Nu s-a găsit nimic
5 camere
300 m²
30.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 cam. in orasul loc ... locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro ... vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
45.000 €
20.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul ... bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole. ... localitatea Gataia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Gataia, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Gataia.Pretul
Mai mult titirez.ro
3 camere
28.000 €
11.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul orasul ... Gataia.Casa este . Acesta se afla in zona zona Gataia, una dintre cele mai dorite zone din loc. Gataia.Pretul de vinzare ... oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
100 m²
23.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam in orasul loc ... gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole. ... . Gataia.Casa este ,suprafata utila 100 m2. Acesta se afla in zona zona Gataia, una dintre cele mai dorite zone din loc
Mai mult titirez.ro
2 camere
30.000 €
29.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 camere in orasul ... perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele ... mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro