OFERTA EXCLUSIVA. AVEM CHEILE PROPRIETATII. 0769.280.282 - Florin Dragoslav OPORTUNITATE!! VAND sau INCHIRIEX 14800 mp de teren cu constructii COMPLEX TURISTIC LACUL RECI - oportunitate de investitie, oferta valabila pana la 31 Mai 2018 COMPLEX TURISTIC - Comuna Reci, Jud. Covasna, vis- #65533;-vis de Lacul RECI, compus din: - 3 case de vacanta - 4 foisoare - lac creat artificial (iaz, se poate popula cu peste) - spatii de joaca pentru copii - restaurant. - teren de minifotbal. Fiecare casa de vacanta este compusa din P M #65533;n suprafata de 80 mp (40 mp pe nivel). P - living, baie, bucatarie M - doua dormitoare, cu baie #65533;n fiecare dormitor. Restaurantul are 200 mp si este dispus astfel: P M iar capacitatea lui este de 150 persoane. Complexul este dotat cu centrala termica pe combustibil solid si statie de epurare ecologica. Autorizatia de construire obtinuta prevede construirea a #65533;nca cinci case de vacanta similare celor existente deja. Suprafata totala de teren este 14.800 mp. Rezervatia naturala quot;MESTECANISUL DE LA RECI SI BALTILE DE LA OZUNquot; incepe chiar din spatele terenului. Imobilul se afla la urmatoarele distante fata de localitati de interes, precum: - Municipiul Brasov (aflat #65533;n judetul cu acelasi nume si cu cel mai important potential turistic al tarii) la 40 km; - Municipiul Sf #65533;ntu Gheorghe la 15 km; - Orasul Covasna la 19 km; - Bucuresti la 201 km; Drumul judetean 13E(recent reconditionat) trece prin fata complexului. DETIN FILMARE CU DRONA SI POZE 360 DE GRADE. Aceste lucruri ajuta la o mai buna intelegere a amplasarii complexului si a panoramei asupra lacului Reci. PRET vanzare 160.000 EUR, pret valabil pana la 31 Mai 2018. PRET inchiriere 3000 EUR, pret valabil pana la 031 Mai 2018. PRET FIX Onorariul brokerului: 2% din pretul de vanzare, respectiv 50% din cuantumul unei chirii lunare. Florin DRAGOSLAV Galaxy Imob Brasov Broker/Owner Broker acreditat Asociatia Brokerilor Imobiliari 0769.280.282 ***
Sfantu Gheorghe, Covasna / Central
300 m²
160.000
28.05.2018
Mai multhomezz.ro
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un penthouse exclusivist in cartierul Borhanci, zona strazii C-tin Brancusi! Apartamentul cu un design unic si finisaje la cele mai inalte standarde se intinde pe o suprafata utila de 97 mp si se afla la etajul retras al unui imobil constructie 2015. Toate incaperile apartamentului sunt generoase, cu spatii vitrate, scaldate in lumina naturala. Livingul generos cu zona de dinning pentru 6 persoane este locul ideal pentru a intretine oaspeti sau o cina in familie. Bucataria este semideschisa, cu toate electrocasnicele incastrate in mobila, cu accent lemnos si lumina calda. Dormitorul matrimonial este extrem de generos si deschis catre dressing, de asemenea se bucura de baie proprie generoasa dotata atat cu cabina dus cat si cada, decorata in nuante potrivite cu ambientul camerei. Dormitorul secundar este practic, luminos, definit de patul generos si peretele de lemn, incorporat ideal cu nuantele reci ale camerei! Mobilierul si finisajele acestui apartament au fost efectuate la comanda, find atent selectionate de un designer profesionist! Terasa frumos amenajata cu o suprafata de 100 mp si zona unde va puteti relaxa sau savura cafeaua dimineata. Accesul pe terasa se poate realiza din fiecare incapere! Instalatia de aer conditionat, centrala termica individuala, geamuri termopan de calitate superioara, jaluzele electrice sunt numai cateva din dotarile acestui apartament, necesare confortului dumneavoastra! Penthouse-ul dispune in totalitate de 2 dormitoare decomandate, living generos cu loc de luat masa, bucatarie spatioasa, hol, 2 bai, camera tehnica si terasa! Locuind aici veti beneficia de loc de parcare in garajul subteran inclus in pret. In imediata vecinatate se afla statile mijloacelor de transport in comun! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Becas
3 camere
97 m²
180.000
28.04.2018
Mai multwizmo.ro
Habitas Imobiliare va propune spre vanzare casa situata in cartierul ANDREI MURESANU, proiectul are o suprafata totala construita de 656 mp si o suprafata utila de 367 mp. Se poate achizitiona intreaga constructie sau cele 2 apartament separat. Mai jos gasiti detalii legate de apartamente : compartimentare, mod predare, suprafata etc.Structura este cu fundatii din beton si beton armat, pereti subsol din beton armat, cadre din beton armat si zidarie portanta din caramida rigidizata cu samburi si centuri din beton armat, plansee din beton armat peste subsol, peste parter si peste etaj, scara din beton armat, compartimentari interioare cu pereti din zidarie ceramica, acoperis sarpanta din lemn ignifugat, fara pod, placat cu gips carton rezistent la foc, termoizolatie vata minerala rigida de 6 cm, si termoizolatie vata minerala bazaltica 15 cm, cu invelitoare din tigla ceramica. S-au prevazut finisaje interioare, zugraveli lavabile, pardoseli reci si calde, finisaje cu parchet, gresie si faianta, tamplaria fiind realizata din PVC cu geam termopan.La casa scarii se prevad ziduri de caramida de minim 20 cm grosime.Subsol: hol+casa scarii, spatiu tehnic+spalatorie, spatiu tehnic, garaj pentru 4 autoturisme. Accesul in subsol este posibil prin casa scarii interioara sau prin usa de garaj actionata electric prin telecomanda. Apartament 1Cuprinde parterul alcatuit din: hol+casa scarii, apartament 1 cu hol, living+bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon, avand suprafata de 130.4 mp plus o terasa de 24 mp.Spatiu tehnic cu o suprafata de 15.95 mp.2 parcari subterane.Spatiu verde la exterior cu o suprafata de aproximativ 100 mp. Apartament 2Cuprinde etajul 1 + mansarda intalta de aproximativ 2.2m la perete.Etaj 1: hol+casa scarii, apartament 2 cu hol, living+bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai.Mansarda: apartament 2 cu hol+casa scarii, camera hobby, 3 dormitoare, 2 bai, 3 balcoane.Suprafata utila mansarda (fara casa scarii) =103,35mp + 3 balcoane (12 mp+9,66mp+4,92mp).Suprafata totala a acestui apartament este de 205,76 mp cu doua terase 26,4 mp, respectiv 4 balcoane 31,5 mp.Spatiu tehnic la subsol cu o suprafata de 30.91 mp.2 parcari subteraneSpatiu verde la exterior. Casa sau apartamentele se predau la stadiul semifinisat pereti tencuiti si gletuiti (1 mana), instalatiile electrice si sanitare trase la pozitie, incalzire in pardoseala, centrale montate si sapa turnata.Exteriorul si spatiile comune din interior vor fi complet finisate, inclusiv gard exterior, poarta si usa de garaj electrica, gazon si amenajari exterioare.In functie de avansul acordat, se pot aplica discount-uri cuprinse intre 3% – 10%.
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
11 camere
600.000
01.03.2018
Mai multwizmo.ro
Habitas Imobiliare va propune spre vanzare 2 apartamente, intr-o constructie noua, tip vila, cu regim de inaltime S+P+1E+M, in cartierul Andrei Muresanu.Subsol : hol + casa scarii, spatiu tehnic + spalatorie, garaj pentru 4 autoturisme 2 pentru fiecare apartament.Apartament 1 : pret 270.000 euro cu TVA inclusParter: hol + casa scarii, hol, living + bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon, avand suprafata de 130 mp plus o terasa de 24 mp.Spatiu tehnic cu o suprafata de 15.95 mp2 parcari subteraneApartament 2 : 350.000 euro cu TVA inclus.Etaj 1: hol + casa scarii, living + bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, 3 balcoane.Mansarda: hol + casa scarii, camera hobby, 3 dormitoare, 2 bai, 3 balcoane.Suprafata totala a acestuia este de 220 mp.Spatiu tehnic cu o suprafata de 30.91 mp.2 parcari subteraneApartamentele se predau la stadiul de semifinisat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, calorifere, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, peretii gletuiti, instalatiile la pozitie. Curtea si gradina fiecarui apartament o sa fie amenajata, la fel si balcoanele. La cerere contra cost se poate si finisa la cheie.Structura este cu fundatii din beton si beton armat, pereti subsol din beton armat, cadre din beton armat si zidarie portanta din caramida rigidizata cu samburi si centuri din beton armat, plansee din beton armat peste subsol, peste parter si peste etaj, scara din beton armat, compartimentari interioare cu pereti din zidarie ceramica, acoperis sarpanta din lemn ignifugat, fara pod, placat cu gips carton rezistent la foc, termoizolatie vata minerala rigida de 6 cm, si termoizolatie vata minerala bazaltica 15 cm, cu invelitoare din tigla ceramica. S-au prevazut finisaje interioare, zugraveli lavabile, pardoseli reci si calde, finisaje cu parchet, gresie si faianta, tamplaria fiind realizata din PVC cu geam termopan. La casa scarii se prevad ziduri de caramida de minim 20 cm grosime.In functie de avansul acordat, se pot aplica discount-uri cuprinse intre 3% – 10%.
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
4 camere
130 m²
270.000
31.01.2018
Mai multwizmo.ro
Imobil care iti ofera confort, siguranta si valoare imobiliara situat intr-o zona rezidentiala a comunei Dumbravita.Constructia a demarat in anul 2016 iunie si a fost edificata(intabulata) in anul 2017 noiembrie , repectandu-se astfel toti timpi necesari maturarii materialelor folosite(maturarea betonului, tencuielilor int-ext, sapelor etc) Apartamentul listat spre vanzare are o suprafata utile de 127,85 mp la care se adauga suprafata teraselor de 15,20 mp rezultand o suprafata totala de 143,05 mp cu o cota parte din teren de 323 mp.Dispune de patru camere, trei bai,bucatarie inchisa si camera tehnica. Compartimentarea este facuta astfel : Parter _ antreu 4,45 mp--living + scara 32,51 mp--bucatarie 12,8 mp--spatiu tehnic 8,8 mp--grup sanitar 2,63 mp Etaj _hol 6,87 mp--birou 16,61 mp - grup sanitar 4,48 mp -dormitor 15,20 mp--dormitor 18,92 mp - grup sanitar 4,58 mp. Utilitati _ canalizare gravitationala_apa retea( presiune marita prin vas tampon 500 l AquaPur cu pompa submersibila)_gaz_curent electric trifazic (14 kw)_ traseu cabluri de date( tub gofrat de la stalp pana la camera tehnica). Accesul este facil toate strazile sunt asfaltate fiind situat foarte aproape de Fropin. Apartamentul are doua locuri de parcare amenajate(pavele), acces pietonal (videointerfon Comax cu electroyala)acces auto(poarta 4,5 ml cu automatizare), sistem de alarma preinstalat(senzori geam spart, electromagnetici si PIR),camere video instalate. Apartamentul dispune de un pod inalt amenajat prin podire cu OSB pretabil ptr mansardare ulterioara (utilitatile apa rece, calda, curent electric sunt deja trase), accesul in pod se face cu ajutoarul unei scari modulare Fakro. Structura rezistenta compusa din zidarie portanta (Cemacom 30 cm ziduri interioare si exterioare),samburi/stalpi din beton armat (30*30), grinzi beton armat si placi beton armat ( placa sol hidroizolata impreuna cu elevatia in masa betonului cu aditiv Hyseal, placa peste parter si placa peste etaj iesita in consola circa 50 cm). Acoperisul este de tip sarpanta inalta din lemn tratat cu prinderi tip tije filetate, buloane, placute metalice si scoabe, tigla beton Terran culoare maro, jgheburi tip atic ascunse in consola, cate doua geamuri iluminator/acces Fakro. Instalatiile sanitare sunt din cupru, incalzirea se realizeza prin radiatoare de aluminiu Fondital cu aportul unei centrale pe gaz in condensatie Buderus,apa calda menajera este asigurata de centrala prin intermediul unui boiler bivalent(300l), presiunea apei reci este asigurata de un vas tampon de 500l AquaPur/Valeram c pompa submersibila.In acest mod se asigura o presiune constanta a apei in conditiile folosirii mai multor consumatori si se elimina variatiile de temperatura din timpul dusului existente la centralele uzuale tip ACMI (apa calda menajera instant).Camera tehnica , inima apartamentului, este prevazuta cu posibilitatea introducerii in sistem a unui aparat de dedurizare apa ( val in Dumbravita este de 45 grd germane admis fiind 15 grd germane), racordarea masinii de spalat, uscatorului, priza trifazica. Instalatia electrica este realizata prin treceri in tub Bergam ignifugat(teava dura ) prin spatiul tehnic dintre tavanul de rigips si placa de beton(beneficii _ in cazul unor defectiuni se pot schimba cu usurinta cablurile la alte constructii se foloseste copex mobil trecut prin sapa).Toate circuitele dispun de sigurante cu diferential(protectie la electrocutare), sunt prevazute circuite separate ptr clime, centrala termica, masini spalat rufe/vase,boiler,atomatizari poarta.Este asigurat iluminarea exterioara si doua prize exterioare cu protectie. Anveloparea constructiei este realizata i sistem complet Baumit cu polistiren EPS 80 cu grosimea de 12 cm( a fost luat in calcul atingerea punctului de roua in materialul termoizolant la o temperatura ext de -15 grd ptr o temperatura in de 23 grd).Constructia a fost tencuita exterior ptr a permite lipirea polistirenului cf normelor in vigoare( perimetral si centru) cu adeziv Procontact , spacluirea si inglobarea plasei a fost realizata cu adeziv DuoContact.S-au folosit profile de etanseizare la geamuri si usi atat in exterior at si in interior.Decorativa este siliconica Oskar 3Tek, bob orez 1,5 mm culoare alb. Izolarea termica a fost facuta si la etapa fundatie fiind instalat polistiren extrudat de 12 cm sub placa de beton de pe sol, peste placa de beton polistiren extrudat de 3 cm apoi sapa armata cu plasa STM. Izolatia placii beton peste etaj (pod) : intre tavan rigips si placa 10 cm vata, peste placa beton pod EPS 80 de 15 cm pus in casete de lemn apoi podit cu OSB.Finisajele interioare tinci semifin , lavabil Oskar latex, finisaj Sanmarco,baghete decorative ORAC_belgia,tavane rigips 12,5 Knauf,folie anticondens parter (bai, bucatarie,camera tehnica), folie anticondens +10 cm vata etaj( peste placa etaj in pod 15 cm Eps 80 podit cu OSB astfel se atinge rezistenta termica admisa de 5 m2k/W), gresie_faianta portelanata, parchet Quikstep_belgia, usi de inte Confort: 1 Tip imobil: Casă/Vilă Număr Băi: 3 Comision cumpărător: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Dumbravita , Timis,Ultracentral
4 camere
128 m²
178.000
07.06.2018
Mai multlajumate.ro
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un penthouse exclusivist in cartierul Borhanci, zona strazii C-tin Brancusi! Apartamentul cu un design unic si finisaje la cele mai inalte standarde se intinde pe o suprafata utila de 97 mp si se afla la etajul retras al unui imobil constructie 2015. Toate incaperile apartamentului sunt generoase, cu spatii vitrate, scaldate in lumina naturala. Livingul generos cu zona de dinning pentru 6 persoane este locul ideal pentru a intretine oaspeti sau o cina in familie. Bucataria este semideschisa, cu toate electrocasnicele incastrate in mobila, cu accent lemnos si lumina calda. Dormitorul matrimonial este extrem de generos si deschis catre dressing, de asemenea se bucura de baie proprie generoasa dotata atat cu cabina dus cat si cada, decorata in nuante potrivite cu ambientul camerei. Dormitorul secundar este practic, luminos, definit de patul generos si peretele de lemn, incorporat ideal cu nuantele reci ale camerei! Mobilierul si finisajele acestui apartament au fost efectuate la comanda, find atent selectionate de un designer profesionist! Terasa frumos amenajata cu o suprafata de 100 mp si zona unde va puteti relaxa sau savura cafeaua dimineata. Accesul pe terasa se poate realiza din fiecare incapere! Instalatia de aer conditionat, centrala termica individuala, geamuri termopan de calitate superioara, jaluzele electrice sunt numai cateva din dotarile acestui apartament, necesare confortului dumneavoastra! Penthouse-ul dispune in totalitate de 2 dormitoare decomandate, living generos cu loc de luat masa, bucatarie spatioasa, hol, 2 bai, camera tehnica si terasa! Locuind aici veti beneficia de loc de parcare in garajul subteran inclus in pret. In imediata vecinatate se afla statile mijloacelor de transport in comun! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate! ID 16385
Cluj-Napoca , Cluj,Borhanci
3 camere
98 m²
180.000
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Habitas Imobiliare va propune spre vanzare casa situata in cartierul ANDREI MURESANU, proiectul are o suprafata totala construita de 656 mp si o suprafata utila de 367 mp. Se poate achizitiona intreaga constructie sau cele 2 apartament separat. Mai jos gasiti detalii legate de apartamente : compartimentare, mod predare, suprafata etc. Structura este cu fundatii din beton si beton armat, pereti subsol din beton armat, cadre din beton armat si zidarie portanta din caramida rigidizata cu samburi si centuri din beton armat, plansee din beton armat peste subsol, peste parter si peste etaj, scara din beton armat, compartimentari interioare cu pereti din zidarie ceramica, acoperis sarpanta din lemn ignifugat, fara pod, placat cu gips carton rezistent la foc, termoizolatie vata minerala rigida de 6 cm, si termoizolatie vata minerala bazaltica 15 cm, cu invelitoare din tigla ceramica. S-au prevazut finisaje interioare, zugraveli lavabile, pardoseli reci si calde, finisaje cu parchet, gresie si faianta, tamplaria fiind realizata din PVC cu geam termopan. La casa scarii se prevad ziduri de caramida de minim 20 cm grosime. Subsol: hol+casa scarii, spatiu tehnic+spalatorie, spatiu tehnic, garaj pentru 4 autoturisme. Accesul in subsol este posibil prin casa scarii interioara sau prin usa de garaj actionata electric prin telecomanda. Apartament 1 Cuprinde parterul alcatuit din: hol+casa scarii, apartament 1 cu hol, living+bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon, avand suprafata de 130.4 mp plus o terasa de 24 mp. Spatiu tehnic cu o suprafata de 15.95 mp. 2 parcari subterane. Spatiu verde la exterior cu o suprafata de aproximativ 100 mp. Apartament 2 Cuprinde etajul 1 + mansarda intalta de aproximativ 2.2m la perete. Etaj 1: hol+casa scarii, apartament 2 cu hol, living+bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai. Mansarda: apartament 2 cu hol+casa scarii, camera hobby, 3 dormitoare, 2 bai, 3 balcoane. Suprafata utila mansarda (fara casa scarii) =103,35mp + 3 balcoane (12 mp+9,66mp+4,92mp). Suprafata totala a acestui apartament este de 205,76 mp cu doua terase 26,4 mp, respectiv 4 balcoane 31,5 mp. Spatiu tehnic la subsol cu o suprafata de 30.91 mp. 2 parcari subterane Spatiu verde la exterior. Casa sau apartamentele se predau la stadiul semifinisat pereti tencuiti si gletuiti (1 mana), instalatiile electrice si sanitare trase la pozitie, incalzire in pardoseala, centrale montate si sapa turnata. Exteriorul si spatiile comune din interior vor fi complet finisate, inclusiv gard exterior, poarta si usa de garaj electrica, gazon si amenajari exterioare. In functie de avansul acordat, se pot aplica discount-uri cuprinse intre 3% – 10%. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: mai mult de 3 Posibilitate parcare: Nu Curent Apă Canalizare Gaz Încălzire Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Cluj-Napoca , Cluj,Andrei Muresanu
5 camere
367 m²
600.000
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Proiectul Brancoveanu Residence este pozitionat la cateva minute de zona metroului Brancoveanu, implicit parc Tineretului, si vine in intampinarea clientilor cu servicii de calitate ale unui dezvoltator cu experienta pe piata imobiliara, finisaje de cea mai buna calitate, atentie la detalii, parcare subterana, acces securizat si proximitatea zonei Brancoveanu. Blocul are in componenta garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, cu preturi incepand de la 56.000 eur, TVA inclus Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat, Fundatia este facuta cu un radier general, Inchiderile perimetrale ale apartamentului sunt realizate din zidarie termoizolanta cu o grosime de 25 cm. Spre exteriorul cladirii zidaria este placata cu un sistem termoizolant de fatada compus din vata bazaltica hidrofoba de 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu efect de autocuratare. Intre apartamente zidaria de caramida este placata gipscarton si cu vata minerala. Camerele de baie vor fi echipate cu lavoar, cada, vas WC, bazin de alimentare, precum si bateriile aferente. In bucatarii s-au prevazut racorduri de alimentare cu apa si canalizare pentru masini de spalat vase. Contorizarea apei reci, a apei calde si a energiei electrice se va face individual, la nivelul fiecarui apartament, iar incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie, In holuri, living, dormitoare, ori bucatarie, in functie de alegerea clientului, pardoseala este finisata cu parchet dublu stratificat, In grupurile sanitare placajele ceramice sunt din gresie ceramica import, iar obiectele sanitare sunt tip Romstal. Terasele si balcoanele vor avea ca finisaje din gresie si/sau granit, tamplaria exterioara este realizata din profile de aluminiu tip Salamander, tri-pan, culoare alb, usile de intrare in apartamente sunt metalice, cu inchideri multipunct. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila de culoare alba, iar in fiecare camera exista intrerupatoare si prize . STADIU PROIECT : S+P+4 IN CONSTRUCTIE TERMEN DE FINALIZARE : 2018 LOC DE PARCARE : subteran Toate pozele, sugestiile de mobilare a apartamentelor si finisajele sunt cu titlu de prezentare. Se asigura asistenta de specialitate din prima zi pana la incheierea contractului final cat si pe toata perioada garantiilor. COMISION VANZARE: 0
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Brancoveanu
2 camere
58 m²
85.000
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Va oferim spre vanzare o frumoasa casa de vacanta intr- o zona foarte linistita departe de zgomotul si agitatia orasului unde relaxarea si linistea sunt calitatile supreme. Casa este o constructie noua finalizata in anul 2012 foarte modern construita si cu mult gust si atentie la detalii amenajata. Suprafata de 140 mp utili au fost foarte atent impartit pentru a crea un confort sporit si posibilitatea de a se retrage in liniste daca este nevoie. Casa este structurata pe 2 nivele astfel: parterul este compus din sufragerie cu bucatarie tip open space mobilate si utilate complet cu mobilier si aparatura de foarte buna calitate, camara, baie cu cabina de dus si un mic dressing amenajat sub scara interioara de acces la al doilea nivel, unde intalnim 4 dormitoare complet mobilate si amenajate din care 2 au balcon, un hol de unde se intra in toate camerele si o baie cu cabina de dus si geam de aerisire. De temperatura placuta in zilele reci se ocupa centrala termica combinata care functioneza cu lemne si curent intr- o camera special amenajata iar termoizolatia pastreaza o atmosfera placuta si constanta. Proprietatea mai detine 750 mp teren aferent, iar langa casa este construita din lemn o filigorie foarte frumoasa. Aceasta casa are toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai la nivel mai ridicat: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan pe structura PVC, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, acoperis din tigla, canalizare, fosa septica si fantana proprie pa teren. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata . Schimb si cu 2 apartamenta sau 1 apartament si restul bani .Va rog toate ofertele. Contact : *** sau 00491793212994 Germania Usor negociabil, numar etaj: P +M, numar camere: 5, numar loc de parcare: 10, numar bai: 2, este balcon, suprafata utila: 150, suprafata totala: 750, suprafata construita: 200, anul constructiei: 2012
Sibiu Avrig
95.000
07.06.2018
Mai multpubli24.ro
Banu Manta, Primaria Sectorului 1, vanzare apartament 3 camere, in ansamblu rezidential finalizat in 2017, etaj 7/P+8, suprafata utila- 72 mp+ 23 mp terasa, suprafata construita totala- 105 mp. Apartamentul este decomandat, are 1 living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa in sticla, 2 bai, 1 terasa. Dotari: Centrala termica murala cu tiraj fortat in condensatie Calorifere din otel sau incalzire in pardoseala Radiatoare portprosop din otel in bai Aparate aer conditionat pentru fiecare camera de locuit Apometre individuale, pentru contorizarea apei reci, montate in camera tehnica a fiecarui etaj Usa intrare - structura HDF, finisata prin furniruire Sistem de telefonie fixa Retea de televiziune prin cablu Retea de Internet si date Baie Pardoseala - Gresie portelanata Pereti - Mozaic sau placi ceramice, diferentiate pe apartamente Usa interioara - MDF, finisata prin laminare Plafon - Gips carton, vopsea lavabila Bucatarie Pardoseala - Gresie portelanata Pereti - Vopsea lavabila Usa interioara - MDF, finisata prin laminare sau sticla Plafon - Gips carton, vopsea lavabila Camere Pardoseala - Parchet Stratificat Pereti - Vopsea lavabila Usa interioara - MDF, finisata prin laminare Plafon - Gips carton, vopsea lavabila Structura de rezistenta - Fundatii din beton armat in sistem radier general Infrastructura rigida in subsol, din pereti de beton armat Suprastructura din beton armat, compusa din pereti structurali, stalpi si grinzi, respectiv plansee turnate monolit. Pret de vanzare- 179.000. Locuri de parcare si boxe disponibile contra cost. Disponibile pentru vanzare alte 2 apartamente de 2 camere la mezanin si 2 apartamente la etajul 7 ( toate cele 4 au 62 mp totali ). Badea Marius- 0724.299.311, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 7, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 8, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 72, anul constructiei: 2017
Bucuresti Sector 1
3 camere
179.000
04.06.2018
Mai multpubli24.ro
Acasa radem, ajutam, visam si iubim, acesta este motto-ul acestui apartament. Situat in zona centrala a orasului, apartamentul este mobilat si utilat in tendintele acestui an, iar combinatia intre culori reci (verdele din living) , culori calde (rosul din bucatarie si portocaliul din holuri si un dormitor ) si culori neutre (in cel de al doilea dormitor si baie) creeaza caminul perfect pentru cei care isi doresc relaxare, confort si buna dispozitie acasa. Doamnelor, cum bucataria joaca dintotdeauna un rol extrem de important in orice camin, este incaperea care ii aduna la un loc pe toti membrii familiei, spatiul ce trebuie sa fie primitor si util in acelasi timp, bucataria acestui apartament a fost gandita pe principiul „less is more”, cu un aspect curat şi elegant. Ce ziceti, v-am convins?
Craiova, Dolj / Central
3 camere
65 m²
76.000
09.06.2018
Mai multhomezz.ro