Vand Vila Ulmi

: Ulmi, Ulmi, Giurgiu
150.000 €
07.08.2017
Vila la 20 KM de Bucuresti, se poate veni pe Autostrada Bucuresti-Pitesti sau pe Chitila Vila construita in 2007-2008, grad seismic 8, camere 5, bai 4, sera flori in curte garaj 2 masini si alte anexe, fosa septica 35 mc,pomi fructiferi aproximativ 15
Mai mult anunturili.ro
2 camere
52 m²
43.000 €
25.06.2017
Apartament cu 2 camere, utilat si mobilat, suprafata construita de 59 m2, in zona Sagricom, Ulmi. Apartamentul este situat la parterul unei vile cu patru apartamente si are curte privata si ingradita de 112 m2 in fata si de 58 m2 in spate. Apartamentul are centrala, geamuri termopan tehnologie Rehau fourseasons, parchet din stejar masiv, gresie premium, faianta. In curtea din fata este o terasa acoperita de lungimea apartamentului, o alee din pavele si zona verde cu un pin argintiu de 7 m inaltime si 6 tuia coloana de 4 metri inaltime. In curtea din spate este si o casuta de depozitare de 15 m2. Apartamentul se vinde impreuna cu mobila si electrocasnicele din poze (masina de spalat Whirpool cu garantie 1 an, Smart TV Sony Bravia cu diagonala 101 cm si garantie 18 luni, combina frigorifica Indesit, aragaz Zanussi + hota, statie de osmoza inversa pentru purificarea apei). Apartamentul este din caramida si este izolat cu polistiren de granulatie griplus de 10 cm.
Mai mult homezz.ro
120 m²
49.600 €
Astăzi la 14:39
Va oferim spre vanzare o casa cu 120 mp utili si teren de 650 mp, racordata la curent, la pret de apartament, in Comuna Ulmi, la doar 20 km de Bucuresti. Casa are amprenta de 155 mp, este pe parter si are urmatoarea compartimentare: doua dormitoare, living, bucatarie, baie, camera tehnica, pivnita Podul este inalt, se pot face doua camere spatioase, pe o suprafata de 80 mp. Casa se vinde la alb, cu finisaje de calitate: glet,usi la intrari, termopane, sistem incalzire prin pardoseala. Alimentarea cu apa se face prin put si hidrofor iar colectarea prin fosa septica. Incalzirea se face cu ajutorul unui sistem modern, import Suedia., costuri minime, eficienta maxima. Accesul se poate face pe ruta Militari-Autostrada Bucuresti-Pitesti, este asfalt pana in fata curtii. Va asteptam cu drag la vizionari!
Mai mult topimobiliare.ro
1 lei
12.11.2017
Terenul este situat in extravilanul Municipiului Slatina, tarla 38. Pozitionat la 1 km de Benteler Distribution pe DJ546, si apoi la dreapta pe drum acces in plan secundar la cca 500 m de asfalt. Zona in dezvoltare langa Drumul Expres Craiova-Pitesti (vezi anuntul de licitatie) pe axa - Ulmi -Slatina-Valea Mare, in Slatina. Suprafata 7500 mp, deschidere 9 m. Pret net concesiune 1 leu/mp/an. Pret net vanzare 3 Euro/mp, usor negociabil cu persoanele interesate. Eventual schimb cu alta proprietate (garsoniera, maxim 2 camere) in statiuni montane (BV, PH) sau statiuni litorale sau Bucuresti-centru (ofer diferenta daca e cazul).
Mai mult lajumate.ro
5 camere
180 m²
98.000 €
29.10.2017
Galaxy Imob va ofera spre vanzare: Vila deosebita in Ulmi, la 5 minute de centrul orasului Targoviste. Proprietatea dispune de un teren de 1150mp, curti constructii, pe care este amplasata o casa P M cu o amprenta la sol de 111mp, un garaj dublu si alte doua anexe. Casa este construita in anul 2015 din caramida si este acoperita cu lindab, dispune de izolatie termica la interior, exterior, in fundatie si planseu, are o suprafata utila de 180mp si este compartimentata astfel: Parter: living mare, doua dormitoare, bucatarie, baie, Etaj: 2 dormitoare si un hol generos. Proprietatea dispune de o curte generoasa iar in partea din spate dispune de o frumoasa gradina cu pomi fructiferi, un loc minunat de relaxare, precum si un sistem de supraveghere video. La interior proprietatea dispune de finisaje de calitate, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet. Aceasta se vinde mobilata si utilata LUX. Ca utilitati avem: gaze, apa, curent, fosa septica si canalizare Pretul de vanzare pentru aceasta proprietate este de 98.000 euro, negociabil. Se poate accepta si schimb cu apartament. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 5-10 Gaz Canalizare Apă Curent Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro