Reclamație
128.000 €
59 m²

Apartament de vânzare, 59 mp, Cluj-Napoca (LB2YDK)

Cluj,Cluj-Napoca,Europa
Capital Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere semidecomandat in cartierul Europa, Cluj-Napoca.Proprietatea este situata intr-o zona linistita la etajul 1 iar compartimentarea este urmatoarea: living cu bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie, 1 hol si 2 terase.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Reclamație
79.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in Gheorgheni, zona Pietei Hermes

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Gheorgheni, zona Pietei Hermes. Este situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, reabilitat termic si hidro, neexistand probleme de infiltratii, are o suprafata utila de 50 mp si un balcon inchis de 4 mp. Se vinde dupa cerinte, fie complet mobilat si utilat, fie fara mobila, doar cu bucataria utilata: masina de spalat rufe, frigider, plita pe gaz, cuptor electric, hota, aer conditionat, incalzirea fiind asigurata de centrala proprie. Apartamentul are expunere vestica si o vedere foarte frumoasa asupra orasului. Pentru informatii suplimentare, programarea unei vizionari sau pentru a va prezenta oferta noastra completa, va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre de pe str. Napoca nr. 10.
Reclamație
50.000 €
2 camere

apartament 2 camere zona Politiei Rutiere 50000 euro neg

Cluj,Cluj-Napoca
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandat situat in cartierul Gheorghieni strada Busteni la etajul 3 avand suprafata utila 26 mp baie parcare finisat modern cu parchet gresie faianta usa metalica si geamuri termopan.Pret negociabil
Reclamație
83.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere în Marasti, zona Iulius Mall

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, zona Intre Lacuri. Apartamentul cu suprafata utila de 42 mp este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje, dispune de loc de parcare langa bloc, este dotat cu centrala termica, aragaz, hota, frigider, masina de spalat rufe si este compartimentat intr-un living open space cu bucataria, 1 dormitor, 1 baie cu geam, 1 balcon cu acces din living, hol. Imobilul se afla aproape mijloace de mijloace de transport in comun, magazine, scoli si alte puncte de interes si se vinde mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin email sau la sediul agentiei noastre pe str Napoca nr 10.
Reclamație
90.000 €
4 camere

Vanzare apartament 4 camere 77mp

Cluj,Cluj-Napoca
De vanzare apartament cu 4 camere, situat la etajul 4 din 4 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul GRIGORESCU. Suprafata acestuia este de 77 mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu 2 bai, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mai are si alte dotari precum boxa.
Reclamație
77.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, zona Centrala!

Cluj,Cluj-Napoca
Apartamentul are suprafata de 44 mp, compus din 2 camere semidecomandate, bucatarie, baie, terasa de 5 mp si se afla la parterul unui imobil cu 2 etaje, detine finisaje moderne, centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet laminat si se vinde complet utilat si mobilat.
Reclamație
97.800 €
2 camere

Apartament cu 2 camere Semicentral, zona Piata Abator

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate amplasat semicentral, zona Piata Abator. Apartamentul in suprafata utila de 58 mp este situat la etajul 5 intr-un imobil nou cu 5E+6R si este compus din: living, dormitor, baie, bucatarie, hol, 2 balcoane in suprafata totala 15.9 mp. Acesta se vinde la stadiul de semifinisat fiind prevazut cu pereti gletuiti, sapa egalizatoare, usa antiefractie, centrala termica Viessmann pe condensatie, calorifere, tamplarie termopan, instalatii sanitare si electrice trase la pozitie, urmeaza sa se monteze si usile de interior. Pretul include si 1 loc de parcare subteran. Pentru detalii complete, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin email sau direct la sediul agentiei noastre pe str Napoca nr 10.
Reclamație
98.000 €
3 camere

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, cartier Gheorgheni!

Cluj,Cluj-Napoca
Apartamentul are suprafata utila de 63 mp + 2 balcoane, compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, baie cu geam, hol. Dispune de finisaje moderne, centrala termica individuala, geamuri termopan, usa antiefractie, parchet din lemn masiv, gresie si faianta moderna! Apartamentul situat la etajul 9 al unui imobil cu 9 etaje, dotat cu interfon si lift, apartamentul se vinde complet mobila si utilat doar la cerere.
Reclamație
119.000 €
3 camere
60 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 60 mp, Cluj-Napoca (ZCRBDK)

Cluj,Cluj-Napoca,Centru
Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Centru, zona Piata Mihai Viteazu, intr-un imobil construit in anul 1985 , disponibil la etajul 3 din 4, cu o suprafata utila de 60 mp.Imobilul este situat in apropiere de Statie CTP, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Mall, Centru universitar, Scoala/gradinita, Parc, Cinema, Fastfood, Piata, Restaurant / Pub. ID intern: 8IM2601.
Reclamație
90.000 €
2 camere
62 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 62 mp, Cluj-Napoca (WJULFU)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in cartierul Buna Ziua! Apartamentul se afla la parterul unui imobil constructie noua cu 6 etaje si are o suprafata utila de 62 mp si este format din un dormitor, living+bucatarie, o baie si o terasa de 11 mp. Acesta este finisat modern, fiind dotat cu geamuri termopan, usa metalica si centrala termica individuala. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat modern, conform pozelor de prezentare inclus fiind si locul de parcare din garajul subteran. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
82.000 €
3 camere
66 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 66 mp, Cluj-Napoca (247GZN)

Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
Va oferim spre vanzare apartament in Cluj Napoca, cartierul Manastur, zona BUCIUM. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil reabilitat termic dispus pe 4 nivele. Avand o suprafata utila de 66 mp dispune de 3 camere semidecomandate, o bucatarie, o baie, un balcon. Finisajele de tip clasic si modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde , fiind dotat cu interfon. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam cu drag.
Reclamație
185.000 €
3 camere

Apartament cu 3 camere, zona Ultracentrala!

Cluj,Cluj-Napoca
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament situat in zona Ultracentrala a orasului Cluj-Napoca! Apartamentul are o suprafata utila de 82 mp si este compartimentat in 3 camere semidecomandate, o baie, bucatarie, un spatiu de depozitare, amplasat la etajul 1 din 3 al unei cladiri constructie 1910. Dispune de finisaje moderne, centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet din lemn masiv, gresie si faianta moderna. Apartamentul este ideal pentru investitie, fiind amplasat intr-o zona Ultracentrala a orasului, aprroape de multe puncte de interes, ideal pentru cabinete de avocatura, consultanta, IT, .... etc. Pentru informatii suplimentare sau programarea unei vizionari va rugam sa apelati numerele de telefon afisate.
Reclamație
64.000 €
2 camere

PF Vand apartament

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament semidecomandat, compus din living + bucatarie, dormitor si baie mobilat utilat 52mp. Etaj 5 din 5 Bloc nou, Manastur str Huedinului.64.000 euro negociabil.Detalii la telefon 0747019384
Reclamație
79.500 €
2 camere
62 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 62 mp, Cluj-Napoca (AUMZPC)

Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
Avem placerea sa va prezentam un apartament cu 2 camere, semidecomandat, aflat la etajul 7 din 8, in corpul B, intr-un ansamblu imobiliar din cartierul Marasti. Suprafata utila a apartamentului este de 61.58 mp si se compune dintr-un dormitor, 1 baie, bucatarie cu camera de zi, hol, la care se mai adauga un balcon de 5mp. De asemenea, se poate achizitiona loc de parcare suprateran la pretul de 3000 euro sau subteran la 6000 de euro.Apartamentul se va preda in stadiu de semifinisat avand:• sapa cu instalatii termice• peretii gletuiti• centrala termica propie• calorifere• geamuri termopane• usi interioare• usa de intrare metalica• toate instalatiile electrice si sanitare pozate• panou electricPrintre beneficiile locatiei se numara accesul facil la mijloacele de transport, supermarket Carrefour in incinta ansamblului, distanta de 8 minute fata de Aeroportul Avram Iancu, distanta de 10 minute de Gara Centrala, scoli si gradinite in vecinatate.Pretul afisat este valabil in cazul achitarii unui avans de 50 %.Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare va invitam sa ne contactati ! ID 3099
Reclamație
99.500 €
3 camere

Vand aparatment in Grigorescu, 3 camere, bloc nou, parcare si gradina incluse in pret

Cluj,Cluj-Napoca
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere cu gradina proprie si parcare, situat in apropierea complexului American Village. Apartamentul este situat la parterul unui bloc nou cu 5 niveluri cu regim de inaltime P+4, are o suprafata utila de 65 mp, o gradina de 77 mp cu CF separat, si un loc de parcare exterior cu CF individual de asemenea. Apartamentul este semidecomandat, finisat modern, termoizolat exterior, este dotat cu centrala termica proprie si si se vinde semimobilat. Apartamentul este invecinat cu numeroase atractii ale Clujului precum Pădurea Hoia, Bike Park, Muzeul Satului, Parcul Babeș Bolyai, Facultatea de Educatie fizica si sport, Bazin olimpic Grigorescu, Bazin Olimpic Politehnica, Piața agroalimentara Grigorescu, Magazin Profi. Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
77.000 €

Apartament 2 camere semidecomandate, Gheorgheni!

Cluj,Cluj-Napoca
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, in Gheorgheni, langa Iulius Mall. Apartamentul are suprafata utila de 46mp + 2 balcoane, este compus din 2 camere semidecomandate, bucatarie, baie, spatiu de depozitare, hol. Se afla la etajul 1 al unui imobil cu 10 etaje, dotat cu lift si interfon. Detine finisaje clasice, parchet lemn masiv, geamuri sticla si lemn, gresie si faianta clasica. Apartamentul necesita renovare totala. Este ideal pentru investitie, dar si ca locuinta. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, la 5 minute de mers pe jos de Iulius Mall si FSEGA. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon afisate. ID. 19576
Reclamație
80.000 €
2 camere
40 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 40 mp, Cluj-Napoca (LR3BVP)

Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni, zona Hermes, intr-un imobil construit inainte de anul 1990, disponibil la etajul 11 din 11, cu o suprafata utila de 40 mp care dispune de doua terase, o terasa de 7 mp si o terasa de 40 mp. Imobilul este situat in apropiere de Statie CTP, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Mall, Centru universitar, Scoala/gradinita, Parc, Cinema, Fastfood, Piata, Restaurant / Pub, Baza Sportiva. ID intern: 8IM1585.
Reclamație
73.000 €
2 camere

Apartament de vanzare 2 camere

Cluj,Cluj-Napoca
De vanzare a unui apartament cu 2 camere, situat la parter din 4 etaje, cu suprafata de 40 mp, din CLUJ-NAPOCA, cartierul MARASTI, in apropiere de INTRE LACURI. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, terasa
Reclamație
45.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in Buna Ziua

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre vanzare un apartament semidecomandat cu 2 camere in cartierul Buna ZIua, aproape de mijloace de transport in comun si magazine. Apartamentul in suprafata utila de 48 mp este situat la mansarda unui imobil cu regim de inaltime D+P+2+M, si este compus din dormitor, living impreuna cu bucataria tip open-space, baie si hol. Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, usa metalica, geamuri termopan, si este complet mobilat, utilat. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei, pe str. Napoca nr. 10, Cluj-Napoca.
Reclamație
97.000 €
2 camere
45 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 45 mp, Cluj-Napoca (EPD2NT)

Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
Va propunem spre vanzare apartament de 2 camere, semidecomandat, situat in zona strazii Actorului, Gheorgheni.Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil recent reabilitat de 4 etaje si are o suprafata de 45 mp utili, compartimentat optim, astfel: 2 camere, bucatarie spatioasa cu loc de luat masa, baie,si balcon inchis.Finisajele sunt moderne: geamuri termopan, parchet din lemn masiv, gresie si faianta, usa metalica la intrare, usi interioare de lemn.Apartamentul este potrivit atat pentru cei care isi doresc o locuinta cocheta cat si pentru investitori.Zona este foarte cautata, in special datorita accesului facil spre Iulius Mall si Facultatea de Stiinte Economice.Se vinde mobilat si utilat.Pretul este negociabil.
Reclamație
125.000 €
4 camere

Apartament cu 4 camere, pe doua nivele, în zona Borhanci

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va propune spre vanzare un apartament de 4 camere, dispus pe doua nivele, situat in zona Borhanci, la 5 minute de capatul cartierului Gheorgheni, aproape de magazine, scoli, gradinite. Apartamentul este situat la etajul 6+M al unui bloc nou cu 6 etaje, fiind dispus pe 2 nivele, cu scara interioara. Suprafata utila este de 94 mp, fiind compartimentat astfel: In partea de jos: living spatios, dressing, bucatarie separata cu camara, 1 dormitor, baie cu jacuzzi, balcon; In partea de sus: 2 dormitoare semidecomandate, mansardate. Apartamentul este ultrafinisat, cu paviment placat cu piatra naturala, incalzire atat in pardoseala cat si cu radiatoare, scara interioara de lemn, mobilier modern si este utilat cu echipamente de inalta calitate. Pentru mai multe detalii, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. NAPOCA nr. 10, Cluj-Napoca.
Reclamație
47.900 €
1 cameră
28 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 28 mp, Cluj-Napoca (7TB82M)

Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
Va propunem spre vanzare o garsoniera in cartierul Manastur. Garsoniera este semidecomandata cu o suprafata utila de 28 mp compartimentata astfel: hol, baie, camera de zi, bucatarie si se afla la etajul 8 al unui imobil cu 10 etaje dotat cu lift si interfon. De asemenea garsoniera dispune si de modificari interioare respectiv blacon inchis si bucatarie extinsa. Finisajele de care aceasta dispune sunt clasice: gresie, faianta si moderne: geamuri termopan, centrala termica, usa metalica si se vinde complet mobilata si utilata. Zona in care se afla imobilul este aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate.
Reclamație
88.000 €
3 camere
65 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 65 mp, Cluj-Napoca (NFCWLJ)

Cluj,Cluj-Napoca,Grigorescu
Tudoria ofera spre vanzare apartament in zona Profi. Apartamentul este situat la etajul 9 al unui imobil dispus pe 10 niveluri, format din 3 camere semidecomandate, bucatarie, hol si baie, in suprafata utila de 65 mp+2 balcoane. Finisajele apartamentului sunt medii, detine centrala termica individuala, ferestre termopan, parchet laminat, gresie si faianta. Imobilul se ofera spre vanzare partial mobilat si cu garaj. Pentru informatii suplimentare sau stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati telefonic la numerele afisate!
Reclamație
40.080 €
2 camere
46 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 46 mp, Cluj-Napoca (YMKBX8)

Cluj,Cluj-Napoca,Someseni
Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in extremitatea estica a municipiului Cluj-Napoca, zona Aeroport, intr-un imobil construit in anul 2017, disponibil la etajul 1 din 4, cu o suprafata de 46 mp. Cladirea dispune si de parcari subterane care pot fi achizitionate la pretul de 5000 euro. Imobilul este situat in apropiere de supermarket, statie CTP, scoli, gradinita. ID intern: 8IM1391.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe