Reclamație
66.000 €
3 camere

Apartament 3 camere, spatios, pret avantajos, Soseaua Oltenitei

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartament 3 camere, spatios, suprafata utila 97 mp, etaj 2/3, compus din living generos cu acces living, bucatarie inchisa, dormitor matrimonial, dormitor pentru copii, 2 grupuri sanitare, hol decomandare si 2 terase cu acces din toate camerele. Imobilul este ridicat pe structura de rezistenta din beton armat, are regim de inaltime de P+3E, dispune de lift silentios, iar zona in care se afla ofera acces rapid la statii STB, scoli, gradinite, magazine, farmacii. Apartamentul se vinde complet finisat si este echipat cu centrala termica proprie, usa metalica la intrare, usi de interior, obiecte sanitare in bai. Accept plata prin credit bancar si/sau cash.
Reclamație
35.500 €
1 cameră

Garsoniera decomandata, Metrou Dimitrie Leonida , in bloc nou!

Ilfov,Popesti-Leordeni
Proprietar , vand garsoniera decomandata , cu suprafata utila de 33,42mp+balcon 5,14mp , in zona statiei de metrou Dimitrie Leonida . Garsoniera face parte dintr-un ansamblu nou, cu regim de inaltime P+6Etaje , construit pe strada Biruintei , Popesti Leordeni. Imobilul va avea doua scari , dotate cu lift silentios , 8 apartamente pe etaj si va dispune de locuri de parcare private -se vor putea achizitiona separat de apartament ! Fiecare apartament se vinde finisat la cheie , bransat la toate utilitatile , cu centrala proprie si contorizari individuale . Acces facil la metrou, Maxi-Taxi si la statia RATB din Soseaua Berceni , sau acces in Soseaua Oltenitei ( statie RATB si Maxi-Taxi). Pretul de vanzare este de 35.500 euro tva inclus , iar la plata anticipata beneficiati de un discount de 5% . Pozele sunt cu titlu de prezentare . , Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 6, numar camere: 1, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 38, anul constructiei: 2019Alte caracteristici: Structura rezistenta: caramidaNr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 1Alte detalii pret: include tva 5% discount 5% la plata anticipataVecinatati: Auchan , Metro, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour , Jumbo , farmacii, unitati spitalicesti , sala de fitness , restaurante , pizzerii , saloane de coafura si cosmetica, gradinite , scoala .Destinatie: Birouri, Rezidential, De vacanta Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Telefon International, Canalizare, Gaz, CATV, TelefonSistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprieAcces internet: Fibra optica Finisaje: Ferestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termic, ExteriorPodele: Gresie, ParchetUsi interior: CelularePereti: Faianta, Vopsea lavabila
Reclamație
71.000 €
3 camere

Apartament 3 camere, imobil finalizat, Dimitrie Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamentul propus spre vanzare este disponibil pe etajul 3, dispune de o suprafata utila 77.50 mp si este alcatuit din living generos de 22 mp cu terasa de 2.50 mp, doua dormitoare spatioase, unul cu acces spre un balcon cochet de 5 mp, bucatarie inchisa, doua grupuri sanitare complet echipate si hol incapator cu spatii pentru depozitare. Imobilul din care face parte locuinta este construit pe structura din beton armat, compartimentat cu caramaida Porothem si placat la exterior cu polistren expandat si tencuila decorativa. Regimul de inaltime al cladirii este de P+4E+Pod, dispune de lift siletios si este pozitionat stradal, intr-o zona cu centre comerciale, farmacii, sali de fitnes, cafenele si ofera acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida. Apartamentul se vinde finisat cu gresie, faianta, parchet si este echipat cu centrala termica proprie, calorifere, usi de interior, ferestre PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, ambele balcoane inchise si obiecte sanitare in bai. Pretul apartamentului este de 71000 euro, iar in vederea achizitionarii, accept si plata prin credit bancar.
Reclamație
78.000 €
3 camere
88 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 88 mp, Popești-Leordeni (55ECJH)

Bucuresti - Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartament de 3 camere in complexul rezidential Confort City, semidecomandat, 102 mp, din care 1 terasa de 14,33 mp, cu iesire din living si din cele doua dormitoare, orientat catre EST, doua bai complet mobilate si echipate (una cu cabina de dus cu hidromasaj, cealalta cu cada cu jacuzzi), bucatarie inchisa, mobilata complet ( pe comanda), utilata complet (cuptor electic Electrolux, plita pe gaz Sauter-Franta, combina frigorifica LG, cuptor cu microunde LG, centrala termica proprie Ferroli), living mobilat (canapele Mobexpert), dormitoarele mobilate GAUTIER-Franta si KIKA-Austria.Apartamentul a fost cumparat in faza de constructie si finalizat cu finisaje de calitate. El beneficiaza de imbunatatiri multiple: instalatia electrica adaptata dotarilor existente, instalatia termica cu conducte din polipropilena, calorifere de aluminiu, peretii de compartimentare din caramida, tencuiti si gletuiti, usi de interior Pinum, usa metalica Motura.Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare proprietate, achizitionat impreuna cu apartamentul si situat in fata blocului, inclus in pret.• Nr. camere: 3;• Suprafaţă utilă: 88.13 mp;• Terasa: 14.33 mp;• Suprafaţă totala:102.46 mp;• Compartimentare: semidecomandat• Confort:1;• Etaj 3 / 11;• Nr. dormitoare: 2;• Nr. bucătării:1;• Nr. băi: 2;• An construcţie: 2008;• Structură rezistenţă: beton;• Tip imobil: bloc de apartamente;• Regim înălţime: S+P+11E;• Parcare: 1 (proprietate);• 1 terasa.Utilităţi• Curent electric, apa, canalizare, gaz, CATV;• Incalzire: Centrala proprie, calorifere din aluminiu;• Climatizare: Pregatit pentru echiparea cu aer conditionat (sunt prevazute circuite separate in fiecare incapere);• Acces internet: CabluFinisaje- Stare interior: Nou, poate fi locuit imediat;- Ferestre cu geam termopan: PVC;- Usa intrare: Metal (cu inchidere multipla);- Izolatii termice: Exterior;• Podele: Parchet, Gresie;• Faianta in bai si bucatarie;• Tamplarie interioara Pinum;• Pereti: Vinarom;• Corpuri de iluminat.Dotări• Terasa, spatiu dressing, holuri (2);• Bucatarie: complet mobilata si utilata;• Cele doua bai: complet mobilate si utilate;• Contorizare: Contor gaz, apometru, contor individual pentru curentul electric;• Mobilat: Lux;• Dulapuri in perete in holul mare;• Diverse: Senzor de gaz; • Dotari imobil: Interfon, Lift. Servicii• Servicii imobil: Administrare, servicii de intretinere si curatenie.Alte detalii in ansamblul rezidential• Amenajare alei interioare: betonate, asfaltate;• Iluminat alei;• Amenajare spatii verzi;• Unitati comerciale, saloane de infrumusetare, spatii de joaca pentru copii, curte comuna, gradinita.Acces: mijloc de transport in comun.VecinătăţiCarrefour Vitantis, Praktiker, Acces facil autostrada A2, Centura Bucuresti, Ansamblul TREND RESIDENCE, Targul de masini AUTOVIT;Alte oferte, detalii si informatii gasiti pe site-ul meu: PopaCostel.ro
Reclamație
69.900 €
2 camere

Apartament nou,spatios,luminos,1/3,central.

