Nu s-a găsit nimic
63 m²
56.000 €
05.10.2017
VA3 59880 Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Lidl Floresti. Zona in care este amplasata proprietatea este una foarte usor accesibila, avand in vecinatati scoli, gradinite, banci, supermarket, parcuri si statii de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 2 intr un imobil dispus P+2E si are o suprafata utila de 63 mp fiind compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane. Proprietatea dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului, accesul fiind pe baza de telecomanda. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet laminat de calitate superioara, gresie si faianta moderna atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare de lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat cu mobilier si electrocasnice de foarte buna calitate.. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept la vizonarea acestei proprietati pe care o recomandam cu drag. Anunturi publicate de: Napoca Imobiliare
Mai mult olx.ro
3 camere
64 m²
59.000 €
15.10.2017
Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Lidl Floresti. Zona in care este amplasata proprietatea este una foarte usor accesibila, avand in vecinatati scoli, gradinite, banci, supermarket, parcuri si statii de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 1 intr un imobil dispus P+2E si are o suprafata utila de 64 mp fiind compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane. Proprietatea dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului, accesul fiind pe baza de telecomanda. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet laminat de calitate superioara, gresie si faianta moderna atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare de lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde semimobilat, cu bucataria utilata si mobilata. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept la vizonarea acestei proprietati pe care o recomandam cu drag.
Mai mult piata-az.ro
4 camere
120 m²
205.000 €
23.08.2017
VC4 46263 Casa in zona ultracentrala! Va prezentam spre vanzare o casa situata in zona ultracentrala cu scoli, gradinite, universitati, banci, restaurante si statii de autobuz aflate in vecinatati. Zona in care este amplasata proprietatea este considerata una dintre cele mai dezirabile locatii ale orasului, atat pentru locuit cat si pentru business. Proprietatea se afla intr-o curte comuna cu inca 2 apartamente si dispune de o suprafata utila de 120 mp si 220 mp suprafata teren. Casa este impartita in 4 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 antreu. Proprietatea dispune de o pivnita in suprafata de 60 de mp si de un pod mansardabil in suprafata de 100 mp. Finisajele sunt clasice si moderne: parchet lemn masiv si parchet laminat, gresie si faianta clasica atat in bucatarie cat si in baie, usi interioare lemn masiv, geamuri interioare de lemn. Incalzirea se face prin centrala termica. Avand in vedere pozitia ultracentrala, faptul ca dispune de un pod mansardabil si se preteaza atat pentru locuit cat si pentru activitati comericale sau de birou, va recomandam cu mare incredere aceasta proprietate. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare !
Mai mult lajumate.ro

Spatiu comercial de vanzare in Centru

Cluj-Napoca, Cluj, Centru
755 m²
3.500.000 €
15.08.2017
Imobil cu destinatie comerciala in zona ultracentrala! Va prezentam spre vanzare un imobil construit in perioada interbelica, situat in zona ultracentrala a orasului. Zona in care este amplasata proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una dintre cele mai dezirabile locatii business ale orasului, avand in vecinatati universitati, banci, scoli, gradinite, restaurante, statii de autobuz si taxi. Imobilul are o suprafata utila de 755 mp si teren aferent de 600 mp. Proprietatea este dispusa D+P+E, avand si un pod mansardabil, toate autorizatiile si avizele necesare fiind deja obtinute. Subsolul este restaurat si foarte bine pastrat, acesta avand o suprafata utila de 176 mp, fiind ideal pentru restaurant sau pub. Parterul este compus din 2 spatii comerciale cu vitrina mare la strada principala, acestea avand o suprafata utila de 130 mp si fiind impartite in incaperi de 18-28 mp. Tot la parter mai gasim un apartament cu o suprafata utila de 100 mp, acesta fiind compus din 3 incaperi decomandate . Etajul are o suprafata utila de 350 mp si este impartit in 5 apartamente cu suprafete intre 50- 90 mp. Proprietatea este finisata foarte modern: parchet lemn masiv, marmura si piatra import Italia, gresie si faianta moderna, vitrine si geamuri tamplarie pvc si lemn, usi interioare lemn masiv, usi la intrare lemn masiv. Proprietatea beneficiaza si de o curte interioara care se preteaza pentru terasa unui restaurant sau loc de relaxare. Avand o pozitie ultracentrala, finisaje foarte moderne, vad pietonal foarte intens circulat, pod mansardabil si curte interioara va prezentam cu mare incredere aceasta proprietate care este ideala pentru orice tip de activitati comerciale, activitati de birou, clinica medicala si orice tip de activitate de servicii sau servici ospitaliere. Chiria totala pentru acest imobil ar fi intre 20000-25000 euro lunar. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani de puteti contacta cu amre incredere. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro

Apartament 3 camere in Vitan

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
3 camere
73 m²
85.000 €
11.08.2017
White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare un apartament cu trei camere situat in zona Vitan. În apropiere se află Vitan Mall (1 minut pe jos), Piața Alba Iulia, Piața Unirii, restaurante, cafenele și supermarketuri. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 8 din 8 etaje ale cladirii si are o suprafata utila de 73 mp. Este împărțită după cum urmează: un living spațios cu o canapea extensibilă, două dormitoare cu paturi duble, o bucătărie complet utilată, o baie complet echipată cu cadă, o baie complet echipată pentru oaspeți și un balcon. Apartamentul a fost recent renovat și este locul ideal pentru oricine dorește să trăiască în condiții bune într-un cartier sigur și curat. White Mountain Property are o relație bună de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți găsi o proprietate în altă parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectivă, fără costuri suplimentare. In concluzie, veți obține două agenții la același cost cu una. Pentru detalii suplimentare si vizionari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: +40 727 455 141, sau prin e-mail: *** Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 2 Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
3 camere
82 m²
99.000 €
01.08.2017
VA3 58837 Va oferim spre vanzare un apartament deosebit situat in Manastur, intr-o zona foarte cautata. Zona in care este situat apartamentul nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una din cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, o zona foarte linistita, aproape de centrul orasului cu scoli, gradinite, statii autobuz si taxi, supermarket, banci, farmacii si parcuri in vecinatati. Apartamentul este situat la parterul unui bloc dispus P+4E. Locuinta are o suprafata utila de 82 mp si este impartita in 3 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie si 2 balcoane foarte spatioase. Finisajele sunt clasice evidentiate astfel: parchet laminat, parchet lemn masiv, gresie si faianta clasica atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul beneficiaza si de o pivnita cu o suprafata utila de 12 mp. Va recomandam cu toata increderea acest apartament, care este pretabil atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie, datorita zonei linistite in care este situat. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani, ne puteti contacta cu incredere. Va asteptam cu drag la vizionare .
Mai mult piata-az.ro
3 camere
63 m²
56.000 €
02.08.2017
Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Lidl Floresti. Zona in care este amplasata proprietatea este una foarte usor accesibila, avand in vecinatati scoli, gradinite, banci, supermarket, parcuri si statii de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 2 intr un imobil dispus P+2E si are o suprafata utila de 63 mp fiind compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane. Proprietatea dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului, accesul fiind pe baza de telecomanda. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet laminat de calitate superioara, gresie si faianta moderna atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare de lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat cu mobilier si electrocasnice de foarte buna calitate.. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept la vizonarea acestei proprietati pe care o recomandam cu drag.
Mai mult piata-az.ro
2 camere
67 m²
95.000 €
25.07.2017
VA2 58988 Oferta recomandata! Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in apropiere de Sigma Center. Zona in care este amplasata proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, scoli, gradinite, supermarket, banci, parcuri, locuri de joaca si statii de autobuz Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil dispus P+4E si are o suprafata utila de 67 mp + un balcon. Proprietatea este compusa din bucatarie, camera de zi si loc de luat masa, 1 hol mare, 1 baie cu geam si 1 dormitor. Daca se doreste, noul proprietar poate gandi o alta compartimentare obtinand foarte usor 2 camere decomandate si bucataria inchisa. Finisajele sunt de foarte buna calitate: parchet lemn masiv, peretii cu lavabil, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, gresie si faianta moderna atat in baie cat si in bucatarie, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica, dar fiind un imobil din caramida se pastreaza foarte bine caldura. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat foarte modern. Proprietatea beneficiaza si de 1 loc de parcare exterior. Va recomandam cu mare incredere aceasta proprietate datorita zonei foarte linistite si usor accesibile, raportului calitate/pret pe mp dar si a oportunitatii, aceasta proprietate este ideala atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie. Pretul chiriei momentan este de 400 euro/luna , chiriasul este o persoana care locuieste in acest imobil de 2 ani de zile dar are contract de inchiriere pentru inca 3 ani si daca se doreste se poate pastra actualul contract de inchiriere. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu mare incredere. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
1 cameră
44 m²
45.000 €
21.07.2017
Va prezentam spre vanzare apartamente cu 1 camere situate in cartierul Buna Ziua. Zona in care este situat imobilul este una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, gradinite, scoli, supermarket, parcuri, terenuri de sport si statii de autobuz si taxi. Imobilul este dispus D+P+4E+R si dispune de locuri de parcare atat in subsol cat si la exteriorul imobilului. Parter: ap 3 - 44.07 mp + balcon 6 mp. Aceste tipuri de compartimentari le gasim si la etajele 1, 2, 3, 4 si R si au pret de vanzare de 45000 Euro, acest pret incluzand un tva de 5%. Apartamentele se vor preda semifinisate cu centrala termica, calorifere, geamuri si usi din tamplarie pvc, usa metalica la intrare. Va recomandam cu mare incredere apartamentele din acest imobil deoarece este o constructie noua si de calitate si este pozitionata in zona ultracentrala a orasului. Proprietatea se va preda semifinisata si se poate achizitiona minim 1 loc de parcare in subsolul imobilului, acesta avand un pret de 4000 euro. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
3 camere
63 m²
56.000 €
24.07.2017
VA3 59880 Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Lidl Floresti. Zona in care este amplasata proprietatea este una foarte usor accesibila, avand in vecinatati scoli, gradinite, banci, supermarket, parcuri si statii de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 2 intr un imobil dispus P+2E si are o suprafata utila de 63 mp fiind compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane. Proprietatea dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului, accesul fiind pe baza de telecomanda. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet laminat de calitate superioara, gresie si faianta moderna atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare de lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat cu mobilier si electrocasnice de foarte buna calitate.. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept la vizonarea acestei proprietati pe care o recomandam cu drag.
Mai mult piata-az.ro
77.000 €
23.07.2017
VA3 51147 Va prezentam spre vanzare apartamente cu 3 camere situate in cartierul Buna ziua. Zona in care este situat imobilul este una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, gradinite, scoli, supermarket, parcuri, terenuri de sport si statii de autobuz si taxi. Imobilul este dispus D+P+4E+R si dispune de locuri de parcare atat in subsol cat si la exteriorul imobilului. Parter: ap 4 si ap 7 au o suprafata utila de 75 mp + terasa 21 mp + terasa 51 mp + gradina 80 mp, aceste apartamente avand un pret de 100000 euro. Etaj 1: ap 8 - 74 mp + balcon 14 mp; ap 5 -75 mp + balcon 13 mp. Aceste tipuri de compartimentari le gasim si la etajele 2, 3, 4 si R si au pret de vanzare de 77000 Euro, acest pret avand inclus un tva de 5%. Apartamentele se vor preda semifinisate cu centrala termica, calorifere, geamuri si usi din tamplarie pvc, usa metalica la intrare. Va recomandam cu mare incredere apartamentele din acest imobil deoarece este o constructie noua si de calitate si este pozitionata in zona ultracentrala a orasului. Proprietatea se va preda semifinisata si se poate achizitiona minim 1 loc de parcare in subsolul imobilului, acesta avand un pret de 4000 euro. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
3 camere
82 m²
99.000 €
19.07.2017
VA3 58837 Va oferim spre vanzare un apartament deosebit situat in Manastur, intr-o zona foarte cautata. Zona in care este situat apartamentul nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una din cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, o zona foarte linistita, aproape de centrul orasului cu scoli, gradinite, statii autobuz si taxi, supermarket, banci, farmacii si parcuri in vecinatati. Apartamentul este situat la parterul unui bloc dispus P+4E. Locuinta are o suprafata utila de 82 mp si este impartita in 3 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie si 2 balcoane foarte spatioase. Finisajele sunt clasice evidentiate astfel: parchet laminat, parchet lemn masiv, gresie si faianta clasica atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul beneficiaza si de o pivnita cu o suprafata utila de 12 mp. Va recomandam cu toata increderea acest apartament, care este pretabil atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie, datorita zonei linistite in care este situat. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani, ne puteti contacta cu incredere. Va asteptam cu drag la vizionare .
Mai mult piata-az.ro
2 camere
64 m²
65.000 €
23.07.2017
VA2 52831 Va prezentam spre vanzare apartamente cu 2 camere situate in cartierul Buna ziua. Zona in care este situat imobilul este una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, gradinite, scoli, supermarket, parcuri, terenuri de sport si statii de autobuz si taxi. Imobilul este dispus D+P+4E+R si dispune de locuri de parcare atat in subsol cat si la exteriorul imobilului. Parter: ap 5 si ap 6 au o suprafata utila de 47 mp + terasa 21 mp + gradina 36 mp, aceste apartamente avand un pret de 73000 euro. Etaj 1: ap 7 - 47 mp + balcon 6 mp; ap 6 -47 mp + balcon 6 mp; ap 1 -64 mp + balcon 10 mp; ap 2 -49 mp + balcon 5 mp; ap 4 - 64 mp + balcon 10 mp. Aceste tipuri de compartimentari le gasim si la etajele 2, 3, 4 si R si au pret de vanzare de 1050 Euro/ mp, acest pret incluzand un tva de 5%. Apartamentele se vor preda semifinisate cu centrala termica, calorifere, geamuri si usi din tamplarie pvc, usa metalica la intrare. Va recomandam cu mare incredere apartamentele din acest imobil deoarece este o constructie noua si de calitate si este pozitionata in zona ultracentrala a orasului. Proprietatea se va preda semifinisata si se poate achizitiona minim 1 loc de parcare in subsolul imobilului, acesta avand un pret de 4000 euro. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
2 camere
67 m²
97.000 €
22.07.2017
VA2 58988 Oferta recomandata! Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in apropiere de Sigma Center. Zona in care este amplasata proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, scoli, gradinite, supermarket, banci, parcuri, locuri de joaca si statii de autobuz Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil dispus P+4E si are o suprafata utila de 67 mp + un balcon. Proprietatea este compusa din bucatarie, camera de zi si loc de luat masa, 1 hol mare, 1 baie cu geam si 1 dormitor. Daca se doreste, noul proprietar poate gandi o alta compartimentare obtinand foarte usor 2 camere decomandate si bucataria inchisa. Finisajele sunt de foarte buna calitate: parchet lemn masiv, peretii cu lavabil, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, gresie si faianta moderna atat in baie cat si in bucatarie, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica, dar fiind un imobil din caramida se pastreaza foarte bine caldura. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat foarte modern. Proprietatea beneficiaza si de 1 loc de parcare exterior. Va recomandam cu mare incredere aceasta proprietate datorita zonei foarte linistite si usor accesibile, raportului calitate/pret pe mp dar si a oportunitatii, aceasta proprietate este ideala atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie. Pretul chiriei momentan este de 400 euro/luna , chiriasul este o persoana care locuieste in acest imobil de 2 ani de zile dar are contract de inchiriere pentru inca 3 ani si daca se doreste se poate pastra actualul contract de inchiriere. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu mare incredere. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
2 camere
63 m²
104.000 €
20.07.2017
VA2 58988 Oferta recomandata! Va preze Apartament 2 camere decomandate, balcon, parcare, finisaje m Tt ntam spre vanzare un apartament deosebit situat in apropiere de Sigma Center. Zona in care este amplasata proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, scoli, gradinite, supermarket, banci, parcuri, locuri de joaca si statii de autobuz Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil dispus P+4E si are o suprafata utila de 62 mp + un balcon. Proprietatea este compusa din bucatarie, camera de zi si loc de luat masa, 1 hol mare, 1 baie cu geam si 1 dormitor. Daca se doreste, noul proprietar poate gandi o alta compartimentare obtinand foarte usor 2 camere decomandate si bucataria inchisa. Finisajele sunt de foarte buna calitate: parchet lemn masiv, peretii cu lavabil, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, gresie si faianta moderna atat in baie cat si in bucatarie, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica, dar fiind un imobil din caramida se pastreaza foarte bine caldura. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat foarte modern. Proprietatea beneficiaza si de 1 loc de parcare exterior. Va recomandam cu mare incredere aceasta proprietate datorita zonei foarte linistite si usor accesibile, raportului calitate/pret pe mp dar si a oportunitatii, aceasta proprietate este ideala atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie. Pretul chiriei momentan este de 400 euro/luna , chiriasul este o persoana care locuieste in acest imobil de 2 ani de zile dar are contract de inchiriere pentru inca 3 ani si daca se doreste se poate pastra actualul contract de inchiriere. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu mare incredere. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult lajumate.ro
3 camere
63 m²
56.000 €
25.07.2017
VA3 59880 Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Lidl Floresti. Zona in care este amplasata proprietatea este una foarte usor accesibila, avand in vecinatati scoli, gradinite, banci, supermarket, parcuri si statii de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 2 intr un imobil dispus P+2E si are o suprafata utila de 63 mp fiind compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane. Proprietatea dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului, accesul fiind pe baza de telecomanda. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet laminat de calitate superioara, gresie si faianta moderna atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare de lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat cu mobilier si electrocasnice de foarte buna calitate.. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept la vizonarea acestei proprietati pe care o recomandam cu drag.
Mai mult piata-az.ro
3 camere
64 m²
60.000 €
05.07.2017
Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in zona Lidl Floresti. Zona in care este amplasata proprietatea este una foarte usor accesibila, avand in vecinatati scoli, gradinite, banci, supermarket, parcuri si statii de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 1 intr un imobil dispus P+2E si are o suprafata utila de 64 mp fiind compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane. Proprietatea dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului, accesul fiind pe baza de telecomanda. Finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet laminat de calitate superioara, gresie si faianta moderna atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare de lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde semimobilat, cu bucataria utilata si mobilata. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept la vizonarea acestei proprietati pe care o recomandam cu drag.
Mai mult piata-az.ro
3 camere
67 m²
49.000 €
05.07.2017
Va prezentam spre vanzare apartamente cu 2-3 camere situate in Floresti , zona Tautiului . Imobilul este dispus D+P+3E+ER si dispune de locuri de parcare, gradina si boxe la demisol, acestea acestea fiind vandute separat cu extras CF. Compartimentarea apartamentelor este facuta astfel; la parter ap. cu 2 camere avand suprafete de 42, 43, 44 mp si ap. cu 3 camere avand suprafete de 59, 66, 67, 68 mp iar 3 dintre acestea fiind cu gradina de 50 mp respectiv cele de 42, 44, 66, 68 mp. Etaj 1 : ap cu 2 cam avand suprafete de 42, 44 mp si ap. cu 3 camere avand suprafete de 59, 66, 67, 68 mp. Aceste tipuri de compartimentari sunt si la etajele 2-3 si se vand la pretul de 730 E mp, parcarile la 1500 E, boxe la demisol cu 300 E mp avand suprafete intre 6-12 mp iar gradina de 50 mp la 2000 E, balcoanele 450 mp. Finalizarea acestora este pana la 31/03/2016 si se vor preda semifinisate cu centrala termica si calorifere. Pentru mai multe informatii despre solutii reale, dar si pentru a salva timp si bani nu ezitati sa ne contactati !
Mai mult piata-az.ro
3 camere
48 m²
52.000 €
11.07.2017
Va prezentam spre vanzare un apartament situat in cartierul Manastur. Zona in care este amplasata proprietatea este o zona linistita, usor accesibila cu scoli, gradinite, supermarket, farmacii, banci, statii de autobuz, tramvai si taxi in apropiere. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil dispus P+4E. Apartamentul are o suprafata utila de 48 mp si este compus din 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1 hol, 1 baie si 1 balcon. Proprietatea dispune de un garaj si o pivnita. Finisajele sunt clasice si moderne: parchet laminat, gresie si faianta moderna atat in bucatarie si in baie, usi interioare lemn, geamuri tamplarie pvc, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul se vinde semimobilat cu mobila clasica si moderna. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu incredere. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro

Birou de vanzare in Centru

Cluj-Napoca, Cluj, Centru
755 m²
3.500.000 €
11.07.2017
Imobil cu destinatie comerciala sau birou in zona ultracentrala! Va prezentam spre vanzare un imobil construit in perioada interbelica, situat in zona ultracentrala a orasului. Zona in care este amplasata proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una dintre cele mai dezirabile locatii business ale orasului, avand in vecinatati universitati, banci, scoli, gradinite, restaurante, statii de autobuz si taxi. Imobilul are o suprafata utila de 755 mp si teren aferent de 600 mp. Proprietatea este dispusa D+P+E, avand si un pod mansardabil, toate autorizatiile si avizele necesare fiind deja obtinute. Subsolul este restaurat si foarte bine pastrat, acesta avand o suprafata utila de 176 mp, fiind ideal pentru restaurant sau pub. Parterul este compus din 2 spatii comerciale cu vitrina mare la strada principala, acestea avand o suprafata utila de 130 mp si fiind impartite in incaperi de 18-28 mp. Tot la parter mai gasim un apartament cu o suprafata utila de 100 mp, acesta fiind compus din 3 incaperi decomandate . Etajul are o suprafata utila de 350 mp si este impartit in 5 apartamente cu suprafete intre 50- 90 mp. Proprietatea este finisata foarte modern: parchet lemn masiv, marmura si piatra import Italia, gresie si faianta moderna, vitrine si geamuri tamplarie pvc si lemn, usi interioare lemn masiv, usi la intrare lemn masiv. Proprietatea beneficiaza si de o curte interioara care se preteaza pentru terasa unui restaurant sau loc de relaxare. Avand o pozitie ultracentrala, finisaje foarte moderne, vad pietonal foarte intens circulat, pod mansardabil si curte interioara va prezentam cu mare incredere aceasta proprietate care este ideala pentru orice tip de activitati comerciale, activitati de birou, clinica medicala si orice tip de activitate de servicii sau servici ospitaliere. Chiria pentru acest imobil ar fi intre 20000 euro si 25000 euro lunar. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani de puteti contacta cu mare incredere. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
2 camere
62 m²
104.000 €
01.07.2017
Oferta recomandata! Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat in apropiere de Sigma Center. Zona in care este amplasata proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, scoli, gradinite, supermarket, banci, parcuri, locuri de joaca si statii de autobuz Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil dispus P+4E si are o suprafata utila de 62 mp + un balcon. Proprietatea este compusa din bucatarie, camera de zi si loc de luat masa, 1 hol mare, 1 baie cu geam si 1 dormitor. Daca se doreste, noul proprietar poate gandi o alta compartimentare obtinand foarte usor 2 camere decomandate si bucataria inchisa. Finisajele sunt de foarte buna calitate: parchet lemn masiv, peretii cu lavabil, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, gresie si faianta moderna atat in baie cat si in bucatarie, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica, dar fiind un imobil din caramida se pastreaza foarte bine caldura. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat foarte modern. Proprietatea beneficiaza si de 1 loc de parcare exterior. Va recomandam cu mare incredere aceasta proprietate datorita zonei foarte linistite si usor accesibile, raportului calitate/pret pe mp dar si a oportunitatii, aceasta proprietate este ideala atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie. Pretul chiriei momentan este de 400 euro/luna , chiriasul este o persoana care locuieste in acest imobil de 2 ani de zile dar are contract de inchiriere pentru inca 3 ani si daca se doreste se poate pastra actualul contract de inchiriere. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta cu mare incredere. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
2 camere
64 m²
65.000 €
04.07.2017
Va prezentam spre vanzare apartamente cu 2 camere situate in cartierul Buna ziua. Zona in care este situat imobilul este una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, avand in vecinatati universitati, gradinite, scoli, supermarket, parcuri, terenuri de sport si statii de autobuz si taxi. Imobilul este dispus D+P+4E+R si dispune de locuri de parcare atat in subsol cat si la exteriorul imobilului. Parter: ap 5 si ap 6 au o suprafata utila de 47 mp + terasa 21 mp + gradina 36 mp, aceste apartamente avand un pret de 73000 euro. Etaj 1: ap 7 - 47 mp + balcon 6 mp; ap 6 -47 mp + balcon 6 mp; ap 1 -64 mp + balcon 10 mp; ap 2 -49 mp + balcon 5 mp; ap 4 - 64 mp + balcon 10 mp. Aceste tipuri de compartimentari le gasim si la etajele 2, 3, 4 si R si au pret de vanzare de 1050 Euro/ mp, acest pret incluzand un tva de 5%. Apartamentele se vor preda semifinisate cu centrala termica, calorifere, geamuri si usi din tamplarie pvc, usa metalica la intrare. Va recomandam cu mare incredere apartamentele din acest imobil deoarece este o constructie noua si de calitate si este pozitionata in zona ultracentrala a orasului. Proprietatea se va preda semifinisata si se poate achizitiona minim 1 loc de parcare in subsolul imobilului, acesta avand un pret de 4000 euro. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro
3 camere
74 m²
95.000 €
17.06.2017
VA3 51159 Proiect rezidential in cartierul Europa! Va prezentam spre vanzare apartamente intr-o zona foarte cautata a localitatii Cluj-Napoca. Apartamentele sunt situate intr-un imobil dispus D+P+2E+R si exista urmatoarele tipuri de compartimentari: Apartament cu 2 camere decomandate in suprafata utila de 57 mp compus din 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie, 1 hol, 1 baie si 1 balcon in suprafata de 4.75 mp, acest tip de compartimentare se gaseste la parter, etajul 1 si etajul 2. Apartament cu 2 camere decomandate in suprafata utila de 56 mp compus din 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie, 1 hol, 1 baie si 1 balcon in suprafata de 5 mp, acest tip de apartament se gaseste la etajul 1 si etajul 2. Apartament cu 3 camere decomandate in suprafata de 73 mp compus din 2 dormitoare, 1 living, 1 hol, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane in suprafata de 2.70 mp si 6.78 mp, acest tip de apartament se gaseste la parter, etaj 1 si etaj 2. Apartament cu 3 camere decomandate in suprafata de 76 mp compus din 2 dormitoare, 1 living, 1 hol, 1 bucatarie, 2 bai si 1 balcon in suprafata de 10 mp, acest tip de apartament se gaseste la parter, etajul 1 si etajul 2. Apartament cu panorama, cu 3 camere decomandate in suprafata utila de 108 mp compus din 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 hol mare, 2 bai si o terasa exterioara deosebita in suprafata utila de 80 mp, acest timp de apartament gasindu-se la etajul retras al imobilului. Apartament cu panorama, cu 3 camere decomandate in suprafata utila de 82 mp , compus din 2 dormitoare, 1 living, 1 hol, 1 bucatarie, 2 bai si o terasa exterioara in suprafata de 71 mp, acest tip de apartament gasindu-se la etajul retras al imobilului. Apartamentele se predau la stadiul de semifinsat cu peretii gletuiti, centrala termica si calorifere, usa metalica la intrare. Pretul apartamentelor este de 1150 euro/mp + tva de 5%, iar pretul teraselor exterioare este de 300 euro/mp. Imobilul dispune si de locuri de parcare interioare care au pret de 5000 euro sau de locuri de parcare exterioare care au pret de 3000 euro + TVA. Predarea apartamentelor se va face in vara anului 2017. Avand o pozitie foarte linistita si usor accesibila in cartierul Europa , magazine , scoli, gradinite si statii de autobuz in vecinatati si fiind o constructie de calitate va recomandam cu incredere aceste apartamente. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani ne puteti contacta. Va astept cu drag la vizionare !
Mai mult piata-az.ro

Apartament 3 camere de vanzare in Plopilor

Cluj-Napoca, Cluj, Plopilor, -
3 camere
77 m²
99.000 €
15.06.2017
Va oferim spre vanzare un apartament deosebit situat in Manastur, intr-o zona foarte cautata. Zona in care este situat apartamentul nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind considerata una din cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale orasului, o zona foarte linistita, aproape de centrul orasului cu scoli, gradinite, statii autobuz si taxi, supermarket, banci, farmacii si parcuri in vecinatati. Apartamentul este situat la parterul unui bloc dispus P+4E. Locuinta are o suprafata utila de 82 mp si este impartita in 3 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie si 2 balcoane foarte spatioase. Finisajele sunt clasice evidentiate astfel: parchet laminat, parchet lemn masiv, gresie si faianta clasica atat in bucatarie cat si in bai, geamuri tamplarie pvc, usi interioare lemn, usa metalica la intrare. Incalzirea se face prin centrala termica. Apartamentul beneficiaza si de o pivnita cu o suprafata utila de 12 mp. Va recomandam cu toata increderea acest apartament, care este pretabil atat pentru locuinta proprie cat si pentru investitie, datorita zonei linistite in care este situat. Pentru mai multe informatii despre solutii reale dar si pentru a salva timp si bani, ne puteti contacta cu incredere. Va asteptam cu drag la vizionare .
Mai mult piata-az.ro