Plângere
Apartament 2 camere, open space, semimobilat, bucatarie complet utilata, in vila recent construita, 2 locuri de parcare, poarta electrica, interfon, zona foarte linistita.
Sânpetru, Centru Sanpetru Centru Sanpetru
240 €
15.03.2018
Mai multanuntimobiliarbrasov.ro
Plângere
Saturn Imob va propune la inchiriere un apartament de 2 camere decomandate in Complexul Subcetate Green Residence situat in Sanpetru reper Drumul cu Plopi . Apartamentul este renovat cu materiale de calitate , finisajele si mobilierul cu bun gust , astfel incat sederea sa fie cat mai placuta si relaxanta . Mediul linistitor al zonei si stilul in care a fost mobilat apartamentul , a fost gandit exact pentru ati oferi linistea si satisfactia dupa o zi de munca si stresul acumulat in zona urbana . Fotografiile atasate ofertei vin spre a completa cele descrise in anunt , reflectand exact componenta apartamentului . Locatia este o zona adiacenta a Brasovului, in vecinatatea unui cartier de vile, functional, la aproximativ 5-10 minute, cu auto, de centrul Brasovului si la aproximativ 3-5 minute (3500 m) de noul centru comercial Coresi, cel mai mare mall din Transilvania. Pe langa integrarea perfecta in zona, complexul beneficiaza de toate facilitatile, utilitatile, inclusiv spatii comerciale in incinta. Pretul de inchiriere al acestei proprietati este de 290 euro /luna + garantia necesara echivalenta a unei luni de chirii . Pentru programare vizionari puteti trimite email cu datele de contact ora si ziua in care doriti sau puteti suna direct la numarul afisat la anunt . Apartamentul va fi disponibil incepand cu data de 06.10.2018 , dar se poate viziona intre timp .
Brasov , Brasov,Sud
2 camere
54 m²
290 €
27.09.2018
Mai multlajumate.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe