Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Salva, De vanzare, apartament
2 camere
57 m²
120,000
Fri Mar 16 2018 00:47:54 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un apartament renovat cu doua camere situat in Aviatiei. In apropiere se afla Promenada Mall, Parcul Herastrau, cladirile de birouri din Pipera-Floreasca, Baneasa Shopping City (8 minute cu mașina), restaurante, hoteluri, cafenele și supermarketuri. De asemenea, statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la 13 minute de mers pe jos. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 3 din 4 etaje ale imobilului (construit in 1986) si are o suprafata utila de 57 mp. Acesta este impartit dupa cum urmeaza: un living spatios cu o canapea, un dormitor cu pat dublu și dulapuri, o bucatarie complet utilata, o baie complet echipata și doua balcoane inchise. De asemenea, are un loc de parcare, iar in subsolul cladirii o boxa. Aceasta proprietate este ideala pentru oricine care ar dori sa traiasca in conditii foarte bune intr-un cartier curat și plin de verdeata. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte companii locale de real estate care lucreaza pe intreg teritoriul Bucurestiului, pentru a salva clientii nostri cautand mai mult decat doresc, in timp ce descoperirea celei mai bune proprietati se potriveste nevoilor lor. De fapt, daca gasiti o proprietate in alta parte, dar preferati sa comunicati prin intermediul nostru, putem actiona in numele dvs. pentru acea proprietate fara costuri suplimentare pentru dvs. In realitate, obtineti ambele agentii la acelasi cost ca doar unul. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ma contactati pe numarul de telefon: +40 737 953 906 sau adresa de e-mail: ***. Echipa mea si cu mine cu placere va vom ajuta.
Mai multwhitemountain.ro
2 camere
53 m²
75,000
Fri Mar 16 2018 00:49:42 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea de a va oferi spre vanzare un apartment cu doua camere situat pe Calea Dorobantilor. In apropiere se afla Piata Charles de Gaulle, Parcul Herastrau, Piata Victoriei, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea statia de metrou Aviatorilor este la doar 5 minute de mers pe jos. Aces apartment complet mobilat se afla la demisolul unei cladiri cu 2 etaje construite in anii 40' si are o suprafata utila de 53 mp. Este compartimentat astfel: o camera de zi, un dormitor ca pat dublu, o bucatarie complet utilata si baie complet echipata. De asemenea se vinde cu o boxa pentru depozitare de 3 mp. Locatia acestei proprietati reprezinta un avantaj deoarece se afla intr-o zona foarte curata si plina de verdeata la doar 5 minute de Parcul Herastrau. White Mountain Property are o relație buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți gasi o proprietate în alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veți obține doua agenții la același cost cu una. Pentru mai multe detalii sau pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 741 606 074 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: ***.
Mai multwhitemountain.ro
2 camere
62 m²
125,000
Fri Mar 16 2018 01:07:44 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un apartament cu doua camere situat in zona Universitate. În apropiere sunt Piața Universitații, Piața Romana, Universitatea București, Muzeul municipiului București, Teatrul Național, restaurante, cafenele și supermarketuri. De asemenea, stațiile de metrou Piata Romana și Universitate se afla la o distanta de 8 minute de mers. Acest apartament recent renovat este situat la etajul 6 din 10 etaje ale cladirii (construita în 1982) și are o suprafața utila de 62 mp repartizata dupa cum urmeaza: un living spațios, un dormitor și un spațiu spațios de depozitare care poate fi folosit dresing , O bucatarie de 12 mp, baie cu cada și un al doilea spațiu de depozitare de lânga bucatarie. Aceasta proprietate este ideala pentru oricine dorește sa locuiasca în condiții bune în centrul Bucureștiului, într-un cartier sigur și curat. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte companii locale de real estate care lucreaza pe intreg teritoriul Bucurestiului, pentru a salva clientii nostri cautand mai mult decat doresc, in timp ce inca descoperirea celui mai bun meci de proprietate pentru nevoile lor. De fapt, daca gasiți o proprietate în alta parte, dar preferați sa comunicați prin intermediul nostru, putem acționa în numele dvs. pentru acea proprietate fara costuri suplimentare pentru dvs. De fapt, obțineți ambele agenții la același cost ca doar unul. Pentru detalii suplimentare și vizionari, va rugam sa nu ezitați sa ma contactați pe numarul de telefon: +40 723 548 100, sau adresa de e-mail: ***
Mai multwhitemountain.ro
3 camere
105 m²
375,000
Fri Mar 16 2018 01:12:21 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un apartament cu trei camere situat in Aviatorilor. In apropiere se afla Parcul Herastrau, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, Parcul Kiseleff, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea, statia de metrou Aviatorilor se afla la 2 minute de mers pe jos. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 2 din 3 etaje ale imobilului (construit in 1970) si are 105 mp suprafata utila. Acesta este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi spatioasa, doua dormitoare cu paturi duble si dulapuri, o bucatarie complet utilata, o baie complet echipata si o gradina generoasa (110 mp). De asemenea, are un spatiu de depozitare (21 mp). Gradina de 110 mp apare in actele de proprietate. Aceasta proprietate este ideala pentru oricine doreste sa locuiasca in conditii foarte bune intr-una din cele mai frumoase zone din Bucuresti. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte companii locale de real estate care lucreaza peste tot in Bucuresti, pentru a salva clientii nostri cautand mai mult decat doresc, in timp ce descopera inca cea mai buna potrivire a proprietatii pentru nevoile lor. De fapt, daca gasiti o proprietate in alta parte, dar preferati sa comunicati prin intermediul nostru, putem actiona in numele dvs. pentru acea proprietate fara costuri suplimentare pentru dvs. De fapt, veti obtine ambele agentii la acelasi cost ca doar unul. Pentru detalii suplimentare si vizualizari, va rugam sa nu ezitati sa ma contactati pe numarul de telefon: +40 723 548 100 sau adresa de e-mail: ***.
Mai multwhitemountain.ro
3 camere
122 m²
210,000
Fri Mar 16 2018 00:36:47 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un superb penthouse cu 3 camere situat in Floreasca. In apropiere se afla Piata Victoriei, Parcul Floreasca, Complexul Sportiv Dinamo, zona de birouri din Floreasca - Pipera, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea, statia de metrou Stefan cel Mare este la 5 minute de mers pe jos. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 6 din 6 etaje ale imobilului (construit in 2009) si are o suprafata utila de 122 mp. Acesta este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi superba cu o bucatarie open space complet utilata si zona de luat masa, doua dormitoare cu paturi duble si bai private complet echipate si spatii de depozitare, o a treia baie complet echipata pentru oaspeti si o terasa cu acces dintr-un dormitor . De asemenea, are un loc de parcare subteran. Proprietatea este ideala pentru oricine doreste sa traiasca in conditii bune intr-un cartier curat si sigur chiar lânga Piata Victoriei. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 721 390 252, sau prin e-mail: ***.
Mai multwhitemountain.ro
2 camere
60 m²
75,000
Fri Mar 16 2018 00:59:57 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property va ofera spre vanzare un apartament renovat cu doua camere situat in apropiere de Mall Vitan. In imediata apropiere sunt Piata Alba Iulia, Mall Vitan (la 5 minute de mers pe jos), restaurante, cafenele si supermarketuri (Kaufland). De asemenea, statiile de metrou Dristor si Mihai Bravu se afla la 15 minute de mers pe jos. Acest apartament mobilat modern este situat la parterul unei cladirii de 8 etaje si dispune de 60 mp suprafata utila. Acesta este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi spatioasa si confortabila, un dormitor cu pat dublu si dulap, o bucatarie open space complet utilata si o baie complet echipata cu dus. Este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, precum si mobilier modern facandu-l astfel ideal pentru oricine care ar dori sa traiasca in conditii bune intr-un cartier sigur si curat. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 741 606 074 sau prin e-mail: ***.
