Reclamație
350 €
publi24.ro
3 camere

Apartament 3 camere in Sibiu zona Hipodrom III - Pta. Rahova

Sibiu,Sibiu
Apartament cu 3 camere confort 1 decomandat in Sibiu, zona Hipodrom III - Piata Rahova. Locuinta are o suprafata utila de 90 mp, este situata la etaju 4 al unui bloc cu 4 etaje si este situate pe doua niveluri si este compartimentata astfel: hol spatios, living, bucatarie, baie si balcon la primul nivel ; doua dormitoare, baie, dressing la cel de-al doilea nivel. Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri: parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat cu urmatoarele electrocasnice: aragaz si cuptor, frigider, fara masina de spalat haine. Imobilul este construit din caramida, este izolat termic si este situat intr-o zona linistita cu acces usor la magazine, supermarket, scoli, gradinite, liceu, piata, posta, banci, farmacii, statii de autobus, taxi.
Reclamație
2 camere

INCHIRIEZ APARTAMENT 2 CAMERE STR RAHOVA

Sibiu , Hipodrom III
INCHIRIEZ apartament 2 camere la etajul 1/ P+10, situat in zona Interex, Str. Rahovei – Suprafata utila este de 60 mp. In imediata apropiere se gasesc statii pentru mijloace de transport in comun, piata agroalimentara, centre comerciale, institutii de invatamant, farmacii, institutii financiar bancare. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet. Compartimentarea este dispusa astfel: 2 camere decomandate (circular), hol, bucatarie, baie (cu cabina dus si geam de aerisire), pivnita, hol mare, 1 balcon spatios inchis . Imbunatatiri: CT, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan PVC, usa stejar la intrare, termoizolatie exterioara. Dotari: interfon, lift. Pret: 230 Euro NEGOCIABIL + garantie 1 luna. Mai multe detalii la tel: 0745503478.
Reclamație
3 camere

INCHIRIEZ APARTAMENT DE LUX 3 CAMERE ZONA INTEREX

Sibiu , Hipodrom III
INCHIRIEZ APARTAMENT 3 camere, confort 1, decomandat, situat in zona Hipodrom 3, in imediata apropiere se gasesc instituti de invatamant, mici centre comerciale, scoli, gradinite, institutii financiar bancare, etc. Apartamentul se afla la etajul 4, are o suprafata de 80mp, iar compartimentarea este dispusa astfel: living cu bucatarie open space, 2 camere, baie (detine geam de aerisire si cada), hol. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usi interioare celulare, use la intrare metal, geamuri termopan cu tamplarie PVC, CT proprie, acces Internet prin fibra optica, cablu TV , termoizolatie exterioara. Dotari: dispune de contorizare individuala, interfon, locuri de parcare in fata blocului. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat . Pretul de 450 Euro + garantie 1 luna . Mai multe detali la tel: 0747525831; 0745503478
Reclamație
3 camere

Inchiriez apartament 3 camere, modern, zona Interex

Sibiu , nterex
INCHIRIEZ APARTAMENT 3 camere, confort 1, la parterul foarte inalt al unui imobil din caramida, constructive noua, cu regim de inaltime P+IV+M, situat in cartier Hipodrom III, zona Interex, zona ce faciliteaza accesul usor si rapid catre oricare alta zona de interes a orasului. In vecinatate se gasesc marile centre comerciale (Lidl, Kaufland, etc), statii pentru taxii si mijloace de transport in comun, alte mici centre comerciale, farmacii, institutii de invatamant, institutii financiar-bancare, institutii de cult, Piata Agroalimentara Rahova, dispensar, oficiu postal, unitati de alimentatie publica si cazare, parcuri, etc. Imobilul are o suprafata utila de 65 mp si compartimentarea este dispusa astfel: 1living open space cu holul de acces si bucataria ce beneficiaza de balcon, 2 dormitoare decomandate, baie (detine cada si geam de aerisire). Imbunatatirile si finisajele sunt de calitate: gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, jaluzele verticale, plase pentru insect, usa metalica la intrare, parchet laminat, usi interioare celulare, CT proprie, termoizolatie exterioara. Dispune de dotari suplimentare: acces cablu TV si internet prin Fibra optica, acces telefonie, interfon, locuri de parcare in fata imobilului. Apartamentul dispune de contorizare individuala, este foarte luminos si calduros. Se inchiriaza mobilat cu piese de mobilier modern si utilat complet la pretul de 280 Euro + garantie 1 luna. Pentru mai multe detalii si programare vizionare va rugam sa ne contactati. Tel: 0749405279.
Reclamație
3 camere

