Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Independenţa, De inchiriat, casa
450 m²
3,300
Tue Jan 16 2018 00:04:17 GMT+0000 (UTC)
Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinete de avocatura, cabinete medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatiul de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silentios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 1 si 2, in suprafata construita de 500 mp, suprafata utila 450 mp, compartimentati pe nivel astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Total 3 birouri open-space, 4 grupuri sanitare. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer conditionat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Paza umana, sistem de alarma si acces cartele pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere 3300 euro lunar TVA negociabil in functie de termenii contractului.
Mai multhomezz.ro
500
Ieri la Fri Jan 19 2018 19:14:26 GMT+0000 (UTC)
De inchiriat apartament cu tinuta de 80 mp in Vatra Luminoasa utilat impecabil apartament de 2 camere si jumatate plus logie amenajata birou, in Vatra Luminoasa cu o suprafata generoasa de 80 mp, situat la et 1/8.Apartamentul cuprinde : Living + dining de 35 mp, dormitor 16 mp, hol cu bar spre living, bucatarie independenta de 9 mp, baie, logie 6 mp.Bloc in cartier de vile situat intr-un mic parc in zona Stadionului National si la 5 min de Mega Mall. Scoala generala 49 vis a vis de imobil. Numai 2 apartamente pe palier.Pe aleea din spatele blocului sunt posibilitati de parcare.Amplasament foarte linistit cu vedere spre vile cochete.Bloc reabilitat termic, are apometere si calorifere contorizate. Apartamentul a fost recent amenajat si are mobilier de lux.Electrocasnice din dotare: TV Samsung, masina de spalat vase Franke, Masina de spalat rufe Indesit, aer conditionat, frigider Zanussi, cafetiera Philips, automat de ceai, fier de calcat, aparat de microunde, prajitor paine, computer cu monitor mare independent.Finisaje si amenajari: parchet st ( Cod anunt: AP6814915 / ID anunt: 315570135 )
Mai multanunturiimobiliare.ro
216 m²
8
Tue Jan 16 2018 09:10:00 GMT+0000 (UTC)
Preț negociabil Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinet de avocatura, cabinet medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatial de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silențios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 2, in suprafata construita de 250 mp, suprafata utila 216 mp, compartimentati astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer condiționat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere 8 euro / mp lunar + TVA, 1728 euro lunar + TVA negociabil in functie de termenii contractului.
Mai multhomezz.ro

Stefan cel Mare, Bucuresti

Stefan cel Mare, Bucuresti Bucuresti
100 m²
1,500
Thu Jan 18 2018 15:23:23 GMT+0000 (UTC)
Stefan cel Mare, Bucuresti spatiu comercial vizavi de Stefan cel Mare Building, parter + subsol 100 mp, 4 camere mari, 2 camere mici, hol acces curte interiora si 2 usi strade, fatada + subsol renovat in 2017, apa, gaz, centrala Locatie: str Tunari, vizavi de Stefan cel Mare Building Spatiu comercial de inchiriat parter + subsol 100mp (vitrina la strada) An constructie imobil: 1937 (fatada + subsol renovat in 2017) Parter: 2 camere mari + 1 camera mica + hol intrare + baie Subsol: 2 camere mari + 1 camera mica + hol acces curte interioara casa Utilitati: apa, lumina, gaze, centrala termica independenta spatiu liber, recent renovat (gresie, zugravit, vopsit) Avans 1 luna + 1 luna garantie Detalii Suplimetare Apa centrala termica curent electric Gaze Grup sanitar Renovat Vad comercial Vitrina stradala
Mai multanuntul.ro
216 m²
1,650
Tue Jan 16 2018 02:14:43 GMT+0000 (UTC)
Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinete de avocatura, cabinete medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatiul de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silentios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 2, in suprafata construita de 250 mp, suprafata utila 216 mp, compartimentati astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer conditionat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere1650 euro lunar TVA negociabil in functie de termenii contractului.
