa extinsa spate cu gresie sau lemn; optional obloane manuale sau automate; gard cu plasa metalica de protectie. De asemenea interiorul este izolat cu vata minerala (optional vata bazaltica); folie anticondens, sapa cu granule de polistiren armata cu fibra metalica, la parter, etaj si scari; pereti interiori placati rigips, zugraviti, vopsiti in alb mat; gresie, faianta (include adezivi, chituri, accesorii); parchet 8 mm laminat (include accesorii), kronoswiss; scara interioara si mana curenta (balustrada); instalatii electrice ( tablou electric distributie interioara monofazica, prize si intrerupatoare pentru toate volumele); calorifere otel, boiler, centrala termica, distributie agent termic pe sistem PPR; corpuri si obiecte sanitare, prize si intrerupatoare Biticino, usi interioare; optional semineu, tamplarie din lemn. De specificat faptul ca nu suntem agentie, nu percepem comision! Va asteptam la vizionat.
Mai mult admart.ro
20 camere
950.0 m²
400.000 €
21.07.2017, 03:44
Vila cu 20 camere cu un regim de inaltime deS+D+HP+1+M localizata in zona Corbeanca, aproape de ansamblul Corbeanca Forest, avand deschidere la lac si imprejurimi deosebite.. Locuinta, in suprafata utila de 950 mp utili plus terase a fost construita in anul 2014 si este aplasata pe un teren cu suprafata de 2000 mp. Este in stadiul de "gri avansat", mai exact are tamplaria montata iar instalatiile sunt deja efectuate cu materiale de foarte buna calitate. Proiectul este uncat prin localizare, dispunerea si dimensionarea spatiilor, dar mai ales pentru dotarile prevazute in proiect: sala squash, piscina, sala de sport, vestiare, terasa exterioara cu bucatarie si grup sanitar, ponton, mansarda open space ce poate fi utilizata in diverse moduri. Imobilul se afla in stadiul de incepere a personalizari Comision: 2%
Mai mult imobiliare.ro
10 camere
600.0 m²
1.500.000 €
04.07.2017, 03:26
Ofer spre vanzare proprietate EXTRA - LUX exclusivista, compusa din vila exceptionala constructie 2000 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX, indeplineste toate normele elegantei si confortului completat de terenul aferent in suprafata totala de 3.300 mp., gradina de vis, amenajata in totalitate cu flori si plante ornamentale. Accesul in imobil: porti automate cu sistem anti-inghet supravegheate permanent de camere video continuand pe o alee superba flancata pe ambele parti de tuia gigant pana in curtea cu parcarea auto amenajata ( acoperita ). VILA este compusa din D + P + E1 + M in suprafata totala utila de 400 mp. COMPARTIMENTARE : - Demisol : bucatarie de serviciu - spatiu spalatorie – uscatorie – menaj. - Parter : 1 dormitor matrimonial cu dressing; living, bucatarie iar in spatele casei o terasa exceptionala - Etaj 1 : 3 dormitoare, 2 bai, hol cu vedere in living si o terasa superba cu vedere spre lac. - Mansarda : dormitor, baie, dressing, sauna si spatiu pentru depozitare. Prezentare Vila Mica CORBEANCA - Utra-Central, in apropiere de Primarie, cu acces direct din Sos. Unirii (DJ 101), market, policlinica, statie maxi si autobuz, vanzare, imobil compus din teren in suprafata totala de 500 mp. plus vila P+E exceptionala, constructie 2000, in suprafata totala utila de 200 mp. care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX indeplineste toate normele elegantei si confortului completat de terenul aferent, gradina de vis, amenajata cu flori, plante ornamentale, brazi si tuia. COMPARTIMENTARE : - Parter : 1 dormitor matrimonial; living, bucatarie si hol, - Etaj 1 : 3 dormitoare, 2 bai si hol.
Mai mult romimo.ro

Casa Corbeanca 173 mp

Corbeanca , Bucuresti-Ilfov
3 camere
173.0 m²
130.000 €
05.07.2017, 07:56
Casa in Corbeanca, dispusa pe 4 nivele, cu o curte generoasa. Subsol - 15 mp - Pivnita Parter - 48 mp - Living, baie si bucatarie. Etaj 1 - 54 mp - doua dormitoare, dormitorul matrimonial are baie privata Mansarda - 55 mp - sufragerie, baie, birou. Număr niveluri imobil: 4 Număr Băi: 3 Posibilitate parcare: Da Climă Încălzire Gaz Canalizare Apă Curent Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
200.0 m²
199.999 €
29.06.2017, 13:25
Galaxyimob va prezinta in exclusivitate spre vanzare casa deosebita .inconjurata de un peisaj montan datorita ,brazilor, plantelor ornamentale, trandafiri ,ciresi ,aluni de padure ..gradina de liliac, irisi, bolta vita de vie ,peisaj de poveste ... pe o suprafata generoasa de peste 2000mp..curtea acestei case este absolut spetaculoasa ,foarte mare ,generoasa cu o deschidere de 27 metri ..prezinta siguranta pentru familiile cu copii,animale de companie ..foarte aproape de hipermarcheturile locale ,pozitionata in centru pe strada principala ,asfaltata ,racordata la toate instalatiile termice si electrice ,gaze ,transport in comun ..casa este construita in 1995 pe o fundatie de beton , construita pe structura de lemn de mesterii maramureseni , izolata in interior si exterior si renovata integral in anul 2007 proprietatea se afla exact pe drumul judetean in Corbeanca , cu o suprafata construita de 350 m, unde 220 mp sunt uitili beneficiaza de parter inalt ,etaj 1 si mansarda utilizabila . La parter regasim un living spatios, bucatarie, dinning room, o terasa inchisa / una deschisa, birou si 2 bai. La etaj regasim 4 dormitoare si o baie, Mansarda regasim un spatiu deschis in acest moment este amenajat ca un spatiu de relaxare ,bilblioteca ..dar poate fi utilizat dupa bunul plac precum si doua spatii de depozitare. Caracteristici / dotari regasim o bucatarie de vara separat, pivnita, un garaj pentru 2 autoturisme, sursa de apa, iluminare, central termica ...casa este aplasata pe o parte a proprietetii astfel se poate beneficia de teren ..curte in fata casei precum si in spatele casei ..se poate intra si parca in interior ...toate documentatia este corecta .primul proprietar ..amplasament ideal ..recomand cu drag pentru locuita permanenta sau locuinta de vacanta.. etc .. ...pentru vizionari precum si alte detalii va stam la dispozitie inclusiv weekend ...va asteptam cu drag Pret vanzare euro (usor negociabil) Id titirez: 1079260
Mai mult imobiliare24.ro
169.0 m²
147.000 €
01.07.2017, 19:12
S-ar putea sa te intereseze aceasta proprietate. De ce? Pentru ca: - majoritatea caselor se cumpara gata finisate indiferent daca iti plac finisajele sau nu. Aceasta casa poate fi personalizata de catre noul proprietar. - foarte multe case in zona sunt cuplate sau insiruite. Aceasta casa este individuala si ofera cel mai mare plus al unei astfel de proprietati, intimitate. - cele mai multe case sunt construite in regie proprie.Casa aceasta are cartea constructiei! - probabil stii deja ca la o proprietate noua te preocupi de foarte multe lucruri in interior. De exemplu aceasta casa este deja conectata prin fibra optica la tv si internet. Exista deja montate termostate de ambient pentru centrala. Reteaua pentru supraveghere video este pregatita. - ca sa se evite costurile mari cu cele mai importante utilitati, gaze si curent si sa se obtina un confort termic maxim, pe langa termoizolatie exista geamuri Reflexive - Four Season. Iarna, ofera o izolatie trmica de trei ori mai mare decat a unui dublu vitraj obisnuit si are urmatoarele avantaje: reduce costurile de incalzire; confort mai mare in imediata vecinatate a peretilor vitrati; reduce fenomenul de condens pe partea interioara a geamului; vara la acest tip de vitaj, transmisia directa de caldura solara prin geam este redusa de 2 ori si are ca avantaj: se amelioreaza confortul intrior prin mentinerea unei temperaturi agreabile; se limiteaza cheltuielile legate de utilizarea aerului conditionat sau a unei protectii solare suplimentare; se reduce transmisia de radiatii UV; In orice anotimp asigura un aport semnificativ de lumina naturala in interiorul cladirii (transmisie luminoasa de peste 70%). Recomandarea mea este ca mai intai sa vizualizezi fotografiile, localizarea exacta pe harta, apoi sa parcurgi suprafetele, numarul de camere, iar in final sa decizi in ce masura poate fi interesanta oferta pentru tine.
Mai mult topimobiliare.ro

Corbeanca

Ostratu, azi, 06:52
160.0 m²
160.000 €
06.07.2017, 15:51
vila de vanzare, casa este construita din beton si caramida, teren suprafata 500 mp, casa suprafata 160 p+1e. Este compusa din 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai, bucatarie, dressing si o terasa. Curte, Casa de vanzare in corbeanca zona f liniștita înconjurată de lacuri si păduri. Casa este construită din cărămida si beton armat este compusă din 4 camere 3 bai Bucătărie si dressing si o terasa. La parter living , baie de servici , Bucătărie si terasa. La etaj 3 dormitoare spațioase 2 bai un dressind. Dormitorul matrimonial cu baie si dressing . Scara este din piatra naturală cu balustrada din inox Italia. Casa se vinde la cheie cu băile mobilate si utilate Sau folosit numai materiale de foarte buna calitate din import gresie faianța Spania si Italia , parchet Elveția. Curtea amenajată cu gazon si pomi si aleei pavate cu piatra . Pentru mai multe detalii sunați la 0730856874
Mai mult anuntul.ro

Vila - 5 camere - Corbeanca

Reper: lângă Tamas
5 camere
334.0 m²
350.000 €
08.07.2017, 07:54
Proprietatea este amplasata in Corbeanca, Tamas, in apropierea padurii. Este o constructie noua, ce face parte dintr-un ansamblu de 3 vile, cu acces facil, in apropiere de Mega Image. Este complet mobilata si utilata (la cerere se poate vinde complet mobilata, sau se poate elibera). A fost locuita din momentul constructiei si pana acum.
Mai mult imopedia.ro
365.0 m²
349.000 €
08.07.2017, 09:14
Vila premium, 6 camere, 5 dormitoare, 2 bucatarii, iasa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 380mp, constr. 2017, supr. totala : 365mp, supr. utila : 365mp, supr. teren : 1080mp, amprenta sol: 186mp, semiutilat, 4 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, in apropiere de magazine, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, electricitate, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, accepta credit, usor discutabil ( Cod anunt: CV0264493 / ID anunt: 315558843 )
Mai mult imobiliare.net

Corbeanca Vila deosebita!

Corbeanca , Bucuresti-Ilfov
4 camere
150.0 m²
160.000 €
30.06.2017, 14:13
Structura beton armat , este construită din cărămida . Tâmplărie salamander wenghe Suprafața teren 500mp, suprafața casa 160 mp construiți, este compusă din 4 camere, 1 dressing, 3 bai, Bucătărie. 2 holuri. Casa se vinde la cheie cu centrală termică in condensație pe gaz de 32kw imergaz Italia, băile mobilate utilate, toate materialele sunt de import de foarte buna calitate , gresie faianța Spania, Italia, balustrada inox Italia , scara placată cu piatra naturală, parchet Elveția , tâmplărie Germania. Casa este racordată la gaz si energie electrică, apa este din put adâncime 27 m a treia pânza freatica va așteptăm la vizionare 0730856874
Mai mult lajumate.ro
164.0 m²
110.000 €
29.06.2017, 13:44
Vanzare casa-vila Corbeanca. Vila individuala cocheta intr-un cartier doar cu vile noi, in vecinatatea lacului Corbeanca, pe Str Laguna Albastra nr 25E. In imediata apropiere exista supermarket,gradinita, scoala, statie maxi taxi. Acces imediat pe drum asfaltat din soseaua principala. Inconjurata de complexele rezidentiale Magnolia, Laguna Blue si Paladin Residence.Casa este inconjurata de curte amenajata cu gazon, zona de 16 mp pavata pentru parcare auto, si este complet inchisa cu gard. Casa are vecini atat in stnga cat si in dreapta iar accesul se face pe drum asfaltat. Vila are la parter o suprafata utila de 82mp si este compartimentata astfel, bucatarie si dining, salon cu acces la terasa, baie utilata, camera depozitare, curte si terasa cu expunere la sud-est. .Etaj 1 cu o suprafata utila de 82 mp, compartimentat astfel, dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare fiecare cu o suprafata utila de 15 mp,hol, baie. Mansarda cu o suprafata utila de 82 mp si cu o inaltime de 1,70 mp, care poate fii folosita atat pentru depozitare cat si recreere, iar accesul se face pe la etajul 1 cu scara mobila.. Materialele de constructie si finisaje calitate premium:Ceramica Marconi, Usi Pinum Caramida Porotherm de 30 cm, Termosistem 10 cm cu tencuiala Dufa Ferestre Rehau, Tabla Lindab, sanitare Teka Spania si Cersanit, cada Bella Casa, electrice LeGrand.Toate compartimentarile sunt pe caramida, nu exista pereti de rigips in casa. Tencuiala clasica pe baza de ciment, care lasa peretii sa respire. Casa beneficiaza de toate utilitatile: gaz, curent, canalizare cu fosa septica, iar pretul de vanzare este de EURO. . Id titirez: 1101322
Mai mult imobiliare24.ro

Vila Corbeanca

Corbeanca , Bucuresti-Ilfov
5 camere
130.0 m²
95.000 €
03.07.2017, 08:16
Oferim spre vanzare vila in zona rezindentiala de lux, Corbeanca. Casa face parte dintr-un compex rezidential privat,cu urbanism proiectat in stil american. Ofera locuri de parcare individuale (pe suprafata proprietatii) , acces controlat(paza) in interiorul complexului, acces asfalt si spatii verzi amenajate, loc de joaca pentru copii,iluminat stradal controlat cu comanda crepusculara, independenta fata de traficul de santier pentru dezvoltarile ulterioare. Vila este racordata la curent electric sistem trifazic 3x400V, sistem centralizat de distributie apa potabila, sistem centralizat de canalizare deseuri menajere cu statie de epurare, Exteriorul vilei este izolat cu poliester expandat EPS80 de 10 cm; finisaj cu tencuiala decorativa( optional caramida rosie decorativa); ancadramente geamuri din elemente decorative; invelitoare acoperis din tigla metalica cu sistem pluvial complet pana la nivelul solului, marca Rukki; pazie si sageac din lemn rasinos vopsit; tamplarie PVC cu inchidere in 5 puncte; trotuar, trepte si terasa din beton armat; 2 locuri de parcare gratuite; terasa etaj cu balustrade, optional terasa extinsa spate cu gresie sau lemn; optional obloane manuale sau automate; gard cu plasa metalica de protectie. De asemenea interiorul este izolat cu vata minerala (optional vata bazaltica); folie anticondens, sapa cu granule de polistiren armata cu fibra metalica, la parter, etaj si scari; pereti interiori placati rigips, zugraviti, vopsiti in alb mat; gresie, faianta (include adezivi, chituri, accesorii); parchet 8 mm laminat (include accesorii), kronoswiss; scara interioara si mana curenta (balustrada); instalatii electrice ( tablou electric distributie interioara monofazica, prize si intrerupatoare pentru toate volumele); calorifere otel, boiler, centrala termica, distributie agent termic pe sistem PPR; corpuri si obiecte sanitare, prize si intrerupatoare Biticino, usi interioare; optional semineu, tamplarie din lemn. De specificat faptul ca nu suntem agentie, nu percepem comision! Va asteptam la vizionat.
Mai mult lajumate.ro
92.0 m²
69.999 €
29.06.2017, 13:33
Locuinta se afla in localitatea Corbeanca, intr-un ansamblu rezidential format din 60 de unități locative – duplexuri cu teren individual. Duplexul este organizat pe P+E+M, dupa cum urmeaza: parter – living cu bucătărie deschisă, baie de serviciu etaj – dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor secundar, baie secundară opțional – extinderea spațiului locuibil la mansardă *Optional se poate amenaja si o terasa de 8 mp. **Duplexul beneficiaza de un loc de parcare de 18 mp. În ansamblul rezidențial ShineResidence Corbeanca am echilibrat suprafețele, finisajele și prețurile, astfel încât să obținem locuințe ușor de finanțat prin credit bancar. Noi credem că am conceput imobilele perfecte pentru familii tinere și active, cu potențial de extindere prin amenajarea mansardei. Așa, casa ta poate crește odată cu familia ta! Pentru mai multe detalii sau vizionare, va recomandam calduros sa ne contactati! Id titirez: 1093362
Mai mult imobiliare24.ro
242.0 m²
550.000 €
29.06.2017, 13:44
Corbeanca - Padurea Petresti, vila 1S+P+M, 6 camere, 4 bai, 2 terase, 1 garaj, suprafata utila 242mp, suprafata teren 3472 mp, curte libera 3186mp, imobil 2000. Imobilul este mobilat . Interiorul imobilului este renovat cu finisaje de calitate superioara precum balustrada din fier forjat, parchet din lemn masiv de fag, gresie antiderapanta, calorifere duble din otel si aluminiu,jaluzele rulou la toate ferestrele. Imobilul este dotat cu doua centrale termice , aer conditionat. La exterior este termoizolata cu polistiren expandat de 100mm, acoperis tip Lindab. Utilitati: curent, gaz, apa, fosa septica ecologica. Parterul este format din living al carui farmec este intregit de semineul din marmura de Ruschita, dormitor matrimonial, dinning, bucatarie inchisa, mobilata si utilata, un grup sanitar dotat cu cabina de dus cu hidromasaj, terasa, camera tehica. La mansarda se afla 4 dormitoare, o baie cu jacuzzi si un grup sanitar dotat cu cabina de dus cu hidromasaj, terasa acoperita Id titirez: 933098
Mai mult imobiliare24.ro
4 camere
220.0 m²
245.000 €
02.07.2017, 18:45
Vindem casa noua, in cartier rezidential situat in Tamasi, CORBEANCA. Casa are la parter : bucatarie, loc de luat masa, living, camera de musafiri si 2 bai.La etaj are 2 camere cu 1 baie intre ele si camera matrimoniala cu baie, dressing. Tot la etaj exista un birou si inca un dressing. Peste cei 220 mp utili casa are pod de 45mp utili. Sistemul de incalzire suedez este prin pardoseala si comanda prin aplicatie mobila, ferestre termopan Salamander, sistem iluminat LED, design modern, finisaje top, aparate de aer conditionat OSAKA incastrate in tavan. Terenul are 500 mp iar gradina este utilata cu aspersoare, camin cu 2 pompe : una pt casa si una pt gradina, iarba are 2 ani si in fata casei exista 4 locuri de parcare si 3 zone de spatiu verde.In curte exista si o magazie acoperita cu tabla si finisata structurat ca si casa. In functie de negociere casa se vinde partial sau integral mobilata.
Mai mult olx.ro
1 2 3 4 5 6