EXCLUSIVITATE!COMISION 0% LA CUMPARATOR! RE/MAX Family va recomanda spre achiziție un apartament, situat pe str. Liliacului,intr-o zona foarte linistita a Oradiei. In apropiere se gasesc atat magazine de cartier, cat si supermarketuri. La o scurta plimbare se afla Parcul Salca, Lotus Center, benzinarie. Bucataria are pe perete tapet lavabil.. Holul este in totalitate placat cu gresie. Atat baia cat si wc-ul de serviciu este placata cu gresie si faianta. Camerele au podele laminate. In bucatarie, hol si camere mobilierul este facut la comanda. Apartamentul denota un bun gust si un design placut. Pentru ca cel mai mult conteaza sa te bucuri de caminul tau,aceasta locuinta satisface si cele mai exigente cerinte ale viitorilor proprietari: >locatie extraordinara,intr-o zona linistita, cu acces facil la principalele puncte de interes: Parcul Salca, Lotus Center. >interior elegant; >aer conditionat pentru un plus de confort.. Va invit ,cu drag ,la vizionare!
Oradea, Bihor / Seleus
3 camere
62 m²
67.000
19.06.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil Ultimul etaj vand sau schimb apartament 2 camere cu imbunatatiri,mobilat,cu loc de parcare achitat pe anul 2018 si costuri reduse la intretinere.
Oradea, Bihor / Seleus
2 camere
30 m²
37.000
29.03.2018
Mai multhomezz.ro
Apartament 2 camere de vanzare, str. Eftimie Murgu, zona Velenta Gabi Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, tip PB mare, situat in zona Velenta, str. Eftimie Murgu, Oradea. Imobilul este dispus pe o suprafata utila de 49 metri patrati si o suprafata construita de 58 metri patrati. Apartamentul este situat la etajul 4 din 4 cu acoperis din tigla, decomandat si este compus din: dormitor, camera de zi cu iesire catre un balcon deschis, bucatarie, camara de alimente care poate fi transformata in a doua baie, doua debarale pe toata lungimea holului si o baie. Imobilul se afla intr-o stare foarte buna, renovat recent mai putin holul si bucataria, fiind foarte putin locuit si dispune de urmatoarele imbunatatiri: geamuri termopan cu rolete (la bucatarie nu este termopan), usile de interior, caloriferele, roletele si instalatiile electrice si sanitare schimbate, parchet melaminat, gresie, faianta. Este finisat de asemenea cu materiale de buna calitate, dotat cu mobilier facut la comanda. Imobilul dispune de loc de parcare in fata blocului. Apartamentul este foarte bine pozitionat, cu orientare spre rasarit, scaldat de razele soarelui pe tot parcursul zilei, in apropiere de mijiloace de transport in comun, scoala, gradinita, magazine, institutii bancare, farmacii, supermarket-uri, locuri de joaca. Pretul de vanzare este de 46.900 Euro. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la nr. de telefon: 0740.805.802 Gabriela pret 46 900 € 809 €/m² Suprafata construita (m²) 58 m² Numarul de camere 2 Etaj 4 (din 4) Suprafata utila (m²): 49 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Stare: renovat Compartimentare: decomandat Siguranta videointerfon usa blindata Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi scoli Particularitati dormitor matrimonial balcon bucatarie utilata spatiu depozitare Comoditati fibra optica parcare masina mobilat Infrastructura apa curenta canalizare electricitate ansamblu rezidential cu acces securizat
Oradea, Bihor, Seleus
2 camere
58 m²
46.900
02.04.2018
Mai multstoria.ro
Preț negociabil Vand apartament 3 camere, renovat, utilat, zona Velenta
Oradea, Bihor / Seleus
3 camere
69 m²
62.000
02.02.2018
Mai multhomezz.ro