Reclamație
78.000 €
wizmo.ro
2 camere
42 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 42 mp, Cluj-Napoca (N4KV6Y)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere in cartierul Plopilor. Apartamentul este decomandat in circuit cu o suprafata utila de 42 mp compartimentat astfel: hol, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor si se afla la parterul unui imobil reabilitat termic cu 4 etaje dotat cu interfon. Finisajele de care acesta dispune sunt moderne: gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica, usa metalica si se vinde semimobilat. Zona in care se afla imobilul este aproape de mijloacele de tranport in comun, magazine si alte puncte de interes. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate.
Reclamație
87.000 €
wizmo.ro
2 camere
52 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 52 mp, Cluj-Napoca (9RTJAJ)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Habitas Imobiliare va ofera la vanzare un apartament cu doua camere, situat in Plopilor, la 5 minute de Parcul Central.Apartamentul este complet decomandat, are o suprafata utila de 52 mp dispusi in 2 camere, bucatarie, hol, baie si un balcon inchis cu termopan.De asemenea, are si un spatiu generos de depozitare la subsolul blocului.Este situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje, intr-o zona cu acces facil spre toate punctele de interes ale orasului si la 7 minute de centru.Compartimentarea practica il face foarte potrivit atat pentru inchiriere cat si pentru locuinta, chiar daca apartamentul necesita unele investitii.
Reclamație
20.000 €
publi24.ro
1 cameră

Garsoniera in Deva, zona Dacia, Aleea Plopilor, etaj 1!

Hunedoara,Deva
De vanzare garsoniera in Deva, zona Dacia, Aleea Plopilor, decomandata, 20 mp, etaj 1, bloc de caramida cu 4 nivele, MOBILATA si UTILATA, gresie, faianta, parchet lemn in camera, geamuri termopan, incalzire Mintia, lavabil, usa metalica la intrare, interfon. Nu este balcon! (Cod anunt nr. 881) Comision agentie imobiliara 0% pentru cumparator! Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ma contactati la Sediu: Deva, Bld. M. Kogalniceanu, bl. 14 et. 1, cam. 18, Jud. Hunedoara. (mai jos de magazin Ulpita) ORAR: Luni - Vineri intre orele: 9°°- 19°° Pauza de masa: 12°°- 13°° Sambata - Duminica: INCHIS Agent Imobiliar Dragomir - Rusu ALINA tel. 0744198667
Reclamație
17.000 €
romimo.ro
1 cameră

Garsoniera in Deva, zona Dacia, Aleea Plopilor, 24 mp!

Hunedoara,Deva
De vanzare, garsoniera in Deva, zona Dacia, Aleea Plopilor, semidecomandata, 24 mp, etaj 4, bloc de 4 nivele, neamenajata, mobilata clasic, utilata (masina de spalat haine, aragaz, frigider) usa metalica la intrare, 1 termopan la bucatarie, baie cu geam. Nu este balcon! MERITA VAZUTA! (Cod anunt 885) Comision agentie imobiliara 0% pentru cumparator! Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ma contactati la Sediu: Deva, Bld. M. Kogalniceanu, bl. 14 et. 1, cam. 18, Jud. Hunedoara. (mai jos de magazin Ulpita) ORAR: Luni-Vineri intre orele: 9°°-19°° Pauza de masa: 12°°- 13°° Sambata - Duminica: INCHIS Agent Imobiliar Dragomir - Rusu ALINA tel. 0744198667
Reclamație
134.000 €
wizmo.ro
4 camere
84 m²

Apartament de vânzare cu 4 camere, 84 mp, Cluj-Napoca (J9WX93)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere in Plopilor. Apartamentul este compus din 4 camere decomandate, bucatarie, 2 bai, hol cu suprafata utila de 84 mp +2 balcoane, situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje reabilitat termic, dotat cu interfon. Apartamentul este finisat clasic, incalzire prin centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet din lemn masiv, gresie si faianta clasica si se vinde semimobilat. Apartamentul este situat intr-o zona foarte buna, potrivit atat pentru locuinta cat si pentru investitie, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine. Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau la sediul agentiei noastre pe strada Pitesti, nr. 12!
Reclamație
126.000 €
imobiliare.ro
3 camere
85 m²

