Apartament, Apartament in blocuri

Oradea, Soarelui, Oncea, Strada Aurel Covaci,Bihor
3 camere
75 m²
63.900
08.06.2016
Interfon Usa intrare termopan Loc de joaca pentru copii Gaze Cablu tv Telefon fix Internet Centrala de bloc Calorifere aluminiu Faianta Contorizare apa Contorizare gaze Contorizare caldura Plita pe gaze Detalii si caracteristici: - Tip imobil: bloc de apartamente - Anul constructiei: 2011 - Regim inaltime: D+P+3E - Suprafata utila: 75,34 mp - Numar camere: 3 - Numar bai: 1 - Numar bucatarii: 1 - Numar balcoane: 1 - Structura din beton armat si zidarie din caramida Phototherm - Izolatie cu polistiren - Instalatie de calorifere - Baia cu toate obiectele sanitare - Montarea tubulaturii pentru internet , TVS, telefon - Usa de intrare de siguranta din metal - Mobila de bucatarie cu plita pe gaz, chiuveta si baterie - Tamplarie de PVC si geamuri termopan - Instalatii sanitare si electrice de calitate - Podele laminate - Gresie si faianta moderna - Interfon - Usi interioare din lemn lacuit - Incalzire cu centrala termica pe gaz pe fiecare scara - Peretii zugraviti in vopsea lavabila alba - Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz Apartamentul este amplasat intr-o zona linistita a municipiului Oradea, in Cartierul Soarelui, ideala pentru familii. Apartamentul este compus din living, bucatarie, dormitor, baie, hol, dressing, balcon cu o cota parte din partile comune, intrare, casa scarii, hol acces, centrala termica, teren construit si neconstruit precum si suprafata de 38 mp teren aferent. Finisaje superioare, instalatii bine intretinute, cu certificat de performanta energetica, avand eficienta energetica ridicata de clasa A, cu nota energetica 100.
Mai multdirectproprietar.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Oradea, Strada Soarelui, De vanzare, apartament
30 m²
2.159.608
30.04.2018
S.C. STICOM TRADING S.R.L. (IN FALIMENT, IN BANKRUPTCY, EN FAILLITE), cu sediul in Str. Oglinzilor nr. 1, Oradea, jud. Bihor, cod fiscal 16851356, numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bihor J05/1899/2004, reprezentata prin lichidator judiciar Biris Goran Insolventa SPRL, organizeaza la data de 04.04.2018, ora 17:00, licitatie publica pentru vanzarea in bloc a Activului „COMPLEX – CARTIERUL SOARELUI” teren + constructii situat in orasul Oradea, judetul Bihor, Strada Aurel Covaci nr. 48/Ioan Paun Pincio, aflat in proprietatea S.C. STICOM TRADING S.R.L. Pretul de pornire al licitatiei publice este de 2.159.608 EUR + TVA (19%), platibil in lei la cursul de schimb RON/EUR stabilit de BNR, valabil la data platii. Pentru informatii suplimentare persoana de contact este Ionut Anton.
Mai multromimo.ro
3 camere
88 m²
70.900
09.04.2018
Apartament 3 camere de vanzare, zona Calea Aradului Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere tip PB mare, modificat, situat pe strada Henri Coanda, zona Calea Aradului, Oradea. Este amplasat cu o orientare buna, situat la etajul 2 si este scaldat de razele soarelui pe tot parcursul zilei. Imobilul este renovat, mobilat si utilat complet, cu o amprenta bine definita asupra designului, mobilierului si dotarilor printr-o amenajare armonioasa, imaginile din fotografiile atasate fiind sugestive, toate acestea la un loc facand din acest apartament un ambient primitor, suprafata construita de 88 mp si suprafata utila de 72 mp, imobilul este compus din: hol, dinning, bucatarie extinsa in balcon, camera de zi, un hol mare ce separa partea de zi de dormitoare, dressing amplasat in suprafata holului, 2 dormitoare si o baie dotata cu fereastra. Dispune de usa de inalta siguranta la intrare, sistem de supraveghere video la intrarea in apartament, parchet si usi interioare din lemn, amenajat cu bun gust, utilat cu linie de electronice, electrocasnice de buna calitate. Mobilierul din dormitorul mare este bine definit de o buna calitate, din lemn masiv totul de culoare maronie. Al doilea dormitor mai putin generos decat primul are in dotare un pat matrimonial de buna calitate, fiind completat cu un mobilier din lemn masiv tot de culoare maronie. Din punct de vedere al finisajelor, acestea sunt de asemenea reinnoite incepand de la instalatia electrica, termica, calorifere, prize, intrerupatoare, etc. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, in apropiere de mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, magazine, supermarket-uri, locuri de joaca, etc. Pretul de vanzare este de: 70.900 euro. Agentia noastra nu percepe comision de la cumparator! Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon : 0740.805.802 Gabriela pret 70 900 € 806 €/m² Suprafata construita (m²) 88 m² Numarul de camere 3 Etaj 2 (din 4) Suprafata utila (m²): 72 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Stare: renovat Compartimentare: decomandat Siguranta videointerfon usa blindata supraveghere video Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi scoli Particularitati dormitor matrimonial balcon inchis bucatarie utilata spatiu depozitare Comoditati fibra optica parcare masina mobilat aer conditionat Infrastructura apa curenta canalizare electricitate ansamblu rezidential cu acces securizat
Mai multstoria.ro
17
17.04.2018
Vand sau schimb cu imobil sau un teren mai mic in Oradea+diferenta ( de preferabil apartament) terenul intravilan perfect pentru constructii cu proiect de casa familiara plan parter cu autorizatii si avize pe strada Sofiei nr. 52/A Oradea. -apa canalizare tras pe teren -curentul in fata terenului -teren imprejmuit. -18m front stradal -PUD, PUZ, facut, proiectul de casa plan parter cu toate autorizatiile finalizate. -Studeo geo si studiu de risc -impozit platit la zi. Cu toate actele in regula Sau schimb cu imobil in Oradea, Apartament Garsoniera Sau cu teren mai mic in Oradea+ diferenta Accept variante ! Pot oferi si diferenta!!! in functie de imobil !! Ma puteti contacta pe acest numar de telefon 0770125180, in caz ca nu raspund, la nr de Austria 004368120816989. Info Oradea.ro (Promovarea unui program de reconstructie a unora dintre elementele infrastructurii rutiere (largiri strazi, modificari ale razelor curbelor, modificarea geometriei intersectiilor pentru cresterea nivelului de serviciu, etc.) (str. Episcop Ioan Alexi; str. Card. Alex. Todea; str. Cucului; str. Gh. Pitut; str. Ioan Pop Reteganul; str. Macului; str. Caisilor; str. Ciresilor; str. Colinelor; str. Dambului; str. Dimitrie Anghel; str. Piersicilor; str. Raspantiilor; str. Renasterii; str. Soarelui; str. Strugurilor; str. Viilor; str. Arinului; str. Cantonului; str. Gh. Doja; str. Livezilor; str. Piatra Craiului; str. Plaiului; str. Rozelor; STR. SOFIEI) , suprafata totala: 2500
Mai multpubli24.ro
2 camere
1 m²
2.159.608
15.11.2017
S.C. STICOM TRADING S.R.L. (ÎN FALIMENT, IN BANKRUPTCY, EN FAILLITE ), cu sediul în Str. Oglinzilor nr. 1, Oradea, jud. Bihor, cod fiscal 16851356, număr de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Bihor J05/1899/2004, reprezentata prin lichidator judiciar Biriş Goran Insolvenţa SPRL, organizeaza la data de 04.04.2018, ora 17:00, licitaţie publică pentru vânzarea în bloc a Activului ,,COMPLEX - CARTIERUL SOARELUI" teren + construcţii situat în oraşul Oradea, judeţul Bihor, Strada Aurel Covaci nr. 48/Ioan Paun Pincio, aflat in proprietatea S.C. STICOM TRADING S.R.L. Preţul de pornire al licitaţiei publice este de 2.159.608 EUR + TVA (19%), platibil în lei la cursul de schimb RON/EUR stabilit de BNR, valabil la data plaţii. Pentru informaţii suplimentare persoana de contact este Ionuţ Anton, telefon 021. , fax 021. , e-mail: , website:
Mai multimobiliare.ro