Nu s-a găsit nimic
2 camere
20.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam in orasul localitatea Foeni.Casa este . Acesta se afla in zona zona Foeni, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Foeni.Pretul de vinzare a acestei case este de 20000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
17.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 cam. in orasul orasul Foeni.Casa este . Acesta se afla in zona zona Foeni, una dintre cele mai dorite zone din loc. Foeni.Pretul de vanzare a acestei case este de 17000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
80 m²
16.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul localitatea Foeni.Casa este ,suprafata 80 m2. Acesta se afla in zona zona Foeni, una dintre cele mai dorite zone din loc. Foeni.Pretul de vanzare a acestei case este de 16000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
6 camere
400 m²
20.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 6 cam. in orasul orasul Foeni.Casa este ,suprafata 400 m2. Acesta se afla in zona zona Foeni, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Foeni.Pretul de vinzare a acestei case este de 20000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro