Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 3 camere in orasul orasul Balint.Casa este . Acesta se afla in zona zona Balint, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Balint.Pretul de inchiriere a acestei case este de 100 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
16.06.2016, 10:54 titirez.ro
3 camere
100 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Сasa de închiriat în Balinţ
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam. in orasul loc ... . Balint.Casa este . Acesta se afla in zona zona Balint, una dintre cele mai dorite zone din orasul Balint.Pretul de vanzare ... oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
20.06.2016, 21:30 titirez.ro
2 camere
12.000 €
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam in orasul orasul ... Balint.Casa este . Acesta se afla in zona zona Balint, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Balint.Pretul de ... sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai
25.05.2016, 11:24 titirez.ro
3 camere
22.000 €
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 camere in orasul ... tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata ... . Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
26.05.2016, 03:25 titirez.ro
2 camere
2650.0 m²
14.000 €
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul loc ... . Balint.Casa este . Acesta se afla in zona zona Balint, una dintre cele mai dorite zone din orasul Balint.Pretul de ... sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune
25.05.2016, 11:27 titirez.ro
4 camere
21.500 €
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul orasul ... Balint.Casa este . Acesta se afla in zona zona Balint, una dintre cele mai dorite zone din orasul Balint.Pretul de ... oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
28.10.2015, 05:16 titirez.ro
5 camere
59.850 €