Nu s-a găsit nimic
Agentia Elegant Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Craiovita Noua, zona Segarcea. Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al unui imobil cu 4 nivele. Imobilul este mobilat modern si utilat complet. Baia are gresie si faianta moderna. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare. Disponibil incepand cu 01.06.2018. Perioada minima de inchiriere este de 6 luni. Costurile totale de inchiriere sunt: 1 luna chiria + 1 luna garantia + 50% din chirie comisionul agentie. Garantia reprezinta o masura de precautie pentru proprietar in cazul neplatii utilitatilor sau a stricaciunilor din imobil si se va returna la sfarsitul perioadei contractuale. Inaintea vizionarii imobilului se va semna un contract de vizionare si de aceea va rugam sa aveti un buletin la dumneavoastra. Contractul de vizionare va obliga la plata comisionului catre agentie doar in cazul incheierii contractului de inchiriere si orice legatura cu proprietarul se va realiza doar prin intermediul agentiei imobiliare. Pentru orice intrebare, nelamurire sau vizionarea imobilului prezentat, va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 09:00 si 19:00.
Craiova, Dolj / Craiovita Noua
2 camere
49 m²
200
30.05.2018
Mai multhomezz.ro
Apartamentul se afla in zona Craiovita,la Segarcea,la etajul 8/10,trei camere decomandate,complet imbunatatit,doua dormitoare mobilate complet,sufrageria este nemobilata,utilat complet aragaz,frigider,tv,masina de spalat,fiind imdediat disponibil,merita vazut! pret 950 RON 2 €/m² Suprafata construita (m²) 87 m² Numarul de camere 3 Etaj 8 (din 10) Suprafata utila (m²): 85 Tip proprietate: apartament Compartimentare: decomandat Orientare: vest Anul constructiei: 1 976 Stare: utilizat Numarul de bai: 1 Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi scoli Infrastructura canalizare electricitate lift apa curenta Comoditati fibra optica parcare masina mobilat conducta de gaze naturale Particularitati dormitor matrimonial balcon inchis bucatarie utilata spatiu depozitare
Craiova, Dolj
3 camere
87 m²
950 lei
29.03.2018
Mai multstoria.ro
Ne adresam in special unei familii, care doreste sa locuiasca la parter,intr-un bloc de 4 niveluri, bloc ce este izolat exterior, in Craiovita Noua,intre Complex Segarcea si Cornitoiu (aviz pentru cei care lucreaza la unitatea militara de pe Rocada). Locuinta este curata, nu a mai fost inchiriata pana acum, are un balcon incapator si beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tocarie interioara din lemn si tamplarie PVC cu geam termopan. Este mobilat si utilat complet cu tot ce este necesar pentru viitorul chirias. Daca tot suntem in anotimpul racoros, as vrea sa precizez ca pentru aceste luni, costul intretinerii este aproximativ 350 Ron luna.
Locatia: craiova
220
19.02.2018
Mai multchirii-romania.com