Reclamație
123.000 €
3 camere

Apartament 3 cam, 78 mp, superfinisat si utilat cu parcare subterana

Cluj,Cluj-Napoca
Vand fara comision un apartament de 3 camere superfinisat cu o panorama superba, utilat si mobilat in Buna Ziua, complexul Bonjour Residence, la etajul 6 intr-un bloc nou de 9 etaje, aflat intr-o locatie ideala si linistita, foarte aproape de hipermarketuri si magazine (Lidl, Oncos) si de statie de transport in comun. Apartamentul este decomandat cu intrare principala in hol, din hol se intra intr-un living generos cu bucatarie si terasa mare, cat si intr-o camera si un dormitor. Din dormitor se intra in a doua baie mai spatioasa. Apartamentul este finalizat cu finisaje de inalta calitate incluzand parchet laminat cu izolare termica si fonica, gresie si faianta, instalati si obiecte sanitare, sticla securizata la cabina de dus, vana extra lunga. Adresa exacta a apartamentului este: strada Buna Ziua, nr. 39, bl E7D, sc.1, etaj 6, ap 58. Album photo cu mai multe poze: *** Detalii complete: - pret: 123000 EUR; pretul include garajul subteran, tot mobilierul si electrocasnicele - suprafata apartament: 78 metrii patrati - terasa de 32 metrii patrati se intinde pe 2 laturi ale apartamentului - etaj: 6 din 9 - compartimentare: decomandat (hol -> living cu bucatarie, baie 1, camera si dormitor; camera -> terasa; dormitor -> baie 2; living -> terasa) - bai: 2; una cu cabina de dus accesibila din hol si una cu vana accesibila din dormitor - incalzire: centrala termica, bloc nou izolat - finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, glet in 3 staruri, vopsea lavabila, lumini led (consum redus), sticla securizata la cabina de dus - 1 parcare subterana disponibila in bloc inclusa in pret Mobila si electrocasnice incluse: - hol: videointerfon - bucatarie: frigider incorporat, plita electrica pe inductie, cuptor incorporat, masina de spalat vase, hota telescopica, masa extensibila 140(180) x 220 cm cu 4 scaune, centrala termica incorporata in mobilier - living: o canapea cu 3 locuri, o canapea cu 2 locuri, masa de cafea, dulap comoda TV - dormitor: pat dublu cu spatiu depozitare, dulap cu 3 usi si oglinda - baie 1: cabina dus, wc, lavoar, oglinda - baie 2: vana extra lunga, wc, lavoar, oglinda, masina de spalat rufe Apartamentul se vinde doar cu mobilierul si electrocasnicele incluse.
Reclamație
98.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere în Bonjour Residence

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, modern si foarte luminos, in Boujour Residence. Apartamentul are o suprafata utila de 56 mp, este situat la etajul 7 intr-un imobil de 8 etaje si este compus din: dormitor, living cu bucatarie, baie si o terasa de 14mp. Apartamentul dispune de finisaje moderne, dotat cu mobila personalizata, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica. Pentru confortul dumneavoastra apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran cu telecomanda. Se vinde complet mobilat si utilat. Pentru orice detalii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail, sau la sediul agentiei noastre de pe strada Napoca nr. 10.
Reclamație
146.000 €
87 m²

Apartament de vânzare, 87 mp, Cluj-Napoca (YDEGHE)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
ID Oferta: 1051Homeward Imobiliare va propune spre vanzare un apartament semidecomandat cu 3 camere 87 mp in cartierul Bonjour Residence Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil cu 8 etaje In ceea ce priveste compartimentarea acesta este semidecomandat avand urmatoarele caracteristici: 2 dormitoare 1 living open-space cu bucatarie 2 bai 2 balcoane Locuinta beneficiaza de: Termopane parchet gresie faianta.Se vinde complet utilat.Parerea agentului: Imobil situat intr-o zona linistita ideal pentru o familie sau pentru investitie.In cazul în care aceasta oferta va este pe plac nu ezitati sa ne contactati .
Reclamație
90.000 €
2 camere

Apartament cu 2 camere si gradina proprie in Buna Ziua

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre vanzare un apartament semidecomandat cu 2 camere in cartierul Buna Ziua, in Bonjour Residence. Apartamentul in suprafata utila de 62 mp este compus din: dormitor, living impreuna cu bucataria tip open-space, baie, hol, terasa de 11 mp (acces atat din living, cat si din dormitor) si o gradina privata de 20 mp. Acesta este dotat cu usa antiefractie, geamuri termopan, se vinde complet mobilat, utilat iar pretul include si un loc de parcare privat. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.
Reclamație
57.500 €
1 cameră
51 m²

Apartament de vânzare cu o cameră, 51 mp, Cluj-Napoca (KHETCL)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament tip studio in cartierul Buna Ziua, la parterul inalt al unui imobil nou. Apartamentul cu suprafata utila de 51 mp este compus din o incapere open space generoasa, baie si hol, amplasat la parterul inalt, peste garaje al unui imobil nou, constructie din caramida, izolat cu polistiren si dotat cu lift si interfon. Apartamentul este semifinisat, poate fi amenajat dupa bunul plac, iar inaltimea camerei ( 3.90 metri) permite realizarea unei supante de toata frumusetea (in aceasta situatie suprafata utila a apartamentului se poate marii chiar cu 50%). In imaginile de prezentare ale apartamentului gasiti atasate si 2 fotografii de prezentare ca sugestie de amenajare. Pentru confortul dumneavoastra apartamentul dispune de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului, la fel si de o suprafata vitrata mare orientata Sud. Apartamentul este situat aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes, zona Bonjour Residence, fiind ideal pentru investitie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau la sediul agentiei.
Reclamație
130.000 €
3 camere

Apartament cu 3 camere, zona Bonjour Residence

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre vanzare un apartament semidecomandat cu 3 camere in cartierul Buna Ziua, zona Bonjour Residence, aproape de magazine si mijloace de transport in comun. Apartamentul in suprafata utila de 73 mp este situat la etajul 4 a unui imobil nou, si este compus din 2 dormitoare, living impreuna cu bucataria, 2 bai, hol si o terasa de 24 mp. Acesta este dotat cu usa antiefractie, centrala proprie, dispune de finisaje de calitate superioara, se vinde complet mobilat, utilat, iar pretul include si un loc de parcare subteran. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.
Reclamație
165.000 €
3 camere

Vand apartament lux 3 camere in Buna Ziua , panorama superba,parcare subterana,boxa,terasa!

Cluj,Cluj-Napoca
Vand apartament cu 3 camere, decomandat si ultrafinisat, cu vedere panoramica asupra Clujului, situat in zona Bonjour Residence, din cartierul Buna Ziua. Apartamentul este pozitionat la etajul 7 avand o panorama superba asupra orasului si este mobilat si utilat complet. Dispune de o suprafata utila de 78 mp, o terasa de 22mp, parcare subterana 13 mp si boxa depozitare la subsol de 3.1 mp. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, asa cum reiasa din poze. -Electrocasnice:2 televizoare, masina de sapalat vase , masina de spalat haine , cuptor cu microunde,cuptor , plita electrica, hota si frigider. -Mobilierul din bucatarie este din MDF, iar electocasnicele sunt din gama profesionala Teka. -In Living a fost instalat un aparat de aer conditionat Whirlpool 12000 BTU. Nu doresc sa fiu contactat de catre Agentii Imobiliare.(nu ofer comision la vanzare)
Reclamație
117.000 €
3 camere
100 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 100 mp, Cluj-Napoca (98GWMN)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Va oferim spre vanzare un apartament cochet cu 3 camere in cartierul Buna Ziua la Bonjour Residence. Imobilul este finisat modern si dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat, semimobilat, living spatios, bucatarie mobilata si utilata, 2 dormitoare, 2 bai (cada respectiv dus) si o terasa de 21 de mp. Parcari disponibile in fata imobilului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Reclamație
145.000 €
3 camere

Apartament de lux cu 3 camere in zona Bonjour Residence

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de lux cu 3 camere, in cartierul Buna Ziua, zona Bonjour Residence. Apartamentul este situat la parterul unui bloc construit in 2008, are o compartimentare excelenta, cu spatii si deschideri largi, foarte luminos. Se vinde complet mobilat si utilat cu materiale premium si aparatura de ultima generatie: centrala electrica Wi-Fi, aer conditionat Wi-Fi, plita si cuptor electric, hota, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider, baia mare are cada cu hidromasaj. Blocul are sistem de supravegere video, iar apartamentul are sistem de alarma, inclusiv pe boxele de depozitare, foarte spatioase, aflate pe cele 2 terase si pe camara exterioara. In plus este aproape de mijloacele de transport in comun (2 minute). Pentru informatii complete, programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra in ce priveste alte proprietati, contactatine cu incredere telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.
Reclamație
81.900 €
2 camere
52 m²

Apartament 2 camere, etaj 1, finisat, Bonjour, Buna Ziua, 81.900 eur - HomeZZ.ro

Cluj-Napoca, Cluj / Buna Ziua
Oxygen Estate va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, etaj 1 din 6 intr-un imobil construit in anul 2010, situat in cartierul Buna Ziua, ansamblul Bonjour Residence. Apartamentul are o suprafata utila de 52 mp si este compus din dormitor, camera de zi cu bucatarie, baie, hol, la care se adauga o terasa de 13 mp. Dispune de geamuri termopan, gresie, faianta, usa metalica la intrare. Casa scari dispune de lift si interfon. Asteptam sa ne contactati pentru detalii si vizionari!
Reclamație
112.000 €
3 camere
67 m²

Apartament 3 camere, Buna Ziua

Cluj-Napoca, Cluj / Buna Ziua
Oxygen Estate ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandat, situat in Cluj-Napoca la etajul 2 al unui imobil cu 6 niveluri, izolat exterior, din cartierul Buna Ziua, ansamblul Bonjour Residence. Locuinta are o suprafata utila de 67 mp si se compune din 2 dormitoare, camera de zi, bucatarie, 2 bai, hol, la care se adauga o terasa de 13 mp. Finisajele sunt moderne, incalzirea se face prin centrala termica proprie, ferestrele sunt de tip termopan cu profil PVC, dispune de gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet in camere, iar peretii sunt zugraviti in lavabil. Zona este linistita, cu multe spatii verzi, fiind si foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, farmacie, parc si cu acces facil spre Centrul orasului. Apartamentul este ideal ca locuinta pentru o familie sau un cuplu tanar, dar si ca investitie, fiind ideal pentru inchiriere datorita pozitionarii. Actele sunt la zi, iar achizitia se poate face si prin credit bancar! Pentru stabilirea unei vizite va stam la dispozitie! ID intern: 4646.
Reclamație
57.500 €
1 cameră
51 m²

Apartament open space (tip studio) cu parcare subterana in cartierul Buna Ziua.

Cluj-Napoca,Buna-Ziua
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament tip studio in cartierul Buna Ziua, la parterul inalt al unui imobil nou. Apartamentul cu suprafata utila de 51 mp este compus din o incapere open space generoasa, baie si hol, amplasat la parterul inalt, peste garaje al unui imobil nou, constructie din caramida, izolat cu polistiren si dotat cu lift si interfon. Apartamentul este semifinisat, poate fi amenajat dupa bunul plac, iar inaltimea camerei ( 3.90 metri) permite realizarea unei supante de toata frumusetea (in aceasta situatie suprafata utila a apartamentului se poate marii chiar cu 50%). In imaginile de prezentare ale apartamentului gasiti atasate si 2 fotografii de prezentare ca sugestie de amenajare. Pentru confortul dumneavoastra apartamentul dispune de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului, la fel si de o suprafata vitrata mare orientata Sud. Apartamentul este situat aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes, zona Bonjour Residence, fiind ideal pentru investitie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau la sediul agentiei. ID. 19821
Reclamație
57.500 €
1 cameră
51 m²

Apartament 1 cameră, Buna Ziua

Cluj-Napoca, Cluj / Buna Ziua
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament tip studio in cartierul Buna Ziua, la parterul inalt al unui imobil nou. Apartamentul cu suprafata utila de 51 mp este compus din o incapere open space generoasa, baie si hol, amplasat la parterul inalt, peste garaje al unui imobil nou, constructie din caramida, izolat cu polistiren si dotat cu lift si interfon. Apartamentul este semifinisat, poate fi amenajat dupa bunul plac, iar inaltimea camerei ( 3.90 metri) permite realizarea unei supante de toata frumusetea (in aceasta situatie suprafata utila a apartamentului se poate marii chiar cu 50%). In imaginile de prezentare ale apartamentului gasiti atasate si 2 fotografii de prezentare ca sugestie de amenajare. Pentru confortul dumneavoastra apartamentul dispune de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului, la fel si de o suprafata vitrata mare orientata Sud. Apartamentul este situat aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes, zona Bonjour Residence, fiind ideal pentru investitie.
Reclamație
90.000 €
2 camere
62 m²

Apartament 2 camere,parcare si gradina, Ansamblul Bonjour Residece!

Cluj-Napoca,Buna-Ziua
Oferim spre vanzare un apartament cu doua camere , semidecomandat, situat la parterul unui imobil din ansambul Bonjour Residence, cartier Buna Ziua. Apartamentul are o suprafata utila de 62 mp plus 11 mp de gradina poprie. Finisajele sunt clasice : geamuri termopan, usa metalica la intrare, parchet , gresie si faianta, vopsea lavabila, etc. In pret este inclus si un loc de parcare privat. Merita vazut!
Reclamație
57.000 €
1 cameră
51 m²

Apartament 1 cameră, Aeroport

Cluj-Napoca, Cluj / Aeroport
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament tip studio in cartierul Buna Ziua, la parterul inalt al unui imobil nou. Apartamentul cu suprafata utila de 51 mp este compus din o incapere open space generoasa, baie si hol, amplasat la parterul inalt, peste garaje al unui imobil nou, constructie din caramida, izolat cu polistiren si dotat cu lift si interfon. Apartamentul este semifinisat, poate fi amenajat dupa bunul plac, iar inaltimea camerei ( 3.90 metri) permite realizarea unei supante de toata frumusetea (in aceasta situatie suprafata utila a apartamentului se poate marii chiar cu 50%). In imaginile de prezentare ale apartamentului gasiti atasate si 2 fotografii de prezentare ca sugestie de amenajare. Pentru confortul dumneavoastra apartamentul dispune de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului, la fel si de o suprafata vitrata mare orientata Sud. Apartamentul este situat aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si alte puncte de interes, zona Bonjour Residence, fiind ideal pentru investitie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau la sediul agentiei.
Reclamație
104.000 €
4 camere
104 m²

Ultimul Apartament 4 Camere cartier Buna ziua, Cluj APL02661CJ

Cluj-Napoca Buna ziua
Descrierea ofertei Ultimul apartament de 4 Camere! Apartamentul se afla la etajul 5 din 6, al unui imobil nou construit, finalizat, cu CF-uri, recent locuit si se preda semifinisat cu: centrala individuala de apartament, calorifere, usa antiefractie, geamuri termopan si peretii zugraviti in lavabil alb. Apartamentul oferit spre vanzare beneficiaza de o suprafata utila de 94 mp cu o terasa foarte generoasa 56 mp, ce ofera o superba panorama asupra orasului. Ansamblul se construieşte în zona Bună Ziua, într-o zonă aerisită, cu o panoramă deosebită asupra întregului oraş, cea la modă loca ţie rezidenţiala din Cluj-Napoca. Cuprinde apartamente superfinisate sau semifinisate, prevăzute cu locuri de parcare subterană, armonios amplasate între spaţii verzi, parc de joacă pentru copii, terenuri de sport şi recreere, 3000 mp spaţii comerciale, precum şi o clădire de birouri clasa A de 17.000 mp la strada Buna Ziua, piaţeta şi şcoala. Locuinţele din oferă cea mai bun raport calitate-pret. Apartamente cu 1 până la 4 camere sau apartamente tip penthouse, spaţioase cu vedere panoramică asupra oraşului pot fi amenajate dupa gustul şi la cererea clienţilor, cu materiale de bună calitate. Apartamentele de la parter beneficiază de grădină cu suprafaţă cuprinsă intre 20 şi 100 mp, care se regăseşte şi în extrasele CF ale apartamentelor respective. Materialele şi tehnologiile folosite la construcţia imobilelor sunt din game superioare. Designul şi finisajele interioare şi exterioare au fost recomandate şi alese de catre echipa de arhitecţi care a proiectat întregul ansamblu Bonjour Residence, astfel incat să fie placut, modern, confortabil şi de calitate. Blocurile au parcare subterana la subsol şi sunt dotate cu lifturi hidraulice, silenţioase şi rapide, care asigură accesul la apartamente direct din locul de parcare subterană. Pret: 104.000 Eur+TVA (5%)
Reclamație
91.000 €
56 m²

Pf vand apartament cu 2 camere,in Bonjour Residence,garaj subteran

Cluj-Napoca, judet Cluj
Vand apartament cu 2 camere,in ansamblul Bonjour Residence,mobilat Si utilat,constructie 2013,etajul 3 din 6 etaje,lift interior,compartimentat In living cu bucatarie open space,dormitor,hol Si baie cu jacuzzi,terasa spatioasa de 13 m,garaj subteran la 8000e.
Reclamație
85.000 €
56 m²

Apartament de vanzare

Cluj-Napoca, judet Cluj
Apartament de vanzare, zona Buna Ziua, Bonjour Residence, finisaje de lux. Se vinde mobilat. Suprafata utila 56 mp, terasa de 15 mp. Garaj subteran inclus in pret. Se accepta doar plata cash.
Reclamație
107.000 €
3 camere
67 m²

PF Apartament 3 camere,etaj 2/6,Buna Ziua,Bonjour Residence, 107.000 eur - HomeZZ.ro

Cluj-Napoca, Cluj / Buna Ziua
Preț negociabil Ansamblu rezidențial Persoana fizica vand apartament cu 3 camere ultrafinisat, utilat si mobilat partial, intr-o zona rezidentiala, in cartierul Buna Ziua, ansamblul Bonjour Residence, avand in imediata apropiere mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, supermarket, Universitatea Tehnica din Zorilor. Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil nou, cu 6 etaje. Avand o suprafata utila de 67 mp, plus o terasa de 13 mp cu o debara pentru depozitare, apartamentul dispune de living + bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 bai, un hol spatios. De asemenea, apartamentul dispune de certificat de performanta energetica clasa A. Separat se poate achizitiona si un loc de parcare exterior cu CF individual la pretul de 5000 eur.
Reclamație
110.000 €
3 camere
62 m²

Apartament 3 camere lux in Buna Ziua

Cluj-Napoca,Buna-Ziua
Welt Imobiliare va ofera spre vanzare un superb apartament cu 3 camere ultrafinisat, utilat si mobilat , situat intr-o zona rezidentiala a cartierului Buna Ziua,zona Bonjour Residence. Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil nou cu 8 etaje, si detine si un loc de parcare subteran cu CF. Este compus astfel: living open space cu bucataria, hol spatios, 2 dormitoare, 1 baie, terasa mare de 17 mp,cu acces din living si dormitor. Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat,iar parcarea se plateste separat cu 5000 EUR. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. ***
Reclamație
80.000 €
2 camere
56 m²

Cauta Proprietate in Cluj Apartament 2 camere de vanzare in Buna Ziua, Cluj Napoca

Bonjour Residence
Apartament intr-o zona linistita a cartierului Buna Ziua ! Va oferim spre vanzare apartament in Cluj Napoca, cartierul Buna Ziua, zona Bonjour Residence. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil dispus pe 5 nivele. Suprafata utila de 56 mp este dispusa astfel 1 dormitor, 1 living + bucatarie, 1 balcon, 1 baie, 1 dressing si 1 loc de parcare. Apartamentul se vinde la stadiul de semifinisat, acestea fiind evidentiate prin: -centrala termica proprie, -calorifere, -peretii cu glet, -instalatie pe pozitie, -gemuri PVC. Pentru mai multe detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
Reclamație
139.000 €
3 camere
86 m²

VA3 72473, Apartament 3 camere, 73mp, etaj intermediar, Buna Ziua

Cluj (judet), Cluj-Napoca
VA3 72473, Va propunem spre vanzare apartament exceptional in cartierul Buna Ziua. Situat intr-o zona linistita, foarte aproape de mijloacele de transport in comun si la 5 minute de Bonjour Residence. Apartamentul se afla la un etaj intermediar a unui imobil dispus pe 2 nivele. Suprafata utila este de 73 mp si anume: - 1 living impreuna cu bucataria; - 2 dormitoare; - 2 bai; - 1 balcon. Finisajele moderne regasite sunt: - vopsea lavabila; - gresie si faianta moderna; - parchet laminat; - geamuri termoizolante din PVC; - usile interioare din lemn; - usa de la intrare metalica. Confortul termic este oferit de catre centrala termica proprie si de izolatia exterioara a blocului. Apartamentul se vinde mobilat, utilat + 1 loc de parcare! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa va contactati agentul dumneavoastra imobiliar! pret 139 000 € 1 616 €/m² Suprafata construita (m²) 86 m² Numarul de camere 3 Etaj 1 (din 2) Suprafata utila (m²): 73 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 2 Anul constructiei: 2000 Compartimentare: semidecomandat
Reclamație
79.000 €
2 camere
57.45 m²

Apartament 2 camere de vanzare in Buna Ziua

Cluj-Napoca,Buna-Ziua
Apartament intr-o zona linistita a cartierului Buna Ziua ! Va oferim spre vanzare apartament in Cluj Napoca, cartierul Buna Ziua, zona Bonjour Residence. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil dispus pe 5 nivele. Suprafata utila de 56 mp este dispusa astfel 1 dormitor, 1 living + bucatarie, 1 balcon, 1 baie, 1 dressing si 1 loc de parcare. Apartamentul se vinde la stadiul de semifinisat, acestea fiind evidentiate prin: -centrala termica proprie, -calorifere, -peretii cu glet, -instalatie pe pozitie, -gemuri PVC. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati! ***
Reclamație
80.000 €
2 camere
56 m²

Apartament 2 camere de vanzare in Buna Ziua, Cluj Napoca - CI480183

Buna Ziua
Descriere Apartament intr-o zona linistita a cartierului Buna Ziua ! Va oferim spre vanzare apartament in Cluj Napoca, cartierul Buna Ziua, zona Bonjour Residence. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil dispus pe 5 nivele. Suprafata utila de 56 mp este dispusa astfel 1 dormitor, 1 living + bucatarie, 1 balcon, 1 baie, 1 dressing si 1 loc de parcare. Apartamentul se vinde la stadiul de semifinisat, acestea fiind evidentiate prin:-centrala termica proprie,-calorifere,-peretii cu glet,-instalatie pe pozitie,-gemuri PVC. Pentru mai multe detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
12
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, Bonjour Residence, apartament de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe