2 camere
68 m²
68.300 €
15.08.2017
Biroul de Vanzari Star Construct va ofera spre achizitionare un apartament semidecomandat de 2 camere, spatios si eficient compartimentat, in cadrul unui complex rezidential nou, in zona Metalurgiei. Apartamentul este situat la etajul intai, avand o suprafata totala utila de 68,30 mp. Amplasamentul deosebit al complexului va ofera posibilitatea de avea acces rapid si facil la statiile de transport in comun de tip RATB (statia se gaseste in proximitate), supermarketuri (Carrefour Grand Arena, Lidl, Auchan Berceni, Selgros, Metro), banci, magazine, unitati de invatamant, farmacii, etc. Complexul ofera de asemenea acces facil catre statia de metrou Aparatorii Patriei. Complexul beneficiaza de locuri de parcare, atat subterane cat si supraterane. Locurile de parcare subterana se vand la pretul de 5000 de euro (fara TVA), iar cele supraterane la pretul de 2500 de euro (fara TVA). Locurile de parcare se pot achizitiona si in rate, direct de la dezvoltator. Blocul mai beneficiaza de lifturi silentioase si supraveghere video. Cladirea este construita pe cadre de beton armat, la inchiderile exterioare si intre apartamente fiind folosita caramida de tip Porotherm de 25 cm grosime. La compartimentarile interioare a fost folosita caramida Porotherm de 12,5 cm grosime. De asemenea, izolatia exterioara a fost realizata utilizand polistiren de 10 cm, in vederea reducerii consumului de energie. Apartamentul se preda complet finisat: gresie, faianta, parchet, tamplarie de tip tripane Salamander, centrala termica, radiatoare otel, usa metalica anti-efractie, obiecte sanitare in baie, calorifere, usi de lemn la interior, prize si intrerupatoare. Apartamentul este bransat la toate utilitatile din sector (apa, canalizare - Apa Nova, gaz - Distrigaz, electricitate - Enel). In vederea realizarii unui cost scazut la intretinere, apartamentul este contorizat individual, contorizarea fiind exterioara apartamentului. Pretul include TVA. Nu se vinde prin Prima Casa. DIRECT DEZVOLTATOR! COMISION 0! Imaginile pot fi cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.
Mai mult romimo.ro
2 camere
46 m²
44.400 €
12.08.2017
Direct de la dezvoltator, fara comisioane . Vand apartament 2 camere spatios in bloc nou, aproape de mijloace de transport in comun: Metrou la 900 m, Autobuz la 300 m. Zona Metalurgiei Park, strada care duce la Facultatea Spiru Haret. Bloc in constructie, finalizare in primavara anului 2018, finisaje la alegere, avans minim 5% . Accept si PRIMA CASA, IPOTECAR, iar la plata cash ofer discount. Sunati si programati o vizionare. Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
2 camere
65 m²
75.800 €
18.08.2017
Descrierea ofertei vanzare apartament in Bucuresti situat in Universitate, in apropiere de Intercontinental. Apartamentul este situat la etajul 5 din 5, are 2 camere, 1 bai , este Decomandat si are o suprafata utila de 60 mp. Este o oferta care merita vazuta si pe care v-o recomandam cu toata caldura.
Mai mult apollon.ro
2 camere
68 m²
57.000 €
18.08.2017
Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie un deosebit apartament cu 2 camere, confort 1 sporit, situat la etajul 2, intr-un bloc cu 5 nivele, construit in anul 2008 din zona Drumul Taberei - Valea Oltului. Apartamentul beneficiaza de vedere mixta sud si est, are o suprafata generoasa, respectiv 68 mp impartita astfel: living 25 mp, dormitor 14 mp, bucatarie 10 mp, baie 5 mp , balcon 8 mp, holuri 6 mp. Acesta dispune de urmatoarele facilitati: - Centrala termica Immergas 24 Kw; - Ferestre tip balcon frantuzesc inchise cu tamplarie PVC wenge cu 5 camere 2,2 m H si geam termopan; - Climatizare cu aer conditionat; - Ventiloconvector incorporat in pardoseala; - Instalatie termica PPR; - Electrica din cupru 2,5/1/5; - Balustrade aluminiu antistatic la blacon si casa scarii; - Baie prevazuta cu fereastra PVC si geam termopan sablat; Apartamentul se vinde la alb (fara gresie, faianta, parchet si vopsea lavabila), fapt ce permite personalizare pe placul cumparatorului. In pret este inclus si un loc de parcare in subteran, iar accesul se face pe baza unei telecomenzi. Blocul dispune de lift Schindler, gradul de ocupatie este de 90% cu un total de 25 de apartamente. Constructia este pe structura de beton armat, stapli, grinzi si diafragme, iar compartimetarea este facuta cu caramida porotherm. Zona este foarte linistita, ofera acces rapid catre mijloace de transport in comun, supermarketuri , piete, institutii medico-sanitare si de invatamant. Recomandam vizionarea acestui apartament. ID Expert PRO Imobiliar: 326 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

Apartament 2 Camere Vitan

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
2 camere
93 m²
100.000 €
Ieri la 15:57
Apartament 2 Camere Decomandat, situat la etaj 3 , suprafata 93 mp construiti , 1 balcon de 10mp, gresie, faianta, aer conditionat, termopane, usa metalica, 1 grup sanitar, finisaje lux, loc de parcare proprietate, situat in zona Vitan, construit in anul 2009, beneficiaza de paza non stop. Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
2 camere
62 m²
54.900 €
17.08.2017
Apartamentul are o suprafata totala utila de 62 mp, este situat la etajul 3/9 si se vinde complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate: usa intrare metalica anti-efractie, usi de interior , centrala proprie, calorifere de aluminiu, tamplarie PVC cu geam termopan 4 anotimpuri, obiecte sanitare moderne pentru bai, faianta si gresie anti-derapanta de import, atat pentru baie si bucatarie cat si pentru hol si balcon. Imobilul este construit pe cadre de beton armat, iar compartimentarea este realizata din caramida Porotherm. Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza locuinta dumneavoastra si sa o personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.
Mai mult lajumate.ro

colentina d-na ghica

Sector 2, Bucuresti
2 camere
50 m²
46.000 €
17.08.2017
colentina d-na ghica 3/10 decomandat bloc reabilitat stradal fara imbunatatiri acte la zi numai cash pret nediscutabil
Mai mult romimo.ro
2 camere
65.000 €
11.08.2017
apartament 2 camere, in bloc, confort 1, semidecomandat, etaj 4/5,460mp, centrala proprie ap, bloc cu lift, 1 grup sanitar, an c-tie1936, pret 65.000 EUR
Mai mult romaniarealestate.ro
2 camere
52,75 m²
46.000 €
Ieri la 22:52
Pret Promotional Direct de la dezvoltator Zero comision Apartament in bloc nou finalizare apr 2018, apartamentul este complet decomandat, suprafete mari, 52.75 mp utili. Iesire dubla in balcon din living si dormitor Posibilitatea de achizitionare loc de parcare subteran sau suprateran Pretul include TVA 5% si este valabil pentru plata cash. Facilitati in zona: -Metrou 1 Decembrie la 19 min de mers pe jos -Hypermarket Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Decathlon, Dedeman -Sala de fitness Worldclass -Scoli si gradinite de stat, Liceul de chimie -Restaurante si cafenele in Iris Shopping Canter -Linia tramvai RATB 23,27,40 *Imaginile au caracter orientativ
Mai mult romimo.ro

Apartament 2 camere Floreasca-Beller

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
2 camere
39 m²
75.000 €
14.08.2017
Vand apartament 2 camere in zona Floreasca - Beller, P inalt/4, 39 mp, semidecomandat, mobilat stil, semiutilat, termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, balcon inchis, bloc reabilitat.
Mai mult lajumate.ro
2 camere
68 m²
61.500 €
15.08.2017
Vand apartament cu 2 camere, etaj 1, in bloc nou finalizat din anul 2008 in zona Titan in apropierea metroului Nicolae Grigorescu cu suprafata de 68.3 mp , OFERTA SPECIALA 61500 euro, avand: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi la alegere, cu contorizare la apa, gaze, curent si centrala proprie de apartament, geamuri termopan si usa metalica la intrare, se poate achizitiona si prin rate direct la dezvoltator Confort: 2 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
2 camere
57 m²
54.600 €
Ieri la 12:00
Amplasament Imobil amplasat în zona de metrou Dimitrie Leonida și aproape de centre comerciale . Cartier cu infrastructură dezvoltată și regim de înălțime redus . Clădire Bloc cu număr redus de apartamente unde cele de la parter au gradină proprie cu o suprafață de 20 mp. Aceasta are număr cadastral, fiind alocată strict apartamentului și este îngrădită . Proprietate Apartament complet decomandat cu bucătărie închisă, balcon tip logie, living, dormitor, hol spațios cu multiple spații de depozitare . Suprafața totală utilă este de 57 mp + 20 mp curte . Facilități Amplasat în apropiere de mijloace de transport în comun, metrou, centre comerciale, acces facil către sectorul 4, este o opțiune foarte bună pentru cei care doresc o zona liniștită și relaxantă . Achiziție Achiziția se poate face cu ajutorul creditelor bancare TVA-ul fiind de 5%. Avansul minim este de 5% . Alte informații Imagini informative . Direct dezvoltator, fără comision . Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
2 camere
53 m²
46.900 €
16.08.2017
Apartament, situat intr-un Ansamblu Imobiliar nou, intr-o zona linistita la cateva minute distanta de statia de metrou. Ansamblul este pozitionat, astfel incat sa permita deplasarea rapida catre puncte de interes public, scoli, gradinite, centre comerciale si hypermaket-uri. Ca dotari si finisaje, apartamentul va avea gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, usi interioare din lemn, contorizare individuala (costuri mici de intretinere), centrala termica proprie, calorifere, baie complet echipata cu obiecte sanitare de calitate superioara etc. Se accepta orice tip de credit bancar ipotecar si/sau cash. Se acorda asistenta gratuita la intocmirea documentelor. *Pozele sunt cu scop informativ!
Mai mult lajumate.ro
2 camere
57 m²
325 €
16.08.2017
Apartament 2 Camere de Inchiriat, zona Bd. Th Pallady- 1 Decembrie , Metrou 1 Decembrie, Penny, Lidl, Auchan Titan , confort 1 decomandat, et9/10/ renovat, mobilat, curat, zona linistita, AC, termopane, usa metalica, liber, bloc reabilitat, scoli, gradinite. Ideal pentru familie.
Mai mult romimo.ro

Apartament 2 camere Colentina 1

Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
2 camere
53 m²
56.000 €
Astăzi la 14:31
Vand apartament 2 camere Colentina , Dna Ghica , bloc stradal , reabilitat , intrare stradala , an constructie 1978 , decomandat , 53 mp utili , etajul 7 / 1 0 , fara imbunatatiri , doar termopane si balcon inchis in termopane , se accepta credit , rog seriozitate .
Mai mult lajumate.ro
2 camere
54 m²
59.900 €
18.08.2017
Apartament 2 camere Militari-Iuliu Maniu,5 min.metrou Pacii, bloc 1983-reabilitat-vedere spate, 54/52mp, semidec, 8/10, renovat total 2017-instalatii electrice/sanitare noi, usi interioare; bucatarie inchisa, baie cu aerisire directa, balcon inchis termopan, contorizat, gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, cadastru/intabulare. 59.900E neg.
Mai mult lajumate.ro
2 camere
56 m²
65.000 €
Astăzi la 12:46
Apartament 2 camere Ap. Patriei - Ionescu Gheorghe, confort 1, decomandat, etaj 8/8, suprafata 56 mp, an constructie 1983. Are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Caracteristici: · Nr. camere: 2 · Suprafaţa totala: 56 mp · Compartimentare: Decomandat · Confort: 1 · Etaj: 8/8 · Nr. băi: 1 · Nr. balcoane: 1 · An construcţie: 1983 · Nr. Locuri parcare: 1 · Bloc reabilitat: Nu · Sistem incalzire: Termoficare · Usa intrare: Metal · Ferestre: PVC · Podele: Parchet, Gresie · Vedere: Fata · Pereti: Vopsea lavabila, Faianta . Geam Baie: Nu
Mai mult lajumate.ro
2 camere
60 m²
61.900 €
Ieri la 21:54
Apartamentul de 2 camere sa afla intr-o zona civilizata in apropierea metroului 1 Decembrie 1918, zona curata si amenajata cu multe spatii verzi, locuri de relaxare, acces usor la toate mijloacele de transport si spre centru, la magazine si hipermarket-uri, piete, scoli si gradinite. Apartamentul este situat la parter intr-un bloc cu 5 niveluri, decomandat care dispune de: faianta, gresie, parchet, obiecte sanitare si mobilier iin baie, usi din lemn la interior, usa metalica la exterior, centrala proprie, complet bransat la toate utilitatile. Direct dezvoltator! Comision 0 %.
Mai mult romimo.ro
2 camere
46 m²
30.870 €
17.08.2017
Vand apartament 2 camere, in bloc nou, finalizat in ianuarie 2014, in zona Militari la 1300 m de Bd Uverturii, la 1500 m distanta de Hipermarketuri cu suprafata utila de 45,4 mp, pret 30872 euro,comision 0 pt cumparator, avand: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi la alegere, cu contorizare la apa, gaze, curent si centrala proprie de apartament, geamuri termopan si usa metalica la intrare, fara taxa de complex, se poate achizitiona si prin rate direct la dezvoltator
Mai mult romimo.ro
2 camere
50 m²
59.000 €
14.08.2017
Apartament confort 1 semidecomandat , renovat cu finisaje de calitate, gresie,faianta, parchet , usi, instalatii electrice sanitare noi. Apartamentul se vinde mobilat utilat totul nou, mobila ikea , electrocasnice noi. Suprafata 50mp , amplasat la etj 6/7 pozitionat pe fata, cu sapatiu verde si copaci . Blocul este izolat termic, amplasat aproape de Gara de Nord si magazin Kaufland mijloace de transport multiple. Costuri mici de intretinere, acces direct Aeroporul Otopeni .Blocul este fara risc seismic !
Mai mult romimo.ro
2 camere
57 m²
62.000 €
10.08.2017
IMOZONE va prezinta un apartament de 2 camere decomandat etaj 4 din 6, cu suprafata de 58 mp, un balcon, bucatarie inchisa de 8.95 mp. In Town Residence –Piscul Crasani, este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a sectorului 6, in cartierul Militari, chiar langa statia de metrou Pacii, intr-o locatie favorizata, care permite accesul locatarilor la principalele puncte de interes ale sectorului precum; parcuri si locuri pentru petrecerea timpului liber, cafenele, restaurante, institutii de invatamant si cultura, centre de bussines, mall-uri si altele.Cunoscand in detaliu nevoile generatiei actuale, dezvoltatorul, prin In Town Residence-Piscul Crasani pune accent pe maximizarea bunastarii viitorului locatar, oferind locuinte moderne care imbina functionalitatea cu confortul urban si facilitatile tehnologice de ultima generatie. Toate aceste elemente au facut ca Pacii-Militari sa devina o zona de interes din punct de vedere imobiliar. Totodata, indiferent daca sunteti in cautarea unei locuinte sau a unei investitii, este o zona asupra careia merita sa va abateti atentia. ( Cod anunt: CP362309 / ID anunt: 362309 )
Mai mult imobiliare.net
2 camere
50 m²
55.000 €
12.08.2017
Sector 3, Aleea Fetesti (langa Circa 13 Politie), Bucuresti – vand apartament 2 camere, confort I. parter din 4 etaje, bloc 1970, 50 mp. – renovat, – gresie, – faianta, – termopan ferestre si usi, – izolat interior si exterior, – gaze contorizate individual, apometre, – contorizare individuala caldura, – bucatarie mobilata, dormitor mobilat / mobila pe comanda. Instalatiile sanitare sunt noi. Este izolat termic interior si exterior. Bucataria este mobilata, cat si dormitorul. Aproape de scoala, aproape de bisericuta de lemn, aproape de Auchan, piata, mai multe complexe comerciale. La 5 minute de Circa 13 Politie. Tel. 0768737246.
Mai mult romimo.ro
2 camere
66 m²
83.300 €
18.08.2017
Vand apartament 2 camere Obor, pe strada Ion Maiorescu nr. 63, bloc finalizat la 01.08. 2015. Decomandat, cu bucatarie open-space, parter din 4, suprafata utila de 65.87 mp la care se adauga balconul de 23 mp, suprafata totala 88,87 mp. Finisajele sunt la alegerea clientului iar blocul este anvepolat cu polistiren de 10 cm; tencuiala decorativa de 2 MM, termopane de 5 camere. Exc lus agentii, comision 0 pentru cumparator. Pretul este de 83300 euro, inclusiv TVA, se poate achizitiona si prin rate direct la dezvoltator
Mai mult romimo.ro
2 camere
46 m²
39.000 €
17.08.2017
Vând apartament 2 camere decomandat microcentrala termopane
Mai mult lajumate.ro
1 2 3 4 5 6