Reclamație
39.000 €
publi24.ro
2 camere

Ap. 2 camere nedecomandat M. Viteazu - N. Iorga

Sibiu,Sibiu
Ap. 2 camere nedecomandat M. Viteazu - N. Iorga, mobilat si utilat complet, etaj 3, fara balcon, pret 39000 E neg.
Reclamație
49.000 €
romimo.ro

Apartament cu 2 camere nedecomandate de vanzare in Sibiu zona terezian

Sibiu,Sibiu
Apartament cu 2 camere nedecomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian.Apartamentul este situat la etajul 2/4 si este orientat spre sud, e pozitionat pe mijlocul blocului si este compus din:- bucatarie cu camara -hol cu spatii de depozitare- baia cu geam de aerisire- 2 camere nedecomandate dar spatioase prin amenajarea balconului inchis cu geam termopan. Apartamentul este mobilat si utilat.
Reclamație
41.000 €
publi24.ro
2 camere

apartament 2 camere,zona Cedonia

Sibiu,Sibiu
Agentia Inovativ Imob Concept va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, nedecomandat, cu o suprafata utila de 40mp, situat la etaj 4 din 4 al unui imobil edificat in jurul anului 1980, in zona Cedonia. Apartamentul este compus din hol, bucatarie, baie cu geam de aerisire, living si dormitor. Imobilul beneficiaza de acoperis cu tigla, iar ca imbunatatiri locuinta beneficiaza de centrala termica proprie si calorifere , parchet , ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa de metal la intrare, gresie, faianta. In vecinatate se afla scoli, gradinite, magazine alimentare, statii de autobuz, statii de taxi, biserici si alte puncte de interes public.
Reclamație
38.500 €
publi24.ro
2 camere

Apartament 2 camere Nicolae Iorga

Sibiu,Sibiu
Vand apartament nedecomandat cu 2 camere pa strada Nicolae Iorga langa scoala 6. Etaj 3, suprafata utila 38 mp, apartamentul necesita mici investitii. Pret 38500e negociabil.
Reclamație
112.500 €
wizmo.ro
4 camere
107 m²

Apartament de vânzare cu 4 camere, 107 mp, Sibiu (5N4YXY)

Sibiu,Sibiu,Ultracentral
AMPLASAMENT: Apartament situat in zona ultracentrala – str. Centumvirilor, in imediata apropiere obiectivelor turistice precum (Piata Mare, Piata Mica, Podul Minciunilor, Sala Thalia), Mitropolia Sibiu, orasul vechi (Zidul Cetatii), diverse restaurante si cafenele (Continental Forum, Kulinarium, Benjamin Steakhouse & Bar), supermarket (Billa), unitati bancare (Raiffeisen Bank, BCR, BRD) si unitati de invatamant (Liceul Ghe Lazar, Gradinita nr. 16, Facultatea de Teologie), precum si mijloace de transport in comun (2,10,11,111,112,114,118,19,17,5.), fiind locul ideal pentru persoanele care doresc sa fie aproape de tot ce inseamna activitate culturala in Sibiu.DESCRIERE: Locuinta la casa situata intr-un imobil care dateaza din secolul al XVIII - lea, dotat cu acoperis din tigla, refacut complet in anul 2006 si poarta protejata reconditionata in acelasi an, avand inca doua apartamente in curte. Apartament cu spatii generoase, situat la parter cu o suprafata utila de aprox. 107 mp, compus din 4 camere, bucatarie, wc de serviciu, doua bai. Locuinta dispune de pod propriu, subsol in suprafata utila de 43 mp, format din doua pivnite netencuite si nepardosite, precum si teren in cota indiviza de aprox. 232 mp, iar in curte se mai afla si doua magazii.FINISAJE: Apartament cu structura nedecomandata, necesita renovare, avand urmatoarele dotari, precum: sobe de teracota, podea din lemn, geamuri cu tamplarie din lemn, usile interiora sunt din lemn masiv. ALTE DETALII: Un avantaj al acestei locuinte, il constituie accesul din doua strazi, ceea ce permite intrarea separata in imobil. Prin pozitia ei, locatia devine una atractiva pentru cei care isi doresc sa faca o investitie in Centrul Istoric al Sibiului, sau doresc sa dezvolte o afacere de tip regim hotelier.
Reclamație
44.000 €
romimo.ro
2 camere

Apartament 2 camere, parter zona Bulevard Milea.

Sibiu,Sibiu
Apartament 2 camere situat in Sibiu la 3 minute de centru, zona Bulevard General Vasile Milea, situat la parter, intr-un bloc din caramida cu regim de inaltime mic. Apartamentul are suprafata UTILA de 44,66 mp. este compus din: hol, baie cu geam, debara, bucatarie, camara cu geam, living, dormitor. Forate important!!! apartamentul este nedecomandat dar din living se poate face un perete si poate fi total decomandat. Finisaje de tip clasic. Apartamentul se vinde cum se vede in poze. Pret: 44000 euro negociabil.
Reclamație
40.000 €
romimo.ro
2 camere

Apartament cu 2 camere – zona Luptei

Sibiu,Sibiu
Apartament cu doua camere nedecomandat de vanzare pe strada Luptei zona foarte linistita si bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu. Apartamentul este situat la etajul 1 si se vinde mobilat si utilat exact ca in fotografii, nu necesita investii majore. Locuinta a fost renovata si dispune de imbunatari cum ar fi parchet in dormitor si sufragerie, geamuri termopan, gresie si faianta, jaluzele verticale, centrala termica proprie, mobilier de sufragerie, canapea extensibila, birou, pat matrimonial, usi interioare din PVC; Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0771277217 Pentru a viziona toate ofertele valabile si cele mai noi anunturi imobiliare intrati pe site-ul oficial AS Imob: asimob2007.ro
Reclamație
55.000 €
publi24.ro
2 camere

Apartament la casă cu 2 camere

Sibiu,Sibiu
Imobiliare Victoria Expres vinde apartament la casă cu 2 camere în centrul orașului Sibiu ,acest apartament poate fi folosit pentru locuit s-au o investitie bună pentru închiriere în regim hotelier. Apartamentul este nedecomandat,cu două camere,bucătărie,baie,cămară,are o suprafață utilă de 50 mp si o terasă de 18 mp. Preț 55000 Euro Tel 0753465332
Reclamație
70.000 €
publi24.ro

Apartament la casa de vanzare zona ultracentrala

Sibiu,Sibiu
Apartament la casa de vanzare zona ultracentrala la 3 min de Piata mare cu o suprafata utila de 75 mp.Imobilul este compus din :-living cu bucatarie - doua camere nedecomandate-hol mare,-baie-pod mansardabil-curte mica privata din curtea mare comuna cu 4 familiiDin ultima camera cea mai mare se poate amenaja inca o garsoniera cu intrare separata. Apartamentul este pretabil pentru investitie iar pretul este de 70000 euro negociabil.
Reclamație
70.000 €
wizmo.ro
2 camere
70 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 70 mp, Sibiu (ASTRB3)

Sibiu,Sibiu,Central
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona centrala a Sibiului, zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: piata Cibin, minimarket Billa, magazin alimentar Simpa, farmacii (Farmasib, Sensiblu, Richter, Farmacia 24), Spitalul Clinic Judetean, Parcul Astra, Parcul Cetatii, Gara Sibiu, institutii de invatamant (Liceul Ghe. Lazar, Liceul Octavian Goga, Şcoala Nr. 2), institutii financiar – bancare (Unicredit, Alpha Bank, Allianz Tiriac), statii de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 10, 11, 111, 112, 114, 118, 19, 17, 5.DESCRIERE: Apartament la casa, situat la parterul unui imobil construit in jurul anului 1947, izolat termic pe exterior, avand 4 familii in curte. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 70 mp, are o structura nedecomandat fiind compartimentata dupa cum urmeaza: living cu bucatarie deschisa, doua dormitoare, baie cu cada si geam de aerisire. Locuinta dispune de pivnita si de terasa in suprafata de aprox 9 mp.FINISAJE: Apartamentul este amenajat clasic avand de urmatoarele dotari, precum: incalzire prin convectoare, apa calda cu junkers, usa de metal la intrare, usi interioare din lemn, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan.ALTE DETALII: Imobilul se vinde nemobilat si neutilat.
Reclamație
29.000 €
publi24.ro
2 camere

Apartament 2 camere,etaj 2 ,Tiglari

Sibiu,Sibiu
Agentia Inovativ Imob Concept va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere,nedecomandat,situat la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje, cu o suprafata utila de 30 mp, in Tiglari. Apartamentul se preda complet mobilat si utilat,imbunatatit cu: parchet laminat, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, geamuri termopan, usa metalica la intrare si din lemn la interior, gresie, faianta, instalatii sanitare schimbate, cablu tv si internet, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel,etc. In imediata apropiere a imobilului se gasesc: magazine, farmacie, cabinet medical, service-auto, restaurant, scoli si gradinite, loc de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun si taxi, strada fiind asfaltata si iluminata, cu locuri de parcare special amenajate pentru locatari. Imobilul se preda complet mobilat si utilat.
Reclamație
45.500 €
publi24.ro

Apartament cu 2 camere de vanzare suprafata utila 40 mp

Sibiu,Sibiu
Apartament cu 2 camere nedecomandat cu o suprafata utila de 40 mp de vanzare zona Hipodrom 1. Apartamentul este compus din 2 camere nedecomandate, bucatarie, baie, balcon. Imobilul este situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje si se vinde la pretul de 45500 euro.
Reclamație
47.000 €
publi24.ro
2 camere

Apartament 2 camere zona Milea

Sibiu,Sibiu
Va propunem spre vanzare, in zona Milea, un apartament cu 2 camere cu o suprafata utila de 53mp utili, nedecomandat confort 2, la parter inalt, intr-un imobil cu 5 etaje. Apartamentu a fost recent renovat complet. Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam contactati-ne la nr de telefon: 0754947449 Agent Florin.B. Pret: 47.000 euro
Reclamație
29.000 €
publi24.ro
1 cameră

Garsoniera extrem de luminoasa zona 9 Mai

Sibiu,Sibiu
situata la etajul 2 , are doua geamuri spre strada , bucatarie si baie , este nedecomandata insa se poate decomanda cu minim de investitie , Etaj: Etaj 2, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 30
Reclamație
45.000 €
publi24.ro
2 camere

Apartament 2 camere zona Mihai Viteazu

Sibiu,Sibiu
Va propun spre vanzare un apartament cu 2 camere, nedecomandat, confort 2, cu o suprafata utila de 42 mp la etajul 1/4 ideal pentru regim hotelier dar si achizitie personala. Imobilul se afla pe strada Nicolae Iorga colt cu Fratii Buzesti. Pentru mai multe detalii va rog contactati-ne la nr de telefon: 0754947449 Agent Butanescu Florin.
Reclamație
154.000 €
romimo.ro

Casa de vanzare in Sibiu zona Centrul Istoric

Sibiu,Sibiu
Apartament la casa de vanzare in Centrul orasului la doar 2 min de Piata Mare. Apartamentul are o suprafata utila de 150 mp si este compus din 3 camere nedecomandate, bucatarie, baie, baie de serviciu, living, hol, dinning room, pod, pivnita. Apartamentul se vinde partial mobilat pretul de 154000 euro fiind usor negociabil.
Reclamație
55.000 €
publi24.ro

Apartament la casa de vanzare cu 2 camere in Sibiu zona Centrala

Sibiu,Sibiu
Apartament de vanzare in Sibiu pe str Gimnasticii cu o suprafata utila de 86 mp . Apartamentul este situat intr-o curte comuna cu inca 4 vecini si este compus din 2 camere nedecomandate, bucatarie, baie. Imobilul necesita investitie si se vinde la pretul de 55000 euro negociabil.
Reclamație
27.000 €
publi24.ro

Apartament 2 camere nedecomandat suprafata utila 28 mp

Sibiu,Sibiu
Apartament cu 2 camere nedecomandat de vanzare in Sibiu zona Tiglari. Apartamentul are o suprafata utila de 38 mp este situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje .Imobilul este compus din:- bucatarie - baie- 2 camere si se vinde la pretul de 27000 euro usor negociabil.
Reclamație
38.000 €
publi24.ro
2 camere

Ap. 2 camere nedecomandat M. Viteazu - N. Iorga

Sibiu,Sibiu
Ap. 2 camere nedecomandat M. Viteazu - N. Iorga, mobilat si utilat complet, etaj 3, fara balcon, pret 39000 E neg.
Reclamație
34.000 €
publi24.ro
2 camere

Apartament 2 camere zona Rahovei

Sibiu,Sibiu
Vand apartament 2 camere nedecomandate baie bucatarie hol etaj 2 din 4 fara imbunatatiri, cu CT proprie, partial mobilata / utilata zona Rahovei., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Confort: 3, Compartimentare: Nedecomandat, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 34Alte caracteristici: Structura rezistenta: betonNr. Bucatarii: 1Alte detalii pret: info la tel.Vecinatati: piata,scoala,gradinita,supermarketDisponibilitate proprietate: imediatDestinatie: Rezidential Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Telefon, Telefon InternationalSistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprieAcces internet: Fibra optica Finisaje: Stare interior: Necesita renovareFerestre cu geam termopan: LemnUsa intrare: LemnPodele: LinoleumUsi interior: PanelPereti: Vopsea lavabila Dotari: Bucatarie: Partial mobilata, Partial utilataContorizare: Contor gaz, ApometreMobilat: PartialElectrocasnice: Aragaz, Frigider, TVDotari imobil: Acoperis, Interfon
Reclamație
154.000 €
publi24.ro

Casa de vanzare in Sibiu zona Centrul Istoric

Sibiu,Sibiu
Apartament la casa de vanzare in Centrul orasului la doar 2 min de Piata Mare. Apartamentul are o suprafata utila de 150 mp si este compus din 3 camere nedecomandate, bucatarie, baie, baie de serviciu, living, hol, dinning room, pod, pivnita. Apartamentul se vinde partial mobilat pretul de 154000 euro fiind usor negociabil.
Reclamație
110.000 €
wizmo.ro
2 camere
62 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 62 mp, Sibiu (RMH9L2)

Sibiu,Sibiu,Sub Arini
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona str. Cristianului, zona linistita de case, cu acces usor la parcul Sub Arini, Padurea Dumbrava, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazin alimentar Trans Agape, institutii de invatamant (Şcoala Nr. 25, Gradinita, Nr. 22), institutii financiar bancare (BRD), statie de TAXI, mijloace de transport in comun (traseele 113, 116, 16, 5).DESCRIERE: Apartament la casa, situat intr-o cladire construita in jurul anului 1960, dotata cu acoperis din tigla, avand curte separata in suprafata de aprox. 126 mp. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 62 mp, fiind compartimentata astfel: doua camere nedecomandate, bucatarie, baie cu geam de aerisire. Apartamentul dispune de pivnita de aprox. 8 mp si de garaj in curte.FINISAJE: Apartamentul necesita renovare, avand urmatoarele dotari, precum: usa din lemn la intrare, usi interioare din lemn, incalzire cu sobe de teracota, apa calda cu boiler, parchet din lemn, geamuri cu tamplarie din lemn.ALTE DETALII: Apartamentul se vinde nemobilat si neutilat.
Reclamație
29.000 €
romimo.ro
1 cameră

Garsoniera extrem de luminoasa zona 9 Mai

Sibiu,Sibiu
situata la etajul 2 , are doua geamuri spre strada , bucatarie si baie , este nedecomandata insa se poate decomanda cu minim de investitie , Etaj: Etaj 2, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 30
Reclamație
39.000 €
wizmo.ro
2 camere
40 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 40 mp, Sibiu (9T5KX5)

Sibiu,Sibiu,Hipodrom III
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Rahovei, zona linistita, bine cotata pe piata imobiliara, la 15 minute distanta fata de centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazine alimentare (Simpa), Hotel CLASS, Piata Rahovei, institutii de invatamant (Gradinita nr. 43, Liceul Teoretic „Constantin Noica”), mijloace de transport in comun pentru traseele 11, 14, 15, 111, statie de TAXI, cabinet medical.DESCRIERE: Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 nivele si mansarda, construit in jurul anului 1975, dotat cu acoperis din tabla si interfon la intrare. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 40 mp, structura nedecomandat, compartimentata astfel: doua camere, bucatarie cu camara, baie cu cada si geam de aerisire, balcon in suprafata de aprox. 3 mp. FINISAJE: Apartamentul a fost renovat in anul 2016 si dispune de urmatoarele dotari: incalzire centrala, calorifere de otel, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan. ALTE DETALII: Locuinta se vinde mobilata, se poate achizitiona cu banii cash sau prin imprumut bancar.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Sibiu, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe