Nu s-a găsit nimic
Vand casa in Saschiz jud. Mures sau schimb cu apartament in Sighisoara. Casa este in stil rustic, este situata la soseaua principala, are 3 camere sus si bucatarie si baie jos + 2 beciuri sub casa. In curte are o casuta din lemn construita recent, are sura, grajd, sopru si gradina. In curte mai este si o fantana cu apa cu hidrofor pt alimentarea cu apa in caz ca este oprita apa de la retea. Casa are usi si geamuri termopan iar in camere sunt teracote pe lemne. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Saschiz , Mures,Central
4 camere
200 m²
40.000
30.04.2018
Mai multlajumate.ro
Vand casa in Saschiz jud. Mures sau schimb cu apartament in Sighisoara. Casa este in stil rustic, este situata la soseaua principala, are 3 camere sus si bucatarie si baie jos + 2 beciuri sub casa. In curte are o casuta din lemn construita recent, are sura, grajd, sopru si gradina. In curte mai este si o fantana cu apa cu hidrofor pt alimentarea cu apa in caz ca este oprita apa de la retea. Casa are usi si geamuri termopan iar in camere sunt teracote pe lemne.
Saschiz, Mures / Central
4 camere
200 m²
40.000
18.01.2018
Mai multhomezz.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more