Apartament de vânzare 3 camere

Cluj-Napoca, zona Plopilor
Reclamație
145.000 €
wizmo.ro
4 camere
107 m²

Apartament de vânzare cu 4 camere, 107 mp, Cluj-Napoca (ENDUAS)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate, confort sporit si marit, situat in zona Plopilor. Apartamentul are o suprafata de 107 mp si este format din 1 living cu suprafata generoasa, 1 dining, 1 bucatarie, 1 dormitor matrimonial cu baie, a 2-a baie, 1 dormitor si 2 balcoane. Acesta este dotat cu geamuri termopane, usa metalica, centrala termica individual, finisaje de cea mai buna calitate. Apartamentul este finisat modern si se vinde complet mobilat si utilat. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
20.000 €
romimo.ro
1 cameră

Garsoniera in Deva, zona Dacia, Aleea Plopilor, etaj 2!

Hunedoara,Deva
De vanzare, garsoniera in Deva, zona Dacia, Aleea Plopilor, decomandata, 19 mp, etaj 2, bloc de caramida cu 4 nivele, calduroasa, situata pe mijloc, termopane, mobilata, aer conditionat, frigider, masina de spalat haine, parchet laminat, faianta, gresie, lavabil. Este compartimentata astfel: hol, bucatarie, camera si baie! Nu este balcon! MERITA VAZUTA! (Cod Anunt 925) Comision agentie imobiliara 0% pentru cumparator! Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ma contactati la Sediu: Deva, Bld. M. Kogalniceanu, bl. 14 et. 1, cam. 18, Jud. Hunedoara. (mai jos de magazin Ulpita) ORAR: Luni-Vineri intre orele: 9ʾ°°-19ʾ°° Pauza de masa: 12ʾ°°- 13ʾ°° Sambata - Duminica: INCHIS Agent Imobiliar Dragomir - Rusu ALINA tel. 0744198667 E-mail: ***
Reclamație
125.000 €
publi24.ro
3 camere

Vand apartament 3 camere in c-tie noua in Plopilor etaj intermediar decomandat

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament cu 3 camere in constructie noua din 2008, in cartierul Plopilor,decomandat, la etaj intermediar, confort I, cu suprafata utila de 62 mp. Apartamentul de vanzare este finisat modern, gresie, parchet, faianta, geamuri termopan si usa metalica. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, 1 balcon spatios, se vinde complet mobilat si utilat. Apartamentul se afla intr-o zona excelenta, aproape de mijloacele de transport in comun, zone comerciale, scoli, locuri de joaca si spatii verzi. Ideal pentru locuinta sau investitie.
Reclamație
90.000 €
wizmo.ro
1 cameră
53 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 53 mp, Cluj-Napoca (DN95HZ)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propunem spre vanzare un apartament in cartierul Plopilor in imediata vecinatate a Salii Sporturilor Horia Demian.Apartamentul dispune de spatii largi, o supraata utila de 53.5 mp si balcon de 6 mp amplasat la etajul 2 al unui imobil reabilitat termic dispus D+P+4E.Compartimenatrea este facuta astfel:-1 camera spatioasa, 1 bcuatarie, 1 baie, 1 hol si 1 balcon.Proprietatea beneficiaza de finisaje moderne: bucataie mobilata, gresie si faianta moderna, pereti cu lavabil, geamuri termizolante din pvc, usi interioare de lemn si usa la intare metalica.Fiind ampasat la etaj intermediar, intr-un bloc cu cheltuieli reduse si lift, proprietatea se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru birouri sau investitie fiind amplast la cateva minute de cele mai importante puncte de interes de la parcuri, supermarket-uri, magazine etc.Pentru stabilirea unei vizionari si detalii suplimentare, ne puteti contacta increzatori.
Reclamație
78.000 €
wizmo.ro
2 camere
51 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 51 mp, Cluj-Napoca (X49LS5)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propun spre vanzare un apartament in Plopilor, zona strazii Pandurilor, recent renovat.Imobilul este in apropiere de statiile de transport in comun, Parcul Babes, Sala Polivalenta, Bazinul Olimpic, benzinaria Lukoil, retras de la aglomeratie si ferit de zgomot.Apartamentul este finisat cu geamuri termopan (camere, bucatarie, baie), gresie, faianta in baie si bucatarie, parchet melaminat in hol si bucatarie, parecget din lemn masiv in dormitoare.Este ideal pentru o famile cat si pentru o investitie avand acces facil catre toate punctele de interes.Pretul este usor negociabil, se accepta credite imobiliare.
Reclamație
68.000 €
publi24.ro
2 camere

Apartament cu 2 camere in Plopilor, zona Sala Sporturilor

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate in Plopilor vechi, zona Sala Sporturilor. Apartamentul cu suprafata utila de 43 mp este situat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 etaje, dispune de frigider, plita, masina de spalat rufe si este compartimentat in 2 dormitoare, 1 baie, bucatarie, hol, 1 balcon. Imobilul se afla aproape de mijloace de transport in comun, Parcul Central, Sala Polivalenta. Se vinde mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin email sau la sediul agentiei noastre pe str Napoca nr 10.
Reclamație
175.000 €
wizmo.ro
3 camere
74 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 74 mp, Cluj-Napoca (R29BJ9)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit cu 3 camere semidecomandate, in zona Semicentrala, zona Platinia Mall. Apartamentul are suprafata utila de 74mp, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare (un dormitor matrimonial cu baie si dressing), 2 bai, dressing, hol. Se afla la Parterul unui imobil nou cu 2 etaje, dotat cu interfon si curte privata. Detine finisaje moderne, centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, parchet laminat premium, gresie si faianta moderna si se inchiriaza complet mobilat si utilat. In plus detine un loc de parcare suprateran. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, la 3 minute de mers pe jos de USAMV. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon afisate.
Reclamație
110.000 €
romimo.ro
2 camere

Apartament cu 2 camere in cartierul Plopilor

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere semidecomandate, intr-un imobil nou in cartierul Plopilor. Apartamentul are suprafata utila de 54 mp si dispune de un living generos, o bucatarie mobilata ,utilata modern si un dormitor spatios, cu acces direct la terasa in suprafata de 10 mp. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet. Pentru detalii sau programarea unei vizionari ne puteti contacta telefonic sau la sediul agentiei, strada Napoca nr 10.
Reclamație
61.000 €
wizmo.ro
1 cameră
42 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 42 mp, Cluj-Napoca (YFGLES)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propunem spre vanzare un apartament cu o camera in cartierul Manastur. Apartamentul este decomandat cu o suprafata utila de 42 mp compartimentat astfel: hol, baie, bucatarie, camera de zi si se afla la etajul 2 al unui imobil cu 8 etaje dotat cu lift si interfon. Finisajele de care acesta dispune sunt clasice. Zona in care se afla imobilul este aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate.
Reclamație
67.000 €
wizmo.ro
1 cameră
37 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 37 mp, Cluj-Napoca (6XHLLM)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament confort sporit, in Plopilor, etaj intermediar! Apartamentul are suprafata utila de 37 mp + balcon, compus din camera, bucatarie generoasa, bai, hol situat la etajul 4 al unui imobil dotat cu lift si interfon! Apartamentul este finisat modern, centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta moderna, se vinde mobilat si utilat! Apartamentul se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun, a scolilor si gradinitelor, a magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
84.000 €
publi24.ro

Vanzare Apartament 2 camere, 50 mp, Boxa, zona Plopilor!

Cluj,Cluj-Napoca
8IM2203 Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat,situat in cartierul Plopilor, zona Sala Sporturilor, intr-un imobil construit inainte de anul 1990, disponibil la etajul 4 din 4, cu o suprafata utila de 50 mp. Apartamentul dispune de o boxa de 4 mp. Imobilul este situat in apropiere de Statie CTP, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Scoala/gradinita, Parc, Fastfood, Trafic,Restaurant / Pub, Baza Sportiva. ID intern: 8IM2203. , suprafata totala: 50.00
Reclamație
120.000 €
wizmo.ro
2 camere
83 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 83 mp, Cluj-Napoca (9KVK49)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va prepunem spre vanzare un apartament finisat modern in cartierul Plopilor.Acesta este amplsat la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2008, duspus P+4E.Apartamentul beneficiaza de confort sporit 83 mp si compartimentarea este facuta astfel: 2 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 balcoane deschis, orientate spre Est.Finisajele sunt moderne si proprietatea se vinde mobilata si utilata cu mobila la comanda si electrocasnice bucatarie frigider Hotpoint Ariston, plita inductie Whirlpool, cuptor electric Bosch, hota Teka, masina spalat vase Bosch, parchet laminat pentru pardoseala, pereti cu lavabil, faianta si gresie moderna in bucatarie si in baie, usi interioare de lemn si usa de la intrare metalica.Pentru mai multe informatii dar si pentru progamarea unei vizionari. ne puteti contacta cu incredere.
Reclamație
94.000 €
wizmo.ro
3 camere
54 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 54 mp, Cluj-Napoca (9ZZ5JS)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament deosebit situat in zona strazii Donath. Apartamentul este situat la Parter, intr-un imobil nou P+4, compus din 3 camere astfel : Living impreuna cu bucataria, 2 dormitoare, 1 baie, hol, cu suprafata utila de 53.63 mp . Apartamentul beneficiaza si de iesire in gradina amenajata cu foisor , in suprafata de 120 mp, precum si de un garaj. Apartamentul se preda la stadiul finisat , pereti zugraviti, parchet , tamplarie PVC, geamuri termopan, instalatii pe pozitie, centrala termica individuala , gresie si faianta moderna, baie superfinisata inclusiv obiecte sanitare. Pentru a afla mai multe detalii referitoare la acest apartament deosebit de vanzare , va rugam sa ne contactati ! Merita vazut !
Reclamație
135.000 €
romimo.ro

Apartament 4 camere decomandate, Plopilor!

Cluj,Cluj-Napoca
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate, in Plopilor, zona Parcul Rozelor. Apartamentul are suprafata utila de 80mp + balcon, este compus din 4 camere decomandate, bucatarie, 2 bai (1baie cu geam), camara, 2 spatii de depozitare, hol. Se afla la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, dotat cu interfon. Detine finisaje medii, centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta clasica, usa metalica si se vinde la stadiul de partial mobilat si utilat. In vecinatatea imobilului exista si posibilitate de parcare. Proprietatea se afla intr-o zona linistita si cu multa verdeata, ferita de zgomotul si agitatia urbana. In imediata apropiere se afla mijloace de transport in comun, magazine si alte puncte de interes. Este situata la o distanta de 4 minute de mers pe jos de Parcul Rozelor si 12 minute de Platinia Ursus. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon afisate.
Reclamație
64.000 €
wizmo.ro
2 camere
44 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 44 mp, Cluj-Napoca (GPD3NM)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in cartierul Grigorescu! Apartamentul se afla la etajul 10 din 10 al unui imobil constructie veche, are o suprafata utila de 44 mp si este format din doua camere decomandate, o bucatarie, o baie, o debara si un balcon. Acesta este finisat mediu, fiind dotat cu geamuri termopan, usa metalica, incalzirea facandu-se prin centrala termica individuala. Acesta se vinde nemobilat. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
150.000 €
wizmo.ro
2 camere
70 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 70 mp, Cluj-Napoca (REXM8V)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propunem spre vanzare un apartament modern cu 2 camere, in Plopilor, zona Parcul Rozelor. Apartamentul are suprafata utila de 70mp + terasa 12mp, este compus din living spatios si luminos impreuna cu bucatarie, dormitor, baie, 2 dressing-uri, hol. Se afla la etajul 2 al unui imobil constructie 2010, cu 10 etaje, dotat cu 2 lifturi, interfon, acces securizat si supraveghere video 24h/24h. Detine finisaje moderne, aer conditionat, parchet trafic intens, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie si faianta moderna, plita si cuptor electric si se vinde la stadiul de complet mobilat si utilat. Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei de imobil. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare subteran. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata si parcuri, ferita de zgomotul si agitatia urbana. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon afisate.
Reclamație
68.000 €
wizmo.ro
1 cameră
41 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 41 mp, Cluj-Napoca (GK5ADN)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Habitas Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 1 camera, decomandat, la parter inalt in imobil de 4 etaje.Este finisat modern, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, geam termopan, usa metalica la intrare.Apartamentul este compus din: 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol, 1 balcon de 8 mp.Apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran inclus in pret.Se vinde mobilat utilat, pret negociabil.Se accepta credite bancare.
Reclamație
78.000 €
romimo.ro
2 camere

Apartament 2 camere Plopilor

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere in Plopilor. Imobilul in suprafata utila de 53mp este compartimentat in 1 dormitor , sufragerie, bucatarie , hol , baie . Apartamentul este situat la parter intr-un bloc cu 4 etaje la doar cateva minute de Cluj Arena si Sala Polivalenta. Apartamentul este ideal pentru locuinta sau investitie. Pentru informatii suplimentare sau pentru a cunoaste oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail,sau la sediul agentiei noastre, pe strada Napoca nr. 10, Cluj-Napoca.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Plopi, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe