De închiriat apartament 2 camere semidecomandat ideal pentru un cuplu, situat în cartierul Tudor, Zona Dimitrie Cantemir, suprafață utilă de 50 mp, situat la parter oferit de Zap Imobiliare.Detalii: - 1 living, 1 dormitor, 1 hol, 1 terasa spatioasa, 1 bucătărie, 1 baie,- centrală termică, calorifere, geamuri termopan, ușă metalică,- complet mobilat si utilat- loc de parcare privat !VALABIL DIN 1-15 AUGUST !Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se închiriază mobilată și utilată la prețul de 290 Euro sau 300 cu tot cu Loc de parcareContact 0726223886-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Comisionul perceput este de 50% din valoarea primei chirii.Și se percepe o singură dată!Acest anunț nu corespunde cerințelor tale? Sună la numărul afișat în anunț și unul dintre agenții noștri te va ajuta cu alte oferte personalizate în funcție de cerințele tale.
Mures,Targu Mures,Tudor
2 camere
50 m²
290
15.06.2018
Mai multwizmo.ro
Vă oferim spre închiriere un apartament semidecomandat situat în Piața Trandafirilor, o zonă Ultracentrală a orașului.Acesta beneficiază de o priveliște superbă spre Piața Trandafirilor.Apartamentul are o suprafață de 50 Mp și este situat la etajul unu al unui bloc format din patru etaje. Acesta este format din două camere, bucătărie, baie și două balcoane.Apartamentul este amenajat modern cu parchet, gresie și faianță.Confortul termic este asigurat de centrala termică și de geamurile termopan.Apartamentul o sa fie disponibil începând cu data de 16.06.2018.Cei interesați pot închiria apartamentul la prețul de 400 Euro/lună.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Targu Mures,Ultracentral
2 camere
50 m²
400
09.06.2018
Mai multwizmo.ro
Vă oferim spre închiriere un apartament modern, decomandat situat în centrul orașului, pe Strada Piața Victoriei. Acesta se află la etajul doi al unui bloc format din patru etaje.Cu o suprafață de 50 mp, apartamentul este confort I și este împărțit într-un dormitor, un living, o bucătărie și o baie. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță, parchet și geamuri de tip termopan.Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică. Siguranța chiriașilor este oferită de ușa metalică.Aveți ocazia de a închiria acest apartament complet mobilat și utilat la prețul de 300 euro/ lună.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mures,Targu Mures,Ultracentral
2 camere
50 m²
300
09.06.2018
Mai multwizmo.ro
Vă oferim spre închiriere un apartament decomandat aflat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Cartierul Tudor, în aproprierea diverselor facilități și a stației de autobus. Acesta este situat la etajul șase al unui bloc format din zece etaje. Blocul dispune de izolație exterioară.Apartamentul SE VA RENOVA DUPĂ CERINȚELE CHIRIAȘULUI la cerere.Cu o suprafață de 70 mp, apartamentul este confort I și este împărțit în trei camere, un dressing, o bucătărie, două băi, un hol și un balcon. Încăperile sunt mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet.Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan.Cei interesați pot închiria apartamentul parțial mobilat și utilat la prețul de 350 euro/lună. Prețul fiind negociabil.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mures,Targu Mures,Corina
3 camere
70 m²
350
04.10.2017
Mai multwizmo.ro
Vă oferim spre vânzare un apartament decomandat aflat pe Strada Armoniei din cartierul Tudor, o zonă în aproprierea magazinelor, farmaciilor și a stațiilor de autobuz. Acesta este situat la etajul patru al unui bloc format din patru etaje. Blocul este reabilitat termic.Cu o suprafață de 70 mp, apartamentul este confort I și este împărțit în trei camere, o bucătărie open space modern mobilată și utilată, o baie, un hol, un balcon și o pivniță. Încăperile sunt mobilate și amenajate cu parchet, gresie, faianță.Locuința dispune de centrală termică și geamuri termopane.Cei interesați pot achiziționa apartamentul complet mobilat și utilat la prețul de 58.900 euro, ușor negociabil, sau se poate închiria din data de 01.10.2017 la prețul de 300 euro.
Mures,Targu Mures,Tudor
3 camere
70 m²
300
20.12.2017
Mai multwizmo.ro
De închiriat apartament 1 camera, situat în cartierul 7 Noiembrie, Bulevardul 22 Decembrie 1989, suprafață utilă de 24mp, situat la etajul 5, oferit de Zap Imobiliare.Detalii: - 1 camera, 1 hol, 1 bucătărie, 1 baie. - centrală termică, calorifere, geamuri termopan, ușă metalică- apartamentul este complet mobilat si utilat, inclusiv aer conditionat.Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se închiriază mobilată și utilată la prețul de 190 Euro sau SE VINDE la pretul de 31.000 Euro.----------------------------------------------------------------------------------------------------Comisionul perceput este de 50% din valoarea primei chirii.Și se percepe o singură dată!Acest anunț nu corespunde cerințelor tale? Sună la numărul afișat în anunț și unul dintre agenții noștri te va ajuta cu alte oferte personalizate în funcție de cerințele tale
Mures,Targu Mures,07.nov
1 cameră
24 m²
190
19.06.2018
Mai multwizmo.ro
Vă oferim spre închiriere un apartament semidecomandat, modern situat pe strada Brașovului din cartierul Tudor, zona Dacia, în apropiere de magazine, școli, grădinițe, stație de autobuz etc. Acesta se află la etajul 5 al unui bloc format din 10 etaje.Fiind confort I, imobilul ocupă o suprafață de 52 mp. Viitorii chiriași se vor putea bucura de un living unit cu balconul, un dormitor, o bucătărie, o baie, o debara și un hol. Încăperile au fost renovate și sunt frumos amenajate cu parchet, gresie, faianță și geamuri de tip termopan.Apartamentul este dotat cu sistemul de încălzire pe bază de centrală termică proprie.Acesta v-a fii disponibil începând cu data de 01.05.2018 Cei interesați pot închiria acest apartament modern , complet mobilat și utilat la prețul de 300 euro/lună.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Targu Mures,Tudor
2 camere
52 m²
300
20.04.2018
Mai multwizmo.ro
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:1. Beneficii oferite de zona: - Imobilul se afla in aproprierea Spitalului Judetean, la 5 minute de mers pe jos. - Este foarte aproape de UMF, dar si de alte universitati si scoli. - O zona foarte linistita. 2. Beneficii tehnice ale ofertei: - Apartamentul are costuri de intretinere foarte mici, fiind izolat termic interior si exterior. - Dotat cu sistem modern de incalzire. -Se afla la un etaj intermediar. 3. Situatia juridica: - Liber de sarcini.4. Unde se poate petrece timpul liber: - Parcul Indragostitilor. - Parcul Monumentului Secuilor Martiri. - Parcul Eroilor Romani. - Cafenele, restaurante. ID ACTIV IMOB: - 198322
Mures,Targu Mures
3 camere
62 m²
200
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Apartament 2 camere, semidecomandat, situat în Aleea Săvinesti, suprafață utilă de 38.mp, situat la etajul 4 din 4 oferit de Zap Imobiliare.Detalii: - 1 living, 1 dormitor, 1 hol, 1 bucătărie, 1 baie.- centrală termică, calorifere, geamuri termopan.Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se închiriază mobilată și utilată la prețul de 199 Euro. Locuinta se vinde partial mobilata si utilata la pretul de 42000 Euro PRET FIX !------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Comisionul perceput este de 50% din valoarea primei chirii.Și se percepe o singură dată!Acest anunț nu corespunde cerințelor tale? Sună la numărul afișat în anunț și unul dintre agenții noștri te va ajuta cu alte oferte personalizate în funcție de cerințele tale.
Mures,Targu Mures,Piata Armatei
2 camere
38 m²
199
23.01.2018
Mai multwizmo.ro
Apartamentul modern, decomandat se află în Cartierul Dâmbu Pietros, pe Strada Ion Buteanu, în apropierea tuturor facilităților. Acesta este situat la etajul unu al unui bloc format din patru etaje.Cu o suprafață de 70 mp, apartamentul este confort I. Locuința este formată dintr-un living spațios, două camere, o bucătărie, o baie, un hol și un balcon. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet. Apartamentul a fost recent renovat, folosindu-se doar materiale de o calitate superioară. De asemenea, ușile interioare sunt noi.Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Blocul este izolat termic. Siguranța locatarilor este asigurată de ușa metalică.Cei interesați pot închiria modernul apartamentul la prețul de 350 euro/ lună, preț ușor negociabil. Apartamentul v-a fii disponibil începând cu data de 01.07.2018.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mures,Targu Mures,Dambul Pietros
3 camere
70 m²
350
25.04.2018
Mai multwizmo.ro
De închiriat apartament 2 camere decomandat confort 1, situat în cartierul Cornișa ,strada Victor Babeș, suprafață utilă de 58 .mp, situat la etajul 4 din 4 oferit de Zap Imobiliare.Detalii: - 1 living, 1 dormitor, 1 hol, 1 balcon închis, 1 bucătărie, 1 baie, - centrală termică, calorifere, geamuri termopan, ușă metalică, Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se închiriază mobilată și utilată la prețul de 220 Euro .-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Comisionul perceput este de 50% din valoarea primei chirii.Și se percepe o singură dată!Acest anunț nu corespunde cerințelor tale? Sună la numărul afișat în anunț și unul dintre agenții noștri te va ajuta cu alte oferte personalizate în funcție de cerințele tale.
Mures,Targu Mures,Cornisa
2 camere
58 m²
220
09.05.2018
Mai multwizmo.ro
OFERTA EXCLUSIVA. AVEM CHEILE PROPRIETATII. GLX309TGM0658. Galaxy Imobiliare are placerea sa inchirieze in Exclusivitate apartament cu 3 camere in 7 Noiembrie, zona spitalului Regina Maria,complet mobilat si utilat fiind situat la doar 4 minute de UMF si Spitalul Judetean. Apartamentul se afla la etajul 2 din 4,fiind dotat cu centrala proprie,geamuri termopan,usa metalica,gresie,faianta,parchet. Alte dotari: - masina de spalat rufe - aragaz - frigider - TV LCD - 2 birouri Apartamentul are in apropiere 2 magazine alimentare mari Darina si Palas,mai multe farmacii iar complexul Weeekend este la 8 minute. Pret 400 euro+ 400 euro Garantie. Valabil din 1 iulie. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB TARGU MURES. CONTACT NON-STOP Comision: 50% din valoarea unei chirii 1 IULIE
Targu-Mures, zona 7 Noiembrie
3 camere
72 m²
400
Ieri la 18:55
Mai multimobiliare.ro
Vă oferim un apartament decomandat situat pe Bulevardul 1848, în Zona Dâmbu Pietros.Acesta are o suprafață de 56 Mp și este situat la etajul trei al unui bloc format din zece etaje.Apartamentul este format din două camere, o bucătărie, o baie, și un hol pătratÎncăperile sunt amenajate cu parchet, gresie și faianță.Confortul termic este asigurat de centrala termică și de geamurile de tip termopan.Cei interesați pot achiziționa apartamentul parțial mobilat la prețul de 54.500 euro.Cei interesati pot inchiria apartaentul la pretul de 200 euro/luna.
Mures,Targu Mures,Dambul Pietros
2 camere
52 m²
200
28.02.2018
Mai multwizmo.ro
Vă oferim spre închiriere un apartament semidecomandat aflat pe strada Moldovei din cartierul Tudor, într-o zonă liniștită, în apropierea magazinelor, stațiilor de autobus, școlilor, grădinițelor, etc. Acesta este situat la etajul 2 al unui bloc format din 4 etaje.Cu o suprafață de 70 mp, apartamentul este confort II și este compus din trei camere, o baie, o bucătărie, o cămară, un hol, un balcon unit cu cameră și un dressing mare transformat din a 4-a cameră. Încăperile sunt amenajate cu gresie, faianță, parchet și geamuri tip termopan. Apartamentul este complet mobilat și utilat.Locuința dispune de încălzire pe bază de centrală termică proprie, deasemenea apartamentul este dotat cu sistem de aer condiționat.Apartamentul este valabil de 01.03.2018.Cei interesați pot închiria apartamentul la prețul de 350 euro/lună.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mures,Targu Mures,Tudor
3 camere
70 m²
350
06.02.2018
Mai multwizmo.ro
De inchiriat apartament cu 1 camera in Targu Mures, str. Bd. Pandurilor, Confort: I, Etaj: Parter, din: 4, Suprafata utila: 30 mp, Compartimentare: Decomandat, Centrala proprie, Termopan PVC, Complet mobilat, Imediat ocupabil Comision: 50% din valoarea unei luni de chirie, o singura data, la semnarea contractului de inchiriere
Targu-Mures, zona Pandurilor
1 cameră
35 m²
1.000 lei
Ieri la 11:48
Mai multimobiliare.ro
Dau în chirie spațiu producție mobilă cu suprafața de 3000 mp, cu birouri aferente 200 mp, băi de serviciu. Spațiul este amenajat, geamuri termopan , încălzire prin centrală termică.
Targu-Mures, zona Depozite
1 cameră
3.3 m²
11.000
Ieri la 12:33
Mai multimobiliare.ro
Vă oferim spre închiriere un apartament situat pe Strada Gloriei, în Zona Tudor, într-un complex rezidențial recent construit.Apartamentul are o suprafață de 38 mp și este situat la etajul trei al unui bloc format din cinci etaje.Apartamentul este compus dintr-o cameră mare, o bucătărie, o baie și un balcon.Acesta este recent amenajat, totul fiind nou în apartament.Apartamentul este complet mobilat, doar cu mobilă de calitate și este complet utilat cu tot ceea ce este nevoie cum ar fii: aragaz, cuptor, mașină de spălat vase, expresor de cafea, mașină de spălat haine, aspirator, fier de călcat, televizor, toate fiind noi.Apartamentul dispune și de un loc de parcare în incinta complexului rezidențial.Acesta este valabil începând cu data de 01.06.2018Apartamentul se închiriază la prețul de 350 euro/lună, prețul fiind negociabil.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Estate proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!
Mures,Targu Mures,Tudor
1 cameră
40 m²
350
09.05.2018
Mai multwizmo.ro
GALAXY IMOBILIARE inchiriaza apartament cu 4 camere in zona UMF, cu suprafata 85 mp utili. Imobilul a fost renovat recent si se afla la PRIMA INCHIRIERE !!! Apartamentul decomandat este compus din: 3 camere mobilate identic cu mobile de calitate si noi, 1 living care va fi mobilat, 1 bucatarie mobilata si utilata, 1 hol, 2 bai, 1 balcon si este situat la etajul 2. Apartamentul are centrala proprie, geamuri termopane, usa metalica, gresie, faianta si parchet de calitate. Printre dotari enumeram: - aragaz, frigider - masina de spalat rufe - TV. Puncte de interes : Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, cu multe locuri de parcare in fata blocului. - UMF - la 5 minute de mers - Spitalul Judetean - 10 minute de mers - Piata de zi din 7 Noiembrie si magazinul Profi -> la 3 minute mers - Saloane de coafura, Banci, Cafenele , magazine alimentare De asemenea statia de autobuz este la 3 minute de mers, distanta de apartament. Comision 50 % din valoarea unei chirii ! Pret 500 euro +500 euro garantie !
Targu Mures, Mures
4 camere
85 m²
500 lei
Ieri la 11:33
Mai multflash-online.ro
Vă oferim spre închiriere un apartament decomandat, într-un Bloc Nou construit în 2017, acesta fiind situat în Cartierul Tudor, în zona Universități Dimitrie Cantemir.Acesta are o suprafață de 45 mp și este situat la parterul unui bloc format din cinci etaje.Apartamentul este compus dintr-un living unit cu bucătăria, un dormitor, o baie și o terasa acoperită cu vedere spre pădure. Încăperile sunt modern amenajate cu parchet, gresie și faianță.Confortul termic este asigurat de centrala termică, geamurile termopan și de izolația exterioară a blocului.Apartamentul dispune și de un loc de parcare exterior. Cei interesați pot închiria apartamentul complet mobilat și utilat la prețul de 330 euro/lună, preț ușor negociabil.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Targu Mures,Tudor
2 camere
45 m²
330
25.04.2018
Mai multwizmo.ro
De închiriat apartament 3 camere decomandat, confort 1, situat în zona ultracentrala, Piata Trandafiirilor, suprafață utilă de 94mp, situat la etajul 4 din 7 oferit de Zap Imobiliare.Detalii: - 1 living, 2 dormitoare, 1 hol spatios, 2 balcoane deschise, 1 bucătărie, 2 bai, 2 dressinguri, 1 debara, 1 camara. - centrală termică, calorifere, geamuri termopan, ușă metalică.- apartamentul este amenajat cu mult bun gust si se afla la prima inchiriere.Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se închiriază complet mobilată și utilată la prețul de 450 Euro.----------------------------------------------------------------------------------------Comisionul perceput este de 50% din valoarea primei chirii.Și se percepe o singură dată!Acest anunț nu corespunde cerințelor tale? Sună la numărul afișat în anunț și unul dintre agenții noștri te va ajuta cu alte oferte personalizate în funcție de cerințele tale.
Mures,Targu Mures,Central
3 camere
94 m²
450
29.05.2018
Mai multwizmo.ro
Inchiriez Apartament Bloc Nou, compus din Living+ Bucatarie, Dormitor, Baie , Balcon, Cartie 7 Noiembrie, Zona Gara Mica, aproape De UMF, Centru si de mijloacele de transport in comun! Se inchiriaza complet mobilat si utilat, centrala propie si loc de parcat in curtea interioara a blocului! Liber din 15 iulie 2018! Telefon 0741611137 sau 0740250992 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Targu Mures , Mures,7 Noiembrie
2 camere
51 m²
260
Ieri la 16:46
Mai multlajumate.ro
De închiriat apartament 4 camere decomandat situat în cartierul Unirii ,strada Voiniceni langa Darina, suprafață utilă de 80.mp, situat la etajul 2 din 4 oferit de Zap Imobiliare.Detalii: - 1 living, 3 dormitoare, 1 hol, 1 balcon mare, 1 bucătărie, 2 bai, 1 boxă la subsolul, - centrală termică, calorifere, geamuri termopan.- ocupabil din 1 iulie Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se închiriază mobilată și utilată la prețul de 350 Euro negociabil. Contact 0726223886
Mures,Targu Mures,Unirii
4 camere
80 m²
350
16.05.2018
Mai multwizmo.ro
I376E. De inchiriat apartament 3 camere, Calea Sighisoarei, P/5, 67 mp, modificat, amenajat, confort I, centrala proprie, geamuri termopan, izolat, usi interioare schimbate, usa metalica, decomandat, mobilat, utilat, terasa 25 mp, constructie 2017, loc de parcare in fata blocului, exclus animale de companie, se percepe garantie
Targu Mures, Mures / Calea Sighisoarei
3 camere
67 m²
400
21.06.2018
Mai multhomezz.ro
Vă oferim spre vânzare/închiriere un apartament decomandat situat pe Pasajul Violetelor în Zona Budai, cartierul Tudor, în apropiere de centrul orașului.Acesta are o suprafață de 76 Mp și este situat la etajul patru al unui bloc format din patru etaje.Apartamentul este format din trei camere, bucătărie, baie, hol și un balcon.Acesta este frumos amenajat cu parchet, gresie și faianță.Confortul termic este asigurat de centrala termică și de geamurile termopan.Apartamentul este mobilat și utilat cu tot ce este nevoie.Apartamentul o sa fie disponibil începând cu data de 01.09.2018.Cei interesați pot achiziționa apartamentul la prețul de 73.000 Euro, prețul fiind negociabil.Cei interesați pot închiria apartamentul la prețul de 360 Euro/lună.Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Targu Mures,Tudor
3 camere
76 m²
360
12.06.2018
Mai multwizmo.ro