Reclamație
87.500 €
3 camere
70 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 70 mp, Cluj-Napoca (WZ3ETE)

Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
Klik Imobiliare propune spre vanzare un apartament de 3 camere decomandat in zona Scolii Liviu Rebreanu Manastur . In suprafata utila de 65 mp , acesta este compartimentat in 3 camere cu intrari separate , bucatarie , hol si baie ; in plus dispune si de un balcon inchis cu termopan , o boxa la subsol si un loc de parcare de la Primarie . Apartamentul de la parterul inalt al unui imobil cu 4 etaje reabilitat termic , este finisat complet si dotat cu centrala termica , geamuri termopan , calorifere , usa metalica , gresie , parchet si se vinde complet mobilat . Fiind situat in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a facultatilor, scolilor si a spatiilor comerciale , apartamentul este ideal atat pentru locuinta dar mai ales pentru investitie .
Reclamație
103.000 €
2 camere

Apartament 2 camere Intre Lacuri

Cluj,Cluj-Napoca
Smart Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament decomandat cu 2 camere la etajul 1 intr-un imobil cu 4 nivele in cartierul Intre Lacuri. Apartamentul cu o suprafata utila de 58 mp, se vinde complet utilat si mobilat si este compartimentat astfel: bucatarie, 2 camere, baie, spatiu de depozitare(camara), hol si un balcon de 6,6 mp. Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, aproape de mijloace de transport in comun. Se accepta si credit bancar. Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare astept telefonul dvs. "
Reclamație
105.000 €
4 camere
86 m²

Apartament de vânzare cu 4 camere, 86 mp, Cluj-Napoca (HTB354)

Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere in Manastur, zona Billa! Apartamentul are suprafata de 86 mp + 3 balcoane, compus din 3 dormitoare decomandate, living, bucatarie, 2 bai, hol si se afla la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje izolat termic. Detine finisaje clasice, centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet laminatsi se vinde semimobilat. Apartamentul este situat in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazinelor, si farmaciilor! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
93.000 €
2 camere

Vand apartament 2 camere c-tie noua situat in Zorilor zona benzinariei Mol etaj intermediar decomana

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament cu 2 camere,c-tie noua, situat in cartierul Zorilor,zona benzinariei Mol,etaj intermediar,decomandat,confort sporit,cu suprafata utila de 63mp.Apartamentul de vanzare este finisat modern cu parchet,gresie,faianta,geamuri termopan si usa metalica.Apartamentul dispune de centrala termica proprie,balcon,se vinde mobilat ,utilat si este situat in apropiere de mijloace de transport in comun, la 5 minute de Universitatea Tehnica si Sigma Center.
Reclamație
31.500 €
1 cameră

Apartament 1 camerea 37 mp.dec,balcon, zona Florilor

Cluj,Cluj-Napoca
Apartament 1camera in suprafata utila de 37 mp+5 mp total 42 mp, decomandat compus din hol, baie, bucatarie separata, camera si balcon. Mobilier de bucatarie si dormitor anul trecut achizitionate, parchet laminat recent montat, centrala si calorifere. Loc de parcare. Pret de vanzare 31.500 euro.CF liber de sarcini. Locatie:Floresti zona strazii Florilor. Anunturi publicate de: Record Imobiliare, numar etaj: 4, numar camere: 1, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 37, anul constructiei: 2009
Reclamație
81.500 €
1 cameră
49 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 49 mp, Cluj-Napoca (ZTX55L)

Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
Klar Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 1 camera, decomandat, in cartierul Gheorgheni, zona Interservisan. Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al unui imobil cu 7 etaje, se vinde la stagiu de finisat, mobilat si utilat. Imobilul se preteaza atat ca locuinta cat si ca investitie, avand la 150 de metri Iulius Mall, la 50 metri statie de autobuz, scoala, gradinita, supermarket.,
Reclamație
62.000 €
1 cameră

Apartament 1 camere etaj 5 strada Arinilor

Cluj,Cluj-Napoca
Lider Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 1 camera confort sporit, situat intr-un imobil de 8 etaje, strada Arinilor.Apartamentul este situat la etajul 5, are supraftaa de 38 mp plus balcon de 9 mp.Este decomandat compartimentat in bucatarie, camera, hol, baie si balcon.Finisajele interioare cuprind,parchet,gresie,faianta,termopan,usa metalica si centrala.Se vinde asa cum se vede in poze, se accepta si plata prin credit.pret 62000 euro negociabil,
Reclamație
78.000 €
2 camere
42 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 42 mp, Cluj-Napoca (N4KV6Y)

Cluj,Cluj-Napoca,Plopilor
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere in cartierul Plopilor. Apartamentul este decomandat in circuit cu o suprafata utila de 42 mp compartimentat astfel: hol, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor si se afla la parterul unui imobil reabilitat termic cu 4 etaje dotat cu interfon. Finisajele de care acesta dispune sunt moderne: gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica, usa metalica si se vinde semimobilat. Zona in care se afla imobilul este aproape de mijloacele de tranport in comun, magazine si alte puncte de interes. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate.
Reclamație
70.000 €
2 camere

Vand 2 camere in Gheorgheni in zona Politiei Rutiere etaj intermediar decomandat finisat confort 1

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament cu 2 camere, in cartierul Gheorgheni, in zona Politia Rutiera, la etaj intermediar, decomandat, confort I, cu suprafata utila de 44mp. Apartamentul de vanzare este finisat modern, gresie, parchet, faianta, geamuri termopan si usa metalica. Apartamentul se afla intr-un imobil reabilitat termic, dispune de centrala de bloc, 1 balcon inchis cu termopan, se vinde partial mobilat si utilat. Apartamentul se afla intr-o zona excelenta, aproape de mijloacele de transport in comun, zone comerciale, scoli, locuri de joaca si spatii verzi. Ideal pentru investitie sau locuinta.
Reclamație
103.000 €
3 camere

Vand apartament 3 camere in Gheorgheni zona Interservisan BT

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament 3 camere situat in Gheorgheni apaorpe de Interservisan si BT de pe Titulescu, se vinde complet utilat si mobilat, compartimentat in 3 camere, 1 bucatarie 2 bai, 1 balcon, suprafata utila 70mp. Apartamentul este decomandat la etaj intermediar. Pret de vanzare 105 mii euro.
Reclamație
71.900 €
2 camere
53 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 53 mp, Cluj-Napoca (R9PCNL)

Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
Escada Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, situat in cartierul Intre Lacuri, zona strazii Dunarii, intr-un imobil construit in anul 2017, confort 1, decomandat, etaj 2 din 3, cu o suprafata de 52.65 mp, cu 1 grup sanitar, 1 balcon. Apartamentul se vinde la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta, peretii gletuiti, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, centrala termica proprie si calorifere. Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subteran contra sumei de 5250 euro. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie autobuz, scoli, gradinita. ID intern: 654.
Reclamație
85.500 €
2 camere
56 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 56 mp, Cluj-Napoca (Y3V78R)

Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
Apartament 2 camere decomandate situat in cartierul Marasti, zona Kaufland! Imobilul in care se afla apartamentul este structurat S+P+7E. Dispune de lift, spatiu verde cu loc de joaca pentru copii si este construit cu materiale de calitate. Apartamentul propus este situat la etajul 3 din 7, are suprafata utila de 56.17 mp si este compartimentat astfel: - 2 camere decomandate, bucatarie, baie si balcon. Se preda la stadiul de semifinisat cu peretii cu doua straturi de glet, usa metalica la intrare, tamplarie PVC, instalatii electrice si sanitare trase pe pozitie. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie. Pentru mai multe detalii si pentru a stabilii o vizionare, apelati cu incredere la agentia noastra!
Reclamație
69.000 €
2 camere
48 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 48 mp, Cluj-Napoca (VA9NFR)

Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
Va recomandam spre vanzare un apartament situat in Manastur zona Minerva/MC Donald's Manastur . Imobilul are o buna pozitie in cartier, avand in imediata apropiere ,scoli, gradinite, farmacii, magazine, banci, supermarket, statii de autobuz tramvai si taxi, precum si multe ale puncte de interes comun. Apartamentul este situat la etajul 7 din 10, are o suprafata utila de 48 mp si este compus din: 2 camere decomandate, 1 bucatarie, 1 baie , 1 debara, 1 hol. Apartamentul dispune si de 1 balcon si 1 boxa la subsol.Finisajele moderne sunt evidentiate de parchet pentru pardoseala, vopsea lavabila pentru pereti, faianta si gresie moderna atat in bucatarie cat si baie, incalzirea se face prin centrala termica, iar geamurile sunt din tamplarie PVC.Apartamentul este disponibil imediat, se preda complet mobilat si utilat, ideal atat pentru locuinta cat si pentru investitie. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta cu incredere!
Reclamație
92.000 €

3camere gheorgheni decomandat cu balcon

Cluj,Cluj-Napoca
vand 3 camere gheorgheni in gheotgheni cu balcon, centrala, termopane , parchet masiv , gresie faianta zona linistita aproape de baita, numar etaj: 0, suprafata utila: 64
Reclamație
125.000 €
4 camere
84 m²

Apartament de vânzare cu 4 camere, 84 mp, Cluj-Napoca (8RKW9M)

Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
Apartament 4 camere decomandate in Zorilor! Va propunem spre vanzare apartament cu 4 camere situat intr-o zona linistita, in zona Sigma Center, Cluj-Napoca. Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje, are suprafata utila de 84 mp si este compus din 4 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie, 1 loc de depozitare, 1 hol si 2 balcoane. Apartamentul este finisat clasic si necesita renovare. Incalzirea apartamentului se realizeaza prin regia de termoficare. Pentru mai multe detalii si pentru a stabilii o vizionare va rugam sa ne contactati!
Reclamație
116.389 €
4 camere
119 m²

Apartament de vânzare cu 4 camere, 119 mp, Cluj-Napoca (BTGB3L)

Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
360 Estate va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, format dintr-un living spatios, dormitor, bucatarie, hol, baie si o terasa generoasa in suprafata de 35.35 mp. Apartamentul este decomandat, confort I, situat in cartierul Marasti, zona Kaufland, intr-un imobil construit in anul 2019.Apartamentul este pozitionat la etajul 6 din 6 si are suprafata totala utila de 98.96 mp . Imobilul este situat la aproximativ 300m de Centrul comercial Kaufland si Scoala Gimnaziala
Reclamație
88.000 €
3 camere

Apartament cu 3 camere în Manastur, zona Complex Nora

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, in zona Complex Nora, cartier Manastur. Apartamentul are o suprafata utila de 67 mp, este situat la parterul unui imobil de 4 etaje si este compartimentat astfel: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie. Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica. Pentru orice detalii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail, sau la sediul agentiei noastre de pe strada Napoca nr. 10.
Reclamație
106.000 €
3 camere
65 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 65 mp, Cluj-Napoca (TNUCHH)

Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
Escada Imobiliare propune spre vanzare, apartament cu 3 camere, situat in cartierul ,zona Zorilor, intr-un imobil construit in anul 1990 confort 1 decomandat, etaj 3 din 4 cu o suprafata de 65 mp, cu 2 grupuri sanitare si 2 balcoane.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie autobuz ,scoli,gradinita. ID intern: 1420.
Reclamație
109.000 €
4 camere
78 m²

Apartament de vânzare cu 4 camere, 78 mp, Cluj-Napoca (33YW9N)

Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
Va oferim spre vanzare un apartament cu 4 camere, decomandat, aflat la etajul 2 din 4 intr-un imobil situat in cartierul Manastur. Suprafata utila a apartamentului este de 78 mp si se compune din 4 camere, 2 bai, bucatarie, hol la care se adauga un balcon spatios. Apartamentul dispune de finisaje moderne, centrala termica, geamuri termopan, usa metalica, boxa. Pentru informatii suplimentare asteptam sa ne contactati !! ID 2486
Reclamație
71.078 €
2 camere
50 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 50 mp, Cluj-Napoca (AUD2U9)

Cluj,Cluj-Napoca,Manastur,Strada Calea Floresti,139
RE/MAX Premium va propune cu Comision 0% (zero) un apartament cu 2 camere care face parte din cel mai inalt ansamblu rezidential, West City Tower, care are termen de finalizare in ianuarie 2020. Apartamentul este decomandat, spatios, modern si poate fi extrem de usor de amenajat dupa gustul fiecaruia, are o suprafata utila de 50.77 si o terasa de 6.35 mp; pretul pentru terasa este 50% din pretul pe mp util al apartamentului. Se va preda semifinsat.Amplasarea intr-o zona zona foarte buna din Cluj-Napoca, la 3 km fata de centru, proximitatea fata de multe puncte de interes, vecinatatea de Parcul Colina si Padurea Faget, constituie adevarate avantaje pentru locuitorii sai.Ansamblul rezidential din care face parte acest apartament, este unul exclusivist, cu o arhitectura aparte, care a fost conceput pentru a deveni un reper al Clujului de mâine.Ofera familiei tale oportunitatea de a descoperi bucuriile si de a trai intr-un apartament modern, cu toate facilitatile.
Reclamație
42.500 €
2 camere

Ap.2 camere 49 mp,CF,balcon 5 mp, lift, zona Vivo

Cluj,Cluj-Napoca
Apartament 2 camere in suprafata utila de 48,80 mp+balcon 5,05mp situat la etaj 3 din 4. Compartimentare:decomandat compus din hol, bucatarie, dormitor, sufragerie, baie si balcon 5 mp. Stadiu semifinisat, centrala termica+calorifere, pereti tencuiti si gletuiti, sape, instalatii trase pe pozitii, geamuri termopan, usa metalica la intrare, izolatie exterioara, LIFT, regim de inaltime D+P+4etaje. Carte funciara, se accepta si prin credit (Ipotecar, Prima Casa ). Pret de vanzare 42.500€. Locatie: Floresti, zona Vivo. , Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 3, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 49, anul constructiei: 2017
Reclamație
78.000 €
2 camere
50 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 50 mp, Cluj-Napoca (2YY984)

Cluj,Cluj-Napoca,Grigorescu
Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Grigorescu, zona Profi, intr-un imobil construit in anul 1974 , disponibil la etajul 2 din 10, cu o suprafata utila de 50 mp.Imobilul este situat in apropiere de Statie CTP, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Centru universitar, Scoala/gradinita, Parc, Cinema, Fastfood, Restaurant / Pub, Baza Sportiva. ID intern: 8IM2603.
Reclamație
91.000 €
2 camere

Vanzare apartament 2 camere, 50mp

Cluj,Cluj-Napoca
De vanzare apartament cu 2 camere, situat la etajul 4 din 6 etaje, cu suprafata de 50 mp, din CLUJ-NAPOCA, cartierul BUNA ZIUA, in apropiere de GRAND HOTEL ITALIA. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, lift, interfon.
Reclamație
125.000 €
2 camere
66 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 66 mp, Cluj-Napoca (VHAHET)

Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
KLIK IMOBILIARE va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 2 din 8, cu o suprafata de 66 mp, apartamentul este compus din living bucatarie, dormitor, baie si balcon. Apartamentul este ultrafinisat si se vinde mobilat si utilat . Imobilul este situat in apropierea mijloacelor de transport in comun si a zonelor comerciale. ID intern: 1347.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe