Va oferim spre vanzare apartament cu 2 camere, intr-o Vila P+1, utilat si mobilat, in Comuna Ulmi, Cartier Sagricom, la 3 km de Targoviste. Apartamentul are o suprafata construita de 59 m.p., utila 52 m.p. si este situat la parterul unei vile cu patru apartamente si are curte privata si ingradita de 112 m.p. in fata si de 58 m.p. in spate. Apartamentul are centrala, geamuri termopan tehnologie Rehau fourseasons, parchet din stejar masiv, gresie premium, faianta. In curtea din fata este o terasa acoperita de lungimea apartamentului, o alee din pavele si zona verde cu un pin argintiu de 7 m inaltime si 6 tuia coloana de 4 metri inaltime. In curtea din spate este si o casuta de depozitare de 15 m.p. Apartamentul se vinde impreuna cu mobila prezentata in fotografii. Constructia este din caramida si este izolata cu polistiren de granulatie griplus de 10 c.m. Pretul de vanzare este de 38 000 euro, usor negociabil. We offer for sale apartment with 2 rooms, in a Gf + 1 villa, equipped and furnished, in Ulmi Commune, Sagricom District, 3 km from Targoviste. The apartment has a built surface of 59 m.p., useful 52 m.p. and is located on the ground floor of a four-apartment villa and has a private and enclosed yard of 112 m.p. in front and 58 m.p. behind. The apartment has central heating, Rehau fourseasons technology, massive oak parquet, premium tiles, faience. In the front yard there is a terrace covered by the length of the apartment, an alley of pavements and a green area with a silver pine of 7 m tall and 6 th column of 4 meters high. In the back yard there is also a storage box of 15 m.p. The apartment is sold with furniture. The building is made of brick and is insulated with 10 cc griplus grain polystyrene. The sale price is 38,000 euros, easily negotiable. Confort: 1 Tip imobil: Casă/Vilă Număr Băi: 1 Comision cumpărător: 2% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Ulmi , Dambovita,Est
2 camere
52 m²
38.000
06.06.2018
Mai multlajumate.ro
Terenul este situat in extravilanul Municipiului Slatina, tarla 38, in zona industriala dezvoltata (Pirelli, TMK Artrom, Benteler Distribution). Zona beneficiaza de vecinatatea Drumului Expres Craiova-Pitesti (pe axa Ulmi -Slatina-Valea Mare), fiind ideal pentru constructii si investitii (benzinarie, spatii servicii -vulcanizare, depozite, statie betoane, restaurant, han turistic etc.), Pozitionat la mai putin de 1 km de Benteler Distribution pe DJ546, si apoi la dreapta pe drum acces in plan secundar la cca 500 m de asfalt. Terenul este LIBER, nu are stalpi de inalta tensiune pe el, este plat, nu necesita nivelare, nu se strange apa pe el. Situatia juridica curata, dispunem de carte funciara, cadastru si intabulare, DISPONIBIL IMEDIAT, direct de la proprietar ! Suprafata 7500 mp, deschidere 9 m. Pret net concesiune 1 leu/mp/an. Pret net vanzare 2.5 Euro/mp, usor negociabil cu persoanele interesate. ROG SERIOZITATE, nu deranjati cu oferte nerealiste. Eventual schimb cu alta proprietate (garsoniera) in statiuni montane (VL,BV, PH) sau statiuni litorale sau Bucuresti-centru (ofer diferenta daca e cazul). Nu accept Agentii de promovare. Scrieti mesaj oricand. Sunati DOAR dupa orele 19.00 sau in weekend in cursul zilei. Alte detalii despre drumul expres Craiova-Slatina-Pitesti : *** ***
Slatina , Olt,Sud-Est
2 lei
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Terenul este situat in extravilanul Municipiului Slatina, tarla 38. Pozitionat la 1 km de Benteler Distribution pe DJ546, si apoi la dreapta pe drum acces in plan secundar la cca 500 m de asfalt. Zona in dezvoltare langa Drumul Expres Craiova-Pitesti (vezi anuntul de licitatie) pe axa - Ulmi -Slatina-Valea Mare, in Slatina. Suprafata 7500 mp, deschidere 9 m. Pret net concesiune 1 leu/mp/an. Pret net vanzare 2 Euro/mp, usor negociabil cu persoanele interesate. Eventual schimb cu garsoniera in statiuni montane (BV, PH), statiuni litorale (Mamaia, Eforie, etc) sau Bucuresti-centru (ofer diferenta daca e cazul).
Slatina, Olt,Olt,Slatina
2
30.04.2018
Mai multromimo.ro
Va oferim spre vanzare o casa cu 120 mp utili si teren de 650 mp, racordata la curent, la pret de apartament, in Comuna Ulmi, la doar 20 km de Bucuresti. Casa are amprenta de 155 mp, este pe parter si are urmatoarea compartimentare: doua dormitoare, living, bucatarie, baie, camera tehnica, pivnita Podul este inalt, se pot face doua camere spatioase, pe o suprafata de 80 mp. Casa se vinde la alb, cu finisaje de calitate: glet,usi la intrari, termopane, sistem incalzire prin pardoseala. Alimentarea cu apa se face prin put si hidrofor iar colectarea prin fosa septica. Incalzirea se face cu ajutorul unui sistem modern, import Suedia., costuri minime, eficienta maxima. Accesul se poate face pe ruta Militari-Autostrada Bucuresti-Pitesti, este asfalt pana in fata curtii. Va asteptam cu drag la vizionari!
Trestieni
133 m²
54.000
18.04.2018
Mai multtopimobiliare.ro
Preț negociabil Va oferim spre vanzare apartament cu 2 camere, intr-o Vila P+1, utilat si mobilat, in Comuna Ulmi, Cartier Sagricom, la 3 km de Targoviste. Apartamentul are o suprafata construita de 59 m.p., utila 52 m.p. si este situat la parterul unei vile cu patru apartamente si are curte privata si ingradita de 112 m.p. in fata si de 58 m.p. in spate. Apartamentul are centrala, geamuri termopan tehnologie Rehau fourseasons, parchet din stejar masiv, gresie premium, faianta. In curtea din fata este o terasa acoperita de lungimea apartamentului, o alee din pavele si zona verde cu un pin argintiu de 7 m inaltime si 6 tuia coloana de 4 metri inaltime. In curtea din spate este si o casuta de depozitare de 15 m.p. Apartamentul se vinde impreuna cu mobila prezentata in fotografii. Constructia este din caramida si este izolata cu polistiren de granulatie griplus de 10 c.m. Pretul de vanzare este de 38 000 euro, usor negociabil. We offer for sale apartment with 2 rooms, in a Gf + 1 villa, equipped and furnished, in Ulmi Commune, Sagricom District, 3 km from Targoviste. The apartment has a built surface of 59 m.p., useful 52 m.p. and is located on the ground floor of a four-apartment villa and has a private and enclosed yard of 112 m.p. in front and 58 m.p. behind. The apartment has central heating, Rehau fourseasons technology, massive oak parquet, premium tiles, faience. In the front yard there is a terrace covered by the length of the apartment, an alley of pavements and a green area with a silver pine of 7 m tall and 6 th column of 4 meters high. In the back yard there is also a storage box of 15 m.p. The apartment is sold with furniture. The building is made of brick and is insulated with 10 cc griplus grain polystyrene. The sale price is 38,000 euros, easily negotiable.
Ulmi, Dambovita / Est
2 camere
52 m²
38.000
16.01.2018
Mai multhomezz.ro
Va oferim spre vanzare apartament cu 2 camere, intr-o Vila P+1, utilat si mobilat, in Comuna Ulmi, Cartier Sagricom, la 3 km de Targoviste. Apartamentul are o suprafata construita de 59 m. p. , utila 52 m. p. si este situat la parterul unei vile cu patru apartamente si are curte privata si ingradita de 112 m. p. in fata si de 58 m. p. in spate. Apartamentul are centrala, geamuri termopan tehnologie Rehau fourseasons, parchet din stejar masiv, gresie premium, faianta. In curtea din fata este o terasa acoperita de lungimea apartamentului, o alee din pavele si zona verde cu un pin argintiu de 7 m inaltime si 6 tuia coloana de 4 metri inaltime. In curtea din spate este si o casuta de depozitare de 15 m. p. Apartamentul se vinde impreuna cu mobila si electrocasnicele prezentate in fotografii dintre care enumeram: masina de spalat marca Whirpool cu garantie 1 an, Smart TV marca Sony Bravia cu diagonala 101 c. m. si garantie 18 luni, combina frigorifica marca Indesit, aragaz marca Zanussi + hota, statie de osmoza inversa pentru purificarea apei. Constructia este din caramida si este izolata cu polistiren de granulatie griplus de 10 c. m. Pretul de vanzare este de 43 000 euro, usor negociabil. We offer for sale apartment with 2 rooms, in a Gf + 1 villa, equipped and furnished, in Ulmi Commune, Sagricom District, 3 km from Targoviste. The apartment has a built surface of 59 m. p. , useful 52 m. p. and is located on the ground floor of a four-apartment villa and has a private and enclosed yard of 112 m. p. in front and 58 m. p. behind. The apartment has central heating, Rehau fourseasons technology, massive oak parquet, premium tiles, faience. In the front yard there is a terrace covered by the length of the apartment, an alley of pavements and a green area with a silver pine of 7 m tall and 6 th column of 4 meters high. In the back yard there is also a storage box of 15 m. p. The apartment is sold with furniture and home appliances featured in photos including: Whirpool brand washing machine with 1 year warranty, Smart TV brand Sony Bravia with a diagonal of 101 cubic meters. and an 18 month warranty, combine Indesit brand refrigerator, Zanussi + hood stove, reverse osmosis water purification station. The building is made of brick and is insulated with 10 cc griplus grain polystyrene. The sale price is 43, 000 euros, easily negotiable.
Ulmi
2 camere
43.000
27.11.2017
Mai multimobiliare.topestate.ro