1 cameră
20 m²
250 lei
17.05.2017
Închiriez camera la curte (comuna Corbu de jos) casa este veche (casa batraneasca ) nu este locuibila .. dormitorul si bucătăria sunt utilizabile ( holu baia si cel de al doilea dormitor sunt goale ) cum am mai spus casa este batraneasca .. baia nu este existenta in casa ( afara) .. apă apa curenta, lumină si cablu tv exista.. . Vi se va da si cheie de la poarta.. ptr cei interesati poate suna la numarul de pe site sau sa scrie la rubrica mesaje .. pretul este negociabil!! .. casă este situată în comuna Corbu de jos ( lanaga intrarea în corbu .. este al.doilea.rand de la sosea , aproape de centrul comunei aproape de plaja la 20 25 de minute cu masina ) ..
Mai mult lajumate.ro
1 cameră
20 m²
50 €
15.05.2017
Închiriez camera la curte( corbu de jos) este inclusa bucătăria si holul .. casa este disponibilă toata .. doar ca aceasa este veche (casa batraneasca) (dormitorul , bucataria sunt utilizabile) .. baia nu este existenta in casa .. exista apa curenta , lumină, cablu tv .. cine este interesat poate suna la numarul de pe site sau la rubrica mesaje .. pret usor negociabil. ( p.s. la suprafețe de teren si util am pus asa deoarece trebuie să completez dar nu stiu cu exactitate ) Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

Camera la Vila Sud

Corbu , Constanta
1 cameră
20 m²
100 lei
25.04.2017
Camera de inchiriat la vila la 5 min de plaja
Mai mult lajumate.ro
3 camere
110 m²
100 €
06.04.2017
Casa este situata in Constanta , Comuna Corbu , are o suprafata de 110 mp , 3 camere ,baie ,living, bucatarie , 2 camere de odihna ,teren 1000mp cu terasa si gratar . Ideala pentru grupuri restranse care doresc sa petreaca o seara romantica in liniste simtita de un ambient deosebit s au petreceri ,,Nopti Fierbinti De Vara'' Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Sistem irigaţie Încălzire Canalizare Apă Curent Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

cazare personal

Constanta Corbu
11 €
07.10.2016
cazare personal muncitor in zona petromidia -navodaripret 50 lei /noapte/persoana.Mic dejun +cina =50 lei /zi, incalzire: Centrala proprie, numar etaj: 3, numar camere: 12, numar loc de parcare: 20, numar bai: 12, suprafata utila: 400, suprafata totala: 1000
Mai mult publi24.ro
4 camere
100 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 4 camere in orasul orasul Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de inchiriere a acestei case este de 100 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro

Casa de inchiriat la mare

Sacele , Constanta
4 camere
280 m²
100 lei
05.06.2017
Situata la 10 min de plaja Vadu sau 10 min de plaja Corbu , intr-o zona foarte linistita , casa dispune de 3 spatii de cazare , living , baie , bucatarie ( complet utilata ) curte cu parcare , spatiu de joaca pentru copii grill. este locul perfect pentru o vacanta impreuna cu familia intr_un mediu rural departe de galagia orasului !Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic !
Mai mult lajumate.ro
4 camere
280 m²
100 lei
05.06.2017
Situata la 10 min de plaja Vadu si 10 min de plaja Corbu intr-o zona foarte linistita , casa dispune de 3 spatii de cazare , living , baie , bucatarie ( complet utilata ) curte cu parcare , spatiu de joaca pentru copii , grill ! Este locul perfect pentru o vacanta impreuna cu familia intr-un mediu rural departe de galagia orasului ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic .
Mai mult lajumate.ro
16.000 €
19.04.2017
Lot de casa 1206 mp, terasat pe 3 niveluri, direct pe malul lacului Mostistea, peninsula, langa "Beciul domnesc Brancoveanu", com. Valea Argovei, sat Silistea, jud Calarasi, la 7 Km de orasul Lehliu, 65 KM distanta de Bucuresti. Toate utilitatile in zona. Apa curenta - trasa pe teren, in trei puncte. Deschidere: 44 ml, pe forma semirotunda. Cadastru, intabulare. Pretabil pentru - ratarie, apicultura, casute de inchiriat pentru pescari si vanatori. Turism rural.Suprafata utila 1 206 m2 Pret 16 000 ¤
Mai mult anunturi.bizcaf.ro
3 camere
70.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul localitatea Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 70000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
40.000 €
16.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul loc. Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 40000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
27.000 €
19.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul loc. Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 27000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
35.000 €
20.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 35000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
136 m²
48.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam in orasul orasul Corbu.Casa este ,suprafata utila 136 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din loc. Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 48000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
100 m²
28.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul localitatea Corbu.Casa este ,supr. util 100 m2. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din orasul Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 28000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
30.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul orasul Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 30000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
110 m²
59.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul orasul Corbu.Casa este ,supr. utila 110 m.p.. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vanzare a acestei case este de 59000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
599 m²
97.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul localitatea Corbu.Casa este ,supr. util 599 m.p.. Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 97000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
32.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul orasul Corbu.Casa este . Acesta se afla in zona zona Corbu, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Corbu.Pretul de vinzare a acestei case este de 32000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro