Va propunem apartamente cu 3 camere spatioase in vile in zona apropiata de centrul orasului Otopeni. Vilele au parter, etaj si mansarda, cate un apartament pe fiecare nivel.. Apartamentul de la masarda are 131 mp construiti, 110 utili, la pretul de 89.000 Euro, cel de la parter are 131 mp construti, 98 utili, la pretul de 97.000 Euro, acesta avand si avantajul accesului din living in gradina din spatele vilei. La pretul acesta se adauga 5% TVA. Locul de parcare 1.575 euro. Vilele au dubla izolatie. Apartamentele ssunt dotate cu centrala si aer conditionat. Finisajele sunt incluse si se fac la alegerea clientului. Copii dvs. vor fi in siguranta, deoarece accesul in curte se face pe o poarta cu telecomanda.Curtea este mare, cu zone verzi. Comisionul pentru cumparator este zero. ( Cod anunt: AV0273244 / ID anunt: 315577945 )
ODAILE,Bucuresti
89.000
13.03.2018
Mai multanunturiimobiliare.ro
Vand vila duplex (3+3 camere, 2+2 bai, bucatarie, garaj, terase, mansarda) in Otopeni (langa aeroport, vis-a-vis de Ana Aslan) sau schimb cu 2 apartamente (3+2 camere) in Bucuresti (zone civilizate). Pretul de vanzare este de 160.000 euro, iar la un calcul simplist veti observa ca daca se scade pretul terenului, pretul pe suprafata construita (fara a calcula mansarda) este de cca 350 euro/mp Duplexul poate fi transformat intr-o casa singura prin daramarea peretelui despartitor, conceput special in acest scop. Detalii despre casa: - an fabricatie 2008 - teren total curte 500m - parter + etaj + mansarda - 176mp/nivel construiti (33mp terasa/nivel) - carmida cramica 30cm + polistiren 5cm - placi beton intre etaje - termopan (Rehau) - usa garaj electrica (Hormann) - apa de la put de mare adancime (55m) - gaze (instalate) la bucatarie si pentru soba radianta - instalatia electrica este facuta sa accepte pnouri radiante infrarosu pentru incalzire - nu este prevazuta cu calorifere pentru incalzirea traditionala - canalizarea + apa curenta sunt la poarta (in plan de functionare pentru 2017) Casa 1 (3 camere + bucatarie + 2 bai) - parter (1 cam + 1 bucatarie + 1 baie) - etaj 1 (2 cam + 1 baie) - amenajata partial Casa 2 (3 camere + garaj + 2 bai + mansarda) - parter (1 cam cu bucatarie americana + garaj + 1 baie) - etaj 1 (dormitor matrimonial cu baie + 1 cam) - etaj 2 (mansarda cu multe oportunitati de amenajare) - neamenajata (gletuita) Pentru alte detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon din anunt.
Odaile
4 camere
500 m²
160.000
15.06.2018
Mai multolx.ro
Proprietar vand casa P+1E cu data predare in 2018 amplasata in zona Odai, Otopeni. Zona nou construita cu imobile rezidentiale si strazi de acces asfaltate. Imobilul dispune de o suprafata de 351 mp teren in conta exclusiva + cota din drum de acces (asfaltat) si constructie P+1E avand amprenta de 75 mp + terasa de 11.4 mp si suprafata desfasurata de 153 mp. Casa dispune de urmatoarea compartimentare: Parter compus din Hol, Living + Dining, Bucatarie, Baie si Spatiu depozitare (debara) si Etaj 1 compus din Hol, 2 Dormitoare cu Baie comuna si 1 Dormitor matrimonial cu baie proprie si zona de dressing. Elemente constructive: Structura de rezistenta din beton si armatura din fier beton BST 500. Pereti exteriori din caramida Porotherm Wienerberger. Tamplaria exterioara este furnizata de VEKA - Softline 82 MD, culoare anthrazitgrau (gri) si geamuri de tip tripan 52mm, feronerie Roto NT Titan Mat. Coeficient de transfer termic mai mic de 1 W/m2K. Usa acces intrare frunizata de Delta (Polonia) Maxim Flat, Antracit. Invelitoarea este furnizata de Lindab model faltuit - SRP Click ND de culoare gri. Pretul mentionat este pentru imobil predat „la alb” - (fara gresie, parchet, calorifere si centrala termica)
Odaile
4 camere
125 m²
144.000
15.06.2018
Mai multolx.ro
Ansamblu rezidențial COMISION 0 Va prezentam ultimul apartament cu gradina generoasa, un apartament spatios si primitor, in ansamblul “Odaile Residence”, situate pe strada Matei Basarab. Zona este in plina dezvolatare, ceea ce va face ca valoare proprietatii tale sa creasca. Drumul catre casa este proaspat asfaltat. Blocul a fost construit in 2017, din pasiune pentru calitate! Acesta dispune de 6 apartamente. Locuinta este compus din 3 camere si o baie frumos amenajata. Are suprafata de 77 mp utili si este total decomandat. Alaturi de acest apartament vei primi si o frumoasa gradina individuala de 50 mp care asteapta sa fie inflorita plus un loc de parcare. Si nu iti face griji daca ai doua masini, este loc pentru amandoua! Locuinta este incapatoare si este “pazita”de o usa metalica de calitate. Pentru ca vine iarna, ne-am asigurat ca nu o vei simti, cel putin cat stai in casa, iar centrala termica “Buderus”se v-a ocupa sa-ti ofere cele mai calduroase zile si nopti prin intermediul calofierelor “Ferroli”. In continuare, va vom spune cateva detalii tehnice, care cu siguranta va intereseaza : tamplaria este Salamander – 7 camere si microventilatie, intreaga cladire are hidroizolatie suplimentara la fundatie, in constructive fiind folosit fier romanesc iar caramida este de la Socerem – 30 cm. Apartamentul este anvelopat cu polistiren “Ignifug” de 10 cm ps 80. Pe casa scarii regasim granit si o frumoasa balustrade din fier forjat. Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa sunati pentru a stabili o vizionare si pentru a va convinge ca asta este locuinta pe care o cautati de mult!
Otopeni, Bucuresti-Ilfov / Odai
3 camere
90 m²
74.500
28.05.2018
Mai multhomezz.ro
Casa de vanzare D+P+E+M, din structura de beton cu inchideri de caramida, peretii plecand de la 70cm grosime la subsol si parter, etajul ajungand la 40cm grosime. Nu au termosistem. Situata in apropierea DN1(2 km), comuna Puchenii Mari, sat Odaile, judetul Prahova, aproximativ la 35km de Bucuresti si 15km de Ploiesti. Suprafata utila este de 360mp, terenul intravilan total este de 3800mp prevazut cu doua porti de acces. Curtea are in componenta doua fose septice, put cu hidrofor (h=16m,doua panze freatice, apa verificata-foarte buna), pompa de apa manuala de curte, garaj doua masini, foisor, magazie, livada 35 pomi fructiferi. Mentionam ca a fost complet renovata in 2010. Casa a fost prevazuta cu centrala electrica pe electroliza, acum gazele fiind in apropiere, in 2018 vor fi in vecinatate. In interior instalatia termica este din cupru, caloriferele din otel. Exista si doua sobe de teracota care fuctioneaza. Tamplaria este din aluminiu. Instalatia electrica este din cupru, totodata exista si curent trifazic. Fiecare nivel este prevazut pentru cablu tv si internet. Nu exista probleme la instalatiile sanitare sau electrice. In casa nu s-a locuit de 3 ani, necesita rezugravire interior si exterior. Platforma de intrare si trotuarele necesita reparatii, portile de intrare deasemenea. Actele proprietatii sunt la zi. Sau schimb cu apartament sau casa Valea Prahovei sau Bucuresti. Nu dispun de diferenta. , numar camere: 6, numar bai: 2, suprafata utila: 360, suprafata totala: 3800, Accept schimburi
Prahova Ploiesti
119.000
15.05.2018
Mai multpubli24.ro
COMISION 0 Va prezentam ultimul apartament cu gradina generoasa, un apartament spatios si primitor, in ansamblul “Odaile Residence”, situate pe strada Matei Basarab. Zona este in plina dezvolatare, ceea ce va face ca valoare proprietatii tale sa creasca. Drumul catre casa este proaspat asfaltat. Blocul a fost construit in 2017, din pasiune pentru calitate! Acesta dispune de 6 apartamente. Locuinta este compus din 3 camere si o baie frumos amenajata. Are suprafata de 77 mp utili si este total decomandat. Alaturi de acest apartament vei primi si o frumoasa gradina individuala de 50 mp care asteapta sa fie inflorita plus un loc de parcare. Si nu iti face griji daca ai doua masini, este loc pentru amandoua! Locuinta este incapatoare si este “pazita”de o usa metalica de calitate. Pentru ca vine iarna, ne-am asigurat ca nu o vei simti, cel putin cat stai in casa, iar centrala termica “Buderus”se v-a ocupa sa-ti ofere cele mai calduroase zile si nopti prin intermediul calofierelor “Ferroli”. In continuare, va vom spune cateva detalii tehnice, care cu siguranta va intereseaza : tamplaria este Salamander – 7 camere si microventilatie, intreaga cladire are hidroizolatie suplimentara la fundatie, in constructive fiind folosit fier romanesc iar caramida este de la Socerem – 30 cm. Apartamentul este anvelopat cu polistiren “Ignifug” de 10 cm ps 80. Pe casa scarii regasim granit si o frumoasa balustrade din fier forjat. Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa sunati pentru a stabili o vizionare si pentru a va convinge ca asta este locuinta pe care o cautati de mult! Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Otopeni , Bucuresti-Ilfov,Odai
3 camere
90 m²
74.500
30.04.2018
Mai multlajumate.ro
Casa de vanzare D+P+E+M, din structura de beton cu inchideri de caramida, peretii plecand de la 70cm grosime la subsol si parter, etajul ajungand la 40cm grosime. Nu au termosistem. Situata in apropierea DN1(2 km), comuna Puchenii Mari, sat Odaile, judetul Prahova, aproximativ la 35km de Bucuresti si 15km de Ploiesti. Suprafata utila este de 360mp, terenul intravilan total este de 3800mp prevazut cu doua porti de acces. Curtea are in componenta doua fose septice, put cu hidrofor (h=16m,doua panze freatice, apa verificata-foarte buna), pompa de apa manuala de curte, garaj doua masini, foisor, magazie, livada 35 pomi fructiferi. Mentionam ca a fost complet renovata in 2010. Casa a fost prevazuta cu centrala electrica pe electroliza, acum gazele fiind in apropiere, in 2018 vor fi in vecinatate. In interior instalatia termica este din cupru, caloriferele din otel. Exista si doua sobe de teracota care fuctioneaza. Tamplaria este din aluminiu. Instalatia electrica este din cupru, totodata exista si curent trifazic. Fiecare nivel este prevazut pentru cablu tv si internet. Nu exista probleme la instalatiile sanitare sau electrice. In casa nu s-a locuit de 3 ani, necesita rezugravire interior si exterior. Platforma de intrare si trotuarele necesita reparatii, portile de intrare deasemenea. Actele proprietatii sunt la zi. Sau schimb cu apartament sau casa Valea Prahovei sau Bucuresti. Nu dispun de diferenta.
Ploiesti, Prahova,Prahova,Ploiesti
6 camere
360 m²
119.000
19.04.2018
Mai multromimo.ro
Casa de vanzare D+P+E+M, din structura de beton cu inchideri de caramida, peretii plecand de la 70cm grosime la subsol si parter, etajul ajungand la 40cm grosime. Nu au termosistem. Situata in apropierea DN1(2 km), comuna Puchenii Mari, sat Odaile, judetul Prahova, aproximativ la 35km de Bucuresti si 15km de Ploiesti. Suprafata utila este de 360mp, terenul intravilan total este de 3800mp prevazut cu doua porti de acces. Curtea are in componenta doua fose septice, put cu hidrofor (h=16m,doua panze freatice, apa verificata-foarte buna), pompa de apa manuala de curte, garaj doua masini, foisor, magazie, livada 35 pomi fructiferi. Mentionam ca a fost complet renovata in 2010. Casa a fost prevazuta cu centrala electrica pe electroliza, acum gazele fiind in apropiere, in 2018 vor fi in vecinatate. In interior instalatia termica este din cupru, caloriferele din otel. Exista si doua sobe de teracota care fuctioneaza. Tamplaria este din aluminiu. Instalatia electrica este din cupru, totodata exista si curent trifazic. Fiecare nivel este prevazut pentru cablu tv si internet. Nu exista probleme la instalatiile sanitare sau electrice. In casa nu s-a locuit de 3 ani, necesita rezugravire interior si exterior. Platforma de intrare si trotuarele necesita reparatii, portile de intrare deasemenea. Actele proprietatii sunt la zi. Sau schimb cu apartament sau casa Valea Prahovei sau Bucuresti. Nu dispun de diferenta.
Ploiesti , Prahova,Sud-Est
5 camere
360 m²
119.000
04.05.2018
Mai multlajumate.ro