Prelungirea Ghencea, Valea Larga Prelungirea Ghencea, Valea Larga, semistradal, 2 camere, liber, etaj 3, mobilat si utilat complet, foarte curat, Lidl la 5 minute, statie RATB la 2 minute, loc parcare, plata 1+1 Prelungirea Ghencea, Valea Larga, 2 camere, liber, etaj 3, mobilat si utilat complet, foarte curat, Lidl la 5 minute, statie RATB la 2 minute, loc parcare, plata 1+1 Optiuni interior Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica Optiuni exterior Loc parcare Reabilitat termic
Prelungirea Ghencea, Valea Larga Bucuresti
50 m²
250
06.03.2018
Mai multanuntul.ro
Prelungirea Ghencea, Valea Larga, 2 camere, liber, etaj 3, mobilat si utilat complet, foarte curat, Lidl la 5 minute, statie RATB la 2 minute, contract ANAF, loc parcare, plata 1+1.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Prelungirea Ghencea
2 camere
45 m²
300
11.02.2018
Mai multhomezz.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Valea Largă, De inchiriat, apartament
HomeCity Imobiliare va propune spre inchiriere un imobil cu 2 camere situat in zona Valea Ialomitei, in cartierul Drumul Taberei Suprafata: 56mp, Imobilul este situat la etajul 4/4, proaspat renovat, complet utilat si mobilat. Bucatarie open space - living, balcon inchis. Locuri de parcare disponibile. Imobilul are acces la o gama larga de mjloace de transport in comun si este la un minut de viitoarea statie de metrou. Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare va stam la dispozitie., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 56
Bucuresti Sector 6
2 camere
300
02.05.2018
Mai multpubli24.ro
HomeCity Imobiliare va propune spre inchiriere un imobil cu 2 camere situat in zona Valea Ialomitei, in cartierul Drumul Taberei Suprafata: 56mp, Imobilul este situat la etajul 4/4, proaspat renovat, complet utilat si mobilat. Bucatarie open space - living, balcon inchis. Locuri de parcare disponibile. Imobilul are acces la o gama larga de mjloace de transport in comun si este la un minut de viitoarea statie de metrou. Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare va stam la dispozitie!
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Drumul Taberei
2 camere
56 m²
300
02.05.2018
Mai multhomezz.ro
HomeCity Imobiliare va propune spre inchiriere un imobil cu 2 camere situat in zona Valea Ialomitei, in cartierul Drumul Taberei Suprafata: 56mp, Imobilul este situat la etajul 4/4, proaspat renovat, complet utilat si mobilat. Bucatarie open space - living, balcon inchis. Locuri de parcare disponibile. Imobilul are acces la o gama larga de mjloace de transport in comun si este la un minut de viitoarea statie de metrou. Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare va stam la dispozitie! Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Drumul Taberei
2 camere
56 m²
300
03.05.2018
Mai multlajumate.ro
HomeCity Imobiliare va propune spre inchiriere un imobil cu 2 camere situat in zona Valea Ialomitei, in cartierul Drumul Taberei Suprafata: 56mp, Imobilul este situat la etajul 4/4, proaspat renovat, complet utilat si mobilat. Bucatarie open space - living, balcon inchis. Locuri de parcare disponibile. Imobilul are acces la o gama larga de mjloace de transport in comun si este la un minut de viitoarea statie de metrou. Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare va stam la dispozitie.
Sector 6, Bucuresti,Bucuresti,Sector 6,Drumul Taberei
2 camere
56 m²
300
03.05.2018
Mai multromimo.ro