Mai multhomezz.ro
3,300
Mon Jan 15 2018 09:50:59 GMT+0000 (UTC)
Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinete de avocatura, cabinete medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatiul de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silentios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 1 si 2, in suprafata construita de 500 mp, suprafata utila 450 mp, compartimentati pe nivel astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Total 3 birouri open-space, 4 grupuri sanitare. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer conditionat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Paza umana, sistem de alarma si acces cartele pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere 3300 euro lunar TVA negociabil in functie de termenii contractului. Suprafaţă totală: 20 m² An finalizare construcție: 2010 Stadiu construcţie: Finalizat Clasă birouri: LUX Înălţime spaţiu: 3 m Număr incăperi: 6 Număr Grupuri Sanitare: 4 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
5 camere
250 m²
2,200
Wed Jan 17 2018 07:14:45 GMT+0000 (UTC)
LOCALIZARE SI SCURTA DESCRIERE: GM1143 Unirii – Calarasi_Popa Soare, vila D+P+1, 6 camere, 4 bai, suprafata utila 250mp/suprafata construita 280 mp, suprafata teren 300 mp,curte 150mp, 2 intari (dintre care una cu acces catre demisol), imobil 1940, pretabila pentru birouri sau locuinta. Vila este in aceeasi curte cu un alt imobil, celalalt avand doar drept de trecere. Pretul este negociabil STRUCTURA SI COMPARTIMENTARE Imobilul este construit in perioada interbelica, pe structura de caramida, renovat in 2017, fiecare etaj avand o suprafata in jur de 110mp, iar demisolul in jur de 50mp. Demisolul este format din bucatarie, in suprafata de 32mp, grup sanitar si pivnita. Parterul este format din vestibul, living de 41mp, dinnig de 35mp, cu acces in bucatarie pe scara interioara, dormitor in suprafata de 20.5mp, cu baie proprie (7.5mp) si dressing (3mp ) Etajul este format din 3 dormitoare, dintre care doua semidecomandate, fiecare cu baie proprie. Suprafetele dormitoarelor sunt generoase, fiind cuprinse intre 20mp si 34mp. FINISAJE SI DOTARI: Imobilul este renovat, atat la exterior cat si la interior, peretii exteriori sunt termoizolati cu polistiren. Interiorul este finisat cu materiale de buna calitate, parchet din lemn masiv, gresie si faianta la bucatarie si grupurile sanitare, pereti cu vopsea lavabila, ferestre cu geamuri termopan si tamplarie PVC, instalatii electrice si sanitare schimbate, scara interioara din lemn. Imobilul este dotat cu centrala proprie si aparate de aer conditionat . Se inchiriaza partial mobilat( dinning mobilat cu mobilier stil si bucatarie mobilata si utilata). Utilitati: curent, gaz, apa, canalizare. VECINATATI: Imobilul se afla in zona Calea Calarasilor, pe strada Popa Soare, fiind o zona reprezentativa a Bucurestiului Interbelic. Scurta istorie a zonei: Calea Calarasi este un cartier odata foarte cosmopolit, cu o importanta comunitate evreiasca, precum si alte comunitati din zona Balcanilor, in partea de centru-est a vechiului Bucuresti, ce a inceput sa se dezvolte mai semnificiativ in prima parte a sec. 19, cand orasul era inca inclus in orbita economica a Imperiului Otoman, iar urbea se extindea de-a lungul drumului ce mergea spre porturile turcesti de atunci de la Dunarea maritima si Marea Neagra. Contine multe exemple de bijuterii arhitecturale ascunse, vorbind elocvent despre istoria sociala si gusturile unor vremuri apuse. Cele mai multe cladiri sunt locuinte, un fapt care adauga la sarmul arhitecturii locale. Printre relativ putinele edificii mari comerciale sau publice se numara “Hala Traian”, o bijuterie a erei victoriene pe structura de elemente din fier turnat, construita in 1896 dupa un proiect al arhitectului italian Giulio Magni, ce era la vremea acea arhitectul sef al capitalei. Calea Calarasi este astfel o enciclopedie deschisa a istoriei sociale si arhitecturale bucurestene, inca populat de vechi familii ce isi pot identifica radacinile pana la micii negustori din era otomana. 