4 camere
95 m²
42,000
Sun Mar 18 2018 21:43:23 GMT+0000 (UTC)
Vînd apartament în oraşul Frasin Jud.Suceava. Apartament cu 3 dormitoare,sufragerie , bucătărie, 2 băi şi balcon . Apartamentul este total renovat.
Mai multmagazinuldecase.ro

APARTAMENT RUSTIC

Frasin, Suceava, Suceava, Frasin
2 camere
40 m²
9,500
Sat Mar 17 2018 17:58:48 GMT+0000 (UTC)
Apartament la munte,situat intre statiunea turistica Gura Humorului si Campulung Moldovenesc,2 camere,40 mp,bloc caramida,et 3,gresie,faianta,pereti fototapet peisaj,termopane,usa metalica intrare,balcon deschis cu vedere la munte,stare buna,soba,semineu,magazie lemne,pivnita,acte perfectate,plata utilitati la zi.Mai multe relatii la telefon Utilitati: Sistem Incalzire: Soba/Teracota Utilitati Generale: Apa, Canalizare, Curent Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1 Nr. Balcoane: 1 Dotari: Contorizare: Apometre Bucatarie: Utilata Electrocasnice: Frigider
Mai multromimo.ro

Apartament 4 camere Central

Frasin , Suceava, Central
4 camere
90 m²
42,000
Tue Feb 20 2018 18:13:42 GMT+0000 (UTC)
Vînd apartament în oraşul Frasin cu 4 camere. Hol, bucătărie,debara,sufragerie,3 dormitoare,balcon. Apartamentul este total renovat.
Mai multlajumate.ro

Apartament 4 camere Central

Frasin, Suceava / Central
4 camere
90 m²
42,000
Sat Feb 10 2018 15:53:52 GMT+0000 (UTC)
Vînd apartament în oraşul Frasin cu 4 camere. Hol, bucătărie,debara,sufragerie,3 dormitoare,balcon. Apartamentul este total renovat.
Mai multhomezz.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Frasin, De vanzare, apartament
35,000
Fri Apr 20 2018 17:21:52 GMT+0000 (UTC)
Vand Apartament Ultracentral, nemobilat, aflat in incinta unei cladiri de tip monument istoric, de pe strada Closca, zona Pta Mihai Viteazul si cafeneaua Segafredo, cu vedere la strada. Cu boxa proprie in subsolul cladirii, apartamentul are hol de intrare cu vedere spre curte comun cu alte 2 apartamente, - anexa cu intrare separata, insa cu perete/zona de legatura cu bucataria, - antreu sau camera de zi, - bucatarie, - camera principala spatioasa cu geamuri spre strada, - baie cu dus, posibil si vana Apartamentul este foarte uscat si calduros, cu tavan inalt (cca 3.8mh) oferind posibilitate de constructie tip galerie, cu parchet de frasin vechi, netratat, in camera principala. DESCRIERE POZE: Poza 1: vedere din usa apt-lui, inspre intrarea principala, din curte Poza 2: vedere de pe treptele principale, inspre usa apt (dr) si usa anexa (stg - fata) Poza 3: vedere de la intrare in apt inspre camera de zi (antreu), cu acces la bucatarie (stg) si camera principala (fata) Poza 4: vedere din antreu inspre bucatarie (in partea stg a bucatariei se afla zona de legatura cu anexa din poza 2 Poza 5: vedere intrare camera principala Poza 6: vedere dinspre geamuri camera principala, inspre baie (usa dr) Poza 7: intrare principala, din curte Poza 8: vedere stradala Pretul este USOR negociabil! Apartamentul se poate vedea la cerere, zilnic, de preferat intre orele 14-16.00. Va multumim!
Mai multcasedevanzare.ro

Apartament - 3 camere - Decebal

Decebal - lângă Decebal
3 camere
85 m²
175,000
Thu Apr 19 2018 18:51:07 GMT+0000 (UTC)
Apartament de LUX care se afla intr-un imobil pe Bdul Decebal, cu vedere mixta. Absolut extraordinar de frumos amenajat si mobilat, cu foarte mult bun gust. In comparatie la cum arata in realitate, pozelele sunt irelevante, este totul la superlativ. Fiecare camera are balcon. Este finisat in totalitate de un an cu: instaltie electrica, instalatie sanitara, geamuri tripan , sapa, usi, gresie-faianta, parchet lemn masiv frasin, piatra decorativa, usa sticla la bucatarie, calorifere aluminiu. Se vinde mobilat, cu mobila de la Mobexpert de foarte buna calitate si foarte frumoasa. Bucataria este complet utilata si mobilata! Scara este frumoasa si curata. In zona sunt mijloace de transport, metrou, magazine, scoli. Are cadastru si intabulare. INDRUMARE CREDITE BANCARE.
Mai multimopedia.ro
2 camere
80 m²
70,500
Fri Apr 20 2018 10:16:57 GMT+0000 (UTC)
un apartament de vis ,ofera relax si odihna ! centrul orasului Apartament compus din : un dormitor ,living 32mp,baie 8mp,bucatarie,debara,camara,terasa 8mp,parchet lemn masiv stejar,usi lemn masiv frasin,aer conditionat,lift ,boxa de 30mp a asociaciei,curte interioara,centrala pe gaz,usa blindata,supravegheat 24 ore camere video ,blocul este foarte bine izolat,mobilat si utilat complet! mobila lemn masiv ulm,canapele piele naturala de buna calitate ! SUPERB APARTAMENT! nu pierde oportunitataea ! rog seriozitate ! 70500euro imediata
Mai multimobiliare.ro
223 m²
138,000
Thu Apr 19 2018 19:13:16 GMT+0000 (UTC)
Casa impecabila de vanzare in Sura Mare singur in curte cu 2 corpuri de cladire separate si 1200 mp de teren cu deschidere la doua strazi asfaltate, cu posibilitatea unei delimitari avantajoase. Primul imobil, P+E, a fost construit in anul 2010 si are o suprafata utila de 144 mp, structura camerelor avand rolul de a imbina utilul cu placutul si de a satisface pretentiile cumparatorului. La parter livingul mobilat de 48 mp utili este mare, luminos si are deschidere catre locul de luat masa in capatul caruia este frumos construit un bar. Cromatica aleasa, mobila si materialele de bun gust precum si senzatia de spatiu deschis dau rafinament incaperii si creeaza o energie pozitiva. Bucataria este inchisa, mobilata si utilata, are geam de aerisire, aceste aspecte contand pentru gospodinele pretentioase atat din punct de vedere al confortului dar si ca utilitate. Baia cu geam de aerisire este spatioasa si dotata foarte bine, iar holul este primitor. Casa scarilor este realizata din lemn de frasin, siguranta si frumusetea acesteia fiind evidente. La etajul cladirii din holul generos se bifurca 2 dormitoare decomandate, baia si balconul foarte mare cu vedere la gradina. Acest nivel imbina utilul cu placutul si incununeaza o constructie reusita. Materialele folosite la constructia acestei case sunt de cea mai buna calitate, structura de rezistenta dar si finisajele fiind deosebite. Se remarca dotari cum sunt: izolatia exterioara cu polistiren, hidroizolatia, centrala termica si caloriferele din otel, gresia, faianta, parchetul laminat, tigla, sistemul video, instalatii noi de apa, canal si curent. Al doilea imobil a fost conceput ca un parter inalt si reprezinta un exemplu in reconditionarea cladirilor sasesti. Suprafata de 82 mp este structurata astfel: din holul foarte mare de la intrare se bifurca doua dormitoare decomandate si o baie. Bineinteles, in functie de necesitatile potentalului cumparator, spatiul este adaptabil. Bucataria de vara este dotata si utilata, ea avand vedere la o gradina cu flori superba. Marele avantaj al acestui imobil este faptul ca fiecare casa ar putea avea terenul propriu, separat de cealalta casa, fiecare avand iesire la o strada asfaltata ( al doilea corp de cladire fiind amplasat aproximativ la jumatatea terenului ). Distanta este foarte mica fata de Sibiu, amplasamentul in zona al imobilului fiind ideal. Raportul pret-calitate este unul foarte bun, oportunitatea unei investitii bune fiind evidente. Exista flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de plata, proprietarul acceptand si unele variante corecte cu apartamente la schimb + diferenta. Pretul acestui imobil este 138.000 euro.
Mai multtopimobiliare.ro
12,000
Mon Apr 16 2018 05:13:40 GMT+0000 (UTC)
Vand teren 3400 m patrati in zona pensiunii Varvara Bucovinei pretabil pentru constructie de cabana sau casa. Terenul are acces propriu dupa cum se poate vedea in poze. Ca si localizare se regaseste la nici 200 de metrii de drumul European. Zona este deosebit de linistita. Nu impart terenul in loturi mai mici. Deschiderea acestuia fiind de 13,5 metrii. In zona exista curent electric, precum si alte case la diferite distante. De asemenea detinem alte terenuri si case pe care le vindem sau facem schimb cu apartamente/garsoniere in orasul Suceava sau Iasi. Detinem toate actele necesare unei eventuale vanzari. Comision cumpărător: 0% Accept schimb Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
3 camere
75 m²
170,000
Tue Apr 10 2018 17:38:26 GMT+0000 (UTC)
Filado Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere, in zona Bdul Decebal stradal, in apropiere de metrou Piata Muncii, intr-un imobil finalizat in 1993. Apartamentul este situat la etajul 4 din 7, este decomandat, are o suprafata totala de 85 mp, si dispune de 2 bai si 3 balcoane. Este re novat recent si dispune de imbunatatiri de lux: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc, aluminiu; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, piatra decorativa; podele: parchet masiv din frasin, gresie; usa intrare: metal; usi de interior: noi; usi de sticla, la bucatarie; instalatii sanitare si electrice: noi. Vedere mixta, pe fata si pe spate. Este ideal ca locuinta. Bucatarie mobilata si utilata complet modern, amenajata pe comanda. Acces rapid la : Calea Calarasilor, metrou Piata Muncii, Rond Alba Iulia, Burebista, Bdul Unirii, Matei Basarab, Sos Mihai Bravu. ID do2211402. Usa intrare: Metal Ferestre: PVC, Aluminiu Pardoseala: Parchet, Gresie Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta Izolatie termica: Interior Alte spatii: Terasa Bucatarie: Mobilata si Utilata, Partial Mobilata Mobilat: Nemobilat Contorizare: Gaze, Caldura, Apa Recomandat Pentru: Rezidential
Mai multimobiliare24.ro
12,000
Mon Apr 16 2018 05:14:15 GMT+0000 (UTC)
Vand teren 3200 m patrati in zona schitului Bucsoita pretabil pentru constructie de cabana. Terenul are acces propriu dupa cum se poate vedea in poze. Ca si localizare se regaseste la nici 200 de m de schitul Bucsoita. Zona este deosebit de linistita, pana in european fiind aproximativ 500 de m. In spatele parcelei de teren exista padure cu posibilitati de extindere. Nu impart terenul in loturi mai mici. Deschiderea acestuia fiind de 13,5 metrii. In zona exista curent electric, precum si alte case la diferite distante. De asemenea detinem alte terenuri si case pe care le vindem sau facem schimb cu apartamente/garsoniere in orasul Suceava sau Iasi. Detinem toate actele necesare unei eventuale vanzari. Comision cumpărător: 0% Accept schimb Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
3 camere
109,000
Wed Apr 04 2018 11:40:54 GMT+0000 (UTC)
Agentia Imobiliara Casa Prima va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, 2 bai si 2 balcoane, decomandat, cu bucataria, dressingul si cele 2 bai complet mobilate si utilate, cu suprafata totala de 106.32 mp (suprafata utila 98.80 mp + 2 balcoane 7.52 mp), situat in zona Bucium-Hanul 3 Sarmale, la etajul 3/4 al unui bloc din 2009. Optional apartamentul se poate vinde impreuna cu un garaj in suprafata utila de 23.67 mp. Detalii tehnice: -structura pe cadre si zidarie din caramida la interior si exterior; -termosistem de 10 cm; -lift si interfon; -parcare subterana si supraterana; -scara interioara placata cu granit; -contoare individuale de gaz, energie electrica si apa. Dotari apartament: -centrala termica individuala; -tamplarie PVC cu geam termopan; -gresie si faianta in bai, parchet din lemn masiv in camere, holuri si bucatarie; -bucatarie complet mobilata si utilata (fete mobilier din lemn masiv de frasin, cuptor electric, plita inox pe gaz, hota inox, masina de spalat vase; -2 bai complet mobilate si utilate; -dressing complet mobilat; -usa metalica la intrare si usi din lemn masiv la interior; -aer conditionat; -toate corpurile de iluminat suspendate (lustre si aplice perete) sunt incluse. Optional apartamentul se poate vinde complet mobilat. Imobilul este situat foarte aproape de statia de autobuz, cu acces facil la traseele RATP 30, 30B si 46. Pentru mai multe detalii si informatii, consultati reprezentantul de vanzari, Tudor Cojocaru, la tel. 0746758458. Cod oferta: CP513, numar etaj: 4, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 106, anul constructiei: 2009
Mai multpubli24.ro
3 camere
80 m²
65,000
Wed Apr 04 2018 09:03:25 GMT+0000 (UTC)
Apartament de lux cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Triajului, la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje constructie 2012, cu o suparfata totala de 80 mp si un balcon generos, construit in totalitate din caramida, izolat termic si fonic, avand inclus in pret si un loc de parcare. Locuinta este frumos structurata dispunand de un living generos in care este incorporata inteligent si bucataria dotata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, plita si cuptor Bosch, frigider incorporat Whirlpool, mobilierul din lemn de frasin fiind facut si el la comanda. Din holul generos de 9 mp de care dispune apartamentul se intra in cele 2 dormitoare cu suprafete mari de 14 mp respectiv 15 mp din care se iese in balconul de 7 mp. Baia este si ea frumos mobilata cu mobilier din lemn de fag, fiind decorat cu mozaic si avand o suprafata de 5 mp. Parchetul este din lemn de fag calitatea A iar usile din interior sunt din lemn masiv. Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de centrala noua in condensatie marca Ferolli cu garantie 5 ani si de un sistem de supravegehere pentru parcare si casa scarii dar si o alarma contra efractie. Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
Mai multtaboo.ro
3 camere
65,000
Thu Mar 29 2018 10:09:43 GMT+0000 (UTC)
Apartament de lux cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Triajului, la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje constructie 2012, cu o suparfata totala de 80 mp si un balcon generos, construit in totalitate din caramida, izolat termic si fonic, avand inclus in pret si un loc de parcare. Locuinta este frumos structurata dispunand de un living generos in care este incorporata inteligent si bucataria dotata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, plita si cuptor Bosch, frigider incorporat Whirlpool, mobilierul din lemn de frasin fiind facut si el la comanda. Din holul generos de 9 mp de care dispune apartamentul se intra in cele 2 dormitoare cu suprafete mari de 14 mp respectiv 15 mp din care se iese in balconul de 7 mp. Baia este si ea frumos mobilata cu mobilier din lemn de fag, fiind decorat cu mozaic si avand o suprafata de 5 mp. Parchetul este din lemn de fag calitatea A iar usile din interior sunt din lemn masiv. Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de centrala noua in condensatie marca Ferolli cu garantie 5 ani si de un sistem de supravegehere pentru parcare si casa scarii dar si o alarma contra efractie. Pretul de vanzare al imobilului este de 65000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
Mai multimobiliare.topestate.ro