Reclamație
89.890 €
3 camere

3 camere in Buna ziua de vanzare

Cluj,Cluj-Napoca
Semimobilat cu parcare supraterana,apartamentul e situat la mansarda P+2+M . Este situata in zona cu multe facilitati: statii autobuz urcare /coborare spre centru, banca, farmacie, magazine alimentare in 100 m, benzinarie la 500 m, supermarket LIDL in 1000 m, restaurante, bistro, magazin panificatie in 500 m. Blocul se afla la 50 m de str Buna ZIua. Compartimentare: 2 dormitoare, living+bucatarie de 45 mp, open space. 1 baie mare. Orientare E,S,V. S Se accepta orice forma de cumparare, inclusiv credit bancar, apartamentul este liber de orice sarcini, intabulat inclusiv parcarea in CF. Este disponibil imediat :0745753982, 0740535049, 0742819710
Reclamație
71.782 €
2 camere
50 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 50 mp, Cluj-Napoca (KP68CA)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Habitas Imobiliare va ofera spre vanzare apartamente 1, 2 si 3 camere, imobil nou, cartierul Buna Ziua.Imobilul dispus pe 1S+P+3E, cu lift, este situat la o strada asfaltata.Apartamente disponibile:1 camera-40.19 mp + 1.50 mp balcon- 56.969 euro -44.10 mp + 2.70 mp balcon- 62.511 euro-46.26 mp + 2.20 mp balcon- 65.573 euro-48.59 mp - 68.876 euro-49.62 mp + 2.48 mp logie - 70.336 euro2 camere- 50.64 mp + 15.06 mp terasa - 71.782 euro- 63.50 mp + 3.30 mp balcon - 90.011 euro- 65.69 mp + 1.96 mp logie - 93.115 euro3 camere:- 68.64 mp + 15.06 mp terasa - 93.693 euro- 71.96 mp + 2.80 mp balcon +2.80 mp balcon - 98.225 euro *** Preturile afisate contin TVA 5% inclus.Apartamentele se predau la stadiul semifinisat, cu centrala termica, incalzire in pardoseala, geamuri tripan, usa metalica la intrare, utilitatile pregatite la pozitii.Termosistemul este cu vata bazaltica pentru un grad maxim de confort.Lift Schindler care asigura accesul inclusiv la parcarea subteranaParcare subterana securizata cu acces restrictionat prin bariera cu cartelaSe pot achizitiona si locuri de parcare subterane la pretul de 6000 euro.Se accepta toate modalitatile de plata.Un imobil bine pozitionat, zona foarte accesibila, compartimentari utile, preturi bune.Dezvoltator cu forta financiara si portofoliu bogat de imobile construite in ultimii ani.* termen de finalizare iunie 2018, cu CF august 2018.
Reclamație
63.000 €
2 camere

Apartament cu o camera in Buna Ziua!

Cluj,Cluj-Napoca
Va propunem spre vanzare un apartament cu o camera in cartierul Buna Ziua. Apartamentul este semidecomandat cu o suprafata utila de 39 mp compartimentat astfel: hol, baie, camera de zi, bucatarie si se afla la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje dotat cu interfon. Finisajele de care acesta dispune sunt moderne: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica, usa metalica si se vinde mobilat fiind ideal pentru investitie. Zona in care se afla imobilul este aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate.
Reclamație
90.000 €
2 camere
62 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 62 mp, Cluj-Napoca (WJULFU)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in cartierul Buna Ziua! Apartamentul se afla la parterul unui imobil constructie noua cu 6 etaje si are o suprafata utila de 62 mp si este format din un dormitor, living+bucatarie, o baie si o terasa de 11 mp. Acesta este finisat modern, fiind dotat cu geamuri termopan, usa metalica si centrala termica individuala. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat modern, conform pozelor de prezentare inclus fiind si locul de parcare din garajul subteran. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
91.000 €
2 camere

Vanzare apartament 2 camere, 50mp

Cluj,Cluj-Napoca
De vanzare apartament cu 2 camere, situat la etajul 4 din 6 etaje, cu suprafata de 50 mp, din CLUJ-NAPOCA, cartierul BUNA ZIUA, in apropiere de GRAND HOTEL ITALIA. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, lift, interfon.
Reclamație
105.000 €
2 camere

Apartament ultrafinisat in Buna Ziua

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere in Buna Ziua, zona LIDL. Situat la etajul 3+mansarda intr-un bloc P+3+M apartamentul dispune de o compartimentare generoasa si ingenioasa pe doua niveluri dupa cum urmeaza: living, bucatarie, baie, balcon, hol, spatiu de depozitare ,la primul nivel si dormitor, baie, dressing, balcon la mansarda. Apartamentul este ultrafinisat si mobilat in stil vintage dispunand de mobilier customizat unicat din lemn masiv sculptat, candelabre lucrate manual, balustrada din fier forjat la comanda. Imobilul de vanzare are doua balcoane ce ofera un plus de luminozitate, este pozitionat in apropriere de magazine si mijloace de transport in comun si este ideal pentru cineva care cauta un apartament "La Cheie". Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10
Reclamație
45.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in Buna Ziua

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre vanzare un apartament semidecomandat cu 2 camere in cartierul Buna ZIua, aproape de mijloace de transport in comun si magazine. Apartamentul in suprafata utila de 48 mp este situat la mansarda unui imobil cu regim de inaltime D+P+2+M, si este compus din dormitor, living impreuna cu bucataria tip open-space, baie si hol. Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, usa metalica, geamuri termopan, si este complet mobilat, utilat. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei, pe str. Napoca nr. 10, Cluj-Napoca.
Reclamație
75.000 €
2 camere

Vand 2 camere c-tie noua in Buna ziua zona Oncos conf 1

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament cu 2 camere, c-tie noua, situat in cartierul Buna Ziua, zona Oncos, decomandat, confort 1, cu suprafata utila de 53 mp. Apartamentul de vanzare este finisat modern cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan si usa metalica. Apartamentul are orientare sudica, se vinde mobilat, utilat, dispune de centrala termica proprie, balcon si este situat intr-o zona excelenta, aproape de mijloace de transport, zone comerciale, locuri de joaca si spatii verzi. Ideal pentru locuinta.
Reclamație
105.000 €
54 m²

Apartament de vânzare, 54 mp, Cluj-Napoca (WWESHE)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Capital Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat in cartierul Buna Ziua, Cluj-Napoca. Proprietatea este situata la etaj intermediar orientare V iar compartimentarea este urmatoarea: 1 living cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, un hol si o terasa de 10 mp. Deasemenea apartamentul beneficiaza si de un loc de parccare suprateran.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Reclamație
112.500 €
3 camere
75 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 75 mp, Cluj-Napoca (JX2XB4)

Cluj,Cluj-Napoca,Industrial
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, semifinisat, in cartierul Buna Ziua! Apartamentul are suprafata utila de 75 mp + 40 mp terasa, compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, o baie, situat la parterul unui imobil nou cu 4 etaje. Apartamentul este foarte spatios si luminos si se vinde la stadiul de semifinisat, cu centrala termica si termopane. La cerere apartamentul se poate preda finisat. In pretul apartamentului este inclus un loc de parcare subteran. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazinelor si altor puncte de interes, ideal pentru locuinta! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
163.000 €

Apartament 3 camere de vanzare in Buna Ziua

Cluj,Cluj-Napoca
Lions imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere in constructie noua, cu gradina de 60 mp in cartierul Buna Ziua.Apartamentul este situat la parter, este compus din: living + bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai.Acesta are o suprafata utila de 110 mp, dispune de un garaj subteran, este superfinisat, mobilat si utilat.Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.
Reclamație
77.500 €
2 camere
62 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 62 mp, Cluj-Napoca (AAY6BB)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat pe Calea Turzii, zona Leroy Merlin, intr-un imobil construit in anul 2017, disponibil la etajul 4 din 5, cu o suprafata utila de 62 mp. Optional se poate achizitiona si loc de parcare in garaj subteran la pretul de 4000 Euro TVA. Imobilul este situat in apropiere de Statie CTP, Supermarket, Parc, Benzinarie, Restaurant / Pub. ID intern: 8IM2265.
Reclamație
139.000 €

Apartament cu 3 camere etaj intermediar zona Fagului

Cluj,Cluj-Napoca
944 Klik Imobiliare va propunespre vanzare un apartament cu 3camere Buna Ziua, zona Becas. Apartamentul este situat intr-un imobil constructie noua, la etaj intermediar, are o suprafata utila de 74mp si este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie,hol; dispune de balcon in suprafata de 6mp. Finisajele sunt moderne si sunt reprezentate decentrala termica, usa metalica, parchet laminat, gresie, faianta, vopsea lavabila. Se vinde mobilat si utilat complet. Inpretul apartamentului este inclus si un loc de parcare.Apartamentul este ideal atat pentru investitie, cat si pentru o familie datorita pozitionarii sale. In zona exista mai multe centre comerciale, farmacii, scoli, gradinite, spatii verzi cu loc de joaca pentru copii.ID intern: 944.
Reclamație
75.000 €
2 camere

VAND 2 CAMERE IN BUNA ZIUA BLOC NOU CU CF SI PARCARE CU CF FINISAT MODERN

Cluj,Cluj-Napoca
VAND 2 CAMERE BLOC NOU CU CF ,SI PARCARE CU CF , IN ZORILOR, DECOMANDAT ,ETAJ 2 FINISAT, MOBILAT OCUPABIL REPEDE,CU PARCARE CU CF cu plata urgent
Reclamație
80.000 €
2 camere
57 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 57 mp, Cluj-Napoca (NRZGM8)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semifinisat situat in cartierul Buna Ziua! Apartamentul se afla la etajul 4 din 5 al unui imobil constructie 2018, are o suprafata utila de 57 mp si este format dintr-un living impreuna cu bucatarie, un dormitor, o baie si un balcon. Acesta se preda la stadiu semifinisat, fiind dotat cu geamuri termopan, usa metalica si centrala termica individuala, sapa autonivelanta, un strat de glet pe perete, instalatiile electrice si sanitare trase la pozitie. In pretul de vanzare al apartamentului este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului. Pretul de vanzare include TVA de 5%. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
164.500 €
5 camere
144 m²

Apartament de vânzare cu 5 camere, 144 mp, Cluj-Napoca (UCR38F)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
MAT imobiliare ofera spre vanzare apartament in Vila/Case insiruite in ansamblu rezidential situat in zona Europa - Cluj-Napoca.Imobilul este dispus pe 3 niveluri Demisol P Etaj avand 5 camere, 3 dormitoare Camera Hobby, 3 bai, suprafata utila 144 mp curte individuala/terasa la parter 9.20mp in spate si 14.10mp demisol.Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat avand centrala termica, incalzire in pardoseala, geamuri termopan cu tamplarie PVC, toate instalatiile trase pe poziti cu peretii tencuiti si gletuiti.- Parter: living, loc de luat masa, bucatarie si baie 46.30mp 9.20mp terasa- Etaj: 3 dormitoare si 1 baie 46.40mp 4.10mp balcon-Demisol: Camera Hobby, baie si camera centrala 52.30mp 14.10mp terasaApartamentul dispune si de loc de parcare in garajul imobilului.In pretul de vanzare este inclus si TVA-ul 1 loc parcare in garaj.Comision vanzare 2%.Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati prin email sau la numarul de telefon din anunt.ID intern: MAT120.
Reclamație
60.000 €
1 cameră

Vand 1 camere c-tie noua 2010 in Buna ziua decomandat confort 1

Cluj,Cluj-Napoca
apartament cu 1 camere in constructie noua din 2010, in cartierul Buna Ziua,decomandat, confort I, cu suprafata utila de 35 mp. Apartamentul de vanzare este finisat modern, gresie, parchet, faianta, geamuri termopan si usa metalica. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, 1 balcon deschis, parcare privata, se vinde complet mobilat si utilat. Apartamentul se afla intr-o zona excelenta, aproape de mijloacele de transport in comun, zone comerciale, scoli, locuri de joaca si spatii verzi. Ideal pentru locuinta sau investitie.
Reclamație
85.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere in Sophia Residence

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in cartierul Buna Ziua, in ansamblul rezidential Sophia Residence. Apartamentul cu suprafata utila de 44 mp este situat la etajul 2 si este compartimentat intr-un living cu bucatarie, dormitor, baie, hol si un balcon de 9.6 mp. Apartamentul dispune de centrala termica de imobil, geamuri termopane, usa metalica si se vinde finisat, nemobilat si neutilat complet. Ansamblul in care este situat pune la dispozitie sala de fitness, loc de joaca pentru copii, teren de sport si un consum redus de energie datorita certificarii ambientale. In pret este inclus si un loc de parcare subteran. Pentru mai multe detalii, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre pe strada Napoca nr. 10.
Reclamație
133.000 €
3 camere
84 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 84 mp, Cluj-Napoca (4NHCKN)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Tudoria va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere in Buna Ziua! Imobilul este compus din 3 camere semidecomandate, living+ bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si hol, cu suprafata utila de 84 mp + 2 balcoane , situat la parter inalt ( peste garaje) intr-un imobil nou cu 3 etaje. Apartamentul este finisat modern: usa metalica, gresie si faianta moderna, parchet laminat, geamuri termopan si centrala termica imobil. Se vinde mobilat si utilat modern. Pretul include si un loc de parcare subteran. Zona in care se afla apartamentul este foarte potrivita atat pentru investitie cat si pentru locuinta, in apropiere de mijloacele de transport in comun. Pentru detalii si vizionari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau la sediul agentiei noastre.
Reclamație
170.000 €
3 camere
78 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 78 mp, Cluj-Napoca (729TMY)

Cluj,Cluj-Napoca,Becas
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit cu 3, in Buna Ziua, zona LIDL, cu o panorama splendida. Apartamentul are suprafata utila de 78mp + 2 balcoane, este compus din living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, hol, dressing, spatiu de depozitare si se afla la etajul 6 al unui imobil nou cu 6 etaje dotat cu lift si interfon. Blocul este inca in garantie si detine certificare Verde. Detine finisaje moderne, incalzirea se face prin centrala de imobil, electrocasnicele incluse in pret: frigider beko, masina de spalat vase, cuptor whirlpool, plita inductie, chiuveta + baterie granit, masina de uscat rufe whirlpool, masina de spalat whirlpool, mobila de bucatarie mdf. Zona dispune de bariera la ambele iesiri de pe strada, blocul dispune de camere de filmat pentru siguranta locatarilor. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare subteran. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau ne puteti gasi la sediul agentiei noastre de pe strada Pitesti nr. 12!
Reclamație
72.000 €
2 camere

Vand 2 camere c-tie noua in Buna ziua decomandat zona Lidl confort 1 finisat modern

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament cu 2 camere, constructie noua, situat in cartierul Buna Ziua, zona strazii Buna ziua, decomandat, cu suprafata utila de 47 mp.Apartamentul este finisat modern cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan si usa metalica. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, aer conditionat, balcon, 2 locuri de parcare, ramane mobilat si utilat. Este intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun, zone comerciale, scoli, locuri de joaca si spatii verzi. Ideal pentru locuinta sau pentru investitie.
Reclamație
94.500 €
51 m²

Apartament de vânzare, 51 mp, Cluj-Napoca (BKA4KD)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Capital Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat in cartierul Buna Ziua, Cluj-Napoca.Proprietatea este situata intr-o zona linistita la etaj intermediar orientare V. Compartimentarea este urmatoarea: Living cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, 1 hol, 1 balcon.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Reclamație
63.336 €
2 camere
57 m²

Apartament de vânzare cu 2 camere, 57 mp, Cluj-Napoca (YH52L3)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
360 Estate ofera spre vanzare apartament cu 2 camere semifinisat , decomandat, situat in cartierul Buna Ziua, zona Calea Turzii, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 52.78 mp utili si 56.66 mp suprafata construita. Imobilul este dotat cu lift de ultima generatie.Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat: incalzire in pardoseala, sape , instalatii pe pozitii ,1 strat de lavabil, centrala termica, usa metalica, geamuri termopan cu 3 sticle.In incinta ansamblului se va construi un parc de 2.000 de mp cu terenuri de sport, spatii de joaca, alei de promenada si zone verzi generoase.Pretul este de 63336 EUR TVA in functie de modalitate de plata.Apartamentul se vinde inpreuna cu un garaj contra sumei de 5000 euro TVA 5%Termenul de finalizare al constructiei este sfarsitul anului 2018 iar CF si contractul final prima jumatate 2019.Comision 2% din valoarea tranzactionata.ID intern: EST226.Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati cu incredere.
Reclamație
129.000 €
93 m²

Apartament de vânzare, 93 mp, Cluj-Napoca (7M7MBL)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Capital Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat in cartierul Buna Ziua, Cluj-Napoca. Proprietatea este situata la etajul 2, orientare S-E iar compartimentarea este urmatoarea: 1 living mare 33 mp., 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 hol, 1 terasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, Bună Ziua, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe