Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Oradea, Strada Soarelui, De vanzare, apartament
3 camere
125 m²
89,000
Sun Feb 11 2018 16:21:32 GMT+0000 (UTC)
Apartament 3 camere de vanzare, Republicii pietonal Gabi Imobiliare va propune spre vanzare in EXCLUSIVITATE un apartament cu 3 camere, situat pe strada Republicii, Oradea. Este amplasat cu o orientare buna, situat la etajul 5 din 6 al blocului (bloc cu ascensor) si este scaldat de razele soarelui pe tot parcursul zilei. Imobilul este renovat, semimobilat, imaginile din fotografiile atasate fiind sugestive, toate acestea la un loc facand din acest apartament un ambient suprafata construita de 125 mp si suprafata utila de 100 mp, imobilul este compus din: hol, bucatarie extinsa, camera de zi, un hol mare ce separa partea de zi de dormitoare, dressing amplasat in suprafata holului, 2 dormitoare (unul avand iesire catre balcon cu panorama spre strada Republicii pietonnala) si o baie dotata cu vana. Dispune de usa din lemn masiv la intrare, mocheta, gresie si faianta la baie si bucatarie, ferestre din termopan. Din punct de vedere al finisajelor, acestea sunt de asemenea reinnoite incepand de la instalatia electrica, termica, calorifere, prize, intrerupatoare, etc. Apartamentul este situat in apropiere de mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, magazine, supermarket-uri, locuri de joaca, etc. Pretul de vanzare este de: 89.000 euro. Agentia noastra nu percepe comision de la cumparator! Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon : 0740.805.802 Gabriela. pret 89 000 € 712 €/m² Suprafata construita (m²) 125 m² Numarul de camere 3 Etaj 5 (din 6) Suprafata utila (m²): 100 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Stare: renovat Compartimentare: decomandat Siguranta videointerfon usa blindata Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii scoli Particularitati dormitor matrimonial anexa balcon bucatarie utilata spatiu depozitare Comoditati fibra optica mobilat aer conditionat Infrastructura apa curenta canalizare electricitate ansamblu rezidential cu acces securizat lift
Mai multstoria.ro

Apartament 3 camere, zona Rogerius

Oradea, Bihor / Rogerius
2 camere
72 m²
73,000
Fri Jan 19 2018 03:47:26 GMT+0000 (UTC)
Cora Proiect Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere tip PB mare, modificat, situat pe strada Blaise Pascal, zona Rogerius, Oradea. Este amplasat cu o orientare buna, situat la etajul 2 si este scaldat de razele soarelui pe tot parcursul zilei. Imobilul este renovat, mobilat si utilat complet, cu o amprenta bine definita asupra designului, mobilierului si dotarilor printr-o amenajare armonioasa, imaginile din fotografiile atasate fiind sugestive, toate acestea la un loc facand din acest apartament un ambient primitor, imbietor. In suprafata construita de 88 mp si suprafata utila de 72 mp, imobilul este compus din: hol, bucatarie extinsa in balcon in spatiu deschis, camera de zi, un hol mare ce separa partea de zi de dormitoare, dressing amplasat in suprafata holului, 2 dormitoare si o baie dotata cu fereastra. Dispune de usa de inalta siguranta la intrare, parchet din lemn masiv, amenajat cu bun gust, utilat cu linie de electronice, electrocasnice de buna calitate. Mobilierul din dormitorul mare este bine definit de o buna calitate, din lemn masiv totul de culoare maronie. Al doilea dormitor mai putin generos decat primul are o canapea de buna calitate, fiind completat cu un mobilier din lemn masiv tot de culoare maronie. In camera de zi se regaseste o canapea de culoare crem, 2 fotolii in acelasi stil, completata de o biblioteca generoasa. Din punct de vedere al finisajelor, acestea sunt de asemenea reinnoite incepand de la instalatia electrica, termica, calorifere, prize, intrerupatoare, etc. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, in apropiere de mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, magazine, supermarket-uri, locuri de joaca, etc. Pretul de vanzare este de: 73 000 euro. Agentia noastra nu percepe comision de la cumparator! Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon : 0745782494 – Junc Ovidiu.
Mai multhomezz.ro
100 m²
89,000
Sat Dec 23 2017 12:06:46 GMT+0000 (UTC)
Apartament 3 camere de vanzare, Republicii pietonal Gabi Imobiliare va propune spre vanzare in EXCLUSIVITATE un apartament cu 3 camere, situat pe strada Republicii, Oradea. Este amplasat cu o orientare buna, situat la etajul 5 din 6 al blocului (bloc cu ascensor) si este scaldat de razele soarelui pe tot parcursul zilei. Imobilul este renovat, semimobilat, imaginile din fotografiile atasate fiind sugestive, toate acestea la un loc facand din acest apartament un ambient primitor. In suprafata construita de 125 mp si suprafata utila de 100 mp, imobilul este compus din: hol, bucatarie extinsa, camera de zi, un hol mare ce separa partea de zi de dormitoare, dressing amplasat in suprafata holului, 2 dormitoare (unul avand iesire catre balcon cu panorama spre strada Republicii pietonnala) si o baie dotata cu vana. Dispune de usa din lemn masiv la intrare, mocheta, gresie si faianta la baie si bucatarie, ferestre din termopan. Din punct de vedere al finisajelor, acestea sunt de asemenea reinnoite incepand de la instalatia electrica, termica, calorifere, prize, intrerupatoare, etc. Apartamentul este situat in apropiere de mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, magazine, supermarket-uri, locuri de joaca, etc. Pretul de vanzare este de: 89.000 euro. Agentia noastra nu percepe comision de la cumparator! Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon : 0740.805.802 Gabriela. Anunturi publicate de: Gabi Imobiliare
Mai multolx.ro
3 camere
72 m²
73,000
Tue Dec 19 2017 11:07:12 GMT+0000 (UTC)
Cora Proiect Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere tip PB mare, modificat, situat pe strada Blaise Pascal, zona Rogerius, Oradea. Este amplasat cu o orientare buna, situat la etajul 2 si este scaldat de razele soarelui pe tot parcursul zilei. Imobilul este renovat, mobilat si utilat complet, cu o amprenta bine definita asupra designului, mobilierului si dotarilor printr-o amenajare armonioasa, imaginile din fotografiile atasate fiind sugestive, toate acestea la un loc facand din acest apartament un ambient primitor, imbietor. In suprafata construita de 88 mp si suprafata utila de 72 mp, imobilul este compus din: hol, bucatarie extinsa in balcon in spatiu deschis, camera de zi, un hol mare ce separa partea de zi de dormitoare, dressing amplasat in suprafata holului, 2 dormitoare si o baie dotata cu fereastra. Dispune de usa de inalta siguranta la intrare, parchet din lemn masiv, amenajat cu bun gust, utilat cu linie de electronice, electrocasnice de buna calitate. Mobilierul din dormitorul mare este bine definit de o buna calitate, din lemn masiv totul de culoare maronie. Al doilea dormitor mai putin generos decat primul are o canapea de buna calitate, fiind completat cu un mobilier din lemn masiv tot de culoare maronie. In camera de zi se regaseste o canapea de culoare crem, 2 fotolii in acelasi stil, completata de o biblioteca generoasa. Din punct de vedere al finisajelor, acestea sunt de asemenea reinnoite incepand de la instalatia electrica, termica, calorifere, prize, intrerupatoare, etc. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, in apropiere de mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, magazine, supermarket-uri, locuri de joaca, etc. Pretul de vanzare este de: 73 000 euro. Agentia noastra nu percepe comision de la cumparator! Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon : 0745782494 – Junc Ovidiu. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
2 camere
1 m²
2,159,608
Wed Nov 15 2017 04:17:39 GMT+0000 (UTC)
S.C. STICOM TRADING S.R.L. (ÎN FALIMENT, IN BANKRUPTCY, EN FAILLITE ), cu sediul în Str. Oglinzilor nr. 1, Oradea, jud. Bihor, cod fiscal 16851356, număr de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Bihor J05/1899/2004, reprezentata prin lichidator judiciar Biriş Goran Insolvenţa SPRL, organizeaza la data de 20.11.2017, ora 17:00, licitaţie publică pentru vânzarea în bloc a Activului ,,COMPLEX - CARTIERUL SOARELUI" teren + construcţii situat în oraşul Oradea, judeţul Bihor, Strada Aurel Covaci nr. 48/Ioan Paun Pincio, aflat in proprietatea S.C. STICOM TRADING S.R.L. Preţul de pornire al licitaţiei publice este de 2.159.608 EUR + TVA (19%), platibil în lei la cursul de schimb RON/EUR stabilit de BNR, valabil la data plaţii. Pentru informaţii suplimentare persoana de contact este Ionuţ Anton, telefon 021. , fax 021. , e-mail: , website:
Mai multimobiliare.ro