Închiriez garsoniera

Lumina , Constanta, Central
100
Wed Feb 14 2018 03:06:28 GMT+0000 (UTC)
închiriez spatiu tip garsoniera la curte toate utilitățile separat încălzire centrala
Mai multlajumate.ro
32,000
Sun Jul 31 2016 12:52:24 GMT+0000 (UTC)
Vindem casa in Lumina cu suprafata de 1000mp,deschidere 20mp.Casa este compusa din;3 Camere,Living,Bucatarie si Baie. Anunturi publicate de: Ali Demirel
Mai multbrx.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Lumina, De inchiriat, apartament
3 camere
73 m²
800
Sat Feb 10 2018 09:06:27 GMT+0000 (UTC)
Va prezint un apartament cu trei camere semidecomandat, situat intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+6E+7R, amplasat intr-una dintre cele mai dezirabile zone rezidentiale din Bucuresti. Livingul cu bucatarie semideschisa, complet mobilata si utilata, cele doua dormitoare, cele doua bai, balconul generos, alaturi de locul de parcare subteran, completeaza imaginea spatioasa si cu impartiri moderne ale acestui apartament. De asemenea, apartamentul dispune de toate utilitatile si facilitatile unei proprietati moderne, pozitionate intr-un imobil care pune la dispozitia celor ce il locuiesc un domeniu privat si atent supravegheat, locuri de parcare pentru cei aflati in vizita, un lift de ultima generatie, holuri de acces ce beneficiaza de lumina naturala.Un loc de parcare este oferit gratuit la subsol. Orice parcare suplimentara se poata achita, in limita disponibilitatii, dupa cum urmeaza:Un loc parcare individual la exterior: 30 EUR/luna;Un loc parcare individual la subsol: 50 EUR/luna;Doua locuri parcare nedecomandate la subsol: 80 EUR/luna;Boxa, situata pe etaj, este oferita optional la un cost suplimentar de 50 EUR/luna.La costul chiriei vor fi adaugate cheltuielile lunare proprii si cota parte din cheltuielile comune efectuate de chirias privind: curentul electric, gazele, apa, telefonul, internetul, cablul TV, ridicarea gunoiului, curatenia spatiilor comune, service lift, service centrala, salariu administrator cladire si cota parte din orice alte cheltuieli specifice cladirilor de apartamente: ~ 90 EUR/luna.GARANTIA: Garantia este contravaloarea a doua chirii lunare. In cazul plecarii mai devreme de un an de zile, contravaloarea unei chirii lunare se va retine din Garantie ca penalitate.Zona in care este amplasat imobilul este una binecunoscuta si dezirabila, zona ce abunda in spatii de recreere, mall, magazine, farmacii, clinici, scoli si gradinite private, mijloace de transport in comun, parc, padure...
Mai multwizmo.ro

Apartament de închiriat cu 3 camere, 76 mp, București (3CNVNK)

Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Vatra Luminoasa
3 camere
76 m²
475
Thu Feb 15 2018 09:19:24 GMT+0000 (UTC)
In zona Vatra Luminoasa, intr-un bloc solid de 8 etaje, construit in 1962 si reabilitat termic, este disponibil spre inchiriere un frumos apartament de 3 camere.Punctele sale tari sunt date de pozitionarea la etajul 4, un etaj intermediar, de compartimentarea sa functionala si de prezenta balcoanelor care, practic, imbraca apartamentul pe exterior, constituind o bariera termica si fonica.Situarea imobilului intre doua statii de metrou, la 5 minute de Piata Iancului si la 8 minute de Piata Muncii, este de real folos. De asemenea, la 2 minute sunt statii RATB pentru autobuz, troleibuz si tramvai.Locuinta, in suprafata utila de 62mp si suprafata totala de 76mp, este compusa dintr-o camera de zi plina de lumina, 2 dormitoare, o bucatarie utilata si mobilata, o baie si 2 balcoane mari.Holul spatios de la intrarea in apartament confera eleganta casei si utilitate prin faptul ca este destul de spatios pentru a acomoda dressing-ul de la intrare.Bucataria utilata si mobilata in culori calde este continuata de un balcon inchis cu termopan, foarte bun pentru depozitare.Din camera de zi se iese pe balconul lung pe toata latura apartamentului. Cele doua dormitoare sunt delimitate de zona de zi printr-un hol si au la mijloc baia.Apartamentul este calduros, atat datorita faptului ca blocul este reabilitat termic cat si datorita balcoanelor.Finisajele apartamentului sunt in culori calde si placute. Parchetul, usile si tamplaria exterioara sunt schimbate, la fel si gresia si faianta din bucatarie, baie si holuri.In apropiere sunt numeroase magazine, piata, scoli si gradinite.Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.
Mai multwizmo.ro

Apartament de închiriat cu 2 camere, 55 mp, Sectorul 3 (GC95DW)

Bucuresti, Sectorul 3, Decebal, Calea Dudesti, 188
2 camere
55 m²
5,200
Thu Feb 08 2018 09:34:48 GMT+0000 (UTC)
ANG_Holding va Propunem spre inchriere un Deosebit apartament tip_Studio 2 camere open space: in Ansamblul Rezidential InCity Residence, Decebal, Rond Piata Alba Iulia, Burebista, Blv- Unirii, combina spatii generoase si decoruri functionale cu o solutie completa de finisaje, toate intr-un decor modern si minimalist. Lumina naturala strabate prin ferestrele mari, aducand stralucirea si buna dispozitie. Bunul gust al propunerilor de design interior adapteaza simplitatea si eleganta liniilor mobilierului la complexitatea conceptului de locuire. Este locul ideal pentru relaxare dupa o zi lunga la birou, toate facilitatile si serviciile existente fiind la picioarele tale, Apartamentul este spatios, bucataria este de tip open kitchen. (Apartamentul este foarte bine pozitionat, Avand in incinta complexului sala de Fitness- 'World Clas" avand acces la sala de sport cu piscina, sauna Uscata si Umeda, jacuzzi, salon de infrumusetare- GETT'S, si supermarket - Mega Image) La 3 min distanta de: Bucuresti Mall, la 5 minute de Rond Piata Alba Iulia, Burebista, Decebal, alaba Iulia Unirii, si Sun Plaza Mall 10 min distanta de Park Lake Mall si parcul Titan, cea mai apropiata statie de metrou fiind statia Dristor la 5 minute, imediata vecinatate se gasesc scoli, gradinite, statii de tramvai si autobuze, restaurante cafenele de lux
Mai multwizmo.ro
3 camere
145 m²
2,500
Sat Feb 10 2018 09:04:19 GMT+0000 (UTC)
Situat in inima padurii Baneasa, in cel mai exclusivist complex residential din Bucuresti care impreuna cu Clubul Stejarii (abonament separate de pretul chiriei)ofera un pachet complet din punct de vedere al comfortului si facilitatilor pentru viitorii rezidenti .Apartamentele de 3 camere au suprafete cuprinse intre 145- 195 mp.Beneficiind de lumina naturala pe toata durata zilei, apartamentele sunt compuse din zona de zi cu spatii vitrate generoase si bucatarii deschise modern echipate,spatiu pentru uscator si masina de spalat rufde,terasa/gradina,grup sanitar si 2 dormitoare fiecare cu bai proprii si 1 dressing.Fiecare apartament beneficiaza de 1 loc de parcare la demisol si unul la exterior si pot fi mobilate complet de la Rovere Mobili.Datorita locatiei exceptionale, confortul , finisajelor luxoase si a serviciilor oferite, toate acestea impreuna cu Clubul Stejarii care vine in intampinarea clientilor cu partea de agrement si sanatate fac ca acest proiect sa fie cea mai buna optiune pentru persoane singure, cupluri sau familii.
Mai multwizmo.ro
2 camere
59 m²
270
Fri Feb 16 2018 09:28:04 GMT+0000 (UTC)
Se inchiriaza apartament, situat la parter inaltat, echivalentul et 1, design modern, utilat, format din living + bucatarie separate printr-un bar, hol, dormitor, baie cu dus si vana separat, balcon si loc parcare pt 2 masini. Perete cu oglinzi, mobilier modern, centrala termica, frigider cuptor si plita incorporabila, bucatarie compartimentata foarte bine cu multa lumina si multe locuri de depozitare,masa extensibila, perete placat cu sticla, modern zugravit anul trecut. Living spatios, perete din oglinzi, canapea extensibila, masuta, dulapuri incapatoare, covoare curate. Dormitor cu pat mare, dressing, masuta birou, 2 noptiere. Hol cu dulap pt incaltaminte si cuier haine. Baie utilata cu masina de spalat, dus cu vanita cladita esential pt diminetile grabite, vana, dulap chiuveta si in oglinda dulap suspendat. A fost zugravit complet anul trecut in toamna. Se poate inchiria pe perioada lunga de timp. Ocupabil din 1 martie 2018.
Mai multwizmo.ro
2 camere
100 m²
750
Sat Feb 10 2018 10:09:51 GMT+0000 (UTC)
Va prezentam spre inchiriere un apartament in bloc nou, cu multa lumina si frumos amenajat-compartimentat.Format dintr-un dormitor, bucatarie deschisa, living open space foarte mare, 2 balcoane, 1 baie. Loc de parcare in fata blocului. Pretabil pentru birouri, spiritual-hub space, beauty salon, salon masaj cabinet medical, cabinet stomatologic, locuinta...Etaj 3, acces cu lift.Dotari: centrala proprie, masina spalat vase, masina spalat rufe in baie si in spalatoria din subsol, uscatorie, aer conditionat, jacuzzi cu hidromasaj, multe spatii de depozitare Patul din dormitor a fost inlocuit cu un pat dublu.De asemenea, spatiul este potrivit si pentru persoane fizice (single sau familie) avand un dormitor separat, bucatarie si baie complet utilate (cuptor cu microunde, masina de spalat, jacuzzi, masina de spalat vase etc.).Pretul este fix, contract perioada lunga!
Mai multwizmo.ro
4 camere
118 m²
800
Astăzi la Wed Feb 21 2018 09:42:42 GMT+0000 (UTC)
Inchiriere apartament 4 camere Piata Alba Iulia- Rond situat la etajul 1 al unui imobil construit in anul 1996, cu 13 niveluri, cu vedere mixta si acces stradal, cu interfon, paza si 2 lifturi. Apartamentul, confort 1 decomandat, cu o suprafata de 110 mp este compus din living cu bucatarie open-space, 3 camere (2 dormitoare si 1 birou), 1grup sanitar, 1 hol, 2 balcoane introduse in spatiul locuibil si accesul catre o terasa cu acces unic din apartament . Locatia se prezinta mobilata si utilata, cu calorifere racordate la reteaua urbana , cu parchet, aparate de aer conditionat, usa metalica. Datorita pozitionarii, a amenajarilor interioare si a spatiului amplu, apartamentul se adreseaza unei familii doritoare de camin cochet, plin de caldura si lumina dar si unei firme in cautarea unui birou central cu reprezentativitate Pretul cerut de proprietar este de 800 euro/ luna.
Mai multwizmo.ro
3 camere
139 m²
2,120
Sat Feb 10 2018 09:02:09 GMT+0000 (UTC)
Situat in inima padurii Baneasa, in cel mai exclusivist complex residential din Bucuresti care impreuna cu Clubul Stejarii (abonament separate de pretul chiriei) ofera un pachet complet din punct de vedere al confortului si facilitatilor pentru viitorii rezidenti.Apartamentele de 3 camere au o suprafata utila de 139 mp.Beneficiind de lumina naturala pe toata durata zilei, apartamentele sunt compuse din zona de zi cu spatii vitrate generoase si bucatarii deschise modern echipate, spatiu pentru uscator si masina de spalat rufde, terasa/gradina, grup sanitar si 2 dormitoare fiecare cu bai proprii si 1 dressing.Fiecare apartament beneficiaza de 1 loc de parcare la demisol si unul la exterior si pot fi mobilate complet de la Rovere Mobili.Datorita locatiei exceptionale, confortul , finisajelor luxoase si a serviciilor oferite, toate acestea impreuna cu Clubul Stejarii care vine in intampinarea clientilor cu partea de agrement si sanatate fac ca acest proiect sa fie cea mai buna optiune pentru persoane singure, cupluri sau familii.
Mai multwizmo.ro
6 camere
280 m²
3,900
Sat Feb 10 2018 09:03:40 GMT+0000 (UTC)
Situat in inima padurii Baneasa, in cel mai exclusivist complex rezidential din Bucuresti ofera impreuna cu Clubul Stejarii un pachet complet din punct de vedere al comfortului si facilitatilor pentru viitorii rezidenti .Proiectul vine in intampinarea nevoilor si pentru a face sederea rezidentilor cat mai facila si placuta in acest ansamblu prin echipa Concierge, paza permanenta 24h/7,room service , call center,mini market si gradinita.Apartamentul are o suprafata utila de 280 mp si dispune de 2 locuri de parcare si boxa in subteran.Beneficiind de lumina naturala pe toata durata zilei, apartamentele sunt compuse din zona de zi cu spatii vitrate generoase si bucatarii deschise modern echipate,spatiu pentru uscator si masina de spalat rufe, 2 terase,grup sanitar ,dormitor matrimonial cu baie ,dressing si terasa si alte 4 dormitoare fiecare cu bai proprii.Datorita locatiei exceptionale, a confortului , finisajelor luxoase si a serviciilor oferite, toate acestea impreuna cu Clubul Stejarii care vine in intampinarea clientilor cu partea de agrement si sanatate fac ca acest proiect sa fie cea mai buna optiune pentru persoane singure, cupluri sau familii.
Mai multwizmo.ro
2 camere
88 m²
849
Thu Feb 15 2018 09:18:53 GMT+0000 (UTC)
Espaco va prezinta un apartament deosebit, luminous, situat intr-un imobil nou intre Calea Floreasca si Calea Dobantilor.Datele de baza ale apartamentului:- Suprafata 88 mp utili / 109 mp construiti;- Situat la etajul 3/4 intr-un imobil constructie 2008;- Semi-Decomandat;- Mobilat minimalist;- Bucatarie complet mobilata si echipata;- Incalzire si racire prin ventiloconvectoare;- Tamplarie exterioara Aluminiu;- Parchet din lemn masiv;- Doua camere fiecare cu acces la cate un balcon;- Rulouri la ferestre;- Lift;Odata intrati in apartament, veti fi intampinati de livingul extrem, finisaje de buna calitate. Luminozitatea apartamentului este la superlativ acesta avand vedere pe 3 laturi ale cladiriiDin living se poate accesa balocnul de 4 mp de unde se poate admira Cartierul Dorobanti, privelistea nefiind obturata de nicio cladire (doar de vegetatie in anotimpurile calde).Costurile de intretinere reduse, ambientul si energia apartamentului il recomanda pentru o persoana sofisticata sau un cuplu ce iubeste spatiul.Dormitorul matrimonial dispune de un dressing.Finisajele sunt de buna calitate, obiectele de mobilier stralucesc atat in lumina soarelui cat si datorita becurilor atent inserate in diferitele parti ale camerelor.Amplasare:Apartamentul este situat intr-un imobil cochet edificat in 2008 se afla la doua minute de Calea Dorobantilor, aproape de Restaurantul Perla sau de Piata Dorobanti, intr-o zona cu securitate sporita.Cladirea are putini locatari.Pret: Puteti inchiria acest apartament, COD ESP04981RB pentru suma de 849 Euro/lunar.Telefon: 0726.11.99.88Link oferta: www.espaco.ro
Mai multwizmo.ro