50 de obiectivese afla, potrivit Listei monumentelor istorice, pe o aceasta artera „botezata” dupa Razboiul de independenta, Numele de Calea Calarasilor, se trage de la acela al soldatilor din trupele de cavalerie (sau „dorobanti calari”) care s-au ilustrat si in acest razboi. De fapt, strada este contemporana cu denumirea pe care a capatat-o, majoritatea constructiilor datand de la sfarsitul secolului XIX. In acelasi timp, si aceasta artera, ca atatea altele din Capitala, a fost afectata si de procesul de modernizare, ea fiind „completata” cu cladiri construite in prima parte a veacului urmator. Importanta pe care a avut-o aceasta zona si anterior este dovedita de faptul ca aici se afla Biserica „Sf. Stefan”, construita, dupa traditie, de catre domnitorul Stefan Racovita (1764-1765). Ca si alte lacase de cult ale orasului, si aceasta biserica a avut de infruntat numeroase catastrofe, intre care cea mai devastatoare a fost „Focul cel mare” din 1847, cand au ars 12 biserici si 13 mahalale din Bucuresti. Important este ca ea a fost renovata in dese randuri, astfel incat si-a pastra infatisarea sa initiala.
Mai multlajumate.ro
6 camere
100 m²
1,500
Ieri la Fri Jan 19 2018 01:03:27 GMT+0000 (UTC)
Locatie: str Tunari, vizavi de Stefan cel Mare Building Spatiu comercial de inchiriat parter + subsol 100mp (vitrina la strada) An constructie imobil: 1937 (fatada + subsol renovat in 2017) Parter: 2 camere mari + 1 camera mica + hol intrare + baie Subsol: 2 camere mari + 1 camera mica + hol acces curte interioara casa Utilitati: apa, lumina, gaze, centrala termica independenta spatiu liber, recent renovat (gresie, zugravit, vopsit) Avans 1 luna + 1 luna garantie Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Caldura, Curent, Gaz, Canalizare Alte caracteristici: Parter: exista Nr. niveluri subterane: 1 An finalizare constructie: 1937
Mai multromimo.ro
1,650
Mon Jan 01 2018 14:46:04 GMT+0000 (UTC)
Birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala in apropiere de noul Palat de Justitie, banci, cabinete de avocatura, cabinete medicale, parcari publice. Acces facil la mijloace de transport in comun, statii de taxi, parc etc. Inchiriere birouri in cladire de birouri construita in 2010, avand structura de rezistenta beton cu sistem de izolare termica exterioara. Cai de acces in spatiul de inchiriat: scara interioara, ascensor de capacitate marita, silentios si ergonomic. De inchiriat spatiu de birouri situat la etajul 2, in suprafata construita de 250 mp, suprafata utila 216 mp, compartimentati astfel: 3 birouri open-space, casa scarii si lift. Inaltime camera 3 m. Finisaje si dotari: cladirea beneficiaza de un sistem de climatizare inteligenta, este conectata la sistemul public de incalzire. Modalitate de racire: sistem de aer conditionat centralizat; generator propriu de energie electrica (back-up) si sistem public de electricitate. Contorizare independenta a utilitatilor pe fiecare nivel. Corpuri de ilumnat: surse florescente economice; cablaje realizate prin tavan si pereti falsi pentru date, telefonie, electricitate. Pret de inchiriere1650 euro lunar TVA negociabil in functie de termenii contractului. Suprafaţă totală: 250 m² An finalizare construcție: 2010 Stadiu construcţie: Finalizat Clasă birouri: LUX Înălţime spaţiu: 3 m Număr incăperi: 3 Număr Grupuri Sanitare: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro

Casa - 15 camere - Polona

Reper: lângă Polona
15 camere
1041 m²
10,000
Mon Jan 08 2018 21:17:49 GMT+0000 (UTC)
ID 347 PRETUL DE INCHIRIERE INTEGRALA A CLADIRII ESTE DE 10000 EURO /LUNA - PRET FINAL Imobil construit in anul 2000. Amplasamentul imobilului in imediata apropiere a Pietei Romane ii ofera acestuia o buna pozitie in cadrul zonei centrale a orasului, suficient de departe, insa, de zgomotul acesteia. Functiunea principala a edificiului este de spatiu de birouri. Suprafetele pe nivele sunt: Subsol: 164 mp – suprafata construita; 118 mp – suprafata utila compus din: centrala termica (gaze/motorina), rezervor motorina, hidrofor si pompe incendiu, rezervor apa, garaj, 5 locuri parcare, ascensor. Parter: 165 mp – suprafata construita; 140 mp – suprafata utila compus din: acces principal, spatiu receptie, spatiu pentru birouri, grup sanitar, circulatii, ascensor. Etaj I - III: 192 mp – suprafata construita/nivel; 168 mp – suprafata utila/nivel compus din: spatii pentru birouri, grup sanitar, oficiu, circulatii, lift. Etaj IV: 186 mp – suprafata construita/nivel; 162 mp – suprafata utila/nivel compus din: spatii pentru birouri, grup sanitar, oficiu, circulatii, lift. Etaj V: 166 mp – suprafata construita/nivel; 117 mp – suprafata utila/nivel Total suprafete construite: 1255 mp Total suprafete utile: 1041 mp Echiparea constructiei – instalatii: este realizata in conformitate cu cerintele tehnice si functionale, care sa asigure cel mai inalt nivel de confort in exploatare si independenta in functionare. Constructia este dotata cu instalatii sanitare din polipropilena si statie proprie de hidrofor cu rezervor de apa. Centrala termica face parte din instalatia de climatizare cu functie de preparare a agentului termic cald. Centrala termica este prevazuta cu injector cu dubla alimentare: gaze naturale si combustibil lichid, cu un rezervor de combustibil de 2000 litri. Instalatia de conditionare a aerului cu ventiloconvectoare amplasate deasupra plafonului suspendat, alimentate cu agent termic apa incalzita de la centrala termica sau apa rece de la masina de frig amplasata pe terasa de peste casa liftului. Aportul de aer proaspat se va realiza prin centrala de ventilatie –preparare aer proaspat-aflata pe terasa ultimului nivel. Toate spatiile pentru birouri beneficiaza de aport de aer proaspat tratat si de aer conditionat recirculat prin ventiloconvectoare reglabile. Grupurile sanitare si spatiile tehnice sunt prevazute cu ventiloconvectoare pentru evacuare fortata a aerului uzat. Instalatia de paza contra incendiilor este la standarde internationale avand prevazute: usi rezistente la foc, trape de fum, manere antipanica la usi, senzori de fum, instalatie de avertizare incendiu cu semnalizare la receptie, instalatie de hidranti interiori. Instalatiile electrice sunt realizate conform standardelor europene si asigura confort si siguranta in exploatare. In anumite incaperi s-a prevazut iluminat decorativ. Tamplariile exterioare sunt realizate din profile de aluminiu cu rupere de punte termica si geam termopan termoreflectant, in sistem asezat in gol de zidarie sau in sistem de perete cortina. Inchiderile la calcane sunt realizate din panouri rigide cu termoizolatie tip sandwich, izolatia termica exterioara fiind asigurata impreuna cu finsajul uscat si aerat cu strat izolant de vata minerala rigida de 10 cm grosime. Usa de la garaj este basculanta automata cu telecomanda si semaforizare.
Mai multimopedia.ro