900 €
Timis,Timisoara
150 €
1 cameră
1 etaj
850 €
4 camere
450 €
Timis,Timisoara
147 €
3 camere
Timis,Timisoara
650 €
3 camere
1-bloc
1.200 €
3 camere
Timisoara, zona Ciarda Rosie
700 €
4 camere
119 m²
Timisoara , Timis,Braytim
1 €
1 cameră
1-bloc
1.600 €
12 camere
600 €
4 camere
100 m²
Timisoara , Timis,Brancoveanu
180 €
Timis,Timisoara
150.000 €
4 camere
152.4 / 127 / -
1.200 €
5 camere
2-bloc
200 €
2 camere
80 m²
Timisoara , Timis,Crisan
1 - 24 din 887 Rezultate
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Timișoara, Case de închiriat

Orasul Timisoara este un oras incantator, acesta dezvoltandu-se dupa 1990 foarte mult datorită privatizărilor reușite. Fapt ce a atras multe investiții și a dus la un nivel de trai peste media națională. În același timp, autoritățile au susținut inițiativele companiilor străine.In domeniul inchirieri case Timisoara, o casă de închiriat București cu o cameră fiind de aproximativ 500 de euro, cu 2 camere sunt aproximativ 600 de euro, cu 3 camere aproximativ 1 000 de euro.

Motorul de căutare Flatfy iti pune la dispozitie instrumentele pentru a-ti gasi o casa de inchiriat Timisoara simplu si usor. Acesta colectează anunțurile de pe mai multe site-uri partenere, ajungând la un total de 7 000 de anunțuri de închirieri de case in Timisoara. Cele 7 000 de anunțuri pot fi sortate dupa anumite criterii, cum ar fi dupa pret sau data sau dupa zona specifică dorita în funcție de anumite avantaje ale acestui oras. Flatfy ia informatiile de pe site-urile sursa partenere si le creeaza anunturi in care sunt prezentate succint informatiile despre imobil.

Portalul Flatfy selecteaza anunturile de la un anumit proprietar și le pune pe cele mai potrivite, în funcție de pozele postate (imagini din exteriorul locuinței, cât și din interiorul acesteia ), descrierea trebuie să fie cât mai normală, având detalii despre exterior, interior, dar și alte facilităti, cât și un titlu simplu, cum ar fi “ închiriez casă Timisoara ” . Prețul trebuie să fie adecvat, fără exagerări sau subestimări în privința acestuia . De exemplu, utilizatorii pot căuta “cat e o chirie la casa Timisoara” pentru a vorbi direct cu un proprietar.

Informatiile despre vanzarea de imobile din Romania sunt colectate de specialistii Flatfy, deci acestia dispun de o resursa importanta de informatii. Acesta vă poate arăta cum să găsiti case de închiriat în Timisaora noi . În plus, avantajul site-ului Flatfy.ro este faptul că poate prezenta casele date spre inchiriat din diferite sectoare sau de pe anumite strazi.De exemplu, puteți căuta case aproape de statii de autobuz, universitati, sau din sectorul 3. Utilizatorii pot filtra rezultatele în funcție de numărul de camere ( case cu 1 camere, case cu 2 camere sau case cu 3 camere ), în funcție de preț ( astfel se pot găsi case ieftine ), în funcție de zonă ( de la cele mai ieftine la cele mai scumpe ), sau în funcție de mărimea casei pusă spre închiriat . Deci, dacă ai nevoie de case de închiriat în Timisoara, nu ezita să folosești portalul nostru, Flatfy .

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!