Inchiriez apartament 3 camere, elegant, zona Interex

Sibiu , Interex
INCHIRIEZ APARTAMENT 3 camere, confort 1, la parterul foarte inalt al unui imobil din caramida, constructive noua, cu regim de inaltime P+IV+M, situat in cartier Hipodrom III, zona Interex, aproape de Mihai Viteazu, zona ce faciliteaza accesul usor si rapid catre oricare alta zona de interes a orasului. In vecinatate se gasesc marile centre comerciale (Lidl, Kaufland, etc), statii pentru taxii si mijloace de transport in comun, alte mici centre comerciale, farmacii, institutii de invatamant, institutii financiar-bancare, institutii de cult, Piata Agroalimentara Rahova, dispensar, oficiu postal, unitati de alimentatie publica si cazare, parcuri, etc. Imobilul are o suprafata utila de 65 mp si compartimentarea este dispusa astfel: 1living open space cu holul de acces si bucataria ce beneficiaza de balcon inchis, 2 dormitoare decomandate, baie (detine jacuzi si geam de aerisire). Imbunatatirile si finisajele sunt deosebite, de calitate: gresie, faianta, zugraveala decorativa cu stucco venetian, geamuri termopan cu tamplarie PVC, rolete si jaluzele, plase pentru insect, usa metalica la intrare, parchet laminat, usi interioare celulare, CT proprie, termoizolatie exterioara. Dispune de dotari suplimentare: acces cablu TV si internet prin Fibra optica, acces telefonie, interfon, locuri de parcare in fata imobilului. Apartamentul dispune de contorizare individuala, este foarte luminos si calduros. Se inchiriaza utilat complet cu electrocasnice de ultima generatie si mobilat, decorat, cu interior rafinat, in stil Asiatic, modern si deosebit, la pretul de 400 Euro + garantie 1 luna. Pentru mai multe detalii si programare vizionare va rugam sa ne contactati. Tel: 0749405279.
Reclamație
3 camere

INCHIRIEZ APARTAMENT 3 CAMERE ZONA CIRESICA

Sibiu , Hipodrom III
INCHIRIEZ APARTAMENT 3 camere, semidecomandate, situate in zona Ciresica, imobilul se afla la parterul unui imobil cu un regim de inaltime P+IV avand o suprafata utila de 55 mp. Apartamentul se afla intr-o zona cu acces rapid la statii pentru mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, gradinite, mici centre comerciale. Compartimentarea este dispusa astfel: bucatarie, 3 camere semidecomandate, 1 baie (cu cada). Imbunatatiri si finisaje: gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi interioare celulare din lemn, parchet laminat, CT proprie, usa metalica la intrare, izolatie termica exterioara. Dotari: interfon, dispune de contorizare individuala, loc de parcare. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pret: 220 Euro + garantie 1 luna. TEL: 0754574293
Reclamație
2 camere
56 m²

Apartament 2 camere in Sibiu zona Dioda

Sibiu , Sibiu 66, Strada Nicolae Iorga, Hipodrom III, Sibiu, 550407, România,Calea Dumbravii
CATEGORIE: APARTAMENTE SIBIU TITLU OFERTA: APARTAMENT 2 CAMERE SIBIU DETALII OFERTA: APARTAMENT 2 CAMERE DE INCHIRIAT IN SIBIU ZONA DIODA APARTAMENT SIBIU 2 CAMERE DE INCHIRIAT ZONA DIODA Tki propune spre inchiriere apartament 2 camere confort 1 decomandat amplasat in Sibiu zona Dioda, intr-un bloc anvelopat, P+4, datat 1982 si renovat 2016, la etajul 3, cu 3 apartamente pe palier si un total de 12 pe scara. Apartamentul este situat la etajul intermediar 3, avand o suprafata construita de 71 mp, din care utila de aproximativ 56 mp si este alcatuit din: bucatarie foarte spatioasa cu camara (mobilata si utilata),1 living , 1 dormitor matrimonial, 1 baie cu cada, 1pivnita. Imobilul se preteaza pentru persoanele care doresc sa aiba un confort sporit intr-o zona centrala, curat si aproape de toate zonele de interes ale orasului. INFO ZONA: Apartamentul beneficiaza de proximitatea mijloacelor de transport in comun (statie Tursib), a magazinelor Trans Agape, Simpa, scoala, gradinita, Profi, Lidl, farmacii, unitati bancare, Cestrul Istoric al Sibiului la 4 minute de mers pe jos. DOTARI: geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, incalzire pe baza de centrala termica proprie.frigider, cuptor cu microunde, aragaz. PRET SOLICITAT : 300 Euro/luna GARANTIE SOLICITATA: 1 Luna de chirie PREDARE DISPONIBILA: Minim 1 An COMISION CHIRIAS: 50% din prima luna de chirie SERVICII COMPLEMENTARE OFERITE CLIENTILOR: - Analiza si intocmire dosare pentru FONDURI EUROPENE - Analiza si intocmire dosare credite Prima Casa si Ipotecare - Analiza si intocmire dosare credite negarantate/descoperire de conturi - Asigurari imobiliare obligatorii PAD - Asigurari RCA auto si CASCO - Asigurari de viata, sanatate si calatorie - Asigurari de raspundere civila pentru persoane juridice Consultanta financiara privind analiza si intocmirea dosarelor de creditare cat si a politelor de asigurare se ofera gratuit tuturor clientilor intresati. Lucram in partenariat cu peste 20 de banci si 18 Brokeri de asigurari. Departament Marketing si Secretariat pentru vizionari imobiliare: 0760692205 Departament Financiar Credite si Asigurari - consultanta gratuita: 0760891241 Departament FONDURI EUROPENE - consultanta gratuita 0766458052 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Reclamație
2 camere
60 m²

Apartament MODERN 2 camere Hipodrom III

Aleea Seviș, Sibiu, România
Smartsib Imobiliare propune inspre inchiriere acest apartament de tip 2 camere decomandate desfasurate pe o suprafata utila egala cu 60 mp+ 10 mp terasa, cu acces din living, situat la etajul 9/11 al unui imobil construit in 2008, aflat in perimetrul Hipodrom III, zona Pta Rahova/ Fost Interex. Propunere predare: complet mobilat& utilat MODERN, bunurile regasindu-se intr-o perfecta stare de functionare. Beneficii: – accesibilitate/ pozitie: Aleea Sevis, Y2 – acces interfon – acces doua lifturi moderne – constructie 2008 – posibilitate predare IMEDIATA. Orientare est. Confort termic optim. Cerinte: – nu animale de companie – garantie materiala= 300 euro – plata chiriei in avans pentru fiecare luna in curs. Pentru orice alte detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati: mobil 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare.
Reclamație
350 €
homezz.ro
3 camere
90 m²

Apartament 3 camere in Sibiu zona Hipodrom III - Pta. Rahova, 350 eur - HomeZZ.ro

Sibiu, Sibiu / Hipodrom 3
Preț negociabil Ultimul etaj Apartament cu 3 camere confort 1 decomandat in Sibiu, zona Hipodrom III - Piata Rahova. Locuinta are o suprafata utila de 90 mp, este situata la etaju 4 al unui bloc cu 4 etaje si este situate pe doua niveluri si este compartimentata astfel: hol spatios, living, bucatarie, baie si balcon la primul nivel ; doua dormitoare, baie, dressing la cel de-al doilea nivel. Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri: parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat cu urmatoarele electrocasnice: aragaz si cuptor, frigider, fara masina de spalat haine. Imobilul este construit din caramida, este izolat termic si este situat intr-o zona linistita cu acces usor la magazine, supermarket, scoli, gradinite, liceu, piata, posta, banci, farmacii, statii de autobus, taxi.
Reclamație

Inchiriere apartament 2 camere Sibiu

Sibiu,Sibiu,Hipodrom III
Apartamentul este situat in zona strazii Rahova (Hipodrom III, ) este liber, curat, mobilat decent, are masina de spalat, frigider, televizor, centrala termica, usa metalica. Este situat la mansarda unui bloc de 5 etaje. Se inchiriaza numai la persoane linistite, de preferat cuplu de tineri, Exlus persoane cu animale de companie. Exclus agentii si orice fel de intermediari.
Reclamație
2 camere
58 m²

Inchiriez apartament 2 camere, nou, zona Calea Cisnadiei

Sibiu Hipodrom III Calea Cisnadiei
Preț fix Proprietar inchiriez ap.2 camere situat in zona Calea Cisnadiei la et.3 al unui imobil D+P+3E+M, constructie 2015, avand o suprafata utila de aprox 58 mp. Se inchiriaza utilat si mobilat complet. Apartamentul este compartimentat astfel : living cu bucatarie, balcon 8 mp, hol, baie, debara si dormitor. Apartamentul dispune de loc de parcare personalizat(+blocator de parcare) si a fost locuit 5 luni pana in prezent. Pret 250 de euro/luna +garantie.
Reclamație
2 camere
58 m²

Inchiriez apartament 2 camere, nou, zona Calea Cisnadiei

Sibiu Hipodrom III Calea Cisnadiei
Preț fix Proprietar inchiriez ap.2 camere situat in zona Calea Cisnadiei la et.3 al unui imobil D+P+3E+M, constructie 2015, avand o suprafata utila de aprox 58 mp. Se inchiriaza utilat si mobilat complet. Apartamentul este compartimentat astfel : living cu bucatarie, balcon 8 mp, hol, baie, debara si dormitor. Apartamentul dispune de loc de parcare personalizat(+blocator de parcare) si a fost locuit 5 luni pana in prezent. Pret 250 de euro/luna +garantie.
Reclamație
3 camere
70 m²

Apartament de inchiriat 3 camere zona M. Viteazu

Sibiu
Va oferim spre inchiriere apartament cu 3 camere situat in cartierul Hipodrom III din localitatea Sibiu la pretul de inchiriere de . Apartamentul de inchiriere de la agentia imobiliara Pitas are 3 camere si o suprafata totala utila de 70 mp, si este situat la etajul parter, situat intr-un imobil cu 4 etaje, din beton, Apartamentul situat in cartierul Hipodrom III de inchiriere este decomandat, are confort i si parchet, faianta, gresie, 1 balcon, 1 baie, bucatarie, acoperis . Apartamentul de inchiriere din Sibiu, cartier Hipodrom III are incalzire proprie, si dispune de telefon, gaz, abonament cablu tv, apa curenta, canalizare. Detalii suplimentare ( 8 fotografii ) despre apartamentul oferit de agentia Pitas de inchiriere in Sibiu puteti gasi in dreapta paginii. Informatii suplimentare legate de achizitionarea acestui apartament puteti afla de la agentul imobiliar Lucian Zara la numarul de tel 0369447883 specificand ca referinta id-ul ofertei sau puteti completati formularul din pagina pentru a fi contactat in scurt timp. Incalzire proprie Gaz Telefon Cablu TV Apa Canalizare Parchet Faianta Gresie
Reclamație
2 camere
40 m²

Apartament 2 camere de inchiriat pe Cal Cisnadiei

Sibiu
Va oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere situat in cartierul Hipodrom III din localitatea Sibiu la pretul de inchiriere de . Apartamentul de inchiriere de la agentia imobiliara Pitas are 2 camere si o suprafata totala utila de 40 mp, si este situat la etajul 3, situat intr-un imobil cu 4 etaje, din beton, Apartamentul situat in cartierul Hipodrom III de inchiriere este nedecomandat, are confort ii si parchet, faianta, gresie, 1 baie, bucatarie, acoperis . Apartamentul de inchiriere din Sibiu, cartier Hipodrom III are incalzire proprie, si dispune de telefon, gaz, abonament cablu tv, apa curenta, canalizare. Detalii suplimentare ( 4 fotografii ) despre apartamentul oferit de agentia Pitas de inchiriere in Sibiu puteti gasi in dreapta paginii. Informatii suplimentare legate de achizitionarea acestui apartament puteti afla de la agentul imobiliar Lucian Zara la numarul de tel 0369447883 specificand ca referinta id-ul ofertei sau puteti completati formularul din pagina pentru a fi contactat in scurt timp. Incalzire proprie Gaz Telefon Cablu TV Apa Canalizare Parchet Faianta Gresie
Reclamație
3 camere
80 m²

Apartament 3 camere de inchiriat in Hipodrom III

Sibiu
Va oferim spre inchiriere apartament cu 3 camere situat in cartierul Hipodrom III din localitatea Sibiu la pretul de inchiriere de . Apartamentul de inchiriere de la agentia imobiliara Pitas are 3 camere si o suprafata totala utila de 80 mp, si este situat la etajul parter, din caramida, Apartamentul situat in cartierul Hipodrom III de inchiriere este decomandat, are confort i si parchet, faianta, gresie, 2 bai, bucatarie, wc. serviciu. Apartamentul de inchiriere din Sibiu, cartier Hipodrom III are incalzire proprie, si dispune de telefon, gaz, abonament cablu tv, apa curenta, canalizare. Detalii suplimentare ( 7 fotografii ) despre apartamentul oferit de agentia Pitas de inchiriere in Sibiu puteti gasi in dreapta paginii. Informatii suplimentare legate de achizitionarea acestui apartament puteti afla de la agentul imobiliar Lucian Zara la numarul de tel 0369447883 specificand ca referinta id-ul ofertei sau puteti completati formularul din pagina pentru a fi contactat in scurt timp. Incalzire proprie Gaz Telefon Cablu TV Apa Canalizare Parchet Faianta Gresie
Reclamație
3 camere
76 m²

Apartament 3 camere de inchiriat in Hipodrom III

Sibiu
Pitas agentie imobiliare din orasul Sibiu oferta de inchiriere apartament in localitatea Sibiu cu 3 camere situat in cartierul Hipodrom III la un pret de inchiriere de . Oferta agentiei Pitas de apartament cu 3 camere de inchiriere si are o suprafata utila de 76 mp, este localizat la etajul 2, construit din beton, decomandat, confort lux si are 1 baie, bucatarie, parchet, faianta, gresie. Utilitatile puse la dispozitie de proprietar pentru apartamentul de inchiriere din Sibiu, Hipodrom III are incalzire proprie, telefon, gaz, cablu tv, apa, canalizare. Oferta de inchiriere apartament a agentiei Pitas din Sibiu are 5 fotografii disponibile pentru mai multe detalii ale apartamentului. Daca sunteti interesat de acest anunt de inchiriere apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre, Lucian Zara la numarul de tel 0369447883 si sa utilizati ca referinta id-ul ofertei sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp. Incalzire proprie Gaz Telefon Cablu TV Apa Canalizare Parchet Faianta Gresie
Reclamație
3 camere
110 m²

Apartament 3 camere de inchiriat zona M.Viteazu

Sibiu
Pitas agentie imobiliare din orasul Sibiu oferta de inchiriere apartament in localitatea Sibiu cu 3 camere situat in cartierul Hipodrom III la un pret de inchiriere de . Oferta agentiei Pitas de apartament cu 3 camere de inchiriere si are o suprafata utila de 110 mp, este localizat la etajul 1, construit din caramida, decomandat, confort i si are 1 baie, 1 balcon, bucatarie, wc. serviciu, parchet, faianta, gresie. Utilitatile puse la dispozitie de proprietar pentru apartamentul de inchiriere din Sibiu, Hipodrom III are incalzire proprie, telefon, gaz, cablu tv, apa, canalizare. Oferta de inchiriere apartament a agentiei Pitas din Sibiu are 7 fotografii disponibile pentru mai multe detalii ale apartamentului. Daca sunteti interesat de acest anunt de inchiriere apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre, Lucian Zara la numarul de tel 0369447883 si sa utilizati ca referinta id-ul ofertei sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp. Incalzire proprie Gaz Telefon Cablu TV Apa Canalizare Parchet Faianta Gresie
Reclamație
3 camere
76 m²

Ap. 3 camere de inchiriat in Hipodrom III

Sibiu
Va oferim spre inchiriere apartament cu 3 camere situat in cartierul Hipodrom III din localitatea Sibiu la pretul de inchiriere de . Apartamentul de inchiriere de la agentia imobiliara Pitas are 3 camere si o suprafata totala utila de 76 mp, si este situat la etajul parter, din caramida, Apartamentul situat in cartierul Hipodrom III de inchiriere este decomandat, are confort i si parchet, faianta, gresie, 1 baie, bucatarie. Apartamentul de inchiriere din Sibiu, cartier Hipodrom III are incalzire proprie, si dispune de telefon, gaz, abonament cablu tv, apa curenta, canalizare, garaj, boxa . Detalii suplimentare ( 6 fotografii ) despre apartamentul oferit de agentia Pitas de inchiriere in Sibiu puteti gasi in dreapta paginii. Informatii suplimentare legate de achizitionarea acestui apartament puteti afla de la agentul imobiliar Lucian Zara la numarul de tel 0369447883 specificand ca referinta id-ul ofertei sau puteti completati formularul din pagina pentru a fi contactat in scurt timp. Incalzire proprie Gaz Telefon Cablu TV Apa Canalizare Garaj Boxa Parchet Faianta Gresie
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Sibiu, Hipodrom III, apartament de închiriat
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe