3 camere
120 m²
82,000
Thu Nov 30 2017 14:44:36 GMT+0000 (UTC)
Vand gospodarie compusa din casa, sura cu grajd si gradina mare. Casa este compusa din parter si etaj si este compartimentata astfel: -la parter- bucatarie mare tip open space, camera mare cu soba de teracota pe lemne, baie cu cabina de dus si pivnita. - la etaj - 2 camere, baie mare cu vana, hol si camara cu intrare in pod. Casa are toate utilitatile si este prevazuta cu centrala termica pe gaz iar in doua dintre camere are si soba de teracota pe lemne. Suprafata totala teren 1280 mp. Doresc si schimb cu apartament 3 camere in Sibiu,zona Strand + diferenta dupa caz.
Mai multromimo.ro
257 m²
150,000
Sun Nov 26 2017 21:43:10 GMT+0000 (UTC)
Vand casa sanatoasa situata in Sura Mica, constructie 1973 si renovata in totalitate.Casa are o suprafata totala construita de 257mp si un teren aferent de 2000mp cu deschidere la strada de 18,5ml.Casa este formata din P+E, adica 2 apartamente pe nivel si este structurata astfel: -parter:2 camere mari , bucatarie generoasa cu camara, hol, baie, spalatorie , camera tehnica ; -etaj 2 dormitoare , sufragerie si baie hol si baie. Casa este dotata cu centrala termica , gresie,faianta,parchet,termopane etc.Curtea amenajata frumos cu spatii verzi si pavaje.Casa dispune de toate utilitatile (apa,gaz,curent, canal -incalzirea realizandu-se pe CT pe gaz), are acces facil din strada asfaltata si se vinde mobilata si utilata ,daca se doreste si este potrivita pentru a locui 2 familii.Pret 150000Euro.Pentru mai multe detalii,poze si oferte vizitati site-ul Agentiei Imobiliare Piedra:www.imobiliare-sibiu.com, rubrica oferte:Case/Vile.
Mai multdetoatepentrutoti.ro
6 camere
223 m²
138,000
Tue Oct 31 2017 02:43:03 GMT+0000 (UTC)
Casa impecabila de vanzare in Sura Mare singur in curte cu 2 corpuri de cladire separate si 1200 mp de teren cu deschidere la doua strazi asfaltate, cu posibilitatea unei delimitari avantajoase. Primul imobil, P E, a fost construit in anul 2010 si are o suprafata utila de 144 mp, structura camerelor avand rolul de a imbina utilul cu placutul si de a satisface pretentiile cumparatorului. La parter livingul mobilat de 48 mp utili este mare, luminos si are deschidere catre locul de luat masa in capatul caruia este frumos construit un bar. Cromatica aleasa, mobila si materialele de bun gust precum si senzatia de spatiu deschis dau rafinament incaperii si creeaza o energie pozitiva. Bucataria este inchisa, mobilata si utilata, are geam de aerisire, aceste aspecte contand pentru gospodinele pretentioase atat din punct de vedere al confortului dar si ca utilitate. Baia cu geam de aerisire este spatioasa si dotata foarte bine, iar holul este primitor. Casa scarilor este realizata din lemn de frasin, siguranta si frumusetea acesteia fiind evidente. La etajul cladirii din holul generos se bifurca 2 dormitoare decomandate, baia si balconul foarte mare cu vedere la gradina. Acest nivel imbina utilul cu placutul si incununeaza o constructie reusita. Materialele folosite la constructia acestei case sunt de cea mai buna calitate, structura de rezistenta dar si finisajele fiind deosebite. Se remarca dotari cum sunt: izolatia exterioara cu polistiren, hidroizolatia, centrala termica si caloriferele din otel, gresia, faianta, parchetul laminat, tigla, sistemul video, instalatii noi de apa, canal si curent. Al doilea imobil a fost conceput ca un parter inalt si reprezinta un exemplu in reconditionarea cladirilor sasesti. Suprafata de 82 mp este structurata astfel: din holul foarte mare de la intrare se bifurca doua dormitoare decomandate si o baie. Bineinteles, in functie de necesitatile potentalului cumparator, spatiul este adaptabil. Bucataria de vara este dotata si utilata, ea avand vedere la o gradina cu flori superba. Marele avantaj al acestui imobil este faptul ca fiecare casa ar putea avea terenul propriu, separat de cealalta casa, fiecare avand iesire la o strada asfaltata ( al doilea corp de cladire fiind amplasat aproximativ la jumatatea terenului ). Distanta este foarte mica fata de Sibiu, amplasamentul in zona al imobilului fiind ideal. Raportul pret-calitate este unul foarte bun, oportunitatea unei investitii bune fiind evidente. Exista flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de plata, proprietarul acceptand si unele variante corecte cu apartamente la schimb diferenta. Pretul acestui imobil este 138.000 euro.
Mai multhomezz.ro

Casa in Sura Mica Central

Sura Mica , Sibiu
5 camere
450 m²
130,000
Fri Sep 29 2017 23:05:39 GMT+0000 (UTC)
Vand casa in sura mica 130.000 EUR Sibiu, Sura Mica Valabil din 09.08.2017 11:52:54 1 / 5 Vand casa in Sura Mica Vand casa in Sura Mica - imagine 1 Vand casa in Sura Mica - imagine 2 Vand casa in Sura Mica - imagine 3 Vand casa in Sura Mica - imagine 4 DescriereVand casa Sura Mica .Pe langa casa mai este o filigorie ,un apartament si 2 hale cu wc pretabile bar, atelier etc cu intrare separata la alta strada .Pentru mai multe detali apelati., Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 3, numar camere: 9, suprafata utila: 450, suprafata totala: 647, suprafata construita: 359, anul constructiei: 2011
Mai multlajumate.ro
4 camere
75,000
Tue Feb 21 2017 19:52:59 GMT+0000 (UTC)
Casa singur in curte cu 4 camere si 1600 mp teren si amprenta casei de 181 mp, de vanzare in Sura Mica pe strada Calea Ocnei judetul Sibiu, construita in anul 1974 si renovat in 2004. Este conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind foarte avantajoasa pentru a multumi doua familii, cele doua apartamente cu intrari, contorizari si centrale termice separate care compun casa, sunt structurate astfel in primul apartament cu suprafata locuibila de 81 mp sunt 2 camere semidecomandate, o baie si o bucatarie mare, din hol se intra separat in sufragerie, iar din bucatarie se intra in cealalta camera. Camerele sunt mari, luminoase si sunt dotate cu geamuri termopan, parchet laminat si beneficiaza de incalzire cu centrala termica si calorifere de otel. Terasa acestui apartament este foarte frumoasa, privelistea spre gradina de flori fiind locul ideal pentru o relaxare unica, al doilea apartament oglindeste imaginea primului apartament, dar suprafata acestuia este de 70 mp, in cazul acestuia observam cele 2 camere foarte practice, baia si bucataria incununate de terasa superba, toate aceste spatii beneficiind de imbunatatiri multiple. Faptul ca apartamentele sunt delimitate total ( contorizare, centrale termice si intrari separate ) reprezinta un mare avantaj in perspectiva locuirii acestui spatiu de catre o familie numeroase, intimitatea si posibilitatile adaptarii spatiului generos fiind multiple. Instalatile de apa si curent au fost total inlocuite, iar podul si sura sunt structuri solide care reprezinta spatii foarte bune pentru depozitare, terenul foarte mare cu suprafata totala de 1600 mp are o deschidere de 15 metri liniari, accesul auto se poate face cu orice gen de autovehicul prin intermediul unor porti de fier forjat. Casa este retrasa 40 metri liniari de la strada asfaltata Calea Ocnei, locatia fiind ideala ca utilitate, distanta fata de Sibiu ( 10 minute de mers cu masina ) este usurata de autostrada, raportul calitate / pret fiind unic, aceasta zona dezvoltandu-se foarte mult in ultima vreme. Investitia este rentabila atat celor care lucreaza in parcurile industriale, dar si celor care isi doresc o sinteza intre stilurile de viata rustic si urban. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 75000 euro negociabil. Comision zero de la cumparator.
Mai multimobiliare.topestate.ro
6 camere
138,000
Tue Jan 10 2017 16:36:27 GMT+0000 (UTC)
Casa impecabila de vanzare in Sura Mare singur in curte cu 2 corpuri de cladire separate si 1200 mp de teren cu deschidere la doua strazi asfaltate, cu posibilitatea unei delimitari avantajoase. Primul imobil, P+E, a fost construit in anul 2010 si are o suprafata utila de 144 mp, structura camerelor avand rolul de a imbina utilul cu placutul si de a satisface pretentiile cumparatorului. La parter livingul mobilat de 48 mp utili este mare, luminos si are deschidere catre locul de luat masa in capatul caruia este frumos construit un bar. Cromatica aleasa, mobila si materialele de bun gust precum si senzatia de spatiu deschis dau rafinament incaperii si creeaza o energie pozitiva. Bucataria este inchisa, mobilata si utilata, are geam de aerisire, aceste aspecte contand pentru gospodinele pretentioase atat din punct de vedere al confortului dar si ca utilitate. Baia cu geam de aerisire este spatioasa si dotata foarte bine, iar holul este primitor. Casa scarilor este realizata din lemn de frasin, siguranta si frumusetea acesteia fiind evidente. La etajul cladirii din holul generos se bifurca 2 dormitoare decomandate, baia si balconul foarte mare cu vedere la gradina. Acest nivel imbina utilul cu placutul si incununeaza o constructie reusita. Materialele folosite la constructia acestei case sunt de cea mai buna calitate, structura de rezistenta dar si finisajele fiind deosebite. Se remarca dotari cum sunt: izolatia exterioara cu polistiren, hidroizolatia, centrala termica si caloriferele din otel, gresia, faianta, parchetul laminat, tigla, sistemul video, instalatii noi de apa, canal si curent. Al doilea imobil a fost conceput ca un parter inalt si reprezinta un exemplu in reconditionarea cladirilor sasesti. Suprafata de 82 mp este structurata astfel: din holul foarte mare de la intrare se bifurca doua dormitoare decomandate si o baie. Bineinteles, in functie de necesitatile potentalului cumparator, spatiul este adaptabil. Bucataria de vara este dotata si utilata, ea avand vedere la o gradina cu flori superba. Marele avantaj al acestui imobil este faptul ca fiecare casa ar putea avea terenul propriu, separat de cealalta casa, fiecare avand iesire la o strada asfaltata ( al doilea corp de cladire fiind amplasat aproximativ la jumatatea terenului ). Distanta este foarte mica fata de Sibiu, amplasamentul in zona al imobilului fiind ideal. Raportul pret-calitate este unul foarte bun, oportunitatea unei investitii bune fiind evidente. Exista flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de plata, proprietarul acceptand si unele variante corecte cu apartamente la schimb + diferenta. Pretul acestui imobil este 138.000 euro.
Mai multimobiliare.topestate.ro
250 m²
49,900
Wed Nov 02 2016 15:50:48 GMT+0000 (UTC)
Casa situata in centrul localitatii Sura mica, in zona 0(zero), mai exact pe str. Principala 100. Vizavi gasim spatii de joaca pentru copii si biserica din zona, iar in imediata apropiere observam scoala si gradinita. Mijloacele de transport in comun ce deservesc zona sunt microbuzele. Suprafata terenului pe care este construita casa este de 2180mp, cu o deschidere stradala de 15,26m, latimea drumului de acces fiind de 7m. Suprafata construita este de 250mp, aceasta fiind semidecomandata si incadrandu-se la confort 3. Dispune de 2 camere, hol, beci.Constructia este realizata din caramida. Deasemenea dispune de grajd, sura, si diferite anexe pentru depozitare. In partea din fata a curtii este suficient spatiu pentru a gazdui 3 autoturisme, in timp ce in spatele casei observam un spatiu generos pentru amenajarea unei gradini. Disponibilitatea acesteia este imediata, pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat mai sus.
Mai multhipermarketimobiliar.ro
6 camere
223 m²
138,000
Thu Oct 20 2016 17:11:35 GMT+0000 (UTC)
Casa impecabila de vanzare in Sura Mare singur in curte cu 2 corpuri de cladire separate si 1200 mp de teren cu deschidere la doua strazi asfaltate, cu posibilitatea unei delimitari avantajoase. Primul imobil, P+E, a fost construit in anul 2010 si are o suprafata utila de 144 mp, structura camerelor avand rolul de a imbina utilul cu placutul si de a satisface pretentiile cumparatorului. La parter livingul mobilat de 48 mp utili este mare, luminos si are deschidere catre locul de luat masa in capatul caruia este frumos construit un bar. Cromatica aleasa, mobila si materialele de bun gust precum si senzatia de spatiu deschis dau rafinament incaperii si creeaza o energie pozitiva. Bucataria este inchisa, mobilata si utilata, are geam de aerisire, aceste aspecte contand pentru gospodinele pretentioase atat din punct de vedere al confortului dar si ca utilitate. Baia cu geam de aerisire este spatioasa si dotata foarte bine, iar holul este primitor. Casa scarilor este realizata din lemn de frasin, siguranta si frumusetea acesteia fiind evidente. La etajul cladirii din holul generos se bifurca 2 dormitoare decomandate, baia si balconul foarte mare cu vedere la gradina. Acest nivel imbina utilul cu placutul si incununeaza o constructie reusita. Materialele folosite la constructia acestei case sunt de cea mai buna calitate, structura de rezistenta dar si finisajele fiind deosebite. Se remarca dotari cum sunt: izolatia exterioara cu polistiren, hidroizolatia, centrala termica si caloriferele din inox, gresia, faianta, parchetul laminat, tigla, sistemul video, instalatii noi de apa, canal si curent. Al doilea imobil a fost conceput ca un parter inalt si reprezinta un exemplu in reconditionarea cladirilor sasesti. Suprafata de 82 mp este structurata astfel: din holul foarte mare de la intrare se bifurca doua dormitoare decomandate si o baie. Bineinteles, in functie de necesitatile potentalului cumparator, spatiul este adaptabil. Bucataria de vara este dotata si utilata, ea avand vedere la o gradina cu flori superba. Marele avantaj al acestui imobil este faptul ca fiecare casa ar putea avea terenul propriu, separat de cealalta casa, fiecare avand iesire la o strada asfaltata ( al doilea corp de cladire fiind amplasat aproximativ la jumatatea terenului ). Distanta este foarte mica fata de Sibiu, amplasamentul in zona al imobilului fiind ideal. Raportul pret-calitate este unul foarte bun, oportunitatea unei investitii bune fiind evidente. Exista flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de plata, proprietarul acceptand si unele variante corecte cu apartamente la schimb + diferenta.Pretul acestui imobil este 138.000 euro. Cod intern: 8941
Mai multromaniarealestate.ro
8 camere
496 m²
138,000
Fri Jul 01 2016 10:06:59 GMT+0000 (UTC)
Descriere oferta Casa noua de vanzare in Sura Mica , la 5 km de Sibiu si 3 km de statiunea balneo- climaterica Ocna Sibiului. Locuinta este tip duplex S+P+M compusa din: ■ Subsol:2 garaje, 2 casa scarii, SU= 86,92 mp ■ Parter: 4 terase, 2 living, 2 holuri, casa scarii, 2 bucatarii, 2 bai, SU= 160,78 mp ■ Mansarda: 4 balcoane, 2 logii, 6 dormitoare, 2 bai, SU= 165,54 mp. Suprafata desfasurata construita= 496 mp. Materialele sunt de cea mai buna calitate si constructia este realizata dupa un proiect italian, dar si proprietarul este tot italian. Una din dotarile speciale este planseul placat cu ceramica. Imobilul se poate instraina si pe apartamente separate ( jumatate de duplex), care sunt deja prevazute cu intrari separate, garaje separate, casa scarii separata. Tabel cu detalii si schite pe nivel Nr. Crt. Nivel Nr. camere/incaperi Suprafata Vezi schita 1 Demisol 2 170 2 Parter 4 200 3 Mansarda 4 200 Imagine de ansamblu Pentru modalitatea de plata se accepta: schimb cu casa mai mica+ diferenta sau Credit. ■ Agentia imobiliara Terra - ImobileTerra. ro solicita sa precizati la telefon id: 4622 Dotari Acces auto: Acces auto, Acces Casa: Autobuz, Acoperis: Tigla, Bucatarie: Separata, Destinatie: Locuinta, Ferestre Casa: Nefinisat, Incalzire Casa: Fara, Plansee: Beton Armat, Podele: Nefinisat, Stadiu Finisare: La rosu, Strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal, Structura Casa: Caramida, Teren imprejmuit: Teren imprejmuit, Tip Casa: Ansamblu Rezidential, Duplex, Individuala, La tara, Tip Curte: Individuala, Utilitati: Canalizare, Gaz, Apa, Curent, Vecinatati Spatii: Autobuz, Central, Scoala/gradinita, Piata,
Mai multimobiliareterra.ro
8,500
Fri Jul 01 2016 10:14:57 GMT+0000 (UTC)
Descriere oferta Vand teren intre sura mica si rusciori, o parcela de 10600mp cu deschidere la rau si padure de 38ml, si 2 parcele de cate 5800mp fiecare la distanta apropriata una de cealalta cu deschidere 22ml la rau si padure. toate sunt intabulate in cf. , variante cu garsoniera in sibiu sau auto
Mai multimobiliareterra.ro

Vanzare casa

Sura Mica , zona Sura Mica
5 camere
200 m²
190,000
Wed Jun 08 2016 09:50:53 GMT+0000 (UTC)
Casa cu 5 camere si teren cu suprafata de 3500 mp de vanzare in Sura Mica la doar 8 km de Sibiu. Imobilul este structurat pe doua nivele, parter format din living foarte spatios, 4 camere, 2 holuri, bucatarie si baie, iar la mansarda spatiul este in curs de amenajare, spatiu care poate fi structurat dupa nevoile clientului.Suprafata totala a terenului este de 3700 mp cu frontul stradal de 25 ml. Imobilul este renovat complet exterior, dispune de toate utilitatile, ferestre cu geam termopan, centrala termica proprie, instalatie de climatizare, izolatie termica, gresie, faianta, parchet si acoperis nou cu tigla.Pretul de vanzare este de 190000 euro fiind acceptate si variante de schimb cu case sau apartamente in Sibiu. Cod intern: 1744
Mai multcasesigradini.ro