600 €
22.03.2017
De inchiriat casa situata in Timisoara, judetul Timis, zona Piata Istria, cu suprafata utila de 154 mp si suprafata terenului de 210 mp, structurata astfel:PARTER- livingroom- bucatarie- baie- hol- scara acces etajETAJ- 2 (doua) dormitoare- baie- hol- scara acces mansardaMANSARDA - incapere open spaceSpatiul este amenajat si beneficiaza de urmatoarele finisaje: placaje cu greise si fainta, parchet, ferestre cu tamplarie din PVC si geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii alimentata cu gaz.Pretul de inchiriere este de 600 EURO/luna, negociabil.Se solicita si o garantie de buna executie contractuala.
Mai mult brx.ro

De inchiriat casa in zona Lunei - Piata Istria

Localitate : Timisoara Zona : Lunei
3 camere
130 m²
550 €
07.12.2016
De inchiriat casa, tipologia P+M, situata in zona Piata Istria din Timisoara, judetul Timis, avand o suprafata utila de 110 mp si o suprafata a terenului de 250 mp fiind structurata dupa cum urmeaza: PARTER: - living cu acces la terasa - birou - bucatarie - antreu - grup sanitar - scara acces etaj MANSARDA: - 2(doua) dormitoare - baie cu cada - hol tranzit Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje: parchet, placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan, vopsea lavabila. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii alimentata cu gaz. Gradina amenajata beneficiaza de o terasa intima ideala pentru momente de relaxare si de un garaj. Casa se inchiriaza la pretul de 550 euro/luna calendaristica, negociabil.
Mai mult hitchmosher.ro
3 camere
100 m²
600 €
27.12.2016
Inchiriez casa zona Istria/ Lunei, stare foarte buna. Parter- living, baie, bucatarie, birou. Etaj - baie, doua dormitoare, gradina si garaj. Acces mijloace de transport. Pretul chiriei este de 600euro+garantie+comision.
Mai mult lajumate.ro
4 camere
100 m²
600 €
26.12.2016
Inchiriez casa zona Istria/ Lunei, stare foarte buna. Parter- living, baie, bucatarie, birou. Etaj - baie, doua dormitoare, gradina si garaj. Acces mijloace de transport. Pret 600 euro/ luna
Mai mult lajumate.ro
4 camere
60 m²
15.000 €
22.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Istria.Casa este ,supr. utila 60 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Istria, una dintre cele mai dorite zone din loc. Istria.Pretul de vanzare a acestei case este de 15000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro