Nu s-a găsit nimic
4 camere
100 m²
57.500 €
16.11.2017
Vand casa in Targu Neamț din lemn in stil tradițional,situată la poalele Cetății Neamtului,in apropierea mănăstirilor Neamț,Agapia,Secu,Sihăstria,etc,cu etaj,4 camere 2 bai, 2 terase,2 bucătarii,beci,grătar ,centrala pe gaz,racordata la canalizarea orașului, cablu, internet,curte, grădina,asfalt la poarta,teren total 390mp,f frumoasa si îngrijită după cum se vede in poze, toate utilitățile Eliberare imediata deoarece imobilul se preda complet mobilat si utilat!Face parte dintr un Duplex!Pretul este FIX,NU deranjați inutil!
Mai mult lajumate.ro
5 camere
128 m²
65.000 €
Ieri la 13:19
Vând casă cu mansardă, cu suprafața de 128mp, nefinisată în interior ; parterul are 7 camere iar mansarda are 2 camere si 3 terase. Casa este racordată la apă și energie electrică ; livada are 2790 mp si este situată la 3 km de mănăstirea Văratec și 6 km de mănăstirea Agapia. Poate fi utilizată ca pensiune turistică, casă de vacanță sau locuință permanentă. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
38.000 €
24.08.2017
Astazi propun spre vanzare, pentru cei interesesati, un teren situat la 10 km de Targu Neamt, la 4 km de Baltatesti si 38 km de Piatra Neamt, pe o sosea laterala, intre Văratec si Agapia, într-o zona de un pitoresc aparte, ceea ce a atras de-a lungul timpului nume celebre ale culturii romanesti: M. Eminescu, Al. Vlahuta, M. Sadoveanu, C. Hogas sau Nicolae Grigorescu. In apropiere se gasesc doua rezervatii naturale superbe: „Codrii de arama” – o padure de goruni seculari – si „Padurea de argint”, o padure de mesteceni de 200 de ani. Terenul este de forma dreptunghiulara, suprafata este de 6200 mp, 3000 mp fiind in intravilan si 3200 in extavilan, avand o deschidere la drum de 32 ml. Este usor in panta. mentionez ca exista posibilitatea de a fi trecut tot in inravilan, Descriere: Terenul este marginit la un capat de un iaz care este populat cu pesti si strajuit de salcii pletoase. Drumul de acces spre pensiunea EULOR, este pietruit si desparte terenul in doua loturi. Accesul este foarte usor . Drumul este intrat intr-un prigram de asfaltare care se va realiza in viitorul apropiat. Utilitati: curent electric. Apa trebuie facut put. Terenul este atractiv pentru o investitie. Poate fi construita o pensiune, o casa de vacanta sau de protocol, locuinta stabila sau de vara. Peisajul si imprejurimile sunt extraordinare. In departare se vede Cetatea Neamtului. Va astept la vizionari.
Mai mult lajumate.ro