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartament cu mutare imediata,87 mp,etaj 1/3. Apartamentul oferit la vanzare se afla intr-un bloc exclusivist,la o distanta de 2 minute de mers pe jos pana la statia RATB si maxi-taxi. Locuinta este disponibila imediat la etajul 1 al unui imobil nou, construit cu 3 nivele, fiind dotat cu lift electric silentios.Apartamentul este decomandat, are 2 camere si o suprafata utila de 78 mp .Se preda complet finisat si utilat cu materiale de calitate si montate de o echipa de profesionisti. Toate utilitatile sunt bransate si functionale, cu contorizare individuala.Baia se preda utilata.Comisioane 0%.TVA 5% inclus in pretul prezentat.
Reclamație
53.000 €
2 camere

Apartament 2 camere, loc de parcare inclus, Dimitrie Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamentul este disponibil la etajul 4, are o compartimentare decomandata, fiind format din: living luminos, hol ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie, bucatarie separata, balcon si un dormitor luminos. cu o suprafata utila de 47 mp. Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential, are regim de inaltime de P+5E, dispune de lift silentios, este construit pe o structura din cadre de beton armat, iar compartimentarea este realizata exclusiv din caramida Porotherm. In incinta ansamblului se regasesc alei pietonale pavate, locuri de parcare amenajate, spatii de joaca si relaxare pentru rezidenti, iar in imediata apropiere se regasesc: magazine, farmacii, gradinite, restaurante si statia de metrou Dimitrie Leonida. Apartamentul se vinde mobilat/utilat si include si un loc de parcare. Acte la zi! Se accepta credit bancar si/sau plata cash.
Reclamație
54.000 €
2 camere

Apartament 2 camere decomandat la cheie Sos. Oltenitei GAMA

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartament cu 2 camere decomadat,debara ,bloc nou,centrala proprie,sos Oltenitei in ansamblul Gama Residence,lift, Mutare imediata Comision 0% Doar plata cash sau ipotecar cu avans mare !
Reclamație
50.000 €
2 camere

Vand apartament 2 camere, decomandat mobilat si utilat, Popesti-Leordeni, vis-a-vis de Penny

Ilfov,Popesti-Leordeni
Proprietar, vand apartament 2 camere decomandat, bucatarie închisă, mobilat si utilat, cu multiple imbunatatiri, etaj 1/5 plus mansarda, stradal, 8 minute de metrou, vis-a-vis de Penny, str. Drumul Fermei, balcon inchis, aer conditionat, loc parcare asigurat. Bloc constructie 2015, cu lift si interfon, la parter salon infrumusetare si farmacie, langa Optica Medicala. In imediata apropiere : magazine, gradinite, farmacii si cabinet medical, La Strada Mall, Mega Image, Profi, restaurante si sali fitness, in curand Lidl.
Reclamație
41.500 €
1 cameră

Garsoniera Strada Amurgului zona Dimitrie Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
Vand garsoniera simpla, 1 loc de parcare inclus in pret, vis- a- vis de La Strada, situata pe strada Amurgului la 7 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, finisaje la alegere, contorizare individuala, centrala proprie de 24kw in condensare, tamplarie pvc 5 camere cu sticla Low-e, glafuri la interior si exterior. Apartamentul se preda complet finisat, baia este utilata cu obiecte ceramice de la Cersanit. Imobilul mai dispune de Lift, granit pe casa scarii, mana curenta inox, videointerfon. Pozele sunt cu titlu de prezentare. Pretul afisat are tva inclus de 5%, pentru plata Cash in avans se face un discont. Comision 0%.
Reclamație
66.405 €
3 camere

Berceni, metrou, apartamente cu 3 camere decomandate, 2 grupuri sanitare, balcon, Prima Casa 2019

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamente de vanzare cu 3 camere, decomandate, luminoase, bucatarie separata, inchisa, balcon mare pentru un plus de spatiu util, orientare SW, se gasesc in Ansamblu Rezidential Top Class Residence 5, in vecinatatea statiei de metrou Berceni, pe magistrala 2, cu legaturi rapide catre centrul orasului, zona de nord si alte puncte importante. Aflate in bloc nou cu S+P+5E, constructie solida proiectata si realizata cu atentie pe cadre de beton armat cu zidarii din caramida Porotherm ce beneficiaza si de termosistem cu Polistiren de 10cm, apartamentele se vand la cheie, complet finisate. In pret sunt incluse urmatoarele dotari: # usa metalica; # usi de interior; # ferestre PVC cu geam termopan; # centrala termica proprie de 24Kw si calorifere; # obiecte sanitare montate in ambele bai, cada si cabina dus, toate noi si cu garantie. Beneficiati de posibilitatea personalizarii interiorului prin alegerea materialelor de finisat pentru gresie, faianta si parchet. Locurile de parcare sunt in proprietate, cu numar cadastral si se asigurara la cerere, contracost, atat subterane, cat si supraterane. Preturi incepand de la 66.405 Euro, cu TVA 5% inclus, valabile in anumite conditii. Disponibilitate: diverse tipuri de apartamente cu 3 camere, inclusiv cu gradina proprie. Pentru toate apartamentele cu 3 camere se accepta si finantarea prin credite ipotecare (cere oferta personalizata!), chiar si Prima Casa. Solicita informatii detaliate la dezvoltator: 0762 900 901!, numar etaj: 5, numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 75, anul constructiei: 2018Alte caracteristici: Structura rezistenta: betonNr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 1Alte detalii pret: TVA 5% inclusVecinatati: magistrala 2 de metrou, statii Berceni si Dimitrie LeonidaDestinatie: Rezidential Acces: Amenajare strazi: Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Gaz, CATVSistem Incalzire: Centrala proprieAcces internet: Fibra optica, Cablu Finisaje: Stare interior: BunaFerestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termic, ExteriorPodele: Gresie, ParchetUsi interior: LemnPereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Contorizare: Contor gazDiverse: Senzor de fum, Telecomanda poarta acces autoDotari imobil: Acoperis, Curte comuna, Lift
Reclamație
50.900 €
2 camere

Apartament decomandat cu 2 camere, metrou Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartament decomandat cu 2 camere cu suprafata 55.93 mp, balcon inclus 6.14 mp, etajul 2/5, lift, finisaje la alegere, obiecte sanitare, centrala apartament in condensatie, radiatoare otel. Apartamentul se preda racordat la utilitati. Imobilul in care regasim apartamentul dispune de parcare subterana si supraterana, spatii verzi si locuri de joaca. Se accepta credit! Fara comision!, Incalzire: Centrala proprie, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 5, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 56, anul constructiei: 2018
Reclamație
60.400 €
2 camere

Apartament cu 2 cam ! Comision 0 ! Mutare rapida. Metropolitan Popesti

Bucuresti,Sector 4
Apartamentul se afla situat pe Drumul Fermei nr 116, Ansamblu Metropolitan Popesti la doar 7 min de metroul D.Leonida. Apartamentul are ca suparafata utila de 64 mp din care 12 mp balcon inchis.Bucataria utilata si mobilata cu centrala de apartament.Baie complet utilata. Dormitor utilat. Este pozitionat la etajul 5 din 5 deasupra este turnata placa de beton ,acoperis, cu lift. Se accepta credit Poze reale Pentru vizionari nu ezitati sa ma contactati la nr de telefon :0737500384
Reclamație
53.675 €
2 camere

Apartament 2 camere, langa metrou, curte proprie, credit

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamentul se afla intr-un bloc nou, la 100-150 de metri distanta de statia de metrou, care face foarte usor legatura cu centrul orasului si cu puncte importante ale acestuia, intr-o zona in plina dezvoltare. Apartamentul se afla la parterul inalt al cladirii avand un hol de decomandare, dormitor spatios, living cu bucatarie deschisa si cu acces la balcon de unde se ajunge in curtea proprie a apartamentului, 55 mp teren in proprietate. Apartamentul se vinde la cheie, complet finisat cu gresie, faianta si parchet, la alegere. In pretul de achizitie beneficiati de usa metalica si usi de interior, ferestre cu geam termopan, centrala termica proprie si calorifere, obiecte sanitare montate in baie. Achizitie fara comision. Pret cu TVA 5% inclus si valabil pentru plata integrala la antecontract. Accept si plata prin credite bancare de tip ipotecar, la pretul de 56.500Euro Fotografiile sunt cu titlu de prezentare din apartamente predate. Pentru vizionari suna constructorul la: 0724 66 00 88! , numar etaj: 5, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 51, anul constructiei: 2019Alte caracteristici: Structura rezistenta: betonNr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 1Alte detalii pret: pret negociabil in functie de modalitatea de plataVecinatati: metrou BerceniDestinatie: Rezidential Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun Utilitati: Sistem Incalzire: Centrala proprieUtilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, GazAcces internet: Fibra optica Finisaje: Stare interior: BunaFerestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termic, ExteriorUsi interior: LemnPereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Contorizare: Apometre, Contor gazDotari imobil: Interfon, Lift, Gradina
Reclamație
41.500 €
2 camere

Berceni, langa metrou, apartamente cu 2 camere, balcon, etaj, bloc nou, cu lift

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamente cu 2 camere, aflate in bloc nou - Ansamblu Rezidential Top Class Residence 5 - langa metrou Beceni, acces pietonal rapid, ce permite legaturi usoare cu centrul orasului, zona de nord si alte puncte de interes major (scoli, gradinite, centre comerciale, unitati sanitare). Apartamentele sunt situate pe etaj intermediar in constructie prevazuta cu lift, avand orientare ideala SW, compartimentari echilibrate, camere practice, balcon generos, cu acces din living. Apartamentele se vand la cheie beneficiind de finisaje facute cu materiale la alegere pentru gresie, faianta, parchet. Pentru costuri mici cu mutarea am avut in vedere urmatoarele dotari, incluse in pret: * usa metalica; * usi de interior; * ferestre PVC cu geam termopan; * centrala termica proprie de 24Kw si calorifere; * obiecte sanitare montate baie, toate noi si cu garantie. Locurile de parcare, atat subterane, cat si supraterane, sunt in proprietate, cu numar cadastral si se asigurara la cerere. contracost. Preturi incepand de la 41.500Euro, cu TVA 5% inclus, valabile in anumite conditii. Disponibilitate: diverse tipuri de apartamente cu 2 camere, inclusiv cu gradina proprie. Solicita informatii detaliate la dezvoltator: 07762 900 901! , numar etaj: 5, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 44, anul constructiei: 2019Alte caracteristici: Structura rezistenta: betonNr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 1Vecinatati: magistrala 2 de metrou Berceni - PiperaDisponibilitate proprietate: septembrie-octombrie 2018Destinatie: RezidentialAlte detalii pret: ~ TVA 5% inclus. ~ Pret promotional si valabil doar in anumite conditii de plata. Acces: Amenajare strazi: Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Gaz, CATVSistem Incalzire: Centrala proprieAcces internet: Fibra optica, Cablu Finisaje: Stare interior: BunaFerestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termic, ExteriorPodele: Gresie, ParchetUsi interior: LemnPereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Contorizare: Apometre, Contor gazDiverse: Senzor de fum, Telecomanda poarta acces autoDotari imobil: Acoperis, Curte comuna, Lift
Reclamație
50.900 €
2 camere

Apartament decomandat - 7 minute de metrou

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartament cu 2 camere, , ce face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, amplasat la 7-8 min distanta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida. Imobilul are un regim de inaltime D+P+4+5R, este prevazut cu lift silentios. Locatia dispune de infrastructura completa : strazi asfaltate, iluminat public, centre comerciale in apropiere ( Metro, Lidl, Mega Image, Auchan, Carrefour, Mall Grand Arena.), unitati de invatamant, gradinite, centre medicale. Apartamentul propus spre vanzare este situat la parterul blocului, are o compartimentare foarte bine gandita si suprafete generoase in suprafata utila de 49 mp Locuri de parcare disponibile atat subteran cat si suprateran. Daca achizitia se face din timp noul proprietar isi poate personaliza locuinta dupa bunul plac, finisajele fiind incluse in pret. Se accepta orice tip de credit bancar. Pentru plata cash in avans se ofera discount. COMISION 0%. DIRECT DEZVOLTATOR
Reclamație
68.100 €
3 camere

Apartament 3 camere, suprafata mare, zona cu metrou

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartament 3 camere, decomandat, suprafata 85 mp, etaj 3/5, compus din living spatios, doua dormitoare, bucatarie de 10 mp, doua grupuri sanitare cu fereastra, hol decomandare si balcon generos de 9 mp cu acces din living si bucatarie. Imobilul dispune de lift silentios, iar intreg ansamblul beneficiaza de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, loc de parcare subterana si supraterana. In plus, ofera acces rapid spre statia de metrou Berceni si nenumarate puncte de interes major: magazine, restaurante, gradinite, farmacii. Pretul apartamentului este de 68100 euro si se poate achizitiona cu plata cash si/sau credit bancar.
Reclamație
85.000 €
3 camere

Popesti Leordeni,Apart.3 camere

Bucuresti,Sector 4
apartament cu 3 camere,2 bai,2 balcoane,2 ap,aer,87mp.decomandat,geam la bai,lift,etaj 1,mobilat,bloc nou 2016,mobilat,disc.
Reclamație
35.500 €
1 cameră

Garsoniera, balcon inchis, Dimitrie Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
Garsoniera de vanzare, suprafata utila 29 mp, etaj 2/5, imobil cu lift, an constructie 2016. Se vinde cu bucataria mobilata si utilata. Pret 35500 euro, plata cash si/sau credit bancar.
Reclamație
34.100 €
1 cameră

Berceni, metrou, garsoniera decomandata, debara, balcon, geam la baie

Ilfov,Popesti-Leordeni
In spatele statiei de metrou Berceni si cu acces de la Dimitrie Leonida, 950m, 10-12 min de mers pe jos, se vinde garsoniera foarte spatioasa, decomandata, bucatarie mare, inchisa, camera generoasa cu multa lumina naturala, avand hol de acces mare, debara si geam la baie, pentru ventilatie naturala. Aflata in bloc nou, cu lift, pe etaj intermadiar 1-3 din 5 etaje beneficiaza de usa metalica, ferestre cu geam termopan, usi de interior, centrala termica proprie si calorifere, obiecte sanitare montate in baie si gresie, faianta si parchet, la alegere. In pret sunt incluse si bransamentele la retelele urbane de utilitati: apa curenta si canalizare, gaze naturale si energie electrica. Imagini cu titlu de prezentare din apartamente deja predate. Pret promotional, cu TVA 5% inclus, valabil pentru achizitie din surse proprii, cu plata integrala la antecontract. Programeaza vizionare la: 0762 900 901! , numar etaj: 5, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 36, anul constructiei: 2019Alte caracteristici: Structura rezistenta: betonNr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 1Alte detalii pret: Pret valabil pentru plata integrala, imediatVecinatati: metrou Berceni, metrou Dimitrie Leonida, Profi, Penny Market, Mega ImageDisponibilitate proprietate: mai 2019Destinatie: Rezidential Acces: Amenajare strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, GazSistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprieAcces internet: Fibra optica Finisaje: Stare interior: BunaUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termic, ExteriorPodele: Gresie, ParchetUsi interior: CelularePereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Contorizare: Apometre, Contor gazDotari imobil: Acoperis, Interfon, Lift, Curte comuna
Reclamație
59.900 €
2 camere

2 camere mobilat, utilat, decomandat Metrou Dimitrie Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
2 camere mobilat, utilat, decomandat, 61mp utili, intretinut impecabil, ideal investitie. Metrou Dimitrie Leonida, Str.Solstitiului. Etaj 4 din 5 cu lift Bucatarie mobilata si utilata complet, dormitor mobilat + TV, dressing de dimensiuni 2,40/2,20 in hol Baie cu geam, living generos, structura beton, compartimentare caramida din anul 2015,loc de parcare In vecinatate se gasesc magazinele Penny, Mega image, Lidl Apartamentul este luminos cu vedere neobturata si nu se mai poate construi, merita vazut. Se vinde numai cu plata cash, pretul este usor negociabil. Direct proprietar Alina Toader: 0729 162 804
Reclamație
50.500 €
2 camere

Apartament 2 camere metrou Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam face parte dintr-un ansamblul ce cuprinde imobile cu un regim de inaltime P+6E. Complexul este pozitionat in imediata apropriere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida. In zona se gasesc marile centre comerciale (Penny, Mega Image, Lidl si complexul coercial La Strada), unitati de invatamant, unitati spitalicesti, piete agroalimentare, farmacii, banci si restaurante. Apartamentul este situat la etajul 2, este foarte spatios avand o suprafata utila de 61 mp dupa cum urmeaza: linving 19.38 mp, dormitor luminos de 14.85 mp, bucatarie cocheta 8.51 mp, baie 4.25 mp, hol generos 6.08 mp si balcon 8.16 mp. Se vinde complet finisat si dotat cu: gresie si faianta Spania, parchet laminat 8 mm, usi interioare de cea mai buna calitate, centrala termica proprie, calorifere din otel, obiecte sanitare din ceramica, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica antiefractie si interfon. Ca viitor proprietar, puteti beneficia de personalizarea spatiului interior prin alegerea finisajelor dintr-o gama variata de modele si culori. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rezervati apartamentul din timp. Ansamblul este bransat la toate utilitatile orasului (canalizare, apa curenta, gaze si electricitate), contorizarile fiind individuale. Constructia blocului este facuta pe cadre de beton armat, iar compartimentarea este din caramida Porotherm de 25 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa. Blocul beneficiaza lift silentios de ultima generatie. Loc de parcare 2000 euro tva inclus. Se accepta orice modalitate de plata (Prima Casa, Credit, Ipotecar , Cash ) DIRECT LA DEZVOLTATOR – COMISION CLIENT 0% NU ACCEPT INTERMEDIARI !!!
Reclamație
66.405 €
3 camere

Berceni, metrou, apartamente cu 3 camere decomandate, 2 grupuri sanitare, balcon, Prima Casa 2019

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamente de vanzare cu 3 camere, decomandate, luminoase, bucatarie separata, inchisa, balcon mare pentru un plus de spatiu util, orientare SW, se gasesc in Ansamblu Rezidential Top Class Residence 5, in vecinatatea statiei de metrou Berceni, pe magistrala 2, cu legaturi rapide catre centrul orasului, zona de nord si alte puncte importante. Aflate in bloc nou cu S+P+5E, constructie solida proiectata si realizata cu atentie pe cadre de beton armat cu zidarii din caramida Porotherm ce beneficiaza si de termosistem cu Polistiren de 10cm, apartamentele se vand la cheie, complet finisate. In pret sunt incluse urmatoarele dotari: # usa metalica; # usi de interior; # ferestre PVC cu geam termopan; # centrala termica proprie de 24Kw si calorifere; # obiecte sanitare montate in ambele bai, cada si cabina dus, toate noi si cu garantie. Beneficiati de posibilitatea personalizarii interiorului prin alegerea materialelor de finisat pentru gresie, faianta si parchet. Locurile de parcare sunt in proprietate, cu numar cadastral si se asigurara la cerere, contracost, atat subterane, cat si supraterane. Preturi incepand de la 66.405 Euro, cu TVA 5% inclus, valabile in anumite conditii. Disponibilitate: diverse tipuri de apartamente cu 3 camere, inclusiv cu gradina proprie. Pentru toate apartamentele cu 3 camere se accepta si finantarea prin credite ipotecare (cere oferta personalizata!), chiar si Prima Casa. Solicita informatii detaliate la dezvoltator: 0762 900 901!, numar etaj: 5, numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 75, anul constructiei: 2018Alte caracteristici: Structura rezistenta: betonNr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 1Alte detalii pret: TVA 5% inclusVecinatati: magistrala 2 de metrou, statii Berceni si Dimitrie LeonidaDestinatie: Rezidential Acces: Amenajare strazi: Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Gaz, CATVSistem Incalzire: Centrala proprieAcces internet: Fibra optica, Cablu Finisaje: Stare interior: BunaFerestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termic, ExteriorPodele: Gresie, ParchetUsi interior: LemnPereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Contorizare: Contor gazDiverse: Senzor de fum, Telecomanda poarta acces autoDotari imobil: Acoperis, Curte comuna, Lift
Reclamație
41.500 €
2 camere

Berceni, langa metrou, apartamente cu 2 camere, balcon, etaj, bloc nou, cu lift

Ilfov,Popesti-Leordeni
Apartamente cu 2 camere, aflate in bloc nou - Ansamblu Rezidential Top Class Residence 5 - langa metrou Beceni, acces pietonal rapid, ce permite legaturi usoare cu centrul orasului, zona de nord si alte puncte de interes major (scoli, gradinite, centre comerciale, unitati sanitare). Apartamentele sunt situate pe etaj intermediar in constructie prevazuta cu lift, avand orientare ideala SW, compartimentari echilibrate, camere practice, balcon generos, cu acces din living. Apartamentele se vand la cheie beneficiind de finisaje facute cu materiale la alegere pentru gresie, faianta, parchet. Pentru costuri mici cu mutarea am avut in vedere urmatoarele dotari, incluse in pret: * usa metalica; * usi de interior; * ferestre PVC cu geam termopan; * centrala termica proprie de 24Kw si calorifere; * obiecte sanitare montate baie, toate noi si cu garantie. Locurile de parcare, atat subterane, cat si supraterane, sunt in proprietate, cu numar cadastral si se asigurara la cerere. contracost. Preturi incepand de la 41.500Euro, cu TVA 5% inclus, valabile in anumite conditii. Disponibilitate: diverse tipuri de apartamente cu 2 camere, inclusiv cu gradina proprie. Solicita informatii detaliate la dezvoltator: 07762 900 901! , numar etaj: 5, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 44, anul constructiei: 2019Alte caracteristici: Structura rezistenta: betonNr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 1Vecinatati: magistrala 2 de metrou Berceni - PiperaDisponibilitate proprietate: septembrie-octombrie 2018Destinatie: RezidentialAlte detalii pret: ~ TVA 5% inclus. ~ Pret promotional si valabil doar in anumite conditii de plata. Acces: Amenajare strazi: Mijloace de transport in comun Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, Gaz, CATVSistem Incalzire: Centrala proprieAcces internet: Fibra optica, Cablu Finisaje: Stare interior: BunaFerestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: Metal Izolatii termice: Bloc izolat termic, ExteriorPodele: Gresie, ParchetUsi interior: LemnPereti: Faianta, Vopsea lavabila Dotari: Contorizare: Apometre, Contor gazDiverse: Senzor de fum, Telecomanda poarta acces autoDotari imobil: Acoperis, Curte comuna, Lift
Reclamație
49.900 €
2 camere

2 camere Metrou D. Leonida

Ilfov,Popesti-Leordeni
Metrou Dimitrie Leonida ,aparatment cu 2 camere decomandat ,suprafata utila: 56 mp, anul constructiei: 2018. lift silentios 6 persoane,acces facil la mijloacele de transport in comun,bransat la toate utilitatile publice ,spatiu verde,loc de parcare subteran, Direct Dezvoltator,bloc nou,finisaje la cheie,toate actele,accept credit prima casa. La plata cash se face discount.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Popești, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe