Reclamație
52.500 €
2 camere

Apartament superb in zona Muzeul Apei

Cluj,Floresti
Va punem la dispozitie un apartament situat la parter din 3 etaje, cu 2 camere pentru vanzare in FLORESTI. Suprafata acestuia este de 56mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat: living cu bucatarie, 1 dormitor, baie si balcon. Imobilul este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat, geamuri termopan, usa metalica. Acesta are loc de parcare. Imobilul se vinde mobilat si utilat modern.
Reclamație
33.500 €
2 camere
43 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 43 mp, Florești (KHMGGP)

Cluj,Floresti
Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, situat in Floresti, zona Somesului, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 2 din 5, cu o suprafata utila de 43 mp. Optional se poate achizitiona parcare la pretul de 1500 Euro. Imobilul este situat in apropiere de Statie CTP, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Scoala/gradinita, Parc, Fastfood, Benzinarie, Restaurant / Pub. ID intern: 8IM2575.
Reclamație
63.500 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in zona Florilor

Cluj,Floresti
EDIL Floresti va ofera apartament de vanzare in FLORESTI, cartierul FLORESTI. Imobilul este format din hol, baie, bucatarie , living, dormitor si 2 balcoane. Acesta este situat la etajul 2 din 4 etaje, avand o suprafata de 67 mp. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 2 balcoane, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Reclamație
46.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in Floresti

Cluj,Floresti
Apartament situat la etajul 2 din 4 etaje, cu 2 camere pentru vanzare in FLORESTI. Suprafata acestuia este de 53mp. Apartamentul este confort sporit si este decomandat. Dispune de loc de parcare. Imobilul se vinde mobilat si utilat modern. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti. , Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 53, anul constructiei: 2014
Reclamație
36.600 €
2 camere

Apartament cu 2 camere semifinisat in zona Profi

Cluj,Floresti
EDIL Floresti va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la parter din 2 etaje, in FLORESTI, in apropiere de PROFI. Suprafata acestuia este de 48 mp utili si gradina. Apartamentul este confort 1 semidecomandat: living cu bucatarie, dormitor, baie si gradina. Este dotat cu: centrala proprie si calorifere, usa metalica, geamuri termopan, sapa, glet. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Reclamație
30.000 €
2 camere

Apartament 2 camere la 5 minute de Vivo!!

Cluj,Floresti
Apartament la 5 minute de VIVO. Apartamentul de vanzare are 2 camere, este situat la etajul 3 din 3 etaje, iar suprafata acestuia este de 55 mp. Imobilul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti., Compartimentare: Semidecomandat, numar camere: 2, suprafata utila: 55
Reclamație
33.000 €
1 cameră

Apartament cu o camera in zona Florilor

Cluj,Floresti
EDIL Floresti va ofera spre vanzare un apartament cu o camera in FLORESTI. Suprafata apartamentului este de 37mp si este situat la etajul 1 din 4 etaje. Apartamentul este confort sporit decomandat: hol, bucatarie, dormitor, baie si balcon. Imobilul este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat, usa metalica, geamuri termopan. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Reclamație
40.000 €
1 cameră

Apartament cu o camera langa Panemar

Cluj,Floresti
EDIL Floresti va ofera spre vanzare un apartament cu 1 camera in FLORESTI. Suprafata apartamentului este de 48mp si este situat la etajul 2 din 3 etaje. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie, si balcon.
Reclamație
55.900 €
3 camere

Apartament cu 3 camere la mansarda in Floresti central

Cluj,Floresti
Va oferim spre vanzare apartament cu 3 camere, situat la mansarda din 3 etaje, in localitatea FLORESTI, in apropiere de BRUTARIE. Suprafata acestuia este de 92 mp utili 10 mp terasa. Apartamentul este confort sporit decomandat: living cu bucatarie, 2 dormitoare cu dressing, baie si terasa. Imobilul este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat, usa metalica, geamuri termopan, lavabil. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon, terasa. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Reclamație
45.000 €
2 camere

Vand ap 2 cam,str Florilor,Floresti

Cluj,Cluj-Napoca
Vand ap 2 cam,str Florilor,Floresti,decomandat,suprafata 54 mp,etaj 4,dotat cu CT,geamuri termopan,apartamentul este mobilat, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, Confort: 1, numar camere: 2, suprafata utila: 54, anul constructiei: 2010
Reclamație
30.776 €
1 cameră
45 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 45 mp, Florești (A8ZK6A)

Prahova,Floresti
360 Estate va propune spre vanzare un apartament cu 1 camera, bucatarie inchisa, confort 1, intr-un ansamblu nou, INCONJURAT DE MULT SPATIU VERDE, situat in Floresti, la 8-10 min.de mers pe jos de Centrul comercial VIVO, intr-un imobil construit in anul 2018-2019.Apartamentul este situat la etajul 1 din 3 si are suprafata utila de 38,47 mp 4,80 mp balcon.Imobilul este amplasat la 2 minute de mers pe jos de mijloacele de transport in comun care fac legatura cu toate punctele importante ale orasului, la 1 min. de mers pe jos de magazine si la 3 min. de scoli, gradinite, banca si alte obiective importante ale localitatii.Apartamentul se va preda in stadiul de semifinisat astfel: termosistem, incalzire pardosea, pereti tencuiti si gletuiti, centrala termica proprie , geamuri termopan cu 3 sticle, usa de intrare metalica, toate instalatiile electrice si sanitare, inclusiv panoul electric.Optional se pot achiziti. ona PARCARE la subsolul imobilului la pretul de 3000 eur. sau suprateran la pretul de 1500 eur. De asemenea sunt disponibile apartamente cu 1,2 si 3 cam. la parterul imobilului, care beneficiaza de gradini private in supafata de 15-20 mp, la pretul de 80 eur./mp. FINALIZARE IMOBIL NOIEMBRIE/DECEMBRIE-2019.CF DISPONIBIL DIN DECEMBRIE/IANUARIE-2019-2020.Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati cu incredere !Comision 2%: ID intern: EST467.
Reclamație
37.000 €
2 camere

Super oferta 2 camere!!

Cluj,Floresti
Oferta exceptionala situata intr-o zona cu potential. Avem placerea de a va oferi spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la etajul 5 din 5 etaje, in localitatea FLORESTI, in apropiere de ATELIER PIZZA. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Reclamație
41.737 €
2 camere
67 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 67 mp, Florești (D7YVMZ)

Prahova,Floresti
360 Estate va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, confort I, in suprafta totala utila de 55.65 mp, amplasat la et. 2 din 3, compartimentat, astfel: hol, baie, dressing, bucatarie inchisa, living, dorimtor si un balcon in suprafata de 4.90 mp.Apartamentul se fala intr-un ansamblu imobiliar nou, INCONJURAT DE MULT SPATIU VERDE, situat in Floresti, la 8-10 min.de mers pe jos de Centrul comercial VIVO, intr-un imobil ce va fi construit pe parcursul anilor 2018-2019.Imobilul este amplasat la 2 minute de mers pe jos de mijloacele de transport in comun care fac legatura cu toate punctele importante ale orasului, la 1 min. de mers pe jos de magazine si la 3 min. de scoli, gradinite, banca si alte obiective importante ale localitatii.Apartamentul se va preda in stadiul de semifinisat astfel: termosistem, pereti tencuiti si gletuiti, centrala termica proprie in condensatie , geamuri termopan cu 3 sticle, usa de intrare metalica, toate instalatiile electrice si sanitare, inclusiv panoul electric.Optional se pot achiziti. ona PARCARE la subsolul imobilului la pretul de 3000 eur. sau suprateran la pretul de 1500 eur.De asemenea sunt disponibile apartamente cu 1,2 si 3 cam. la parterul imobilului, care beneficiaza de gradini private in supafata de 15-20 mp, la pretul de 80 eur./mp.FINALIZARE IMOBIL NOIEMBRIE/DECEMBRIE-2019.CF DISPONIBIL DIN DECEMBRIE/IANUARIE-2019-2020.Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati cu incredere !Comision 2%: ID intern: EST472.
Reclamație
44.000 €
2 camere

Apartament 2 camere semimobilat !

Cluj,Floresti
Calitate la un pret mic! Oferta de vanzare apartament in localitatea FLORESTI. Apartamentul de vanzare are 2 camere, este situat la etajul 2 din 3 etaje, iar suprafata acestuia este de 51 mp. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul semimobilat mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon.
Reclamație
38.400 €
2 camere

Apartament 2 camere

Cluj,Floresti
Apartamentul de vanzare are 2 camere, este situat la parter din 4 etaje, iar suprafata acestuia este de 44 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta clasica, gresie clasica, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul bucatarie mobilata si utilata mai are si alte dotari precum frigider, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti. , Etaj: Parter, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, suprafata utila: 44
Reclamație
32.500 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in zona Panemar

Cluj,Floresti
Apartament cu 2 camere de vanzare in FLORESTI, situat la demisol din 4 etaje, avand suprafata de 41 mp. Apartamentul este confort unic, semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat, frigider, masina de spalat, aragaz. Imobilul mobilat si utilat modern este compartimentat in: living cu bucatarie, baie, dormitor si hol. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Reclamație
53.100 €
2 camere

Apartament cu 2 camere utilat si mobilat!

Cluj,Floresti
EDIL Floresti va ofera apartament cu 2 camere de vanzare, situat la etajul 2 din 4 etaje, in FLORESTI. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon.
Reclamație
34.000 €
1 cameră

Vanzare apartament

Cluj,Floresti
Pf vind ap cu o camera , mobilat finisat la cheie., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, Confort: Lux, Compartimentare: Decomandat, numar camere: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 42, anul constructiei: 2008
Reclamație
33.320 €
1 cameră
50 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 50 mp, Florești (R6LB4N)

Prahova,Floresti
360 Estate va propune spre vanzare un apartament cu 1 camera nisa de dormit, confort I, in suprafta totala utila de 41.65 mp, amplasat la et. 2 din 3, compartimentat, astfel: hol, bucatarie inchisa, living cu nisa de dormit, baie si balcon in suprafta de 4.14 mp.Apartamentul se fala intr-un ansamblu imobiliar nou, INCONJURAT DE MULT SPATIU VERDE, situat in Floresti, la 8-10 min.de mers pe jos de Centrul comercial VIVO, intr-un imobil construit in anul 2018-2019.Imobilul este amplasat la 2 minute de mers pe jos de mijloacele de transport in comun care fac legatura cu toate punctele importante ale orasului, la 1 min. de mers pe jos de magazine si la 3 min. de scoli, gradinite, banca si alte obiective importante ale localitatii.Apartamentul se va preda in stadiul de semifinisat astfel: termosistem, incalzire pardosea, pereti tencuiti si gletuiti, centrala termica proprie , geamuri termopan cu 3 sticle, usa de intrare metalica, toate instalatiile electrice si sanitare, inclusiv panoul electric.Optional se pot achiziti. ona PARCARE la subsolul imobilului la pretul de 3000 eur. sau suprateran la pretul de 1500 eur.De asemenea sunt disponibile apartamente cu 1,2 si 3 cam. la parterul imobilului, care beneficiaza de gradini private in supafata de 15-20 mp, la pretul de 80 eur./mp.FINALIZARE IMOBIL NOIEMBRIE/DECEMBRIE-2019.CF DISPONIBIL DIN DECEMBRIE/IANUARIE-2019-2020.Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati cu incredere !Comision 2%: ID intern: EST471.
Reclamație
43.500 €
2 camere

Superb apartament 2 camere

Cluj,Floresti
Oferta exceptionala! EDIL imobiliare va ofera un apartament de vanzare in localitatea FLORESTI, zona Luxor cu 2 camere, situat la parter din 4 etaje. Suprafata acestui apartament este de 67 mp utili. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon tip logie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat complet mai are si alte dotari precum aragaz, interfon.Este compartimentat asfel: living cu bucatarie open space , 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon. Apartamentul se vinde complet mobilat. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 23, Ap. 5, Floresti. , numar camere: 2, suprafata utila: 58
Reclamație
43.000 €
3 camere

Apartament cu 3 camere in Floresti

Cluj,Floresti
Apartament de vanzare in localitatea FLORESTI cu 3 camere, situat la etajul 3 din 3 etaje. Suprafata acestui apartament este de 61 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta clasica, faianta moderna, gresie clasica, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat clasic si modern mai are si alte dotari precum curte comuna. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti. , Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 3, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 3, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 61, anul constructiei: 2012
Reclamație
44.000 €
3 camere

Apartament cu 3 camere in zona Terra

Cluj,Floresti
EDIL Floresti va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere in FLORESTI. Suprafata apartamentului este de 66mp utili + 8mp terasa si este situat la parter din 3 etaje. Apartamentul este confort 1 circular: living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si terasa. Imobilul este dotat cu centrala proprie, calorifere, geamuri termopan, usa metalica. Acesta are loc de parcare. Imobilul mai are si alte dotari precum interfon.
Reclamație
40.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in zona Eroilor

Cluj,Floresti
Apartament cu 2 camere de vanzare in FLORESTI, situat la etajul 4 din 4 etaje, avand suprafata de 50 mp utili 27 mp terasa. Apartamentul este confort 1 decomandat: hol, living, bucatarie, dormitor baie si balcon. Imobilul este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat si loc de parcare cu CF. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon, terasa. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Reclamație
38.000 €
1 cameră

Apartament cu 1 camera superb !

Cluj,Floresti
Floresti va ofera apartament cu o camera de vanzare, situat la parter inalt din 4 etaje, in FLORESTI. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta clasica, gresie clasica, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat de lux mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Florești, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe