68.000 €
4 camere
Arad,Zimandu Nou
21.000 €
3 camere
99.000 €
3 camere
Arad, zona Central
285.000 €
4 camere
120.000 €
6 camere
1-bloc
85.000 €
4 camere
Arad,Arad
290.000 €
7 camere
1-bloc
Arad,Arad,Micalaca,Strada Vrancei,60
38.500 €
3 camere
53.000 €
4 camere
100 m²
249.000 €
20 camere
1-bloc
Arad,Arad,Aurel Vlaicu,Calea Aurel Vlaicu,265B
37.500 €
1 cameră
90.000 €
4 camere
212 / 212 / -
135.000 €
4 camere
1-bloc
1 - 24 din 5.489 Rezultate
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Arad, Case de vânzare

Aradul este situat în extremitatea vestică a României, în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de km de Munții Zarand, parte a Carpaților Occidentali. Traversat de la est la vest de râul Mureș, cuprinde în perimetrul său, în zona Pădurice, un lac natural. Municipiul Arad deţine un bogat patrimoniu cultural-istoric, oferind vizitatorilor un adevărat muzeu în aer liber al stilurilor arhitectonice specifice sec XVIII, XIX şi XX, monumente de artă şi istorie ( inclusiv case Arad ), spectacole de teatru, concerte ale filarmonicii, expoziţii de artă plastică, expoziţii muzeale de istorie, artă şi ştiinţe ale naturii , festivaluri şi sărbători. Iubitorii de arhitectură pot admira clădiri construite în stil baroc, renascentist, eclectic sau clasic.

Din cauza lucrurilor pe care le ofera acest oras, multe familii aleg sa isi caute o casa vanzare Arad pentru a locui intr-o casa de vanzare Arad.Pentru a nu se pierde printre multele anunturi cu case de vanzare in Arad, echipa celor de la Flatfy s-a gandit sa creeze o platforma, mai exact un motor de cautare, in care sa se afle majoritatea anunturilor cu case de vanzare Arad pentru a le fi mai usor celor care cauta case de vanzare Arad sa gaseasca cea mai buna oferta pentru ei.

Acestia au pe site ul lor peste 5 000 de anunturi cu case vanzare Arad, pornind de la cele mai ieftine cu 1 camere sau 2 camere si ajungand la cele mai scumpe cu 3 camere, 4 camere.Acestia trebuie doar sa acceseze pagina specifica cu anunturi de vanzari case Arad numita “case vanzare Arad”. In plus, acestia dispun si de o cautare specifica, ca de exemplu “vile de vanzare Arad” sau, pentru cei care cauta o casa ieftine, “case de vanzare Arad ieftine”.

In ceea ce priveste resursele si marimea platformei Flatfy, aceasta poate fi gasita in peste 35 de tari, iar echipa celor de la Flatfy a adunat multe informatii despre imobiliarele din Romania, inclusiv despre case vile de vanzare Arad sau case batranesti de vanzare Arad, pentru a le face cautarea celor doritori mai usoara, si totodata, si pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie sa publice un anunt cu un titlu de genul “vand casa Arad” ( de obicei, un proprietar ) .Motorul de cautare Flatfy vine in ajutorul tuturor si le ofera instrumente de cautare persoanelor care vor sa vada cele mai bune oferte cu case Arad. Daca ai si tu nevoie de ajutor, acceseaza motorul de cautare Flatfy.ro !

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!