600 €
22.03.2017
De inchiriat casa situata in Timisoara, judetul Timis, zona Piata Istria, cu suprafata utila de 154 mp si suprafata terenului de 210 mp, structurata astfel:PARTER- livingroom- bucatarie- baie- hol- scara acces etajETAJ- 2 (doua) dormitoare- baie- hol- scara acces mansardaMANSARDA - incapere open spaceSpatiul este amenajat si beneficiaza de urmatoarele finisaje: placaje cu greise si fainta, parchet, ferestre cu tamplarie din PVC si geam termopan. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii alimentata cu gaz.Pretul de inchiriere este de 600 EURO/luna, negociabil.Se solicita si o garantie de buna executie contractuala.
Mai mult brx.ro

De inchiriat casa in zona Lunei - Piata Istria

Localitate : Timisoara Zona : Lunei
3 camere
130 m²
550 €
07.12.2016
De inchiriat casa, tipologia P+M, situata in zona Piata Istria din Timisoara, judetul Timis, avand o suprafata utila de 110 mp si o suprafata a terenului de 250 mp fiind structurata dupa cum urmeaza: PARTER: - living cu acces la terasa - birou - bucatarie - antreu - grup sanitar - scara acces etaj MANSARDA: - 2(doua) dormitoare - baie cu cada - hol tranzit Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje: parchet, placaje cu gresie si faianta, ferestre cu profil PVC si geam termopan, vopsea lavabila. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii alimentata cu gaz. Gradina amenajata beneficiaza de o terasa intima ideala pentru momente de relaxare si de un garaj. Casa se inchiriaza la pretul de 550 euro/luna calendaristica, negociabil.
Mai mult hitchmosher.ro
4 camere
100 m²
600 €
26.12.2016
Inchiriez casa zona Istria/ Lunei, stare foarte buna. Parter- living, baie, bucatarie, birou. Etaj - baie, doua ... dormitoare, gradina si garaj. Acces mijloace de transport. Pret 600 euro/ luna
Mai mult lajumate.ro
3 camere
100 m²
600 €
27.12.2016
Inchiriez casa zona Istria/ Lunei, stare foarte buna. Parter- living, baie, bucatarie, birou. Etaj - baie, doua ... dormitoare, gradina si garaj. Acces mijloace de transport. Pretul chiriei este de 600euro+garantie+comision.
Mai mult lajumate.ro
4 camere
60 m²
15.000 €
22.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 camere in orasul ... doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna ... , pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro