Nu s-a găsit nimic
Inchiriere casa cu o camera, 13 Septembrie - Sebastian, ProsperVa prezentam o casa situata pe Str. Elev Popovici Nicolae, in zona 13 Septembrie - Sebastian, aflata la distante egale de mers pe jos - 5, 6 minute - de Parcul Sebastian si de Centrul comercial Prosper.Este compusa dintr-o camera - cu suprafata de 30 mp -, bucatarie, doua grupuri sanitare - o baie si o toaleta - si un hol luminos care, impreuna, au 55 mp. Are ferestre cu geam termopan si centrala termica cu gaze. Contorizarea este independenta pentru fiecare dintre cele 3 utilitati principale: apa, curent si gaze.Curtea casei, in folosinta exclusiva, cu suprafata aproximativa de 70 mp, este in parte betonata, dar are si o zona verde.Obiectivele principale din vecinatate - si distantele pana la ele masurate in minute de mers pe jos - sunt : Centrul Comercial Prosper (care contine atat o piata cat si diverse magazine) - 5, 6 minute, Parcul Sebastian - 5, 6 minute, Carrefour Vulcan - 6,7 minute, Kaufland Sebastian - 6, 7 minute, Mega Image - doua minute.Mijloacele de transport in comun sunt reprezentate de liniile de autobuz: 385, 226 si 122 si de cateva linii de tramvai.Pana la Piata Unirii se ajunge cu masina in 5 minute.O familie va gasi aici - la cateva minute de mers cu masina pana in zona zero a Bucurestiului - un loc care ofera liniste, spatiu privat in curtea proprie si optimizarea cheltuielilor pentru utilitati intr-o zona populata cu centre comerciale si alte obiective de stricta necesitate.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,13 Septembrie
1 cameră
300
Astăzi la 12:32
Mai multwizmo.ro
Inchiriere casa cu o camera, 13 Septembrie - Sebastian, Prosper Va prezentam o casa situata pe Str. Elev Popovici Nicolae, in zona 13 Septembrie - Sebastian, aflata la distante egale de mers pe jos - 5, 6 minute - de Parcul Sebastian si de Centrul comercial Prosper. Este compusa dintr-o camera - cu suprafata de 30 mp -, bucatarie, doua grupuri sanitare - o baie si o toaleta - si un hol luminos care, impreuna, au 55 mp. Are ferestre cu geam termopan si centrala termica cu gaze. Contorizarea este independenta pentru fiecare dintre cele 3 utilitati principale: apa, curent si gaze. Curtea casei, in folosinta exclusiva, cu suprafata aproximativa de 70 mp, este in parte betonata, dar are si o zona verde. Obiectivele principale din vecinatate - si distantele pana la ele masurate in minute de mers pe jos - sunt : Centrul Comercial Prosper (care contine atat o piata cat si diverse magazine) - 5, 6 minute, Parcul Sebastian - 5, 6 minute, Carrefour Vulcan - 6,7 minute, Kaufland Sebastian - 6, 7 minute, Mega Image - doua minute. Mijloacele de transport in comun sunt reprezentate de liniile de autobuz: 385, 226 si 122 si de cateva linii de tramvai. Pana la Piata Unirii se ajunge cu masina in 5 minute. O familie va gasi aici - la cateva minute de mers cu masina pana in zona zero a Bucurestiului - un loc care ofera liniste, spatiu privat in curtea proprie si optimizarea cheltuielilor pentru utilitati intr-o zona populata cu centre comerciale si alte obiective de stricta necesitate.
Sebastian - lângă Prosper
1 cameră
55 m²
300
Ieri la 14:20
Mai multimopedia.ro
APARTAMENTUL CU 2 CAMERE DECOMANDATE SI BALCON SPATIOS DIN ZONA SEBASTIAN A FOST COMPLET RENOVAT SI UTILAT CU: - GRESIE, FAIANTA, PARCHET - GEAMURI TERMOPAN - MOBILA - ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE - AER CONDITIONAT - DORMITOR SI SUFRAGERIE - USA METALICA BLOCUL DISPUNE DE INTERFON SI DE LIFT, FIIND SITUAT PE O STRADA LINISTITA. IN APROPIERE SE AFLA STATII DE AUTOBUZ SI DE TRAMVAI, PIATA PROSPER, CENTRELE COMERCIALE DE LA VULCAN. DE ASEMENEA, IN ZONA EXISTA GRADINITE, SCOLI SI LICEE.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Drumul Taberei
2 camere
52 m²
390
05.06.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament 2 camere de inchiriat, str. Iosif Vulcan Cora Proiect Imobiliare va propune spre inchiriere, apartament la casa cu 2 camere semidecomandat, situat la etajul 1 in zona centrala. Apartamentul este dispus pe o suprafata construita de 100 metri patrati, iar suprafata utila este de 70 metri patrati. Imobilul este compus din: antehol, hol, living, dormitor, bucatarie, 1 baie de servici si 1 baie cu jacuzzi. Apartamentul dispune de urmatoarele imbunatatiri :mobila noua de calitate facuta dupa ultimele tendinte, geamuri termopan, usa de inalta siguranta, usi de interior schimbate, gresie si faianta in baie si bucatarie, podele laminate in camere, cablu TV, internet, totul e nou renovat in stil modern. Incalzirea se face cu termoficare de la oras. Apartamentul se afla in imediata apropiere de magazine, banci, mijloace de transport in comun, farmacii etc. Pretul de inchiriere este de 300 Euro + 500 Euro garantie. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numaru de telefon : 0745.782.494 Ovidiu Junc
Oradea, Bihor / Centru Civic
2 camere
70 m²
300
06.06.2018
Mai multhomezz.ro
are vizibil din casa, zona linistita, bloc reabilitat termic, in apropiere de complex prospere, parc sebastian, kaufland, carrefour, lidl, mall vulcan. Este dotat cu aragaz, frigider, masina de spalat, aspirator, 2 unitati aer conditionat, alarma 2 senzori, lustre cu ventilatr, 2o tv, combina, cablu tv, internet. Modernizat cu usa metalica, gresie, faianta, parchet fag masiv, termopan, apometre, repartitoare termoficare, cabina dus, balcon inchis. Bucatarie complet dotata si mobilata, bar cu blat din marmura de ruschita, arcada cu spoturi, toaster, blender, chopper, juicer, vesela, tacamuri, aparat pop-corn. Pretul cerut de propietar este de 450 euro/luna Comisionul agentiei este de 50% din prima luna de chirie.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Sebastian
3 camere
80 m²
450
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Preț negociabil Garsoniera Cartierul 13 Septembrie(la curte)- 10-15 min de mers pe jos pana la Unirii, curata, termopan, mobilata si utilata complet,zona linistia . Este situata in apropriere de Carrefour Vulcan si Liberty. DISPONIBILA IMEDIAT !!!
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 13 Septembrie
27 m²
240
20.06.2018
Mai multhomezz.ro
De vanzare casa veche, din caramida, in Deva, zona Vulca, pe un singur nivel, SC 70 mp, ST 360 mp, FS 9 m, sunt toate utilitatile (centrala termica pe gaz, apa curenta, canalizare, curent electric) semidecomandata. Casa este compusa din 2 camere, bucatarie, baie si hol, neamenajata (necesita renovare). MERITA VAZUTA! (Cod anunt 335) Comisioane: Comision agentie imobiliara 0% pentru cumparator! Comision agentie imobiliara 1% pentru schimb! Comision agentie imobiliara 50% din prima chirie (pentru chirias)! Agentia Imobiliara ALINA va ofera spre vanzare peste: 50 garsoniere, 150 apartamente cu 2 camere, 100 apartamente cu 3 camere, 50 apartamente cu 4 camere, case, spatii, terenuri, paduri…in DEVA si IMPREJURIMI… Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ma contactati la Sediu: Deva, Bld. M. Kogalniceanu, bl. 14 et. 1, cam. 18, Jud. Hunedoara. (mai jos de magazin Ulpita) ORAR: Luni - Vineri intre orele: 9ʾ°°- 19ʾ°° Pauza de masa: 12 - 13 Sambata - Duminica: INCHIS Agenti Imobiliari: Dragomir - Rusu ALINA tel. 0744198667 Macaser Leonid tel. 0768596852
Deva , Hunedoara,Vulcan
2 camere
70 m²
60.000
19.06.2018
Mai multlajumate.ro
are vizibil din casa, zona linistita, bloc reabilitat termic, in apropiere de complex prospere, parc sebastian, kaufland, carrefour, lidl, mall vulcan. Este dotat cu aragaz, frigider, masina de spalat, aspirator, 2 unitati aer conditionat, alarma 2 senzori, lustre cu ventilatr, 2o tv, combina, cablu tv, internet. Modernizat cu usa metalica, gresie, faianta, parchet fag masiv, termopan, apometre, repartitoare termoficare, cabina dus, balcon inchis. Bucatarie complet dotata si mobilata, bar cu blat din marmura de ruschita, arcada cu spoturi, toaster, blender, chopper, juicer, vesela, tacamuri, aparat pop-corn. Pretul cerut de propietar este de 450 euro/luna Comisionul agentiei este de 50% din prima luna de chirie.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Sebastian
3 camere
80 m²
450
28.05.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriez apartament open space, 3 camere, mobilat, 2 bai, et. 4/8, loc de parcare vizibil din casa, zona linistita, bloc reabilitat termic, in apropiere de complex prospere, parc sebastian, kaufland, carrefour, lidl, mall vulcan. Este dotat cu aragaz, frigider, masina de spalat, aspirator, 2 unitati aer conditionat, alarma 2 senzori, lustre cu ventilatr, 2o tv, combina, cablu tv, internet. Modernizat cu usa metalica, gresie, faianta, parchet fag masiv, termopan, apometre, repartitoare termoficare, cabina dus, balcon inchis. Bucatarie complet dotata si mobilata, bar cu blat din marmura de ruschita, arcada cu spoturi, toaster, blender, chopper, juicer, vesela, tacamuri, aparat pop-corn. Pretul cerut de propietar este de 450 euro/luna Comisionul agentiei este de 50% din prima luna de chirie.
Bucuresti
3 camere
80 m²
450
24.05.2018
Mai multanuntimobiliar.ro
De vanzare casa 6 camere in Deva, str. Vulcan, suprafata utila 270 mp, P+1+M, 3 bai, 2 bucatarii, scara interioara, garaj. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, centrala termica pe gaz, termopane, izolata termic, semimobilata. Este pretabila si pentru 2 familii, sediu firma, etc. MERITA VAZUTA! (Cod Anunt 329) Comisioane: Comision agentie imobiliara 0% pentru cumparator! Comision agentie imobiliara 1% pentru schimb! Comision agentie imobiliara 50% din prima chirie (pentru chirias)! Agentia Imobiliara ALINA va ofera spre vanzare peste: 50 garsoniere, 150 apartamente cu 2 camere, 100 apartamente cu 3 camere, 50 apartamente cu 4 camere, case, spatii, terenuri, paduri…in DEVA si IMPREJURIMI… Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ma contactati la Sediu: Deva, Bld. M. Kogalniceanu, bl. 14 et. 1, cam. 18, Jud. Hunedoara. (mai jos de magazin Ulpita) ORAR: Luni - Vineri intre orele 8ʾ°°- 20ʾ°° Sambata - Duminica INCHIS Agenti Imobiliari: Dragomir - Rusu ALINA tel. 0744198667 Macaser Leonid tel. 0768596852 E-mail: ***
Deva , Hunedoara,Vulcan
5 camere
270 m²
125.000
22.05.2018
Mai multlajumate.ro