Preț negociabil Se inchiriaza un restaurant cu traditie in Moeciu, cu clientela formata si stabila, ce ofera 55 locuri in restaurant plus 60 locuri terasa, bucatarie si magazie, pret 1800 euro/luna, incepand cu data de 15.09.2018. Se poate inchiria impreuna cu pensiunea ce dispune de 16 camere cu bai proprii, ce se desfasoara pe un teren de 3000 mp, pretul pentru intreaga proprietate fiind de 3300 euro/luna, mobilata si utilata cu tot ce este necesar pentru o functionare optima, cu toate autorizatiile de functionare la zi. Pretul variaza in functie de durata contractului, disponibilitatea chiriasului de a dezvolta si promova locatia.
Moieciu, Brasov / Central
5 camere
975 m²
1.800
25.06.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriez (locatie gestiune) - pensiune 4 margarete, functionala, in Moieciu de Jos . Pret: 1000Eur/luna + TVA. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati.
Moieciu de Jos, Brasov / Central
5 camere
1 m²
1.000
10.05.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriez (locatie gestiune) - pensiune 4 margarete, functionala, in Moieciu de Jos . Pret: 1000Eur/luna + TVA. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati., suprafata utila: 1, suprafata totala: 1
Brasov Moieciu de Jos
1.000
09.05.2018
Mai multpubli24.ro
Trei structuri la aceeasi adresa: - o casa traditionala cu 3 camere (8 locuri), cu tot confortul, balcoane spre rasarit, cu vedere spre munte, cu terasa, pomi fructiferi in curte, salon intim pentru luat masa, cu TV, video, bucatarie proprie echipata; casa se poate inchiria ca atare si fara masa - o cladire cu 12 camere cu baie proprie, cu perspectiva spre valea Moieciului Privelistea spre Valea Moieciului este suberba si cu siguranta, calmul acestor locuri va face sa uitati stresul citadin. - o cladire noua cu 4 camere duble (8 locuri) Acces auto: pe. Valea Moieciului, la cca.2,4 km de primaria Moieciu, pe partea dreapta a drumului. Facilitati - curte mare, cu loc de parcare si pomi fructiferi - loc de joaca pentru copii, gradina mare (cca 3000 mp) - încalzire centrala - sala de mese mare (64 mp, 60 persoane) - animale de companie acceptate Activitati - gratar afara - vizita la pastravarie - drumetii in zona: valea Moieciului, Muntii Bucegi , Piatra Craiului, Cascada la Chisatoare,Cheile Gradistei,Pestera cu Lilieci din satul Pestera, etc. - orgnanizam: banchete, tabere copii, petreceri si evenimente de familie-boteze s. a. - vizite la obiective turistice: castel Bran, cetatea Rasnovului, Pestera Dambovicioara, orasul Brasov. Preturile pentru grupuri sau tabere de copii se discuta telefonic, in functie de preferintele clientilor.
Moeciu, Moeciu de Jos, Cheia, nr. 427, jud. Brasov
60 lei
22.02.2018
Mai multcarta.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more