6 camere
188 m²
69.450 €
22.02.2017
Blitz Imobiliare vinde casa individuala situata in imediata apropiere a orasului Cluj-Napoca, localitatea Apahida, zona Campenesti. Zona este una extrem de accesibila, este o zona cu trafic de masini mai redus fata de celelalte zone ale Clujului. Prin elementele de decor exterioare folosite, acest imobil aminteste de casa rustica-traditionala, dar raportata la zilele noastre. Proprietatea imobiliara este o constructie unifamiliala, P+1E, construita in anul 2015 si finalizata in anul 2016, pe fundatie din beton, zidarie din caramida, acoperis de tip sarpanta din lemn si invelitoare din tigla. Dispunerea cladirii este astfel: Parterul este compus din 2 incaperi ce ofera posibilitati de recompartimentare. La etaj regasim living-ul unit cu bucataria, 3 dormitoare din care unul matrimonial cu baie proprie, 1 grup sanitar individual fata de cel matrimonial, 2 dressing-uri, hol si o tereasa cu o suprafata generoasa si priveliste asupra acestei zonei linistite. Suprafata construita la sol a acestei case este de 124 mp, cea utila de 155, 42 mp, iar cea construita fiind de 188 mp. Terenul este in suprafata de 500 mp, intravilan. Se vinde la stadiul semifinisat cu sapa autonivelanta, pereti gletuiti si un prim strat de lavabil, geamuri termopan din tamplarie PVC, model stejar auriu, usa intrare PVC acelasi model, instalatiile sanitare cat si cele electrice pe pozitie. Dispune de toate utilitatile: curent, gaz si canalizare prin fosa septica. Clasificarea energetica a cladirii este facuta in functie de consumul total de energie al acesteia, estimat prin analiza termica si energetica a constructiei si instalatiilor aferente. Cu o izolatie de polistiren de 10 cm cu o densitate de 120 eps, casa ofera un grad energetic ridicat si implicit confort viitorilor propietari. Imobilul ofera lumina naturala si odihnitoare, avand orientare sud-estica. Constructia ofera posibilitate de mansardare. Dispune de 2 locuri de parcare in curtea imobilului, dar si spatiu exterior pentru o alta masina. Exista 2 cai de acces spre locatie cat si mijloace de transport in comun/gradinite/scoli/magazine, acestea fiind in imediata apropiere. Casa ofera spatiu suficient unei familii cu copii avand posibilitati multiple de utilizare eficienta a spatiului. ID: X3SH1128I pret 69 450 € 369,41 €/m² Suprafata construita (m²) 188 m² Numarul de camere 6 Suprafata teren (m²): 500 m² Suprafata utila (m²): 155 Tip proprietate: apartament
Mai mult storia.ro

Casa în Dezmir

Cluj-Napoca, Cluj, Apahida
5 camere
240 m²
98.000 €
25.08.2017
Saphir Imobiliare va propune spre vanzare o casa pentru cei care își doresc să scape de aglomerația și gălăgia orașului în favoarea unei vieți liniștite și fericite în Dezmir, într-o zonă rezidențială cu panoramă superbă asupra Clujului – la aprox.1.5 km de aeroportul Cluj Napoca și 15 minute de centrul orașului. Casa are in total 240 mp. Este compusă din demisol, parter și etaj. Demisolul este cu garaj, cameră tehnică și spatiu de depozitare. De asemenea la demisol se află și o garsonieră cu intrare separată care este formată dintr-o cameră și baie. Parterul este format din living, bucătarie, dinning room și baie. La etaj se află 3 dormitoare, 2 băi și terasă. Dormitorul matrimonial beneficiază de baie proprie și dressing. Fundaţia este din beton armat, planșeele si rezemarea lor prin stâlpi, grinzi și plăci de beton armat iar acoperişul de țiglă. Casa are instalația electrică, pereţi tencuiţi, geamuri termopan Gealan 5 camere/culoare gri antracit, uși de intrare și ușa de garaj. Izolație termică exterioară este cu polistiren de 10 cm iar fațada aranjată cu pervaze exterioare din piatră naturală. Spațiul este împrejmuit cu gard de lemn iar în partea frontă a casei gard metalic și porți culisante. Suprafața terenului este de 490mp. Casa are fosa septică ecologică și va fi racordată la rețeaua de apă, electricitate și gaze naturale. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
Mai mult piata-az.ro

Casa 5 camere de vanzare in Apahida

Cluj-Napoca, Cluj, Apahida, -
5 camere
120 m²
68.000 €
12.04.2017
Va oferim spre vanzare casa la numai 10 min de Cluj, in apropiere de Apahida, in zona linistita cu vile, casa la pret de apartament. Cu o arhitectura si compartimentare moderna, dar pastrand linii rustice, casa poate indeplini cele mai exigente dorinte. In suprafata utila de 120 mp, si teren de 600 mp parter +mansarda, casa se compune din: open space parter cu zona de bucatarie, dining si living, camera tehnica, baie, hol si casa scarii, iar mansarda inalta, se compune din 3 dormitoare mari, terasa, hol si baie. Cu materiale si finisaje de exceptie, casa se vinde in stadiu semifinisat cu: termosistem, geamuri termopan 6 camere nuc, tencuieli interioare, sape, utilitati. Este libera de orice sarcini si se poate ocupa imediat. Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa contactati agentul dvs.
Mai mult piata-az.ro