2 camere
50 m²
30.000 €
24.08.2017
Apartamentul este compus din : Doua Camere, Doua Holuri, Bucatarie, Baie, Dressing, Balcon inchis cu termopan renovat in 2016, Debara si Magazie externa ( boxa ). Apartamentul este renovat complet, baia utilata, incalzire centrala pe curent cu posibilitate de racordare la apa termala( instalatia de apa termala este trasa pana la apartament). Pretul 30 000 Euro negociabil
Mai mult romimo.ro
300 lei
04.03.2017
Jatele sunt revopsite mai multe detali la tel .sau schimb
Mai mult brx.ro
4 camere
32.000 €
21.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul loc. Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din orasul Lovrin.Pretul de vinzare a acestei case este de 32000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
40.000 €
24.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 camere in orasul orasul Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Lovrin.Pretul de vanzare a acestei case este de 40000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
60.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Lovrin.Pretul de vinzare a acestei case este de 60000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
60.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul loc. Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din orasul Lovrin.Pretul de vanzare a acestei case este de 60000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
11 camere
64.000 €
22.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 11 camere in orasul localitatea Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Lovrin.Pretul de vinzare a acestei case este de 64000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
275.000 €
05.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 camere in orasul localitatea Lovrin.Casa este . Acesta se afla in zona zona Lovrin, una dintre cele mai dorite zone din loc. Lovrin.Pretul de vanzare a acestei case este de 275000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro