Nu s-a găsit nimic
Proprietar, vand 1802mp teren Intravilan in cea mai noua statiune de interes national Padina Pestera. Terenul este foarte aproape de raul Ialomita, iar peste drum de teren este deja o VILA construita! (alimentarea cu apa( izvor ce poate fi captat si curenul electric sunt langa teren). Terenul este aproape drept si are foarte multi brazi inalti si frumosi. Este facuta si intarusarea! Conform PUZ se poate construi P+1+M. Terenul se afla in zona de PUZ pentru constructia de pensiuni turistice! In spatele terenului se afla o stanca frumoasa integrata in zona de rezervatia Naturala Laptici. Conform Puz si a hotararii Consiliului Stiintific al Parcului Natural Bucegi la limita de sud a terenului nu se mai poate construi. Practic suntem vecini cu rezervatia naturala, ceea ce face ca zona sa nu fie una alglomerata si nici nu sunt terenuri sub 500 de mp/lot. Terenul se afla imediat spre nord dupa iesirea din Cheiile Coteanu. Soseaua a fost asfaltata anul trecut. Accesul se face si dinspre Sinaia pe la Cabana DICHIU, Lacul Bolboci, dar si dinspre Targoviste prin Moroeni. Soseaua proaspat asfaltata se va continua pe langa Cabana Padina spre Moieciu de SUS -BRAN! (exista proiect in acest sens). Apropo, conform PUZ, la 100 m de teren va fi zona de sosire a unei partii de sky ce va merge pana la Babele). Se poate face dezmembrare si vinde doar partial.. Se pot accesa fonduri UE prin programul PNDR, masura 6.4 astfel pana la 200.000 de euro cu contributia benefeciarului de 10% si 90 % fonduri nerambusabile, pensiune cu 8 camere. Imaginea cu Brazii cu putina zapada este chiar de la teren, ultimile doua imagini sunt din apropiere una spre varful OMU( facuta chiar de la teren), cealalta din zona rezervatiei Laptici, la sud de teren! Mai am imagini de la teren pe care le pot trimite pe email celor care doresc! Pretul este negociabil, in functie de suprafata dorita. Se poate face inclusiv schimb cu +- diferenta apartament, garsoniera in Bucuresti.
Moroeni
30
13.08.2018
Mai multolx.ro
Particular VAND teren situat la 30m de DN, la intrarea in MOIECIU, dinspre BRAN pe partea stanga.Terenul are studiu geotehnic. Dispune de autorizatie de constructie: HOTEL parter+etaj+mansarda, ce trebuie reactualizata. Posibilitati extindere. Pe teren exista fundatia constructiei, fosa septica si doua bazine, in cascada, din beton pentru pastravi. Aceste bazine sunt alimentate de un mic izvor. Posibilitati constructie piscina cu acoperis retractabil. Posibilitati facile racordare energie electrica, apa, gaze, internet. Terenul se afla intr-o zona rezidentiala, foarte linistita: pe o suprafata de cca. 9000mp sunt patru proprietati si trei vile. Schimb eventual cu garsoniera ultracentrala in Bucuresti, plus diferenta., suprafata totala: 1,7, Accept schimburi
Brasov Moieciu de Jos
50.500
23.07.2018
Mai multpubli24.ro
Pensiune restaurant Moeciu de Sus, construita in 2007 dupa standarde europene, D+P+2E+M, clasificata 4 margarete. Dispune de 800 mp suprafata desfasurata, 34 locuri cazare in 13 camere si 2 apartamente mobilate modern, spatioase si luminoase creand o atmosfera placuta si un confort sporit, restaurant 40 locuri, sala conferinta, sauna, jacuzzi. In curtea pensiunii situata la poalele muntelui se afla o terasa cu minim 40 locuri ce ofera un cadru relaxant datorita paraului ce curge la granita proprietatii. Pret de vanzare 250.000 euro + tva.
MOIECIU DE SUS,Brasov (BV)
1000 m²
250.000
16.07.2018
Mai multanunturi.cugetliber.ro
Coldwell Banker Alpin propune spre vanzare sau inchiriere o pensiune cu vedere spre Bucegi si Piatra Craiului, cu acces din DN 73, S ( cu adapost ALA) +P+1E+M, compusa din 14 camere individuale cu baie proprie, 1 apartament de 3 camere la mansarda, sala de conferinte cu 40 de locuri, restaurant cu 40 de locuri, terasa cu 20 de locuri, parcare 10-15 de locuri si foisor, incalzirea se realizeaza cu calorifere - centrala lemne, finisajele si mobilierul sunt moderne. Consultantii Coldwell Banker, din Romania, sunt specializati in acordarea de consultanta si servicii de intermediere, pentru toate segmentele pietei: rezidential, spatii de birouri, retail, industrial, terenuri si investitii. Furnizarea de servicii integrate clientilor nostri, este cheia unei colaborari de tip win-win. An finalizare construcție: 2008 Stadiu construcţie: De renovat Număr încăperi: 14 Comision cumpărător: 3% Posibilitate parcare: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Moieciu de Sus , Brasov,Central
500.000
31.07.2018
Mai multlajumate.ro
Particular VAND teren situat la 30m de DN, la intrarea in MOIECIU, dinspre BRAN pe partea stanga.Terenul are studiu geotehnic. Dispune de autorizatie de constructie: HOTEL parter+etaj+mansarda, ce trebuie reactualizata. Posibilitati extindere. Pe teren exista fundatia constructiei, fosa septica si doua bazine, in cascada, din beton pentru pastravi. Aceste bazine sunt alimentate de un mic izvor. Posibilitati constructie piscina cu acoperis retractabil. Posibilitati facile racordare energie electrica, apa, gaze, internet. Terenul se afla intr-o zona rezidentiala, foarte linistita: pe o suprafata de cca. 9000mp sunt patru proprietati si trei vile. Schimb eventual cu garsoniera ultracentrala in Bucuresti, plus diferenta.
Moieciu de Jos, Brasov,Brasov,Moieciu de Jos
50.500
23.07.2018
Mai multromimo.ro
Nu include TVA Coldwell Banker Alpin propune spre vanzare sau inchiriere o pensiune cu vedere spre Bucegi si Piatra Craiului, cu acces din DN 73, S ( cu adapost ALA) +P+1E+M, compusa din 14 camere individuale cu baie proprie, 1 apartament de 3 camere la mansarda, sala de conferinte cu 40 de locuri, restaurant cu 40 de locuri, terasa cu 20 de locuri, parcare 10-15 de locuri si foisor, incalzirea se realizeaza cu calorifere - centrala lemne, finisajele si mobilierul sunt moderne. Consultantii Coldwell Banker, din Romania, sunt specializati in acordarea de consultanta si servicii de intermediere, pentru toate segmentele pietei: rezidential, spatii de birouri, retail, industrial, terenuri si investitii. Furnizarea de servicii integrate clientilor nostri, este cheia unei colaborari de tip win-win.
Moieciu de Sus, Brasov / Central
1200 m²
500.000
31.07.2018
Mai multhomezz.ro
Vand pensiune in Moieciu ,Brasov, la 200 m de Complexul Cheile Gradistei. Pensiunea propusa spre vanzare este construita in anul 2009, este din caramida, are amprenta la sol de 130mp, si este construita pe un teren in suprafata de 1500mp. Cladirea este structurata P+E+M. Parter : living+bucatarie+hol+wc+camera+centrala+garaj. Etaj: hol+4 camere+4 bai+4 balcoane. Mansarda: hol+ 4 camere+ 4 bai + 4 balcoane. Incalzirea se face cu lemne, ( gazele la poarta),apa din put propriu . In curtea pensiunii este parcare pentru 10 masini, loc de joaca pentru copii, doua foisoare 2 gratare, tot in curte se gaseste inca o constructie,P+M, pentru o familie(parter :living+baie+bucatarie,mansarda:dormitor). Cladirea este din caramida,pe structura de beton, acoperita cu tigla metalica lindab,cu tamplarie termopan, incalzire in pardoseala. Pretul de vanzare este de 300000 euro negociabil, dar se poate da si la schimb cu apartamente in Constanta sau Bucuresti. Daca valoare apartamentelor nu acopera valoarea pensiunii, se da de catre cumparator diferenta in bani.
Moieciu
4 camere
324 m²
300.000
01.08.2018
Mai multolx.ro
La numai 145.000€ cumperi o vila duplex. Adica 2 in 1, ai casa si afacerea care iti aduce bani. O parte o folosesti casa, iar cele 2 apartamente le inchiriezi regim hotelier in toate sezoanele. Particular vand villa in cartier rezidential de vile-zona turistica Rasnov, Jud Brasov, sup 324 mp+teren 650 mp. O parte casa e compusa din 118 mp, cu 3 dormitoare, hol, 2 bai, pod, terasa, balcon, dinning+living, pivnita, parchet, gresie-faianta, termopane. In partea cealta exista 2 apartamente de 56 mp-intrari separate, baie, hol, 2 camere, bucatarie cu balcon sau terasa. Pret -145.000 € neg. ?+40 (733) 955 220? Casa este situata intr-un cadru natural deosebit de pitoresc, in apropierea statiunilor Poiana Brasov, Predeal, Bran, Moieciu, ca atractii turistice in apropiere, exista o panorama cu Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras, la 10 km Poaiana Brasov, castelul Rasnov si castelul Bran, o rampa de ski internationala la 4 km si parcul DINO. Zona foarte linistita, peisaj magnific, aer curat de munte. Constructie noua din 2010-caramida, izolata exterior, utilitati- put, apa forata in stanca, curent mono si trifazic, centrala pe lemne, sistem alarma-video supraveghere, sera legume+spatiu gradinarit, pomi fructiferi, spatiu verde, iaz pesti, foisor in gradina, loc parcare interior+exterior, fosa septica. Acces asfalt, intabulata la CF. O investitie profitabila pt o familie dinamica care doreste sa aiba afacerea proprie castigand bani. Minim 1200€/luna poti castiga daca cele 2 apartamente le inchiriezi in regim hotelier pt. turistii ce cauta linistea de la munte, relax si aerul curat. Este LIBER LA VANZARE. Suntem deschisi si la un schimb, cu apartamente Brasov sau Bucuresti ori terenuri agricole extravilane. Cine e interesat ne poate face oferta prin mail sau la Tel 0733-955220 sau pe wathapp +32/497-848982., numar etaj: 1, numar camere: 8, numar loc de parcare: 2, numar bai: 4, suprafata utila: 324, suprafata totala: 654, suprafata construita: 324, anul constructiei: 2010
Brasov Rasnov
145.000
03.06.2018
Mai multpubli24.ro
La numai 145.000€ cumperi o vila duplex. Adica 2 in 1, ai casa si afacerea care iti aduce bani. O parte o folosesti casa, iar cele 2 apartamente le inchiriezi regim hotelier in toate sezoanele. Particular vand villa in cartier rezidential de vile-zona turistica Rasnov, Jud Brasov, sup 324 mp+teren 650 mp. O parte casa e compusa din 118 mp, cu 3 dormitoare, hol, 2 bai, pod, terasa, balcon, dinning+living, pivnita, parchet, gresie-faianta, termopane. In partea cealta exista 2 apartamente de 56 mp-intrari separate, baie, hol, 2 camere, bucatarie cu balcon sau terasa. Pret -145.000 € neg. Casa este situata intr-un cadru natural deosebit de pitoresc, in apropierea statiunilor Poiana Brasov, Predeal, Bran, Moieciu, ca atractii turistice in apropiere, exista o panorama cu Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras, la 10 km Poaiana Brasov, castelul Rasnov si castelul Bran, o rampa de ski internationala la 4 km si parcul DINO. Zona foarte linistita, peisaj magnific, aer curat de munte. Constructie noua din 2010-caramida, izolata exterior, utilitati- put, apa forata in stanca, curent mono si trifazic, centrala pe lemne, sistem alarma-video supraveghere, sera legume+spatiu gradinarit, pomi fructiferi, spatiu verde, iaz pesti, foisor in gradina, loc parcare interior+exterior, fosa septica. Acces asfalt, intabulata la CF. O investitie profitabila pt o familie dinamica care doreste sa aiba afacerea proprie castigand bani. Minim 1200€/luna poti castiga daca cele 2 apartamente le inchiriezi in regim hotelier pt. turistii ce cauta linistea de la munte, relax si aerul curat. Este LIBER LA VANZARE. Suntem deschisi si la un schimb, cu apartamente Brasov sau Bucuresti ori terenuri agricole extravilane. Cine e interesat ne poate face oferta prin mail sau la Tel 0733-955220 sau pe wathapp la nr +32/497-848982., numar etaj: 1, numar camere: 8, numar loc de parcare: 2, numar bai: 4, suprafata utila: 324, suprafata totala: 650, anul constructiei: 2010
Brasov Rasnov
145.000
07.06.2018
Mai multpubli24.ro
Descriere spatiu comercial White Mountain Property ofera spre vanzare aceasta casa de vacanta, complet utilata si mobilata, cu toate facilitatile, echipamentele, la cheie. Proprietatea este situata intr-o zona exceptionala, inconjurata de verdeata si aer curat, fiind inclusa in Parcul National Piatra Craiului, avand astfel o vedere extraordinara spre muntii Bucegi si Piatra Craiului. Aceasta proprietate este structurata pe demisol + parter + doua etaje si dispune de 12 camere, toate cu bai proprii, 11 balcoane, sala de biliard, restaurant de 60 locuri cu doua sali, grupuri sanitare, bucatarie si un apartament pentru personal, cu doua camere, decomandat. De asemenea, exista posibilitate de parcare pentru 12 masini. Pentru detalii suplimentare, va rog nu ezitati sa ne contactati. De asemenea, detinem si alte proprietati disponibile pentru vanzare. Va rugam sa ne contactati la numerele Orange 0733 934 404 sau 0268 416 522, pentru mai multe detalii. Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov, Managementul Proprietatii in Bucuresti, Managementul Proprietatii in Constanta.
, Bran
16 camere
700 m²
450.000
18.06.2018
Mai multwhitemountain.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more