5 camere
180 m²
200
Tue Dec 12 2017 13:51:25 GMT+0000 (UTC)
Inchiriez cabana in Covasna , sub padure. Cabana are un living mare cu bucatarie , 2 bai , 4 dormitoare pe un teren de 1500 mp. Mai multe detalii pe telefon. Pentru Revelion nu mai este disponibila.
Mai multlajumate.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Covasna, De inchiriat, casa
290,000
Mon Dec 11 2017 17:02:14 GMT+0000 (UTC)
Proprietar vand Imobil Cladire - Ozun , jud Covasna ( de vanzare /de inchiriat ) – 290.000 EUR Cladirea de birouri a fost sediul administrativ al producatorului de alcool etilic alimentar S.C. Spirt Amidon Ozun S.A. si este distribuita pe doua niveluri, respectiv P+E.Terenul pe care se afla imobiluleste situat în intravilanul loc.OZUN, cu front stradal la DN11 Brasov - Tg. Secuiesc. In imobilexista toate utilitatile (apa, canal, gaze naturale, electricitate, telefonie).In partea din fata a terenului este amenajata o parcare pentru autovehicule. Structura de rezistenta este alcatuita din pereti portanti din zidarie de caramida, plansee din beton armat, acoperis tip sarpanta lemn, invelitoare din tigla si tampalarie din lemn. Finisajele interioare sunt: pardoseli din mozaic si gresie in holuri, iar in incaperi parchet, tencuieli si zugraveli obisnuite, lambriuri pe pereti pe hol si in birouri, tavane false casetate lambrisate in unele incaperi, casa scarii avand balustrada din inox, trepte si contratrepte placate cu marmura. Constructia este prevazuta cu instalatii sanitare interioare de apa rece, apa calda menajera si canalizare, toate functionale.Ideal pentru pensiune , casa de locuit . • Suprafata teren – 2.000 mp • Suprafata utila parter – 303 mp • Suprafata utila etaj – 291 mp • Suprafata utila totala – 594 mp Vanzarea se face direct de catre proprietar. Acceptam colaboararea cu agentii . Ne puteti gasi si pe pagina de Facebook : *** Suprafaţă totală: 2000 m² An finalizare construcție: 1975 Stadiu construcţie: Finalizat Tip imobil: Clădire de birouri Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
1,200
Thu Nov 16 2017 10:06:01 GMT+0000 (UTC)
Hallo la spre atentia dumneavoastra Doriti sa obtineti un împrumut de bani pentru a finanta proiectele dumneavoastra pentru a obtine propria ta afacere; construi casa ta; inchiriat o casa sau apartament; crea un magazine solutiona o problema urgenta financiare etc... pierzi mai mult, sunteti în locul potrivit. Eu sunt un individ de experti financiar capabil sa va un împrumut de la 2000 la 10. 000 000 €. cu garantii are suport pentru o rata de dobânda de 3 % la toate oameni capabili sa ramburseze si cu conditiile care vor face viata mai usoara. I-am dat seama creditelor acordate întreprinderilor, persoane serioase cu buna-credinta. Atunci toti oamenii în nevoie urgenta de un împrumut de numerar sa ma contactati direct prin e-mail meu: *** Va multumesc, de asteptare pentru solicitarile dumneavoastra pentru a va satisface
Mai multladetoate.ro