5 camere
116 m²
1.400 €
01.09.2017
Constanta, I.C. BRATIANU, vila P+1, suprafata utila 108mp pe etaj, curte 81mp, stradal, pretabil cabinete medicale, gradinita, birouri sau mic comert, dotari: aer conditionat, centrala gaze, sistem supraveghere propriu, locuri parcare. Chirie 1.400 Euro. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 0756.055.835; Pentru mai multe informatii si oferte disponibile accesati: (cod1968)
Mai mult lajumate.ro

3 camere, 72 mp, mobilat modern, zona I.C. Bratianu! Cheltuielile incluse!

Cluj-Napoca, zona Central Cluj-Napoca, zona Central
3 camere
72 m²
1.000 €
17.06.2017
Parerea agentului: Apartament spatios si luminos, ideal pentru cei care lucreaza sau studiaza in zona. nu sunt case/vile, mijloace de transport in comun, magazine Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat in zona strazii I.C.Bratianu. Apartamentul este pozitionat la parterul unui mobil de tip casa/vila si dispune de o suprafata utila de 72 mp. Compartimentarea este semidecomandata si gandita astfel: 2 camere, living, bucatarie, hol si baie. Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. BLITZ 26207AI Pretul chiriei poate fi negociat in functie de termenii contractuali si modalitatea de plata. Comision: 50% + TVA din pretul chiriei azi
Mai mult imobiliare.ro
3 camere
1.600 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 3 camere in orasul loc. Constanta.Casa este . Acesta se afla in zona zona I.C. Bratianu, una dintre cele mai dorite zone din orasul Constanta.Pretul de inchiriere a acestei case este de 1600 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro

Apartament cu 3 camere Ultracentral

Timisoara, zona Ultracentral Timisoara, zona Ultracentral
3 camere
60 m²
600 €
03.06.2017
De inchiriat, apartament cu 3 camere, situat la cateva minute de Piata Victoriei, beneficiind de o amenajare deosebita. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 60 mp, este semidecomandat si prezinta urmatoarea compartimentare: - living cu bucatarie open-space - 2 dormitoare - baie cu cada - antreu Spatiul de locuit este complet renovat si beneficiaza de finisaje de calitate, printre care: parchet, placaje cu gresie si faianta, ferestre si usi din lemn, reconditionate,, vopsea lavabila. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, conform fotografiilor din prezentare, la pretul de 600 Euro/luna. Se solicita si o garantie de buna executie contractuala in cuantumul unei chirii. Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Opera Nationala, Catedrala, Piata Victoriei, Parcul I.C. Bratianu, Hotel Central, Primaria Timisoara Comision: standard Imediat
Mai mult imobiliare.ro

Spatiu pe I.C. Bratianu

Cluj-Napoca, Cluj
30 m²
1.000 lei
22.04.2017
Spatiu pentru birouri de inchiriat, in zona centrala, la casa, parter, zona Eroilor. Spatiul are suprafata de 30 mp, 2 incaperi si baie. Spatiul este superfinisat, geamuri termopan, incalzire electrica, pachet, gresie si faianta moderna. Intrare din curte. ID: 25737 pret 1 000 RON 7,34 €/m² Suprafata construita (m²) 30 m² Suprafata utila (m²): 30
Mai mult storia.ro
1 cameră
30 m²
200 €
26.02.2017
Persoana fizica ofer spre inchiriere apartament cu 1 camera in zona Bucium vis a viz de cartierul de vile I.C Bratianu ,acesta fiind situat la etajul 3 al blocului.Imobilul este la prima inchiriere. Suprafata utila este de 30 mp,iar suprafata construita de 40 mp. Apartamentul este modern amenajat ;mobilierul , aparatura electronica si electrocasnica este absolut noua,avand balconul deschis. Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Centrala proprie.Ferestre cu geam termopan, usa intrare metal.Locuinta ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun precum si restaurantelor si supermarketurilor din zona. Se percepe garantie echivalenta cu 2 luni de chirie. In cazul in care doriti sa vizionati acest apartament va rog sa ma sunati sa programam o vizionare.
Mai mult lajumate.ro
1 cameră
30 m²
190 lei
20.02.2017
Persoana fizica ofer spre inchiriere apartament cu 1 camera in zona Bucium vis a viz de cartierul de vile I.C Bratianu , acesta fiind situat la etajul 3 al blocului.Imobilul este la prima inchiriere. Suprafata utila este de 30 mp, iar suprafata construita de 40 mp. Apartamentul este modern amenajat ;mobilierul , aparatura electronica si electrocasnica este absolut noua, avand balconul deschis.Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Centrala proprie.Ferestre cu geam termopan, usa intrare metal.Locuinta ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun precum si restaurantelor si supermarketurilor din zona. Se percepe garantie echivalenta cu 2 luni de chirie. In cazul in care doriti sa vizionati acest apartament va rog sa ma sunati sa programam o vizionare.
Mai mult romimo.ro
150 €
02.01.2017
Camera in cladire P+M, cu acces la baie si bucatarie, mobilat complet, cu centrala termica pe gaze, finisat, pereti gips - carton, parchet dormitor si placi ceramice pe hol si grup sanitar cu dus, suprafata utila 40 mp, str. Ion I.C. Bratianu, municipiul Giurgiu, Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 1, numar loc de parcare: 0, numar bai: 1, suprafata utila: 40, suprafata totala: 80, suprafata construita: 55, anul constructiei: 2012
Mai mult publi24.ro
1 cameră
40 m²
700 lei
02.01.2017
Camera in cladire P+M, cu acces la baie si bucatarie, mobilat complet, cu centrala termica pe gaze, finisat, pereti gips - carton, parchet dormitor si placi ceramice pe hol si grup sanitar cu dus, suprafata utila 40 mp, str. Ion I.C. Bratianu, municipiul Giurgiu
Mai mult lajumate.ro
5 camere
185 m²
180.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 cam in orasul localitatea Constanta.Casa este ,supr. utila 185 metri patrati. Acesta se afla in zona zona I.C. Bratianu, una dintre cele mai dorite zone din orasul Constanta.Pretul de vanzare a acestei case este de 180000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
65.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul localitatea Constanta.Casa este . Acesta se afla in zona zona I.C. Bratianu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Constanta.Pretul de vinzare a acestei case este de 65000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
73.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul orasul Constanta.Casa este . Acesta se afla in zona zona I.C. Bratianu, una dintre cele mai dorite zone din orasul Constanta.Pretul de vinzare a acestei case este de 73000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
72.000 €
10.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam in orasul orasul Constanta.Casa este . Acesta se afla in zona zona I.C. Bratianu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Constanta.Pretul de vanzare a acestei case este de 72000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
65.000 €
28.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 cam in orasul orasul Constanta.Casa este . Acesta se afla in zona zona I.C. Bratianu, una dintre cele mai dorite zone din orasul Constanta.Pretul de vinzare a acestei case este de 65000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
50.000 €
12.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul loc. Constanta.Casa este . Acesta se afla in zona zona I.C. Bratianu, una dintre cele mai dorite zone din orasul Constanta.Pretul de vanzare a acestei case este de 50000 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro

Casa de inchiriat in Constanta, Bratianu - 200 mp

Constanta , județul Constanta, zona Bratianu
5 camere
200 m²
400 €
27.10.2015
COD IC 1145 Casa 5 camere de inchiriat situata in Constanta zona I.C. Bratianu, P+M, decomandata, cu o suprafata construita de 200 mp, suprafata teren 400 mp, compusa din 5 camere, mobilata utilata, dispune de centrala termica pe gaz, la parter pe o suprafata de 120 mp este compusa din 3 camere, bucatarie, 2 grupuri sanitare, la mansarda este compusa din 2 camere si o baie, imbunatatiri de actualitate: gresie, faianta, parchet, termopan, 3 locuri de parcare in curte, se inchiriaza la pretul de 400 euro/luna + 1 luna garantie.
Mai mult cauta-imobiliare.ro