Mai multwhitemountain.ro
2 camere
68 m²
80,000
Fri Mar 16 2018 00:50:11 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un superb apartament cu doua camere situat in Rin Grand Hotel, Vitan. In apropiere se afla Parcul Natural Vacaresti (o zona protejata datorita ecosistemului), Vitan Mall, Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, restaurante, cafenele si supermarketuri. Acest apartament mobilat elegant este situat la etajul 10 din 11 etaje ale imobilului (construit in 2009) si are o suprafata utila de 68 mp. Este impartit dupa cum urmeaza: o sufragerie superba cu ferestre supradimensionate, un dormitor cu pat dublu, o bucatarie open space complet utilata, o baie complet echipata si un balcon. De asemenea, are un loc de parcare. Finisaje de calitate si mobilierul fac aceasta proprietate pregatita pentru mutarea noilor proprietari. Merita vizionata. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 721 390 252, sau prin e-mail: ***.
Mai multwhitemountain.ro
4 camere
129 m²
390,000
Fri Mar 16 2018 01:49:34 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un apartament de 4 camere, spatios si luminos, situat intr-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Bucurestiului, Aviatorilor, in apropierea muzeului Zambaccian. Apartamentul este situat la parterul inalt al unui bloc cu 2 etaje construit in perioada 1969-1973, reabilitat in anul 2013. Proprietatea dispune de 129 de metri patrati distribuiti astfel: 82 de metri patrati suprafata utila si 47 de metri patrati compusi din garaj si boxa (la demisolul cladirii). Apartamentul este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi generioasa si luminoasa, 2 dormitoare cu paturi duble, un al 3-lea dormitor cu canapea ce poate fi folosit drept birou, 1 bucatarie, 1 baie, 1 grup sanitar si 3 balcoane deschise. Camera de zi este mobilata in stil clasic, iar pardoseala este din lemn si marmura rosie. Cartierul Aviatorilor este situat in Nordul Bucurestiului, in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, este un loc linistit si curat, foarte cautat in randul diplomatilor, demnitarilor si a investitorilor in imobiliare. Inca din trecut acest cartier a fost unul exclusivist reprezentand un etalon in materie de imobiliare de lux. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 727. 455.141 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: ***
Mai multwhitemountain.ro
3 camere
73 m²
106,000
Fri Mar 16 2018 01:52:27 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property are placerea sa ofere spre vanzare un apartament de trei camere, renovat, situat in Timpuri Noi – Nerva Traian. In apropiere se afla Piata Unirii, Parcul Tineretului, zona noua de birouri din Timpuri Noi, Vitan Mall, Piata Alba Iulia, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea, statia de metrou Timpuri Noi este la 7 minute de mers pe jos. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 7 din 9 etaje ale imobilului (construit in 1989) si are o suprafata utila de 73 mp. Acesta este impartit dupa cum urmeaza: o camera de zi generoasa cu o bucatarie open space complet utilata, un dormitor cu pat dublu si dulap, un al doilea dormitor cu o canapea extensibila, doua bai complet utilate si un balcon inchis. De asemenea, are un loc de parcare de la ADP. Finisajele de calitate, mobilierul si locatia fac din aceasta proprietate ideala pentru oricine doreste sa traiasca in bune conditii chiar langa Piata Unirii. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 721 390 252, sau prin e-mail: ***
Mai multwhitemountain.ro
3 camere
65 m²
77,000
Fri Mar 16 2018 01:52:28 GMT+0000 (UTC)
Descriere apartament White Mountain Property va ofera spre vanzare un apartament cu trei camere situat in Piata Romana. In apropiere se afla Piata Victoriei, Piata Universitatii, Academia de Studii Economice, Hotel Sheraton, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea statia de metrou Piata Romana este la 5 minute de mers pe jos. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 4 din 5 etaje ale imobilului (construit in 1939 - Clasa a II-a de Risc Seismic)si are 65 mp suprafata utila. Acesta este compartimentat astfel: un living spatios si confortabil, doua dormitoare cu paturi duble, o bucatarie complet utilata, o baie complet echipata cu cada de baie si un balcon. De asemenea are un spatiu de depozitate (boxa) la subsolul cladirii. Aceasta proprietate este ideala pentru oricine care doreste sa locuiasca in centrul Bucurestiului, intr-un cartier sigur si curat. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ma contactati pe numarul de telefon: +40 723 548 100, sau adresa de e-mail: ***.
Mai multwhitemountain.ro