Nu s-a găsit nimic
Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Lidl Floresti. Zona in care este amplasata proprietatea este una foarte usor accesibila, avand in vecinatati scoli, gradinite, banci, supermarket, parcuri si statii de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 1 intr un imobil dispus P+2E si are o suprafata utila de 64 mp fiind compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1 bai si 1 balcoane. Proprietatea dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului, accesul fiind pe baza de telecomanda. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet laminat de calitate superioara, gresie si faianta moderna atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare de lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde semimobilat, cu bucataria utilata si mobilata. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept la vizonarea acestei proprietati pe care o recomandam cu drag.
Cluj
3 camere
64 m²
59.000
03.04.2018
Mai multwizmo.ro
Indrazneste! Cheia casei tale este la noi! Va oferim spre vanzare apartamente cu 2 camere, in cartierul Manastur, aproape de Polus Center, intr-o zona accesibila si foarte linistita. Apartamentele se predau semifinisate, cu centrala proprie, geamuri tamplarie pvc si usa metalica la intrare. Apartamentele au 3 camere semidecomandate, 1 baie si 1 balcon , avand urmatoarele tipuri de suprafete: 46.35 mp cu expunere V-N, 49.25 mp cu expunere S-V, 46.12 mp cu expunere S-E. Pretul apartamentelor este de 680 euro/ mp + tva de 5%. La cererea clientului apartamentele se pot finisa la cheie pentru un pret de 3500 euro. Imobilul beneficiaza si de garaje subterane care au un pret de 3000 euro sau locuri de parcare care se pot achizitiona pentru 2000 euro. Apartamentele se pot achizitiona si prin credite de tip prima casa sau credit ipotecar. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani, ne puteti contacta cu mare incredere. Va asteptam cu drag la vizionare.
Cluj
2 camere
47 m²
36.000
14.04.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare un apartament deosebit situat in Manastur, intr-o zona foarte cautata. Zona in care este situat apartamentul nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una din cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, o zona foarte linistita, aproape de centrul orasului cu scoli, gradinite, statii autobuz si taxi, supermarket, banci, farmacii si parcuri in vecinatati. Apartamentul este situat la parterul unui bloc dispus P+4E. Locuinta are o suprafata utila de 82 mp si este impartita in 3 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie si 2 balcoane foarte spatioase. Finisajele sunt clasice evidentiate astfel: parchet laminat, parchet lemn masiv, gresie si faianta clasica atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul beneficiaza si de o pivnita cu o suprafata utila de 12 mp. Va recomandam cu toata increderea acest apartament, care este pretabil atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie, datorita zonei linistite in care este situat. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani, ne puteti contacta cu incredere. Va asteptam cu drag la vizionare .
Cluj
3 camere
77 m²
99.000
12.06.2018
Mai multwizmo.ro
Casa in zona ultracentrala! Va prezentam spre vanzare o casa situata in zona ultracentrala cu scoli, gradinite, universitati, banci, restaurante si statii de autobuz aflate in vecinatati. Zona in care este amplasata proprietatea este considerata una dintre cele mai dezirabile locatii ale orasului, atat pentru locuit cat si pentru business. Proprietatea se afla intr-o curte comuna cu inca 2 apartamente si dispune de o suprafata utila de 120 mp si 220 mp suprafata teren. Casa este impartita in 4 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 antreu. Proprietatea dispune de o pivnita in suprafata de 60 de mp si de un pod mansardabil in suprafata de 100 mp. Finisajele sunt clasice si moderne: parchet lemn masiv si parchet laminat, gresie si faianta clasica atat in bucatarie cat si in baie, usi interioare lemn masiv, geamuri interioare de lemn. Incalzirea se face prin centrala termica. Avand in vedere pozitia ultracentrala, faptul ca dispune de un pod mansardabil si se preteaza atat pentru locuit cat si pentru activitati comericale sau de birou, va recomandam cu mare incredere aceasta proprietate. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare!
Cluj
4 camere
240.000
14.04.2018
Mai multwizmo.ro
White Mountain Property ofera spre vanzare un apartament cu doua camere, situat la etajul 3 al unui imobil din complexul rezidential Parcul Verde (Bragadiru), complex ce beneficiaza de spatii de joaca, terenuri de tenis si piscina, toate acestea la un cost de mentenanta lunar mai mult decat rezonabil.Apartamentul propus spre vanzare beneficiaza de contorizare separata, centrala termica proprie si loc de parcare supraterana.Interiorul este unul spatios, cu 55 mp utili, cu 2 camere decomandate, cu doua balcoane: unul cu iesire din bucatarie , inchis cu termopan, iar celalalt cu iesire din dormitor.Un avantaj in plus il constituie podul ce acopera apartamentul pe toata suprafata acestuia si care este parte din aceasta proprietate. Este practic un spatiu de depozitare in plus, cu suprafata de 50 mp, ideal pentru stocare de diverse obiecte..Apartamentul se vinde integral utilat si mobilat, cu finisaje de inalta calitate. Mobilierul a fost in intregime creat pe comanda si au fost alese nuante deschise, ceea ce adauga un plus de luminozitate proprietatii.Mai mult, apartamentul este aerisit si impartit practic, fiind o varianta ideala pentru o persoana, o mica familie sau ca investitie, pentru a fi oferit inspre inchiriere ulterior.White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una.Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 40 749 459 162, sau prin e-mail: ***.
Bucuresti - Ilfov,Bragadiru
2 camere
60 m²
44.000
17.06.2018
Mai multwizmo.ro
Spatiu de birou in zona ultracentrala! Va prezentam spre vanzare un spatiu situat in zona ultracentrala cu scoli, gradinite, universitati, banci, restaurante si statii de autobuz aflate in vecinatati. Zona in care este amplasata proprietatea este considerata una dintre cele mai dezirabile locatii ale orasului, atat pentru birouri cat si pentru activitati comerciale. Proprietatea se afla intr-o curte comuna cu inca 2 apartamente, si dispune de o suprafata utila de 120 mp si 220 mp suprafata teren. Spatiul este impartit in 4 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 antreu. Proprietatea dispune de o pivnita in suprafata de 60 de mp si de un pod mansardabil in suprafata de 100 mp. Finisajele sunt clasice si moderne: parchet lemn masiv si parchet laminat, gresie si faianta clasica atat in bucatarie cat si in baie, usi interioare lemn masiv, geamuri interioare de lemn. Incalzirea se face prin centrala termica. Avand in vedere pozitia ultracentrala, faptul ca dispune de un pod mansardabil si se preteaza atat pentru birouri cat si pentru activitati comericale, va recomandam cu mare incredere aceasta proprietate. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare!
Cluj
5 camere
120 m²
240.000
14.04.2018
Mai multwizmo.ro
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un apartament de 4 camere, spatios si luminos, situat intr-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Bucurestiului, Aviatorilor, in apropierea muzeului Zambaccian. Cartierul Aviatorilor este situat in Nordul Bucurestiului, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, este un loc linistit si curat, foarte cautat in randul diplomatilor, demnitarilor si a investitorilor in imobiliare. Inca din trecut acest cartier a fost unul exclusivist reprezentand un etalon in materie de imobiliare de lux. Apartamentul este situat la parterul inalt al unui bloc cu 2 etaje construit in perioada 1969-1973, reabilitat in anul 2013. Proprietatea dispune de 129 de metri patrati distribuiti astfel: 82 de metri patrati suprafata utila si 47 de metri patrati compusi din garaj si boxa (la demisolul cladirii). Apartamentul este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi generioasa si luminoasa, 2 dormitoare cu paturi duble, un al 3-lea dormitor cu canapea ce poate fi folosit drept birou, 1 bucatarie, 1 baie, 1 grup sanitar si 3 balcoane deschise. Camera de zi este mobilata in stil clasic, iar pardoseala este din lemn si marmura rosie. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 741 606 074 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: ***
Est, Bucuresti
4 camere
114 m²
380.000
Ieri la 15:26
Mai multwhitemountain.ro
Va prezentam spre vanzare apartamente cu 2 camere situate intr o zona foarte linistita si usor accesibila din cartierul Marasti. Zona in care este situat imobilul este una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, gradinite, scoli, supermarket, parcuri, terenuri de sport si statii de autobuz si taxi. Imobilul este dispus S+P+7E si dispune de locuri de parcare atat in subsol cat si la exteriorul imobilului. Etaj 1: ap 1 - 55 mp + balcon 3 mp; ap 3 -57 mp + balcon 4 mp: ap 4 - 57 mp + balcon 4 mp; ap 8- 56 mp + balcon 3 mp; ap 11 - 49 mp + balcon 3 mp; ap 12- 49 mp + balcon 3 mp; ap 15- 49 mp + balcon 3 mp. Aceste tipuri de compartimentari le gasim si la etajele 2, 3, 4, 5, 6, 7. Apartamentele se vand cu un pret de 1150 euro/mp la plata integrala si pana in 1280 euro/mp la plata cu avans de 5%. Preturile includ TVA de 5%. Apartamentele se vor preda semifinisate cu centrala termica, calorifere, geamuri si usi din tamplarie pvc. Va recomandam cu mare incredere apartamentele din acest imobil deoarece este o constructie noua si de calitate. Proprietatea se va preda semifinisata si se poate achizitiona minim 1 loc de parcare. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare!
Cluj
2 camere
55 m²
63.000
28.04.2018
Mai multwizmo.ro
Indrazneste! Cheia casei tale este la noi! Va oferim spre vanzare apartamente cu 3 camere, in cartierul Manastur, aproape de Polus Center, intr-o zona accesibila si foarte linistita. Apartamentele se predau semifinisate, cu centrala proprie, geamuri tamplarie pvc si usa metalica la intrare. Apartamentele au 3 camere semidecomandate, 1 baie, 1 balcon si 1 terasa, avand urmatoarele tipuri de suprafete: 59.35 mp cu expunere S-V-N, 59.34 mp cu expunere S-E-N. La cererea clientului apartamentele se pot finisa la cheie pentru un pret de 3500 euro. Imobilul beneficiaza si de garaje subterane care au un pret de 3000 euro sau locuri de parcare care se pot achizitiona pentru 2000 euro. Apartamentele se pot achizitiona si prin credite de tip prima casa sau credit ipotecar. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani, ne puteti contacta cu mare incredere. Va asteptam cu drag la vizionare .
Cluj
3 camere
60 m²
50.000
14.04.2018
Mai multwizmo.ro
Tur 360 - Apartament 2 camere et 4/4 Vlaicu - De renovat Bine ai venit in universul Tranc & Tranc Real Estate. In continuare, vei putea afla detalii si vei putea vizualiza in lumea virtuala la 360 grade un apartament cu 2 camere, aflat in cartierul Aurel Vlaicu. In felul acesta, vei salva timp si bani cu vizualizarea proprietatii. Pentru a vizualiza turul video la 360 grade, acceseaza clipul de mai jos sau intra pe contul nostru de youtube cautand dupa tag-ul “trancandtranc”. *** Noua proprietatate din portofoliul nostru este un apartament cu 2 camere aflat la etajul 4 din 4, acoperisul a fost recent reconditionat si este fara probleme. Apartamentul se afla in zona Pizza 5 colturi. Apartamentul trebuie complet renovat, acest lucru iti va permite sa iti amenajezi apartamentul asa cum visezi fara a suporta si investitia facuta intr-o potentiala renovare facuta defostul proprietar. Profita de aceasta ocazie si contacteaza-ne pentru mai multe detalii. Caracteristici imobil: Nr camere: 2 Nr dormitoare: 1 Nr bucatarii: 1 Nr bai: 1 Hol:1 Nr sufragerii: 1 Etaj: 4/4 Suprafata construita: 58 m2 Suprafata utila: 51 m2 Alte facilitati: Compartimentare: Semi-decomandat Structura: caramida Utilitati: Curent electric: Monofazic Apa: retea TV:Cablu Canalizare: Retea Incalzire: termoficare Climatizare: Aer conditionat Finisaje: Stare interior: de renovat Pereti interiori: vopsea lavabila Pardoseala: parchet lemn masiv Usi interioare: panel Instalatie electrica: aluminiu Instalatie sanitara: otel Tip calorifere: fonta Nemobilat
Arad , Arad,Aurel Vlaicu
2 camere
50 m²
28.900
07.06.2018
Mai multlajumate.ro