Nu s-a găsit nimic
4 camere
100 m²
22.500 €
Astăzi la 12:43
Vand casa sat. Cadar, comuna Tormac, jud. Timis, compusa din doua corpuri de cladire, 4 camere, baie, bucatarie, apa, curent, termopane integral, teren 2800 mp, 38 km de Timisoara, locuibila, pomi fructiferi, vie, casa pe colt cu front stradal mare, anexe animale. Sau schimb cu apartament cu 1 camera Timisoara.
Mai mult lajumate.ro
3 camere
20.000 €
07.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul orasul Tormac.Casa este . Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din orasul Tormac.Pretul de vanzare a acestei case este de 20000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
350 m²
25.000 €
11.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul loc. Tormac.Casa este ,avand o suprafata utila 350 mp. Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din loc. Tormac.Pretul de vanzare a acestei case este de 25000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
27.000 €
11.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul localitatea Tormac.Casa este . Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Tormac.Pretul de vinzare a acestei case este de 27000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
2 m²
25.000 €
11.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 cam in orasul orasul Tormac.Casa este ,suprafata utila 2 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Tormac.Pretul de vinzare a acestei case este de 25000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
55.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Tormac.Casa este . Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Tormac.Pretul de vanzare a acestei case este de 55000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
6 camere
340 m²
72.500 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 6 camere in orasul loc. Tormac.Casa este ,avand o suprafata utila 340 mp. Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din loc. Tormac.Pretul de vanzare a acestei case este de 72500 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
442 m²
26.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul loc. Tormac.Casa este ,avand o suprafata utila 442 m2. Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din orasul Tormac.Pretul de vinzare a acestei case este de 26000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
35.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam in orasul orasul Tormac.Casa este . Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din loc. Tormac.Pretul de vanzare a acestei case este de 35000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
24.500 €
18.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul loc. Tormac.Casa este . Acesta se afla in zona zona Tormac, una dintre cele mai dorite zone din loc. Tormac.Pretul de vanzare a acestei case este de 24500 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro