Plângere
Inchiriez casă, 5 camere locuinta este situată pe Str Bogdănești . Pretabile pentru firma
Timisoara, judet Timis
4 camere
600
15.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Casa de vanzare in judetul Iasi, comuna Miroslava. Casa propusa spre vanzare se afla in satul Bogdanesti, este construita din chirpici si BCA, cu 3 camere, avand suprafata o suprafata totala de 65 mp. Imobilul este amplasat pe un teren intravilan cu o suprafata totala de 4400 mp, ingradit, amenajat cu vie si pomi fructiferi. Casa este racordata la reteaua de energie electrica, are apa prin intermediul unui hidrofor din fantana din curte, incalzirea facandu-se prin sobe cu lemne. Amplasamentul casei este unul ideal, la 50 ml de sosea si aproape de mijloacele de transport in comun. Merita investitia!
Iasi,Scoposeni
3 camere
27.000
07.09.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
De inchiriat o camera mare, la demisolul unei vile care mai are 2 camere inchiriate. Chiriasi au baia lor, bucatarie si o camera tehnica cu masina de spalat rufe. CHIRIA INCLUDE SI TOATE CHELTUIELILE CU GAZUL, CURENTUL, APA, RETIM. Imobilul se afla in zona Bogdanesti.
Timisoara , Timis,Bogdanestilor
1 cameră
30 m²
900 lei
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe